Wednesday, March 23, 2011

Ramai orang boleh cantik dengan muka, badan dan pakaian. Tapi berapa ramai boleh jadi cantik dengan perangai . -matluthfi-



Mungkin video ni dah lama. tapi tak ada lah lama sangat. tapi mungkin ah ramai yang dah tengok. aku nak publish jugak. dulik lah kan. Thumbs up for this video matluthfi =)









Random about this video:


@ orang sebuk nak putih, tetiba lak dalam ni sebuk nak hitam :D


@ dah hitam terus jadi Shah Rukh Khan



@ baru aku kenal Yoona lepas tengok video ni. Yoona salah sorang ahli kumpulan SNSD


@ camwhore dengan video cam sangat RARE. siap amek gambar vain, mulut muncung bagai, rasa macam nak lempang


@ dalam video ni rasanya macam Matluthfi baru lepas potong rambut #EhYeke



@ ramai rupanya nak buat surgery untuk cantik dalam dunia ni, nak hidung mancung, nak more intensified eyebrows. tak beragak derr


@ matluthfi nyanyi lagu Bruno Mars, but selamba badak tukar versi dia. "Beautiful guys, all over my sight, they could be chasing, but of course i'll be running, GAY got nothing on u babyyyyyyy" TERBAIK DARI LADANG!

@ yang aku perasan kadang kadang muka matluthfi ni ada iras iras Lee Chong Wei pon ada, kadang kadang ada macam AC Mizal pon ada #EhSamalah


but the message from this video is


Ramai orang boleh cantik dengan muka, badan dan pakaian. Tapi berapa ramai boleh jadi cantik dengan perangai . -matluthfi-



nice video! lepasni sila buat video yang best best lagi ye! =)


dont forget to vote me. click HERE and search "Cik Epal" then VOTE NOW !!


ok bye!

25 comments:

  1. dah tgok dlu vid nie tapi tak puas nak tgok bnyk2 kali jugak haha.klakar gile time dye camewhore tu buat mulut muncung hahaa gedik gile.errr time dye pkai spek tu dye nmpk comel kan cik epal.dah lah budak architecture ahhh rasa mcm jatuh cinta dah hik3 =p

    ReplyDelete
  2. haha..btoi3..suka jgk dgn matluthfi...adore laaa...

    ReplyDelete
  3. bhahahahahha. plawok plawok plawok

    ReplyDelete
  4. huhuu mmg lawak...stuju sgt ngan video at ats 2.....

    ReplyDelete
  5. haha...cik epal xnak buat surgery kasi tan sket kulit??haha

    ReplyDelete
  6. komen romen di sini jelajah cik epal ;)

    ReplyDelete
  7. dah tgk ^^ kekeh2 gelak.. lawak nak mamp XD

    ReplyDelete
  8. salam.cik epal.sila bukak yahoo mail box anda.saya ade sent email :)thanks

    www.dornsukeblogger.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Best... Da Tengok Video Ni Dulu.. Tapi Tak Pernah Boring... Huhuhu

    ReplyDelete
  10. setuju sangat ngan ayat tue ! :)

    ReplyDelete
  11. lawak dia x kering gusi . mmg kasi pecah perut lahhh !

    ReplyDelete
  12. SUKA BETUL DENGAN SEMUA VIDEO MATLUTHFI NI :D

    ReplyDelete
  13. betul! mathlutfi n cik epal besh... ;)

    ReplyDelete
  14. tol2...
    tak ramai yang cantik perangainya....

    ReplyDelete
  15. kreatif ar... lawak da jugak... ahahah

    ReplyDelete
  16. saya ada abang muke macam die. haha

    ReplyDelete
  17. cik epal nak tau, di korea, statistik menunjukkan 80% daripada remaja kat sana buat plastic surgery. =)

    ReplyDelete
  18. @salwa: alaa pelakon depa pon banyak yang plastik :D

    ReplyDelete
  19. sukalah vid ni...hehe kelakar...dan apa yg dia cakap adalah benar..

    ReplyDelete
  20. suka..suka..
    mmg betul aper dye ckp.

    ReplyDelete