Monday, March 7, 2011

korang nampak boyfriend korang keluar dating dengan perempuan lain. apa korang nak buat ?

@ serang pesbuk dia


@ buat benda sama balek, keluar dengan lelaki lain pulak. tunjuk depan dia. baru dia tahu apa kita rasa

@ pergi  dekat dia tampar lapan puloh das terus lepastu break


@ balek rumah  koyak semua gambar dia

@ smackdown dedua sekali. boyfriend dengan perempuan tu sekali kasi smackdown

@ balek rumah nanges

@ panggil kengkawan lelaki korang suruh belasah boipren korang tu

@ pasrah je dah tak ada jodoh dengan lelaki tu

@ pergi santau dia


@ pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia


@ letak muka dia dekat blog, so biar semua orang tahu dia playboy

@ KITA BAKOOO JEEE. KITA BAKOOO. DEDUA KITA BAKOOO!

@ ada aku kesah?

==================

Tapi now trend gaduh dekat facebook kan? dari korang dok tarik rambut, baik gaduh dekat facebook, lepastu ajak geng ramai ramai sound buayapren kau kehkeh



tapi kalau benda ni betul betul lah jadi dekat korang. apa korang nak buat dekat buayapren/boyfriend kau tu? worth ke nak hidup dengan lelaki perangai macam tu?

147 comments:

  1. wuuu wuu . fest time komen vlog cik epal.
    sebelom nie silent riders je . atas alasan, pemalu ^^

    huyo0o terbaikk ah . tapii mcm segan je kalau nak gaduh kat FB . hee

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. oo... dah pernah buat ni. Buat-buat sembang. Mula-mula santai, pastu bagilah soalan menikam tusuk jantung sampai berdarah sedas dua sampai dua-dua gelabah sampai tak tau nak jawab apa. Pastu blah.

    Sebut pasal worth. Memang tak worth. Tak ada pendirian. Kalau dah takde pendirian camne nk jadi pemimpin kita? kan?

    ReplyDelete
  4. @ smackdown dedua sekali. boyfriend dengan perempuan tu sekali kasi smackdown

    hahaha terbayek cik epal...

    ReplyDelete
  5. wohohoho .. DUMP HIM . . . YES ! not WORTH at all . . kite dah bukan men setia dngn dye . . tpi tu ke balsan . . so . . JUST get lost je kan . . hehehe . .

    ReplyDelete
  6. kalau eyka babai la! heheXD bajet dy je laki hot ats dunia ni! ceh! hahaXD

    ReplyDelete
  7. saya xgduh kt pesbuk..tp akan buat mcm ni kot =>

    *pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia
    @
    *ada aku kesah?

    ReplyDelete
  8. memula musti sedey punyer...
    tapi kan berlambak ag lelaki lain...
    yg lagi bagus...huhuhu...
    tapi kalo dari jwpan cik epal aku pilih
    @ pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia...musti pengsan dia kat situ gak..hahaha...

    ReplyDelete
  9. rasa tertipu. pastu cari lelaki lain yang thousands way better dari dia

    ReplyDelete
  10. tengok jer kot, pastu balik umah duk diam2... n then baru msg die tnye btol ke x... hehe

    ReplyDelete
  11. @ pergi dekat dia tampar lapan puloh das terus lepastu break!!
    i choose this answer..and this is exactly what i will do kat lelaki durjana tu..haha..:p

    ReplyDelete
  12. haha.semua cadangan yang bernas. tapi dari sakitkan hati & jiwa, baik buat pengajaran. nty xpyh da kna tpu dek boyapren mcm ni lagi :p

    ReplyDelete
  13. kita bako je cik epal...hahhaa
    benda tu penah jadi kat saya cik epal..move on jela kot...walaupun susah tapi tak pyh la kita hidup dengan lelaki macam tu:)

    ReplyDelete
  14. ..hahaha... klaw na di ikOwtkan hati, asew na buad jew semua2 tuu... bia dy asew.. tapi se elOk2nyew, buad derk jew.. klw buad jgk, nmpk sgt ktew berfikiran ta cerdik dan cetek akal yang amat.. :D

    hahahaha... :DD

    ReplyDelete
  15. - @ smackdown dedua sekali. boyfriend dengan perempuan tu sekali kasi smackdown
    - @ pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia
    - @ pergi dekat dia tampar lapan puloh das terus lepastu break

    maybe saya yang ini kot :D
    hahaha

    ReplyDelete
  16. tinggal je jntan tu teros. kn senang. keh3.
    bakor pun boleh.
    hahhaa.

    ReplyDelete
  17. say babai, thanks n please don't come again :D

    ReplyDelete
  18. hehehe.. i tak pernah lagi laaa.. haish...

    ReplyDelete
  19. kita bakooo je..............

    ReplyDelete
  20. hohoh...sy xde bf..
    tp kn kalo ade la sy akan buat donno je..
    lantak korg la sbb belom tentu dye jadi somi sy...

    ReplyDelete
  21. kita bako je la dorang cik epal oi.. peace!!!

    ReplyDelete
  22. Hahahaa baca entry cik epal nih teringat cerita sorg kwn (nama adlh dirahsiakan) elok2 masuk umah boyfriend dia.. tgk aksi n.a.k.e.d boipren b'sama pramugari terlampau elokk punya landing..
    Oleh krn terlampau tekejut.. boleh dia tiba2 jd bibik Indon.. Ampun ya pak..mbak.. enggak tau tuannya udah pulang.. kiranya mau ngemasin rumah"
    hahahaha punyalah extra penyabar kwn tuh.. leps tuh.. adalah aksi drama En.boipren kejar dgn selimut jerrr merayu sampai kat jalan hahahahaaa

    ReplyDelete
  23. maaf cik epal.. entry kami boleh wat 1 entry br panjangnya =p

    ReplyDelete
  24. klo sy,sy pegi dekat dye...dan memberikn senyuman yg palingggggg manis!... pastu blah lah g tmpt len..dan blik cri bf BARU!!! hahahha...kat fb kn rmi leh cri bf...hahha

    ReplyDelete
  25. tanya sape tuu .. hehe
    tp lepas tuu kmpem mintak putus ..
    carik jea la lainn ..
    ramai lagii yg baekk kann.. haha
    :D

    ReplyDelete
  26. redha je la,
    bf je pn,
    blm jadi laki lgi,
    bley je cri lain,hahaha

    ReplyDelete
  27. saya pernah kene..masa tu nak balik kg.. tetiba tiket abis tp xbgtau my ex bf.. tengok2 terjumpa dia dengan pompuan lain plak..
    ha amek kau.. dua-dua kene penampo huhuhu

    ReplyDelete
  28. klo sy..sy pegi dpn dye ngn dat gurl sy beri senyuman yg palingggg manis! then sy blah g tmpt len...n blik nnges puas2!! then cri BF baruu.! hahhaha...xde gunenya simpan lelaki mcm tuh...

    ReplyDelete
  29. ramai suka gaduh dekat fb..naik meluat wani tengok hahahah

    ReplyDelete
  30. kalu tanya ahkak? hahhaha...

    kalu dulu masa memuda gamaknya, ahkak pegi ludah muka pepuan tu, pastu sepak terajang bf ahkak tu...itu dulu la masa muda remaja..masa tu lutut tak sakit lagi..le ni dah sakit lutut..

    kalu sekarang? ahkakmalas dah nak gaduh gaduh...lagipun buat ape, ahkak kan dah tua..dah nak mati pun...
    cara ahkak senang je, pegi santau..upah santau sekarang dah murah...tak pun bunuh je..ramai indon kat luar tu amik upah membunuh..murah murah je yuols!

    ReplyDelete
  31. hohoho..99% komen dari pompuan..
    dahsyat nieh! :p

    ReplyDelete
  32. lol~

    -.-" g lar tnya dlu..tol ke dia dating?ntah2 sal kje ke..klo men skap jarang je, xke t malu sndiri?

    lps da tnya, kte pk scra logik, relevan ke x alsn dia...lps tuh baru decide nk wt pe..yg pntg, jgn buat sesuatu yg mnjatuhkn maruah sndiri, suda!

    ReplyDelete
  33. adoi,terase
    penah kene
    perit kot,saket hati
    tapi disebabkan saye nie bek,biakan dorang
    lantaklah,''ade aku kesah''
    tapi bile dah sampai rumah tau pulak nak nangis
    hahhaha.cite zaman jahiliyah

    kalaw skunk

    smackdown due-due
    padan muke
    hahahhah

    ReplyDelete
  34. itulah...kemarin baru kami ada kebetulan..jumpa ada awek sorang ni nanges kt stesen teksi..dia nmpk bf dia kuar ngn girl lain..time tu dia ckp dia nk bunuh diri degn mkan panadol 1papan sekali gus...oauuuu

    ReplyDelete
  35. hurmm.. menyirap jer darah rasa.. sbb penah berkawan ngan sekor buaya bodoh dulu. Perasan hensem plak tu. setahun aku kene tipu hidup2! Haihhh... tp dulu xde fb. yg ade friendster. aku ugut jantan tu mintak no phone pompuan tu, aku ckp kalo ko x bg, aku tgglkn ko. mmg dia bg la sbb dia takut aku dump dia.
    aku call dat gurl, ckp baik2 jer. dia ckp die xtaw & dia pun kene tipu jugak. last2 aku ngn pompuan tu brpakat dump jantan bodoh tu. padan muka! huhh... merayu2 nangis2 pun aku taknak dh..

    ReplyDelete
  36. siasat dulu, kot ke pompuan tu adik die ke, akak die ke. tp kalau dah beramah mesra mcm bf ngan gf.. terus break aje. tak yah tgu. wat sakit hati jekk

    ReplyDelete
  37. epal, ni paling tak boleh bla..


    pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia


    hahahhaha

    ReplyDelete
  38. alaaa..wat derk sudah...macam lar dy sowang laki kat dunia neyh...

    ReplyDelete
  39. hahaha. xyah buat keje bodoh laaa.
    aku, siasat dulu. tanya abesabes. tapi dorang mane laa nak ngaku salah kannn. aku blah je dari situ tinggalkan dia dengan macam xde perasaan. [padahal dalam hati sedih] muka dia pown macam sedih. arhh. boleh berambos la. tu lah kali terakhir aku jumpa dia. xperlu nak berpurapura lagi. balik umah aku nangis puaspuas. berbulanbulan gak. eh, bertahun kowt hati nak pulih dari sakit. then, jumpa orang yang lagi baik. alhamdulillah. ade hikmah sume tuh... :)

    ReplyDelete
  40. haha...kalau boyfren cik epal sndri yg buat mcm tu ape yg cik epal btul2 akan buat?honestly..hehe

    ReplyDelete
  41. hahah ip cye ske buad yang no 1 n 6...hhhahahah

    ReplyDelete
  42. Kalau memang jadi depan pika, i am gonna just walk in front of him laughing and of course lah kena cakap hi. :) And jalan macam tu je lah. Buat tak tau.

    Tak payah cari laki macam tu. :D

    ReplyDelete
  43. kalo nampk girlfren lak camne cik epal???

    ReplyDelete
  44. malu ah gaduh2 kat facebook...kalo akk lah wat dun knoe jer...tapi akk dah kawin heee bg tau siap2

    ReplyDelete
  45. ce cite, ci cite.. kita bakooo je! ngehngeh.

    ReplyDelete
  46. kita bakooo..kite bakoo je buayapren mcam tu..haha

    ReplyDelete
  47. serang jgak! smpai dye rse bsalah giler2

    ReplyDelete
  48. @ KITA BAKOOO JEEE. KITA BAKOOO. DEDUA KITA BAKOOO!

    ReplyDelete
  49. hahaha jawapan tu sume i nk buat ! hahaha

    ReplyDelete
  50. lalu dpn dia pastu bt cool jer....ala stkt ko aku x heran doe....hehe

    ReplyDelete
  51. tertarik pula akak nak komen..
    alah.. rileks jer.. apa barang mahu kecoh2..
    susah2..
    KITA BAKOOOO JE! BAKOOOOO!
    :D

    ReplyDelete
  52. pnah jadi kat i, memule i call dia dulu, tanye dia katne, sah2 dia akan kelentong kan
    pastu g depan2 ar, wat2 tserempak, i perli ''eh td u kate kat jpj, renew lesen, rupe nye renew gf..''. pastu senyum kat awek tu and blah. not worth it.

    ReplyDelete
  53. KITA BAKOOO JEEE. KITA BAKOOO. DEDUA KITA BAKOOO!

    haha...tapi rse nyer macam na buat lalu2 depan dia,then angkat2 kening sket..haha

    ReplyDelete
  54. bako 2,2 tu mmg best..

    penah jd kt sy, x-gf daling sy burukkn sy kt blog dye..kt fb mmg xleh la sal dye nk jga imej baik dye dpn mak daling sy..mmg sakit hati ngn pompuan cani..

    ReplyDelete
  55. nak jadi salesgirl kot. biar tercabut jantung die jap...

    ReplyDelete
  56. kalau yayang,yayang jumpe dorang b2...then tanya 2 sape....law bf xngaku..then mke ppn tuh pelik semacam..tnye plk dak ppn tu..sape bf kite nie dgn dy...patuh tnye mne bf lg syg...tnye jgk thp syg ppn tuh kt bf kite...tnye bole x dy jge bf kite tu???law ok 2-2...yayang cakap b4 blah..."jge dri baek2..jgn jadi cmnie lg"

    ReplyDelete
  57. kalau boyfie aku wat g2, aku sunat je die kali kedua! potong die punye bendealoh tu, then KITA BAKOOOO JE! BAKOoooooooOOooooo!!!!

    ReplyDelete
  58. kalo lina en, lina rileks dulu..esok try jumpa gn boypren bincang leklok..kte x bole cpt melatah..ntah2 tu kawan lama dy dah 12 tahun xjumpa! hehe. pape pn bincang baik2 n decide lahh.. :)
    thats my opinion lahh...

    ReplyDelete
  59. tampar dia barang sedas dua.. than says thanks ,. and bla.. tampau tu y paling penting.. ehehehe.. XD

    ReplyDelete
  60. pegi lalu kat tepi, senyum2 buat2 tak kenal. after tu msj clash. :p

    ReplyDelete
  61. bakooooooooooo !
    pergh cik ubi paling emotional bab curang ni .

    ReplyDelete
  62. laki gtu xlayak utk wa.hahahaaa kte kn hot kn3 cikepal..buang boya,g crik yg len

    ReplyDelete
  63. if sy tgk pkwe sy kuar ngn minah len, kompem sy tgl dye dah...hehehe..

    ReplyDelete
  64. saya? terus call si die tnya kat mane. hati memang da panas abes laa kan. just bee cool. control suare. kahkahkaahhhh

    ReplyDelete
  65. pergi kat kat bf tu..say hi..boleh berkenalan..biar diaoarng gaduh plak berdua..muahaha..dua2 tak dapat...padan muke..

    ReplyDelete
  66. a'ah.. betol2.. skrg ni trend gado dlm facebook pulak.. haish.. =,=

    ReplyDelete
  67. x pnh terpkir..tapi selalunya jadi wartawan la..haha..tanya macam2..hee..

    ReplyDelete
  68. haaa SETUJU SANGAT la kalau KITA BAKOO JE, BAKOOO JEEE dia tuu! hahahaahahha.

    ReplyDelete
  69. yana g kat mamat buaya tu then cakap "WAH!AWEK BARU! KITA BREAK LH KALAU KAU DAH ADA YANG LAIN!" yes!! i like!! hahaha :DD

    ReplyDelete
  70. hYe cik Epal!!!!!
    first time comment blog cik epal nie..
    sblm nie mmg slalu usha blog cik epal tp xcomment pon..ats alasn aku mmg sensitive bab nie..tue yg troz terjah..
    bnda aku wat prtama skali..
    @ pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia
    or ap2 jela..beli simcard bru ker..pura2 minat kt dye..or time2 dye kuar tue aku terjah..

    then..bile dh f2f..tnye dye sape pmpuan nie...
    then bile dh ngaku
    then....jeng..jeng..jeng..

    @ KITA BAKOOO JEEE. KITA BAKOOO. DEDUA KITA BAKOOO!

    ha..ha...ha...

    eh..x..law aku..confirm pnye la..


    @ balek rumah nanges

    pastu msti ad pnye text dr dye...

    ayat paling femes..

    sory...jnji xwat lg
    bg dye pluang
    dye xsdr ap yg dye dh wat
    awk la insan yg paling sye syg,bru skarang saye sdr...

    mse tue aku akn ckp..

    @ ada aku kesah?

    ReplyDelete
  71. hye cik epal..
    first time comment nie.. ^__^

    aku rse nk wat sume la..
    biar dye rse kne attacT..
    smpai aku puas ati..

    ReplyDelete
  72. taktau lak nak buat mna satu .
    buat semua skali ah ! haha

    ReplyDelete
  73. kalo kena kat saya lah kan cik epal, sy amek gambo dorang, pastu mms kat dia. xpon dtg je tegur "assalamualaikum, sy jual buku nie kak abg, nak beli? "

    ReplyDelete
  74. tampo je , BREAK TEROS ! baru style . HAHA !

    ReplyDelete
  75. mintak break jerk, cari laki lain...

    ReplyDelete
  76. hohoho :D
    pegi kat dia pastu cakap, "eh, macam familiar ar u ni," dengan cool-nya. padahal dalam hati ribut taufan :P

    ReplyDelete
  77. cadangan yang betul2 lg merosakkan hubungan. nice sarcasm. haha..


    support saya dalam

    10 hours challenge start

    ReplyDelete
  78. salam.. best la blog cik epal nie.. kte2 da folow da blog cik epal.. jom la cik epal folow blog ktew2 plak.. hahaha thanks =)

    ReplyDelete
  79. cari je bf len..kumbg bukan seekor..hehehe

    ReplyDelete
  80. Bha ha aha ... Giler best tajuk add kali ni :D

    Kalu i la .. i pilih yg ni :P

    " @ KITA BAKOOO JEEE. KITA BAKOOO. DEDUA KITA BAKOOO! "

    ReplyDelete
  81. kiter bako jer duer2 skli..hampeh tol......eiii...kalo dptla cmtue....i bg smack down kat dorg berdua....hahahhah

    ReplyDelete
  82. fuhfuhfuh.
    kalo cheq, pergi dekat dia tampar lapan puloh das terus lepastu break.

    padan mumka. wakaka

    ReplyDelete
  83. buat-buat terserempak. hikhik. pastu cakap macam ni. "eh. hye! lama tak jupe. sihat?. ok lah. i bz ni. balik dulu ye." hikhikhikhikh

    ReplyDelete
  84. da alang2 ternampak tu, join je dorang dating. Jadi org ke3. Then putuskan hubungan. Erk! Cam pe je idea nih!

    ReplyDelete
  85. walau pn x pnah kene..tp mmg menyirap gk rse ble bace entry nie..hehe baru bace blum btul2 kne lg...tpkse la bakooo aje mamat 2....haha (n_n)

    ReplyDelete
  86. pergi dekat dia tampar lapan puloh das terus lepastu break + lepastu bagi flying kick 80 puloh das ag..sampai dy xley ckap..kah3!..peh,gerenti best nye dapat lepas geram..XD

    ReplyDelete
  87. buat ape?

    wat xtau je.senyap.xyah contact, xpayah jumpa apa semua.

    paling2 lama pun,dalam 5 bulan.dia datang balik.

    yacks

    ReplyDelete
  88. rasenye entry nih utk saye !! tlg view k !! keadaan same tp gurl !! tlg coment pn ok jgk !!

    ReplyDelete
  89. kita smackdown dua2 , pas2 kita bakoo jee .. !! hahahahaha ..

    but seriously law jdk tol2, rasenye nak g kat diorang ngan muka selamba , and tny dulu cte sbnr .. law mmg obvious die curang, kasi penampo jew ..

    ReplyDelete
  90. mintak di jauhkan tp if jd, sy plih KITE BAKOOO, KITE BAKOOO, BAKOOO DEDUA SEKALI :D
    haha, mungkin ade kurgnya diri kite n try prbaiki kkrugn itu :)

    ReplyDelete
  91. hurmm,buat xtau je la,..yg cri pasal die,bukan kite,.wat u gve,u'll get back!,..

    ReplyDelete
  92. ajak dia makan roti canai,mee goreng,laksa,pizza,KFC,Susyi,nasi lemak,nasi dagang,nasi kandar..lepas kenyang perut suruh dia bayar..settle..

    ReplyDelete
  93. hahaha....terasa paling lambat komen plak...tp hati terbakaq ni....lu bikin gua panas!!! menyirap darah u...

    g depan dorang buat cam xde apa2..tya eh! terjumpa plak kn..pastu tgok reaksi jantan tu...apa dia nak buat!! kalau muka cam cicak kena lastik..sah la dia buat salah...jgn lupa tya pmpuan tu apa hubungan...tampor muka jantan tu patlima kali pastu blah!!! esok kuar ngn org lain plak..hahahah

    ReplyDelete
  94. emm...kalau me, me terus balik umah..nangis :p

    me singgah click HB


    nak menang purse clarks ori? jom vote!

    ReplyDelete
  95. kita cari yang lain.... bole? ala, love is like kambing.

    http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/03/oh-esok-saya-nak-shopping-habis-habisan.html

    ReplyDelete
  96. x suke wat publisiti kat fb...kte rilek jerk pas2 kasi maki kat fon n carik laen...hehehhh

    ReplyDelete
  97. Terajang je terus..!! puas hati... yg pmpuan tu plak jual kat bapak ayam... hahahaa...

    ReplyDelete
  98. kite bako aje...... kiter bakoooo....

    www.natasha1987-makeup.blogspot.com

    ReplyDelete
  99. bg cik Lily, tayala na harap sgt kat that guy.
    kalau dy syg kita, takan dy wat cenggitu..right?
    ingat, kumbang bukan seko-seko..

    ReplyDelete
  100. kalau aku aku balik rumah, nanges, pastu mintak penjelasan dari die. macam loser gile kan buat macam tu.

    ReplyDelete
  101. pegi dekat diorng pas2 tegur laki 2 "MUKA AWK SEBIJIK MCM BF SAYER" pas 2 blah bodo jew...huahahaha...

    ReplyDelete
  102. kita santau je..kita santau je die...hahaha...alang2 menyeluk pekasam..hahahhaa...

    ReplyDelete
  103. pergi dekat2 eh mcm kenal jer pastuh tanya nie siapa??pastuh kalo perempuan tuh pn cakap nie sape ha..owh ni bf sye tapi skang dah jadi ex bf hurm kalo awak rasa bahagia dgn lelaki play boy nie amik la saya tak hadap lagi pn sesuai la dgn perempuan mcm awak nie pastuh terus bla mcm tuh jer hehehe bleh

    ReplyDelete
  104. @ buat benda sama balek, keluar dengan lelaki lain pulak. tunjuk depan dia. baru dia tahu apa kita rasa

    tapi sblom tu
    g dekat ngn dia, tgur,ckp hye, borak2 cket ngn pmpuan tu, tnya dia spe, flirt2 cket ngn bf kte, bg pmpuan tu pnas, pastu gdik2 lg ckp kem slm kt gf u ek...
    pastu tlis kat wall bf kt ckp i love u sgt2..msti pmpuan tu akan bka wall bf kte haha

    ReplyDelete
  105. KITA BAKOO,KITA BAKO JE DUA2..HAHAHA

    ReplyDelete
  106. kalo kak ct ler.... wat2 bodo jer dok sblh table dia ngan laki2 lain.... tgk pe reaction dia!! huh!!

    ReplyDelete
  107. kita BAKOO je ..kita BAKOO je .. huhu

    ReplyDelete
  108. kita BAKOO je .. kita BAKOO je .. huhu

    ReplyDelete
  109. kalo sy pilih ni

    @ pura pura jadi salesgirl pergi dekat dia tengok apa reaksi dia
    pastu trus smackdown je due2..bru puas ati..hehehe..anyway nice entry..

    ReplyDelete
  110. nanges! pastuh tampa muke dia lapan belas ribu kali kt muke die! then break off! pegi mati laki cmni! : )

    ReplyDelete
  111. for the 1st time lalu. Tapi tetap nak komen.


    -dulu selalu nampak bf (da jd ex) kua ngn ppuan lain..depan2 mata, tapi sabar. SMS maki2 dulu depan2 de. Then mesti de akan nak jumpa,nak bagi xplaination then pujuk..masa tu memang tumbuk n debik de kaw2-


    geram. emosi kejap

    ReplyDelete
  112. saya balik umh, lps tu msg perli2. :D

    ReplyDelete
  113. hehe . cik epal . pilihan3 cik epal kebanyakannya bella dah buat dah semuanya .. kepada lelaki yang sama -.-" lepas ni , tinggalkan dia je lahhhh . buat3 tak kenal sudah .. hehehe :P kalau teruk sangat , tukar nombor fon . kui3

    ReplyDelete
  114. kita bako je dua2....biar dua2 xhidup!hehe

    ReplyDelete
  115. kua lek ngn laki lain sipa update status lam fb lagi pasto upload pic, hahaha sumpah penah wat and nyudah nye mamat tuh tak brani nk men men da, kikiki but now da break pon, lalalala

    ReplyDelete
  116. kalo sy la mmg sy tinggal je mamat tu cik epal.sy cari lain je

    ReplyDelete
  117. kalau susah sangat,tak perlu nak ada boyfriend cik epal..sebab tu Allah larang lelaki dan perempuan bercinta tanpa sebarang ikatan yang sah..sbb benda tu menyusahkan,melalaikan dan yg penting sekali boleh mendatangkan dosa..fikir2kan dan selamat beramal... :)

    ReplyDelete
  118. buat2 kol dia tnya katne, kua ngan sape, tgok pe dia jawab...kalau dia tipu gi datang dekat ngan dia. then kite bakoooo! ;p

    ReplyDelete
  119. kalau saya pilih yg no.8....anggap jerk takde jodoh....insyaallah akan ada jodoh yg lebih baik...:)

    ReplyDelete
  120. ermm...cik epal glamour..senang la nak dapat earning dengan cepat dan banyak...kalo kita yang tak glamor ni lambat jugak laah nah penuh tabung kan...huhu

    ReplyDelete
  121. kalau die bawak kereta pancitkan je semua tayar kete die tu baru die sedar langit tu tinggi ke rendah.lepas tu letak notis "awas!pemandu kereta menghidap sakit kulit berkayap." hahhaha

    ReplyDelete
  122. cik epal,kalau da jd ex cmne plak?
    pastu patut ke kte g kat dye ngn muke tak malu tampa dye?haha.

    ReplyDelete
  123. tempek kat tiang jalan je muka dia. letal label gigolo ;)

    ReplyDelete
  124. emm kita buat yg lebih ganaz lagi..pegi tumbok je muke bf tu kalo de yang tali hitam bg je karate haha...bagi dia sedar byk kalo men lempang je xsakit kot bagi dia...haha pastu cakap kita break off dan tuka no hp...cari je laki yang nakkan kite..oke chow dulu...wee :)

    ReplyDelete
  125. salam cik epal,

    cik haniey nk bg komen lak..hikhik
    kalau sy lak an..sy akan gi kt boypren sy tuh dgn pompuan patu sy akan ckp nicely habes kt brdue tuh.
    sy akan ckp kt dat girl 'kalau awk rase awk da cukup baek, awk da cukup knl boypren sy neh, awk rase da bole jage boypren sy neh, awk lebih baek dri sy,dan awk bole jdik pompuan yg paling sempurna untuk boypren sy neh, AWK AMEK LA. sbb sy da cube jdik yg paling sempurna dlm idup die.'

    utk my boypren lak sy akn ckp 'klau awk rase die lbh baek, lbih sempurna, lbh memahami awk, bole jage awk lbh dri ape yg sy pnh buat untuk awk, AWK PERGI LA KT DIE..'

    kemudian berlalu dgn hati yg tenang.sbb sy tk buat musuh atau menambahkan musuh. cik syaitan pon mst rase amat kecewa... ;)

    PEACE !

    ReplyDelete
  126. penah nampak, saya buat bodo je. tak cakap apa2 pun n plg best until now dia tak tau pun saya penah nampak dia keluar dgn pempuan lain.

    ada lah ckp kias2 dpn dia, sj nak tgk reaksi dia, then sy ketawa je.. padahal sy dah nampak pun.

    p/s mls nak panjang cerita sbb blm kawin lg. ikot ko la labu. yg pnting jaga diri sndiri je.

    ReplyDelete
  127. gua nanges dulu. pastu gua mintak buayapren itu explain..cakap direct xde sindir2. kalau beliau menafikan yang lembut itu kapas, gua break.

    apa guna simpan buayapren yang tak tahu erti setia dan jujur? kan?
    hehe

    ReplyDelete
  128. kalau saye la nmpk bf cmtu, saye ikut je diorang dr jauh semunyik2.nk tgk diorang buat hape, diorang interaksi camane.kalau tetiba tgk manje cam terlebih je tu, amek gambar ngn video dulu, pastu gi smackdown. bukti la konon. kihkihkih

    ReplyDelete
  129. agagagagaga.penah jadik penah jadik..

    penah pi serang uma tino tu tapi sadis tino tu takdek pi skola.(cibek tol buat abes myk moto.)haha.
    pastu pi uma fam boyfie kunun nk bncang ngn boyfie tp ntah boyfie cam cilanat xnak explain.terus henpon tercampak..

    haaa..then diek insap lepas tgk aku ngamok & x dulik kan diek..

    pastu jadik lagik.cam cilake.mule2 biarkan jek.siap suh doran kapel.

    but in the end. incik boyfie dtg balik..pity that girl tapi tak pity sgt sbb die pun x pity kan aku.hahahaha

    pastu ntah jin mane msuk kat incik boyfie.smpai skrang diek insap..hope smpai bebile..sbb hidup ade karma..die risau aku plak buat cmtu.hahaha..bodobodo jek.

    *muhasabah diri..kekadang kite rase semue ni jadi sebab silap kat seblah laki jek..but bile balek umah ngadap cermin..wa pun ade silap beb.

    so girls out there..elok elok ler kome bawak bincang ape2 pon..direct jer..from there u'll know sebab musabab..if diek nak tipu lu pon..lu just pk je..allah tu maha adil..sekali setepet dapat kat muke..baru diek tau langit tinggi rendah..wakakakaka..

    btw.aku minat lu la cik epal!salute salute. :)

    ReplyDelete
  130. hahahaha..penah jadi ni..sbb tkejut kot..terus serang..tp xde ar nk maki hamun ke ap..ckp pelan2 je..tp tnya pmpuan tu sbb pmpuan tu tau ak kapel ngn mamat tu..boley plak muka mcm baik tp nk rmpas pkwe org..buayapren tu pn mcm cis jugak..
    mcm siot je..tp ms tu jela..skang ak xpeduli..lantak ko la!

    ReplyDelete
  131. jangan couple,lagi senang,hehehe tgk orang gaduh kita bantai gelak sama-sama LOL

    ReplyDelete
  132. @ KITA BAKOOO JEEE. KITA BAKOOO. DEDUA KITA BAKOOO!

    Hoho! Yg tu best! ;)

    ReplyDelete