Wednesday, March 30, 2011

Senyum kerang busuk di zaman gonjeng

Hye semua. Kita kembali ke segmen GELEDAH GHOBOK! (segmen baru) Saya cik epal sebagai hos anda ingin membuat pendedahan ekslusif tentang senyum-over-macam-kerang-busuk-mesti-nak-nampak-gigi. Senyum mesti kena nampak gigi lepastu kena over sikit ye. Over banyak pon boleh. Dah memang over sejak azali, nak buat macam mana. Mari kita geledah ghobok kita. jom jom. zasssss~

Boleh tahan banyak jugak la gambar dalam entri ini. Sila perhatikan kepada senyuman kerang busuk yang over dalam setiap gambar ok!


Ini gambar di zaman sekarang yang sudah tua bangka, dan semakin membesar dan menggemuk.

Mesti senyum nak nampak gigi

Heeee

Haaa ni terlebih over sikit. Harap maaf

peace yawww!

Say cheseeeeeeeee del.




Ok kalau tak tunjuk gigi memang tak sah

Baru aku tahu sikap senyum over nampak gigi ni sudah terserlah masa di zaman aku gonjeng gonjeng lagi. Zaman zaman belum mumayyiz. Kalau kencing pon kira najis muhaffafah la lagi. Lepastu jadi najis mutawasitah.





Gonjeng nya ibu aku dulu :D

Tu cik epal dekat tengah tengah tu

Cik epal dan adiknya. Terserlah aku memang penyayang bukan? 




Ganas tak mukewwww kitewwwwwww?

Hye! Tengoklah gigi saya!

Rumah aku ada gelongsor dengan buai. Rumah kau tak ada. Jangan jealous

Tengok ! tengok! Aku ada basikal.

Seksi jugak aku dulu dulu. Rambut ala ala Ema Watson la pulak. (perasan)

eh! dekat gelongsor tadi la. Tapi dah tambah baby lagi sorang

Bakat menjadi ustazah memang telah dipupuk sejak kecil

Heeeeee

Tengok! Siapa paling over senyum???

Alaaa asal la ibu aku tak pakai kan bikini? Nak gak feeling feeling baywatch time kecik kecik. Besar besar ni tak boleh la. Kang orang cakap buang tebiat pulak

Ni senyum paling over sekali aku rasa.

Balik balik sekolah terus tangkap gambar. Tudung pon senget benget

Auwww comelnya spender aku. Seksi kan aku? seksi kan? Mana ada artis Malaysia yang berani lagi tangkap gambar masa cangkung. Nampak spender lagi tau.



Ok. This is my favourite picture. Aku rasa macam MAHAL senyum macam tu . Sebab aku tahu, aku tak dapat nak senyum macam ni sekarang. Mesti tak jadi :D




Aku memang suka senyum nampak gigi. Sometimes tu kalau terserempak dengan membe dalam uni pon. Senyum mesti nak over sampai telinga. sampai kawan aku cakap


"Over gila kau senyum macam tu"

"Macam kerang busuk kau senyum, cuba senyum elok elok"

"Tak ikhlas wei muka kau senyum" sambil gelak gelak


Sengal! Aku punya la ikhlas memberi senyuman. Boleh dia cakap aku tak ikhlas. macam ni laa. macam ni laaa


Actually gambar gambar ni aku pernah tempek dulu. kalau siapa yang dulu dulu baca blog aku, Pernah la kot tengok gambar gambar ni semua. Cuma aku baru perasan aku memang suka senyum over over dari kecik. Zaman gonjeng gonjeng dulu. Uihh bila tengok gambar gambar ni, rasa macam nak patah balik je jadi budak kecik balek. Kan best, kalau pakai spender telanjang depan rumah main basikal pusing satu taman pon takdehal. Cuba sekarang buat macam tu, pakai spender telanjang naik basikal pusing satu taman. Nak mampus?

Dah lah dosa pahala tanggung sendiri sekarang. Kalau dulu ibu ayah yang tanggung, leh buat dosa banyak banyak. haha kurang hajar punya anak. Tapi sesiapa nak baca entri pasal zaman gonjeng gonjeng aku dulu boleh aje klik mana berkenan dekat link bawah ni.


Cik epal masa zaman gonjeng gonjeng dahulu (zaman kecil kecil)


zaman gonjeng cik epal part 2


gila gonjeng gila aku dulu kottttt


Kita kembali ke segmen terjah untuk selongkar pendedahan ekslusif daripada cik epal di zaman gonjeng. yeahh!

======================================


ni entri Re-post sebenarnya. sebab semalam tengah dok borak dengan MR B (MR B pulakkkk dah haha) tetiba termasuk cerita pasal budak kecik baby baby semua. tu saja post entri ni balek sebab saja nak bagi dia jeles sebab aku time kecik kecik lagi comel daripada dia. huahuahuahua


eh jangan lupa VOTE aku dekat SINI ye. Search "Cik Epal" and VOTE NOW !! lagi sikitttt je tu :D


ok bye!

88 comments:

  1. memang suka senyum cam tue ek

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. comel je la cik epal.
    nampak nau ikhlas senyuman tu

    ReplyDelete
  3. fuyoo..gmbr time selim kot..heehee..

    ReplyDelete
  4. haha..comel je snyum sampai telinge..cik epal bpe org adik bradi ek, tgok gamba kjap cket kjap byk..=)

    ReplyDelete
  5. haha.
    gambar senyum paling over tak tahan tengok.

    ReplyDelete
  6. hehehe..
    setiap gambar mesti kena nampak gg..
    xcam pon da tahu yg mane satu cik epal..hehehe =)
    *comey*

    ReplyDelete
  7. comel je! dari kecik sampai besar comel giler! dah bsr cantek!!!!! manede gemuk pon kurus je tgk kai ju putih tu~

    ReplyDelete
  8. wahhh..cik epal...

    dari kecik sampai ke besa minat senyum nampk ggi..
    huhu..

    comel..
    bahagian paling best part artis malysia takleh amik gamba nampak tuut tuh..hahah..hebaaaakk

    ReplyDelete
  9. wahahahahahahahahahahhahaha


    pecah pangkres aku gelak wei...


    boleh masuk tom tom bak kau ni

    ReplyDelete
  10. alolololo..tomey2 je...
    hehehe..

    ReplyDelete
  11. comelnyaaaa cik epal dari dulu sampai sekarang ;) keep maintain your kerang busuk smile ok!huhu

    ReplyDelete
  12. rasa cam dah lamaaaa je tak datang sini padahal baru je smalam...teringat ingat kot ni

    haha

    ReplyDelete
  13. alaaa comellll je kak epal ni tauu sebenanyehh!

    ReplyDelete
  14. Cik epal ni sesuai masuk iklan ubat gigi. Senyum itu kan satu sedekah. (csuraya.blogspot.com)

    ReplyDelete
  15. Wooww stlye lar cik epal senyum leh jadi trend ni hehehe

    ReplyDelete
  16. ish ish ish..kenapa chomel sangat eh..grrrrrrr

    ReplyDelete
  17. same je cik epal senyum dri kecik sampai now XD

    ReplyDelete
  18. dah lama perasan...terdetik jugak
    "cik epal ni asal senyum nmpk gigi jee..."
    rupe2nye mmg mcm tu...hihi...

    gigi cantik..
    dr kecik dah comel..hihi

    ReplyDelete
  19. senyuman menawan seindah colgate..
    eh pakai ubat gigi apa ya??hee

    ReplyDelete
  20. dari kecik,
    dah besau,
    dah bertambah besar-besar-besar,

    senyum dan muka, memang tak berubah! cayalah! hihi!
    comel! =D

    ReplyDelete
  21. heiss cik EPAL yg bermata boolat sangat chumel!! geram je tgok pic mase tecik2 hee ^^

    ReplyDelete
  22. senyuman yang nampak gigi la senyuman paling cantik! kakak sy salu cakap cam tu..uhuh..bleyh wat iklan colgate la cik epal!

    ReplyDelete
  23. comel cik epal senyum camtu. gigi cantik tersusun rapi xper. kne gigi cm kite nie. hambek, teros org takot klu senyum cmtu. hahaha..nyway. u mmg kiut !

    ReplyDelete
  24. ASAL CUTE SANGAT CIKEPAL DARI KECIK SAMPAI BESAR NI ? KIDNAP MAU ? :D

    ReplyDelete
  25. baru perasan macam muka ira sikit..
    [isteri ustaz amirul]
    wallaaa~!!
    memang artish ah..!!
    hahhahahaaa~~

    ReplyDelete
  26. kiut nya cik epal zaman kanak2!

    ReplyDelete
  27. suka giler tgok gambar u time kecik..

    cute
    innocent..:)

    really impress me hehe

    ReplyDelete
  28. gonjeng tu ape? gonjeng tu ape? gonjeng tu ape?

    ReplyDelete
  29. comelnya cikepal..dari kecik sampai besar mmg maintain comel..kiuuuuuuutttttttttttttt

    ReplyDelete
  30. senyum sume sama je nmpk gigi..hehe..comel sgt.

    ReplyDelete
  31. kurus glerrr cik epal masa dulu dulu .. heee~

    ReplyDelete
  32. memang senyuman cik epal gitu rupanya...ekekekek..comel la..

    ReplyDelete
  33. Wahhhhhhhh! Cik Epal ,kita serupa serupaaaa suka senyum nampak gigi! Heee

    ReplyDelete
  34. hahhahaha... x ley benti gelak la.. hahhaa :) btol ckp ujang.. :) hahaha

    ReplyDelete
  35. banyaknyer gambar time kecik cik epal...

    ReplyDelete
  36. wow..kecik2 da pandai senyum nampak gigi...

    ReplyDelete
  37. Hehehehe cumilkn masa kecil²...

    Mmm family aku bukan org berada so masa kecik xda bnyk sngt gmbr.. huuu syukur...

    ReplyDelete
  38. comel senyum mcm tuuuu...kak pun senyum mesti nampak gigi tapi skrg tak leh laaaaa...gigi tak ada hahahhahahahha

    ReplyDelete
  39. comel sangat;)
    saya pun suke tayang gigi..

    checkitout


    http://kukee-dreamland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. hahahha. comel...
    dari first gambar, cik epal senyum je..

    ReplyDelete
  41. cik epal sangat comel.. biar tersenyum lebar.. itu tandanya happy..=D

    ReplyDelete
  42. comelnyaa cik epal masa tecik . dari kecik dah memang comel !

    ReplyDelete
  43. hahahahah...gonjeng abis ye masa zaman kuci-kuci adik epal dlu..haha..teringat gak gambar lame,ade senyum gile over.. adehh...malu nk igt blk..haha.. :p

    ReplyDelete
  44. hoho ok pe senyum nampak gigi..kite kalo nk senyum nampk gigi nampak braces, tunggu ar pas braces bukak leh senyum lebar2 cam cik epal..hahaha..

    comel nye gambar mase kecik..

    btw, mana ada perempuan najis mukhaffafah..laki je kan...heee

    ReplyDelete
  45. muka dari kecik sampai ke tua sama.. huhu

    x berubah lansung :)

    ReplyDelete
  46. salam cik epal...
    i selalu juga ziarah blog u nih...
    cuma tak tinggalkan jejak jer...

    nak ajak u ke majlis ilmu pada hari ahad nih..3 mac 2011...yg bertajuk mitos kecantikan..

    http://www.mykhilafah.com/aksi-muslimah/2726-diskusi-wanita-april-2011-kecantikan-memikat-atau-menjerat

    bawalah geng2 u pergi sekali ke majlis ilmu nih drpd tak buat apa2,lbh baik pergi..ok...

    sebarang pertanya layari...
    www.mykhilafah.com

    ReplyDelete
  47. Dulu cik epal kurus gila kot, cam disket badan tu. skang ni? huhuhu mok mok sket.

    yg penting senyum dari pic atas sampai bawah semua tayang gigi, nasib tak rongak. kih3

    ReplyDelete
  48. ohhh cik epal kuyusss laaa- sweet

    ReplyDelete
  49. cik epal mmg sejak azali comey ka???
    hahahaha
    comey sungguh aih :))

    ReplyDelete
  50. shumel2...paling senang nak trace cik epal dlm gambar...hehee/...

    ReplyDelete
  51. haha.... asal snyum je nampak gigi comel brterabur....wuehehehe

    ReplyDelete
  52. hahaha..

    gigi cantekk msti la nk tayang !
    hohoho

    kurus ar mase gonjeng dulu..skrg da mkin tembam ! ^^

    ReplyDelete
  53. cik epal, sah u ni memang cik epal.
    dari kecik ke besar style senyum sejibik je.
    haha. takde operate2.. haha.

    ReplyDelete
  54. cik epal dulu kurus la. comel. =)

    ReplyDelete
  55. WAH.
    COMEL lah muka masa kecik2..
    dari kecik pown mmg suka senyum mcm tu ae?
    huhuhuh...
    eh, betul ker salah seorang peserta AF9,(AMIR)Merupakan seorang blogger?

    http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/aku-tak-tau-nk-luah-kat-sape.html

    ReplyDelete
  56. Comelnyaa ! Mcm cheeky gilaa ! :P

    ReplyDelete
  57. comel nyee, cik epal masa kecik! sampai kebesa senyum macam tu, and still cmel lagii ;D

    byknye gamba cik epal masa kecik2, kita sikit jee wuu, besides, kita xcomel mcm cik epal punn

    hihiii xD

    ReplyDelete
  58. bila tgk cik epal pkai baju putih nampak slim benor tapi nampak dah naik ckit tapi sbrnanyer tak ksah ler asalkan senang hati sudah ler erk ^___^

    ReplyDelete
  59. hehhehee unik!! xde satu pon pic yg xde gg!! XD
    hhahaaa memang pic2 tuu leh wat kenangan bebilaa :) smpai keanak cucu XD

    ReplyDelete
  60. mmg suke nmpk gigi ek,,hee cumel!

    ReplyDelete
  61. same la nk blik zman bebudak dulu :P kak epal somel hehe mse kcik :D

    ReplyDelete
  62. haha. senyum cik epal dari kecik sama je. tak berubah. madang nmpk gigi. boleh buat iklan darlie. ekekeke

    ReplyDelete
  63. haha!! mmg comel sgt2..
    senyuman dari kecik sebijik hingga sekarang.. comellllllllllllllllllllll :)

    ReplyDelete
  64. haha.. terserlah beTOl gaya ustazah cik epal masa pakai tudung time kecik uh... Agagagga

    ReplyDelete
  65. kiut la cik epal zman2 kecik.. snyum xmau kalah tu.. hehe..

    ReplyDelete
  66. wei cik epal..sama la kita.senyum ja nak nmpak gigi..mmbe aku tag kat contest senyum x nmpak gigi sampai kesudah aku x masuk sbb aku x dak gambaq senyum x nmpak gigi..dem..haha

    ReplyDelete
  67. senyum sama je wehh..hahah..boleh kenal mane cik epal

    ReplyDelete
  68. slimnye cik epal yg gmba pkai baju puteh tu!!dh krus dah,so xyah doa dh ntk cikepal bior kurus kan kan hehe

    ReplyDelete
  69. huhuu~ memang suka senyum macam tu sejak kecik ea. ;D
    btw, nape cik epal dalam gambar yang pakai baju putih tu nampak slim sikit dari sekarang ni?
    ni mesti sebab suka menternak lemak banyak2 giler kentang. ;D

    ReplyDelete
  70. tengok muka n senyum pun dah tau tu cik epal..muka tak berubah..tetap kiut miut macam skrg ! :)

    ReplyDelete
  71. cik epal pakai tudung bawal lagi cantek :)

    ReplyDelete
  72. tak berubah laa muke cik epal sejak kecik...:)

    ReplyDelete
  73. hye bebeh..ko mmg comey la weh..peace2! best senyum over2..miahahhaa:D

    ReplyDelete
  74. slim giler cik Epal time nih..heee

    ReplyDelete
  75. Wahhh...cnteknye mase kulus...wootwooot..masalah kite same la..b4 kurus after chubby..T-T

    ReplyDelete
  76. cik epal..pic nombo 4 tu nmpak slim gilewww..huhu..:D

    ReplyDelete