Thursday, March 24, 2011

Video perempuan bunuh diri dekat KB Mall (Kota Bharu Mall)

Fuyohhhhhhhhhh kecik kecik dah pandai dah nak bunuh diri? siapa ajar ni? hepp hepp. benda ni kecoh kat twitter tadi




cubaaan bunuh diri. sila layan video:








the reason budak ni bunuh diri tak tahu lah pulak. mungkin lah:





@ Fail Bahasa Melayu dalam SPM. sebab dah fail BM. kira semua FAIL. dia rasa gelap masa depan kot. rilek la dik nun. SPM baru



@ baru putus cinta dengan buayafren. damnnnn. jangan lah sia siakan hidup kita ni sebab lelaki bangang. dia yang bangang jangan kita pon ikut dua kali ganda bangang. kalau ni lah reason dia, serious waterpark! (mencarut sopan)



@ tak ada orang nak layan dia dekat facebook




@ dia try buat begedil. tapi begedil dia terlebih masin lalu kecewa dan bunuh diri



@ tension tengok kawan kawan sekeliling dah pakai blackberry dia pakai henfon cabuk je. so terasa rendah diri yang amat melampau








tah lah pape reason pon. cuma aku pelik. asal lah budak ni nak bunuh diri dekat mall??? punya lah banyak banyak tempat. mall jugak yang dia pilih. mungkin kah dia ni gila glamour?? sebab mungkin dia tahu kalau dia mati nanti dia dapat jadi front page surat khabar?? pastu dapat masuk tv dalam berita. glamour doh




tak silap aku dia nak bunuh diri dekat KB Mall (Kota Bharu Mall)






susah payah je nak pergi mall. baik dia amek pisau tajam potong daging dekat rumah tu. lepastu cucuk perut.kasi dalam dalam menusuk kalbu. kan cepat sikit mati nya. ni saje je nak pergi mall semata mata nak bunuh diri. nak glamour lettewwww





aku tak tahu lah cerita ni ada keluar berita ke tidak. kalau ada pon, esok lah kot, berita sekarang pon tak habes habes cerita liwat, seks, datuk T, U, V, W, X, Y, Z. adehhh serious bosan





aku harap harap budak ni tak ada apa apa lah. rugi lah hidup sia sia macam tu je. sebab kau dah sedia CHECK IN dekat neraka dah dek




daripada korang nak bunuh diri tu baik kau VOTE aku dekat SINI ye. search "Cik Epal" and VOTE NOW !!! =)



ok bye!

37 comments:

  1. btol 2..baik vote 4 cik epal..lgy berbaloi..hahah

    ReplyDelete
  2. dan lagi promote cik epal neh hu3 :p

    ReplyDelete
  3. memang r. sampai nak bunuh diri bagai..
    agaknya antara reason len sbb tak dapat bili cuwinggam kat kb mall tu kot.haha

    ReplyDelete
  4. pelik betol..mna laa pegi akal fikiran dia..betol kerr tue reason dia??kalau betol..tah pape jerr

    ReplyDelete
  5. ye ke? biar betul..aduhh, naper lah singkat akal kan..harap takder apa2 la..

    ReplyDelete
  6. well, hell kata mari..seru dah sampai
    haha

    ReplyDelete
  7. astaghfirullahalazim... apelaa yg dia pikir sampai nak bunoh diri...

    ReplyDelete
  8. spm je baru...panjang lagi tu. hehe

    ReplyDelete
  9. =.='
    pelik betol orang zaman sekarang. sikit2 nk bunuh diri.

    ReplyDelete
  10. kbmall x cukup tinggi la dek lau nak bunuh diri. hehe. rendah je . p la cari yang tinggi lagi ... habis sesak jalan tadi petang kat kbmall . menyusahkan org ramai. x pepasal dpt cemuhan dr orang . buat malu family.

    ReplyDelete
  11. kalo die jatuh kaki dulu, mesti patah kaki, fractured pelvis,
    kalo jatuh kepala, boleh internal bleeding, n mgkin mati
    kesiannye, i hope she was stronger.
    tpi bangunan tu nmpk mcm xtgi.

    ReplyDelete
  12. owh.. dyebunuh diri sebab buayafren dye failed BM pas makan begedil yang dye jual sebab nak beli blackberry...



    .....kot~~ ++++kawan fb salahkan dye.. oke ^_^

    ReplyDelete
  13. video baru punye ke?kat fb pon seme duk pakat share pasal ni...ades

    ReplyDelete
  14. kalo bunuh dri sbb boipren memg tak berbaloi la..dri sndri mati, mamat tuh idop senang lenang siap leh gelakkan je.

    ReplyDelete
  15. laaaa alang2 nk bnuh dri bek pegi klcc je,bru puas..heaven gile...haish pengaruh tv la ni,ke nk jd spiderwomen

    ReplyDelete
  16. nape tak carik tmpt yg tinggi lg dr kbmal tuh...aiyak!

    ReplyDelete
  17. OMG..so what happen with the girl? still alive ke?

    ReplyDelete
  18. HAISH.APE LAH NAK BUNUH2 DIRI.SUSAHKAN PAKCIK BOMBA JE
    :D

    ReplyDelete
  19. hahaa tahu takpe.tp dengar cite budak ni hidup sebab ade dlm satu video tu org tu ckp "lahhh,selamat rupenye" kahkahkahkah ayat style nak budak tu mati je.hahahaha part paling box office bila bomba nak selamatkan budak tu,lepastu semua yg dekat bwh tepuk tangan.awww comelss gitu :)

    ReplyDelete
  20. zman loni.. mcm2.. nak bunuh diri pon mesti guna cara glamor.. masuk kn kepala dlm mangkuk tandas.. mesti beres...

    ReplyDelete
  21. Tak paham aku ai.. SIkit2 nk bunuh diri.. Dah takde pegangan langsung da orang skang..

    ReplyDelete
  22. perhh...wak malu jer..adOii...arap2 sedar cpt2 la org cmnie

    ReplyDelete
  23. ntah ape2 kn.. mengong jer..
    dier x gne kepala hotak.. tp kepala lutut tu..
    tu yg mcm bengong je tuh..

    ReplyDelete
  24. membunuh diri adalah mencabul hak Allah ye. ingatt

    ReplyDelete
  25. kb mall tmpt ku bershopping.. asal la pilih tmpt tue.....
    dah la dulu kes kereta terjunam jatuh kat kb mall nie..yg tue x pe la nk wat cm ner nie.. bunuh diri asal susahkn diri p mall.tmpt laen kan bnyk...

    ReplyDelete
  26. awal tahun ni saja sudah berpuluh kes cubaan bunuh diri.mungkin sebab tekanan perasaan yang xterkawal.

    Cara Pasang Intensedebate Di Blog

    ReplyDelete
  27. dia best student cik epal. so bio dia dpt B n sbb tu dia agk kcewa. yg lain A. itu sumber ap yg sy dpt. :) ksian, best stdnt tp pmikirn mcm org xtrpelajar..hmm..nauzubillah. moga2 kita d jauhkn dr bt prkra2 mcm tu. amin :)

    ReplyDelete
  28. dia mati ke tak ar budak pompuan nie? hehehe

    ReplyDelete
  29. macam2 ada dunia skang ni...

    ReplyDelete
  30. biar je mati..ntah ape2 ade mslh sikit nak bunuh diri..bodoh betol..iman tak de.

    ReplyDelete
  31. http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2011&dt=0325&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_06.htm

    dia bnuh dri sbb cinta n fmily tuh...senget btl la...

    ReplyDelete
  32. bdak tu try utk mencapub..haahahhaa..mncari publisiti murahan d mall..

    ReplyDelete
  33. bunuh diri sambil glamorous la tuh...huhuh

    ReplyDelete
  34. masuk paper metro (25 march 2011)..haha..bunuh dr sbb bf or gadu ngn mak dia kut..mcm tu la..

    ReplyDelete
  35. takda bnda len nak buat ah 2..kcik2 dh pk nak bnuh dri..tak fhm tol lah.

    ReplyDelete