Friday, March 25, 2011

Colourful Oreo Chocolate Chip Cheese Cake . kemain panjang tau nama cheese cake aku buat ni :D

hye korunkkkkkkkkkkkkkk~


hari ini kita dalam segmen bersama chef cik epal gonjeng. hari ni aku try buat Colourful Oreo Chocolate Chip Cheese Cake. nama kemain kan? biasalah OVER.







Walaupun rupa kek aku ni agak tak senonoh. tapi ketahuilah bahawa ianya sedap daripada kek Secret Recipe *OVER lagi



dalam loyang

ok ni senonoh sikit lah bentuk dia



yummaaayhhhhhhhhh!




ada sesiapa nak resipi?? kalau lebih 10 orang yang mintak, baru aku buat resipi. huahuahuahuahua. aku nak pergi menternak Colourful Oreo Chocolate Chip Cheese Cake aku ni jap.


eh jangan lupa VOTE aku dekat SINI. search "Cik Epal" and VOTE NOW!! =)


ok bye!

54 comments:

  1. nampak sedap... sebab aku tgh lapar sekarang ni atau sememangnya nampak sedap? hehehe...
    Tapi suke la tgk wane warni camtu! i l0ike!

    ReplyDelete
  2. nakkkk! saye nak resipi chocolate cakee <3 ;)

    ReplyDelete
  3. cik epal! nak jugakkkkk :)
    siap colourful lagi wok. meleleh2 air liur dah nieeeeeee ;D

    ReplyDelete
  4. hahaha aku punya oreo cheese cake pun takde rupe ahahaha

    ReplyDelete
  5. huhu wah mcm sedap jerr :D
    mahu resepi ! :))

    *do visit my bloggie cik epal dear ~

    ReplyDelete
  6. wahhh rajennye buat kek... My tahu buat kek batik je..T_T

    ReplyDelete
  7. rajin cik epal memasak eh. haha. looks delicious :D

    ReplyDelete
  8. nak nak ! nak resipi :) nmpak mcm urmppph ! sedaaaaap .

    ReplyDelete
  9. eh2x,,buat sndiri ehh..hehe main bantai je nama cake kan..:)

    ReplyDelete
  10. woooow yummmy!!lau wat tbal 5 inci tu rs2 ag best

    ReplyDelete
  11. Wahhh! Looks so yummy! Nak resipi! :))

    ReplyDelete
  12. kelihatan colourful....!!! Menarik!!! nak resipi!!! :) blh blh????

    ReplyDelete
  13. nk resepi dgn buat muka kasihan, nk try bole kah?

    ReplyDelete
  14. nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak.. kalo cakap nak sepuluh kali bole bg recepi??? winkwink**

    ReplyDelete
  15. hehe, ingat kan kek cokelat :) tapi cam sedap :)

    ReplyDelete
  16. dah mcm pe da aq tgok ko nye kek ni epal oi

    ReplyDelete
  17. Sedapnye...sy pn suke bake jgak..

    hi salam, nice blog!
    marilah jadi follower sy pula..

    http://ash-adn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. nama dia jee dah buat terliur
    ce kongsi resepi

    ReplyDelete
  19. OK3.. DAH LEBIH 10 ORANG MINTAK RESEPI.. CEPAT BAGI..! HAHAHAHA

    ReplyDelete
  20. nk resipi dye..........huhu~ shedapp..!

    ReplyDelete
  21. cip epal yang terer, nak resipiiiiiiiiii . haha. *bodek neh

    ReplyDelete
  22. alaaaaaa! bukan nak letak resipiiii. sobs. ;(

    ReplyDelete
  23. cik epal punye resipi mesti wajib ade oreo.haha

    ReplyDelete
  24. mahu3x!!!!
    suke cekolat dan cheese tesgt amt...

    ReplyDelete
  25. cik epal, nak resipi ! nak resipi ! :D yang Oreo goreng saya dah try and it's awesome ! :D kalau yang ni mesti lagi sedap. hihi nak resipi ya cik epal :)

    ReplyDelete
  26. memang colorful gila!!!!
    bagi ler resipi.. =)

    ReplyDelete
  27. rupa macam....
    tp nmpak sodap !
    me loike <3

    ReplyDelete
  28. NK RESEPI!!hihi nk nk nk nk nk nk! :)

    ReplyDelete
  29. dah lebih 10 org nie, cik epal bagi la resepi.

    ReplyDelete
  30. colourfulnya...
    nmpak macam sedap...
    nk resipi plsss :)

    ReplyDelete
  31. nampak sedapppp. share resepi pleaseee ?? :)

    ReplyDelete
  32. apesal macam hijau hijau je. letak seaweed ke? tak pun wasabi? wakaka :P dalam loyang tu senonoh skey ;)

    ReplyDelete
  33. dh lbih 10 org nk resepi ni!sy pun nk!!

    ReplyDelete
  34. ni bukan 10 orang lagi dah. ko patut letak 1000org like. haa baru betul. hehe

    ReplyDelete