Tuesday, February 1, 2011

Sesi MENTERNAK LEMAK . Meng order DOMINO'S PIZZA di malam malam buta

Ni kelmarin punya cerita. Punya la masing masing malas nak turun pergi cafe nak beli makanan. ni semua idea dak Izan dengan si Mai lah ni suruh online order Domino's Pizza nih.


Mula mula nak online order je. lepastu tak gheti lak memasing nak order online ni. Then call je ah senang. Kredit siapa jadi mangsa? aku jugakkkkkkkkkkkkkkkk. takpe aku tengah tengah single ni boleh ah korang pau kredit aku. bukan aku ada mesej siapa pon. dapat kol free pon tak ada orang pon aku nak kol. macam tu je ah kredit aku. tak jenjalan


time kol tu dia kata maybe pizza sampai dalam 1 jam setengah. perghhh lama tu. time tu tengah pukul 8 ke 9 tah. memang menternak lemak betul ah. Dah makan lepastu tidoooooo. memang best ahhhhhh. lemak diternak ternak



Time nak order pon kemain bergaduh. sorang nak dua pizza, sorang nak 3 pizza. last last amek yang tiga pizza. combo meal 3. pizza nak 3. semua extra cheese. perghhhhhhhhhhhhhh layannnnnnnn




Pizza dah sampai

onion rings and chicken wings

3 bijik pizza

Meat Mania

Classified chicken

Tuna Temptation. Ni paling terbaikkk bagi aku. Sedap woh

Onion rings

chicken wings



Masa memula pizza ni sampai, dah bajet dah aku boleh habiskan ni kalau diorang pancit. yang bestnya yang makan semua ni 3 orang je ok. 3 orang sahaja. Aku makan 2 slice pizza aku dah kenyang tahap dewa dah. Tapi dalam kenyang kenyang tu 5 slices pizza jugak aku bedal.



Yang paling banyak aku bedal yang pizza TUNA TEMPTATION tu. perghh terbaik dari ladangggg. Yang si Mai makan sampai nak muntah muntah dah. Yang Meat Mania yang tak habis. sambung buat tok esok pagi wat breakfast. aku rasa lepasni nak order pon kena beli yang dua pizza punya je lah.


Selamat menjamu selera semua. ok bye!

54 comments:

  1. betul menternak lemak la cik epal...dah berapa kilo lemak dah berjaya diternak?????...hehehe

    ReplyDelete
  2. cik epal, awak ni syurga makanan tahu tak
    best jadi kawan awak!

    ReplyDelete
  3. fuhh aii .sedap gile .haha .ternakan bejaya :)

    ReplyDelete
  4. cik epal wat air liur saya meleleh haa baca entry nie...!

    ReplyDelete
  5. uishhh..sedap nyeee lahai tgk pizza ni.nyum..nyumm

    ReplyDelete
  6. klu order dominos, order la banana kaya die. cik epal... terbaik sbb tempat lain x de... 8-))

    ReplyDelete
  7. hahaha..mmg bnyk, 3 orh order 3pizza..haha
    thap lpar sgt2 pon blom tntu hbis..

    ReplyDelete
  8. sedapnyerr cik epal :D
    jom kuar same2!

    ReplyDelete
  9. Betul-betul..myra makan 2slice da cukup then tak leh masok lagi, sbb nanti rase muak itu bakal menjemput..heee :D

    ReplyDelete
  10. perghh..ini btul2 mnternak lemak..
    anda seorang pnternak lemak yg brjaya,,hehehe

    ReplyDelete
  11. sodap eh! org mkn 1 slice je pon dah kenyang.
    ini 5 slice?? pehhhh mantop :P

    ReplyDelete
  12. aih ! macamane nak kurus ni ?kata nak diet aritu ?haha..dah la makan xajak org ni :D

    ReplyDelete
  13. gilaaaaaaaaaaa! banyak gilaaaaaa! hahahaha. sedap oh! bikin lapar aja dong! cett! ;p

    ReplyDelete
  14. sdap giler..lapr plak scodeng2 kat cni..mau jgk!! huhu..T.T

    ReplyDelete
  15. terbaekkk lah lepas makan terus tido..hehe :D

    ReplyDelete
  16. Salam,
    Laparlah...dah lama tak makan benda ni...napelah ci epal tak ajak sekali, boleh tolong habiskan hu hu hu

    Memetik Anggur di Tasik Beris

    ReplyDelete
  17. perrghhh gila kentanggg! sedap tuuuuuuuu! :D

    ReplyDelete
  18. hahahaha bagus2..lps mkn tido..hahahaha

    ReplyDelete
  19. cik epal, cane nak kurus kalau cmni..hahaha

    ReplyDelete
  20. pizza dominoes sdap...
    but i prefer pizza hut..

    bercakap psl pizza..smlm last day utk redeem pizza hot ticket maxis..sekali 7 biji pizza family aku tebus..mmg makan pizza jela 2-3 hari ni.grr!

    ReplyDelete
  21. oh, cis! haku dah la lama bebenor tak dapat piza halal ni, dah tak ingat bila kali terakhir call domino pun.

    asek2 kena makan pizza cendawan, quattro formagi, tuna... bosan dowh..

    anyways, aku rase domino lagi sedap dari pizza hut, tak kedekut bahan.

    ReplyDelete
  22. mantop sekali . cara menternak lemak paling berkesan..muahahha..

    5 slices? gila mantap! haha..

    ReplyDelete
  23. huwaaa, sedapnye pizza.
    ni mmg betol2 menternak lemak nih. haha

    ReplyDelete
  24. malam2 buta perut jadi buaya . laparrr jeee!

    ReplyDelete
  25. kalau pegi dominos, mmg kompem amik yg tuna.. mmg terbaik ;p

    ReplyDelete
  26. haha.. yg ni kalau makan ni memang best lah.. dapat ternak bebanyak. terbaik dari ladang.

    ReplyDelete
  27. tak minat sngt onion ring tu, mcm muak kan. hehe
    eh kalau online ordering kn, ada special offer tau. try la sign up, alah sng je :)

    ReplyDelete
  28. salam,just nak bg pendapat.cik epal lg comel klo amek gbr senyum npk gigi berbndg senyum ttp mlt.sbb klo cik epal snym ttp mulut akan menampakkan muka cik epal ne tembam n nampak mcm cover sgt.just nk bg pendapat.chill ;)

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. wow,banyaknya makanan untuk 3 orang makan. Betul-betul menternak macam ni. Tapi as long selagi kita sihat,boleh je makan. Nanti bila time sakit..selera smua sudah ilang.. :)

    Harga minyak RON 97 naik lagi ke??

    ReplyDelete
  31. cik epal :) sedapnye sume tu. lapor laaa.. hehe.

    nway, a big thanks to u syg coz sudi jenguk blog kite yg sunyi sepi pi pi tu. thanks. terharu nie :)

    actually, salu je jd silent reader sini. segan nak tegur u. keep in touch ya~

    ReplyDelete
  32. huhu.. npe tayang makanan?dah terliur dah ni.. ;p

    ReplyDelete
  33. cik epal jom dating makan pizza..hehe

    ReplyDelete
  34. mak aii,sodapnyerr,.he2,.lme dh xmelantak pizza,.

    ReplyDelete
  35. Banyaknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  36. Oh pizza..mana tak Cik Epal makin comel lepas ni huhu.

    Ok, this entry is dedicated for you:

    http://bloginbm.blogspot.com/2011/02/semakin-dibenci-semakin-glemer-pulak.html

    ReplyDelete
  37. lapar piza jugak...
    cik epallll tolong jgn goda begini.. ekeke!! :)

    ReplyDelete
  38. bestnye tgok domino pizza nie, x pernah try lg.

    ReplyDelete
  39. ciken wing tu! tolonggggg! my fav -_-"

    ReplyDelete
  40. banyak nye komen,tapi nak komen jugak ^^

    cik epal ni cute lah!awww

    ReplyDelete
  41. yuuuhuuu..giler babey sodap den usha...nak call delivery ar....

    entry baru

    Magic Linking Cigarette - Giler Babey Rare

    ReplyDelete
  42. salam sis.
    nak tanya, masih ada space utk advert tak?
    nak email? ni email saya,
    hyperfortershawls@gmail.com

    ReplyDelete
  43. ~hahahahaha terbaiikk arr cik epal!~memang brani mati an mkn pizza memalam,siap smbung sok pgi,very da vasss!~hahaha

    ReplyDelete
  44. hehe..pndai bab2 ternak menternak nieyh..lau kurus boley suh cik epal ajar,tapi sayangnye lemak dah terlalu banyak diternak...

    oniaon rings buat rara tertelan airliur...
    ops..tenkiu singgah blog..sangat2 hargainya...

    ReplyDelete
  45. nie bole wat kenduri pizza nie
    mcm mana 3 org jer mkn huhh kalo nur menyerah kalah ler

    ReplyDelete
  46. wahh syok nyer kn..kalo pizza banyak mcm nie uish untuk 6 org hehehe mesti puas kan makan

    ReplyDelete