Friday, March 18, 2011

Benci redmummy ?? Coli bercorak ??


Kadang kadang aku pelik pelik je celah mana ah ayat ayat ni ada dalam blog aku. dan siapa yang cari tah. kengkadang harem tak senonoh punya keywords aku dapat. bukan aku je kot. ramai kot blogger dapat keywords yang tah pape sesat dekat blog diorang

@ artis zahira seksi


adakah aku jarang bergosip tentang hal duniawi?? ada ke artis bernama zahira?? ouh sangatlah ketinggalan zaman aku ye. biasalah aku bukan kepochi sangat pasal bab bab artis ni *mata ke atas tangan ke dada





@ balasan orang pemalas


pemalas memang banyak balasan. pulak pulak kalau malas nak study. alamatnya kita jumpa lagi lah NEXT SEM!


@ benci redmummy


wah wah wah sesat sampai ke blog aku ye yang search pasal benci redmummy ni. so far tak de lagi lah aku nak buat post sal benci redmummy ke hape. watpe ler nak benci dekat orang


@ bantal busuk kau blog


dah bantal kau yang busuk. bukan bantal aku yang busuk? kau cari dekat sini buat apa lah. paghak betul



@ coli bercorak


ni keywords paling best. pakai coli bercorak paling tak tahan. apa kau ingat dekat sini hollywood. kau pakai coli colourful warna pelangi pon orang tak heran lah der. lain lah kau gila meroyan pergi tayang dekat public kau punya coli bercorak tu. nak pakai coli bercorak pon nak kecoh satu dunia apa hal??



@ sinetron tasbih cinta


aku tak habes tengok pon tasbih cinta ni. tapi hero dengan heroin cerita ni cute


@ rambut kelemumur


bukan setakat rambut kelemumur. rambut berkutu pon ada.



pelik pelik lah depa ni. nak cari hape tah sebenarnya pon aku tak tahu.



SENTAP MAK NAK !!!

42 comments:

  1. hahahahah.. ayokkkk! terkedu redmummy nanti!

    ReplyDelete
  2. hahaha.....cari coli bercorak untuk nak goda suami agaknya...ahahaha

    ReplyDelete
  3. sabo la cik epal.. banyak org byk ragam..

    ReplyDelete
  4. Hahaha..fahmi pon dapat keyword pelik2..lucah banyak.haha

    ReplyDelete
  5. haha. tak boleh belah btoi orang search pelik2 :P

    ReplyDelete
  6. huhu macam2 ragam orang sekarang kan..pelik2 je

    ReplyDelete
  7. hehehe...mcm2 keyword...sgala bagai

    ReplyDelete
  8. coli bercorak paling glemer ! awww. hahaha

    ReplyDelete
  9. I search buah epal bulat2 manis,keluar blog nie..hahaha

    ReplyDelete
  10. wahh ingat ni kedai jual coli ker.. heeh sapa ler yg benci RM tu kan

    ReplyDelete
  11. hahaha. this is my first comment here. :)

    ReplyDelete
  12. HAHAHA..nak tergelak pon ado..
    macam2 ye cik epal..
    RM tengok tajuk mesti tekejut..

    ReplyDelete
  13. sama la...tapi sue punye citer lain sikit...
    http://surayaartis.blogspot.com/2011/03/blogger-cantikbukan-niat-nak-perasan.html

    ReplyDelete
  14. haa.. dye nak tgk contoh2 coli bercorak kot. nk g shopping la tu :P

    ReplyDelete
  15. lawak bebnor keyword cik epal..
    naseb baek la cik pulau punye xde smpai tahap cmtu lagi.. ngeh3..^^,

    ReplyDelete
  16. aduyai cik epal ni..
    bikin aku gelak jerk..
    haaaahahahahaah

    ReplyDelete
  17. Hahaha.. memang lawak ahh .. nak wat camner...kerja komputer.

    ReplyDelete
  18. hahahaha berdekak ketawa kowt...lagi2 tang coli bercorak tu wakakakaakakak hahahahahaha :)) xboleh blah

    ReplyDelete
  19. hahaha,..ntah pape la org yg search tu,.xde keje lain dh,coli bercorak gak die cri,.hehe

    ReplyDelete
  20. haha..tapii redmummy tu ape??
    please reply me at
    http://promisefablo.blogspot.com/
    =)tq

    ReplyDelete
  21. haha cane nk tau org search mcm tu? kelaka kot.

    ReplyDelete
  22. hahahah!! keyword mmg selalu pelik2.. :)

    ReplyDelete
  23. Bhahahaha..tak sopan langsung keyword tu

    ReplyDelete
  24. sah coli bercorak tuh nak wat modal melancap..!!

    ReplyDelete
  25. coli b'corak yg paling xbuleh blah tuh! ha3..

    ReplyDelete
  26. tak henti2 aku gelak pasal coli bercorak tuh..ni nak taip COLI BERCORAK pon aku gelak lagi...mcm2 la manusia ni..

    ReplyDelete
  27. kok ye pun nak pakai coli bercorak, naper mesti search kat tenet............??? beli jer la diam2. bodo piang toi!!!

    ReplyDelete
  28. haha coli bercorak tu yg x tahan :)
    igt nak beli on9 kot coli bercorak tu.haha

    ReplyDelete