Thursday, March 24, 2011

Bersama si comel gebu Rania Nur Batrisya . perghh kemain nama tau !

Aku ni pantang sikit tengok budak budak. dan pulak pulak budak tu comel gila nak mati. lagikkkkkkkk lah. boleh meroyan aku dibuatnya. ni aku terjumpa budak ni sebab aku pergi rumah nenek dia. dulu aku pernah gak main dengan abang dia. abang dia pon comel jugak. AMSYAR nama abang dia. tapi ni aku pergi, aku tengok dia dah ada adik dah. aik? bila masa pulak mak dia beranak lagi ni? adik dia pon serious comel gila macam muka dia. mata depa lah yang cantik. bulat dan bersinar. tak payah makan innershine pon mata dah bersinar dah.




mempersembahkan budak comel di abad ini :


RANIA NUR BATRISYA





pipi diaaaa. pipi diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

seksi tau. Kalah pasha sandau.


huahuahuhuahuahuahua. #gelakKawKaw


ayah dia lawyer




hepppp!






Adorable kan Rania Nur Batrisya ni. perghh anak anak zaman sekarang. nama depa kemain berbelit belit lidah nak menyebutnya. tapi kalau jumpa Rania ni depan depan serious comel gila. mata dia cantik! dah ah bulu mata lebat macam abang dia. lepastu bulat and bersinar lak tu. serious comel! aku tak boleh tengok depa dua. kang aku rasa macam aku nak kahwen cepat cepat nak dapat baby comel macam depa huahuhuahuahua *gatai


tapi ayah dia memang putih melepak pon, mak dia pon cantik. sejuk mata memandang. tak hairan lah anak anak depa keluar semua jadi macam ni. memang dari baka handsome+cantik pon. NO WONDER girls lah kan.





ok bye!

28 comments:

  1. omg !!! comelnya diaaa
    rasa nak pijak. teheee :P
    pipi diaaa, owwwwemmmmgeeeeeee :D

    ReplyDelete
  2. comel!!!
    budak tu comel!!


    haa..
    kan x pepasal ngan saya2 jd gile..
    haha~

    ReplyDelete
  3. AIPP,KEMAIN COMEL DIA,KIDNAP MAU? :D

    ReplyDelete
  4. geram tgk bulu mata dier.. haipp..!

    ReplyDelete
  5. chumel sangat
    lagi2 kat pipi tu
    meleleh la air mata..... chumel sangat

    ReplyDelete
  6. comelnya!! mata bolat bolat! =)
    p/s : kalo dapat harus picit-picit pipi dia. weee.

    ReplyDelete
  7. Wahhh comel gila geram tengok pipi die! Bulat! :)

    ReplyDelete
  8. tomey sgt...die ade lesung pipit e?

    ReplyDelete
  9. sepak je! sepak je! mest dye rimas tgk cik epal ;P

    ReplyDelete
  10. ha'ah comel macam anak akak jugak..lebih kurang je muke baby2 kan:)

    ReplyDelete
  11. cik apple ! ap mksud nme rania ekk.?

    ReplyDelete
  12. nama dia? kemain panjang lagi. hehe :)

    ReplyDelete
  13. Woahh ! Bulu mata && mata && lesung pipit dia sungguh menawan ^^

    ReplyDelete
  14. wahhh comel nye tak tahan tengok budak comel rse nak cubit jeaaaa heee

    ReplyDelete
  15. ish.. ni yang malas tengok budak2 kiut ni.. hmmm. rasa macam teringin nak ada baby sendiri lah pulak :(

    ReplyDelete
  16. comelnye die cik epal!!! mata tu besau, bulu mata panjang! cumil!

    ReplyDelete
  17. mata bersinar sebab baru lepas nangis ke ape? huhuu~
    tapi budak tu memang comel giler lah. mata bulat. bulu mata pun lentik. pipi tembam giler. gerraammmmmm jer kan nak cubit2 pipi dia.

    ReplyDelete