Monday, March 28, 2011

Rania Nur Batrisya tidak berbaju ? wuhuuuu~

Ingat lagi tak aku pernah buat entri pasal budak comel Rania Nur Batrisya ni dekat SINI. Kali ni pergi rumah nenek dia. yayyy dia ada lagi. tapi kali ni tak pakai baju pulak but tetap cute tau!






meh ler layan gambar


tengok Macam Macam Aznil pon dia nak joget jugak

Menguap

bucuk lah diaaaa

ada resdung ke hape?


ada lesung pipit! comel!

muka tak ada perasaan pon comel

bulu mata kemain lentik

eeee nampak nenen ler.




best main dengan dia ni. seb baik dia ni jenis baby yang nak dekat orang tau. yang best nya sebab dia suka senyum! kalau tengok dia senyum rasa macam bahagia je :D


eh jangan lupa VOTE aku dekat SINI. Search "Cik Epal" and VOTE NOW !!


ok bye!

20 comments:

  1. comel.siapa ada lesung pipit lagi :)

    ReplyDelete
  2. tidur pon tetap maintai comel! comel!

    ReplyDelete
  3. anda cam da teringin sgt nk ade baby sndri

    ReplyDelete
  4. kecik2 pandai pose, da besa mesti jd cm cik epal...hehe

    ReplyDelete
  5. lesung pipit tu y mahal..hehe..
    cute!

    ReplyDelete
  6. kalo anak cik epal lagi comel kot...hehe..^^

    ReplyDelete
  7. comel kan memang comel..sok2 kalo dah pandai main yg bukan2 lagi le comelll...grrrr

    ReplyDelete
  8. comelnya. isteri saya pon spatutnya due harini tp masih blom ada tanda2 sakit nk beranak lagi. harap2 nnt dpt anak secomel ni :)

    ReplyDelete
  9. ohhmaigossh.tidak.kanak2 seksi ini harus ditangkap :P

    ReplyDelete
  10. umah kak faridah kan :)
    cucu die mmg chomel :)

    ReplyDelete
  11. alololo, comeeeeel gilee ! :D

    ReplyDelete