Friday, March 25, 2011

Trafik nuffnang Cik Epal . Sehari cecah 11785 Unique Visitors ?? Wuhuuuuu~

klik untuk gemok

*serious PITAM tengok






and pasal iklan. boleh emel moon_blink2@yahoo.com ye. tapi yang sebelum ni aku buat promotion je. sebab aku tak tahu market iklan untuk blog lain. bila aku tahu, aku just standardise kan je lah ea. anything, emel je. tapi kadang kadang aku lambat balas. tapi aku akan balas jugak lah. hehe


terima kasih kepada yang sudi baca blog cik epal gonjeng ini  \(",)/




ok bye!

54 comments:

  1. wuuuuuu T_T bila la yuyu dapat jadi macam cik eponn ni~

    ReplyDelete
  2. wow, tahniah. mmg superb trafik blog ni. bila la agaknya blog ER nak dpt trafik cmni? huhu

    ReplyDelete
  3. wah...ramainye yang dtg sini...jeles

    ReplyDelete
  4. wah bestnye... nak mcm tu juga...
    i follow you okey..

    ReplyDelete
  5. wow. tinggi nyer. kalo tumpang sekaki boleh? hebat nyer traffic cik epal~

    ReplyDelete
  6. untung lah sehari 11 ribu page view..

    belog abang kalau dapat 2 page view dari Cik Epal pun dah bersyukur

    pe lagi..g lah baca ni : List Gadis Cam Shity

    tiada paksaan..chill

    ReplyDelete
  7. bilalah sy nk jd mcm ni. hukhuk.

    ReplyDelete
  8. wow..bestnye..jeles la..
    kita pnyer xtau la bila nk jd cam cik epal ni..

    ReplyDelete
  9. peh, gila babeng ah, jeles melihatnya, -,-

    ReplyDelete
  10. haha..pakai cheat kod ke..power..tahniah

    ReplyDelete
  11. whoa..fulamak..awesome..apa lagi ya...trafik mantop gitu..congrats ya..

    ReplyDelete
  12. wah wah wah..sangat2 jeles dik nonnn...ehehehehe
    ape2 pon cik epal memang terbaekkkkkk

    ReplyDelete
  13. tahniah lah cik epal.. harap2 suatu hari nnti blog sya cam cik epal gak.. :)

    ReplyDelete
  14. fuh.. style la cik epal!! Awat tak pasang innity terus?

    ReplyDelete
  15. haha.. tahniah lah cik epal.. hrap2 suatu ari nnti blog saya pun camnie.. :D

    ReplyDelete
  16. gonjenggnyerr!!!!mantop gituh!

    ReplyDelete
  17. pinjam sikit traffic cik epal ..hehe

    tahniah2..boleh kumpul buat kawen.. ={

    ReplyDelete
  18. sesungguhnya cik epal memang femes...taraf selebriti blogger....btw entry cik epal adalah isu yg semua orang pernah rasa....huhu...tahniah untuk traffic yg byk =)(oh ye kene inform ke saye follow cik epal?)...sori newbie here...

    ReplyDelete
  19. dahsattttttt...tabek spring..kalah redmummy

    ReplyDelete
  20. WAAAH.JELES TAHAP KUASA 3 NI.MEYH SINI PASS SIKIT ORANG YANG DAPAT TU KAT BELOG SI KENIT NI :P

    ReplyDelete
  21. hebatnya~tahniah cik epal da boom!^^

    ReplyDelete
  22. salam...

    best nye jd macam cik epal...smoga trus maju..Aminnn...

    ReplyDelete
  23. kereeeeeeeeennn. aku 100 aja tak sampai. huhu

    ReplyDelete
  24. giler hebatt...nk mintak ckit blh..hikhik..:)

    ReplyDelete
  25. kalo gune tangge yang bername usehe, mesti berjaye hahhaha...

    ReplyDelete
  26. wah!!bestnye..
    seribu pun tak pernah dapat..
    hahhah

    ReplyDelete
  27. Akak ni baru jumpa blog cik epal nih. Memang best. Cik epal ni pandai berkata-kata, dapat akak membayangkan bagaimana keletahnya cik epal bila berkumpul ramai-ramai. Wajahpun gebu-comel, maaacam epal. Jangan marah yer..
    Akak paling suka bab cik epal guna perkataan menternak lemak...memang unik..tak pernah terfikirpun tang perkataan tuh.

    ReplyDelete
  28. wahhhhh cik epal kita...bestnye dia. jeles ah T_T

    ReplyDelete
  29. congrats cik epal !memang your blog mantap sis

    ReplyDelete
  30. cik epal,cane leh jd fenomena cm ni.dh mcm tsunami dh blog ni.hehehe

    ReplyDelete
  31. wah bestnye dpt mcm nie...blog mima xsape yg tgok... huuuuuuu

    ReplyDelete
  32. wah nk jgak jdi mcm cik epal,,

    ReplyDelete
  33. huhu, belog sy pun follower x capai 3 digit...
    ntah2 xde yg baca celog sy....
    ni yg nk sedey T__T

    ReplyDelete
  34. Untung laaaa cik epal kan :) heheheeee

    ReplyDelete
  35. kalau dh bnyk tu,bape ribu cik epal dpt ye?,.wahh,best2,..hehe

    ReplyDelete
  36. wahhhhhh .... ganah arr cik epal nie ...

    ReplyDelete
  37. @syafiq rosli: cheat code hape ea? tak tahu pulak ada cheat code bagai ni

    ReplyDelete
  38. mak datuk.. avg 8K sehari.. den nak capai 800 sehari pun mengengkek.. bagi 200 visitor kat ligakampung.com. nak cukupkan 1,000

    ReplyDelete
  39. hehe..gurau je lah..cheat code ni..mcm main game lah..gunakan code untuk menang mudah..hehe..jgn terasa ye..gurau

    ReplyDelete
  40. aku blogger baru~~~~~~~~~~~~~wuahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...aku habuk pun takder lawat kalinuffnang tak nak bg duit.sbb haku tak laku~~sobsob...T_T

    ReplyDelete
  41. wah... tahniah la cik epal.
    hehehe :)

    ReplyDelete