Sunday, February 13, 2011

Terima kasih 10000++ Followers blog cik epal yang sudi follow blog cik epal =)))

Perghhhhhhhhh macam mimpi pulak rasa. masa aku first time buat blog ni. aku tak de ah terpikir nak dapat 10000++ follower ni. dapat 1k follower time tu pon dah terkejut dah. ada jugak ea orang nak baca apa aku merepek meraban terima kasih daun keladi. selalu selalu lah datang sini



Tapi tak sempat ah nak screen shot 10000 Follower tepat tepat. aiseh

Tapi ada jugak yang leave komen. tapi time ni aku tengah bantai sedap tidur depan laptop




yang ni bagi mesej dekat facebook:



Ni pulak boyfie kesayangan yang dah nak fly. gonna be missssinggg youuu boyfie!! =(


Thanks boyfie ku yang ala ala AFGHAN. kihkihkih

Aku tak bajet pon aku akan dapat 10k follower this week. sebab bila dah 9000++ follow blog aku haritu. aku target paling cepat pon dalam bulan 6 lah kot cecah 10k sebab 14 JUN birthday aku. aku memang target 14 JUN tu ah dapat 10k follower kan. tapi jangan lupa 14 JUN nanti bagi hadiah besarr besarr punyaaaa ok :D





ok bye korunkkkk~

50 comments:

  1. status kat fb tu memang lawak gi-la..padahal cik epal kata sedih..haha..tak sedih langsung..nak putus urat bontot adalah sebab gelak..haha

    ReplyDelete
  2. wow, hebat. huu. da 10000 daa..tahniah. boleh wat kenduri lepas nie. ajak 10000 follower dtg yer..

    ReplyDelete
  3. wow...tahniah cik epal..
    my blog ntah dpt o x..hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah cik epal...
    sy pun bru je cecah 100...

    nyway, keep it up... :D

    ReplyDelete
  5. yeah..dah like entri nie...
    sebab name aku ada..haha..

    ala..cik epal terlepas nak print screen yg betul 10000..hehe

    ReplyDelete
  6. saya follower itu . hehee :) tahniah lagi sekali cik epal !

    ReplyDelete
  7. sama2 cik epal.;) btw, tahiah follower dh 10000+++ jeles2.haha

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH CIK EPAL..IM ONE OF UR FOLLOWER..HEHE
    10K..MANA MAU CARI TANPA BERKAT KESABARAN KAN CIK EPAL..SEMOGA TERUS BERJAYA ;)

    ReplyDelete
  9. waaaa...
    thniah cik epel!!!
    gudluck dlm dunia blogging nih~
    :)

    ReplyDelete
  10. waaaa~~~~ best2....blog aku komen pun kurang tp apa yang penting aku tulis apa yg aku nak tulis.....yeeeaaahhhhh!!!

    ReplyDelete
  11. kongrets cik epal .. keep blogging ! :)

    ehh beday ceq 15 jun la.. leh share hadiah cik epal ni..kekeke

    ReplyDelete
  12. yeay!
    congrats cik epal.
    keep it up!

    ReplyDelete
  13. yea..taniah cikepal..snok jadi macam cik epal kikikiki

    ReplyDelete
  14. wahhhh..thniah cik epal..dh cecah 10000++ followers...sy jeles oooooooo...sy bru 100++ followers..lagi 1 jek nak 200..sape la yg bertuah ni..huhu

    ReplyDelete
  15. tahniah lah cik epal.. love u muchie lah <3

    ReplyDelete
  16. tahniah puan epal eh silap cik epal hehehhe...mmg terbaik la

    ReplyDelete
  17. bnyk kegilaan,kite siket jer,8 ! >,<

    ReplyDelete
  18. fuyyoooo....dah tahap puluh riban ni...tabikkklaa kat cik epal...tahniah..heh..

    ReplyDelete
  19. salam..
    perghhh..
    sorang contribute sebulan
    rm0.05 dah berapa ni sebulan kan?
    tahniah...

    ReplyDelete
  20. cikepal... masa saya follow pun cikepal ada tak sampai 6k.. tu cerita tahun lepas.. tengok dalam beberapa bulan je dah 10k.. tahniah.. btw birthday kita memang dekat.. saya 13 jun jadi sebelum saya bagi hadiah kat cikepal.. cikepal hulur dulu hadiah taw.. heheheh :p

    ReplyDelete
  21. congrats cik epal! i love you forever lahhhh <3

    ReplyDelete
  22. tahniah..ni xaci..cik epal plak yg kene follow blog saya..heheh..yang mana sudi follow saya meh jenguk jenguk kat my blog..hehe..

    ReplyDelete
  23. congrate ler cik epal moga lebih suksess yooo

    ReplyDelete
  24. wahh..gile ahh..da 10k..fuhh..thniah2..citer cik epal mmg sume best,mmg lyak dpt rmai follower..nice2..hehehe..;)

    ReplyDelete
  25. tahniah!!hadiahnye cik epal dapat kasih sayang saya..nah..MUAAHHH!!SWWEET!!*gedik*ye saya tau

    ReplyDelete
  26. Cik Epal! Tahniah buat kamu..
    lps nie jgn lupa..luahkan entry2 yang best!

    ReplyDelete
  27. wah2.. tahniah cik epal!!

    bagai mimpi kann.. dah femes la cik epal lepas niee

    ReplyDelete
  28. 10k!!!!! cik epal mantap...................

    bila cik epal nk follow sy,kasi ramai skit follower sy

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah.. tahniah2... teruskan usaha.. tak lama lagi jadi artis lagi ramai orang follow.. :)

    ReplyDelete
  30. Salam CIkEpal ...
    lama tak jenguk Bangku Kosong. :) Pastu .. saya pun mari sini .. tgk2 wahhh dah 10K followers. Hebat tul. Lepas ni .. andai dapat masuk AF ... senang leh dapat 10K vote .. huhuhu.. menang menang bergaya weihhh ...

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Tgh buat entri pasal cik epal ni .. tunggguuuuuu.....

    ReplyDelete
  31. cik epal blogger yg sgt humble. sbb tu org sukeee!! hehe

    ReplyDelete
  32. blog cik epal bestt...:)
    congrat follower 10000+++

    ReplyDelete
  33. congratz ya cik epal, follower dah capai 10000+++.. truskan usaha gigih anda!! hee :)

    ReplyDelete
  34. tahniah cik epal!tak yah nk pkir laa ape org nk ckp pom sbb kite tw ape yg kite buad kn?
    im new in bloggig,so i hope u'll follow me!:)
    http://cikbiskuthangus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. hooooo tahniah tahniah.hehe mcm kenal je encik boyfie itu.hai hai untuk cik epal dari new zealand :)

    ReplyDelete
  36. cmner nk dpt follower ramai2 ni cik epal??hehe

    ReplyDelete