Tuesday, February 8, 2011

My Girlfriend is a GUMIHO

siapa ada tengok cerita My girlfriend is a GUMIHO ni? Aku tak tahu ah cerita ni cerita baru ke lama. cerita ni cerita korea. aku baru marathon tengok cerita ni. best gak. kelakar pon ada gak

Hero dan Heroin

My girlfriend is a Gumiho
Cerita ni macam fairytale pon ada gak. manusia bercinta dengan gumiho (musang). best ah jugak. aku rasa depa sangat sweet. comel je tengok depa ni. bila tengok cerita ni. Tetiba rasa nak ada bakal suami macam Cha Dae Woong ni. wuhuuu best nyaaaaaaaaaaaa~


gumiho ni ada 9 ekor. Time ni ekor ekor dia nak kuar ah tu

even laki tu tak de ah hensem sangat. tapi sebab dia baik dia nampak cute!
Mula mula aku tengok mamat ni jadi hero. aku dah rasa macam "alaaa tak hensem ah hero dia, baru nak feel" tapi lama lama tengok , rasa macam mamat ni ensem ah jugak. perempuan tu comel sebab ada lesang pipit. suka bila dia senyum. nampak cute.


tiap benda depa wat mesti depa tangkap gambar tuk kenangan letak dalam album

hero pertama dan hero ke dua

Tapi aku suka jugak Park Dong Ju ni!! waaaa ensemmm siollll mamat ni

hensem nyeeeeeeeeeeeeeee! *hidung berdarah

dah ah kacak, tinggi, putih. best best kalau dapat! muahaha.
Tapi hero ke dua ni satu je aku kurang berkenan, aku kurenggg sikit dengan rambut dia. sebab aku rasa rambut dia macam TOMOK. Tapi rambut mamat ni better ah gak than rambut TOMOK


Tapi bagi aku, ok gak ah cerita ni, cuma part yang hero tu kalau dia pergi mana mana asyik lari je. tanpa menggunakan transport, tu agak macam pelik ah. lepastu macam rilek je muka dia. tak penat lansung. even lari beribu km pon, tak penat. macam tak masuk akal gak ah kan

papehal pon, bagi yang belum layan cerita ni, try ah layan


ok bye!

51 comments:

  1. wahh, must watch ni movie niehhhh!!!

    ReplyDelete
  2. peh! cik epal peminat cerita korea eh? hurm, cite nie macam cite naruto je. musang ada ekor 9, kehkehkeh

    p/s 15k unique visitor in 1 Days! 

    ReplyDelete
  3. haha.cte taun lpas ni cik epal.. tp mang best!
    hero dye sweet. hehe

    ReplyDelete
  4. cte ni dh lme jgk lahh...tgh thun lps bru kuar...cte ni mmg best cik epal... :)

    ReplyDelete
  5. Cik Epal.. cite ni dah lame dah.. last year punye.. Tapi cute ni memang best.. Tang Hero yang lari tu.. (SPOILER ALERT)

    Hero Pertama ada bead gumiho jadi die kuat n takkan penat.

    Hero kedua tu bukan manusia pun. jadi sah2 tak penat.. heheh

    ReplyDelete
  6. cite ni dah lame la Cik Epal. last yesr lagi.

    tang hero yang lari tak penat2 tu... (SPOILR ALERT)

    Hero Pertama: Dia kan ada beads gumiho. jadi dia xkan penat.

    Hero kedua: Dia bukan manusia pun. mmg r xpenat..

    hehee

    ReplyDelete
  7. hoho...da tengok da citer ni. besttttttt sangatttttttt. nak kata citer lama tak la jugak sebab citer ni kalau tak salah taun 2010 nyer. kira cik epal tak ketinggalan gak r....

    ReplyDelete
  8. ooo best eh..nak cari ar..lame tak layan korea

    ReplyDelete
  9. dah tengok! hihihi. soundtrack dalam cerite ni best..

    ReplyDelete
  10. dah donlod tapi belum sempat tengok, harus layan pasni

    ReplyDelete
  11. best! cerita dah lama dah....yg sedih part last tuh.....wuuuuu..wuuu...

    ReplyDelete
  12. Hehehehe Cik Epal, rasanya cite ni dlm mula keluar bln 8,2010.. cite baru ni.. Mmg dpt rating tggi dkt korea.. Ibupun x sabar nak cr cd dia.. Wat koleksi lg.. Udah demam K melanda plak skrg ni.. Duk ngumpul cv drama depa plak dah.. Hero dia x hensem tp ble kte tgk lama2 sejuk mata memandang kn?!! Huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  13. cik epal..saya sokong!
    hero kedua mmg ensem. hahaha
    hero 1st tak hensem. tp die mcm femes jer.hehe
    lee seung gi kan?

    ReplyDelete
  14. sgt best cte ni..cte ni taon lps pny.so,takde la lme sgt.try la crk lgu yg 1st hero n 2nd hero pnh nyanyi.best..:)

    ReplyDelete
  15. Semoga cepat kurus Cik Epal..
    Hehehe...

    Mmm blum tngk lg movie ni..
    Sebab EB marathon tngk movie lain.. hehehe..
    Tp korea jg la.. Smlm tngk Speed Scandal..
    Mmg best glr.. Rasanya Cik Epal pn kena tngk..
    Lau da tngk.. tngk lg skali.. kat filem tu ada hero yg lg comel..
    Hahaha kecik je.. x tinggi rmbut curly.. p tembam.. hehehe..
    Serius mmg comel.. nak tau tngk kat blog eb.. hehehe..

    btw eb pn nak tngk movie cik epal..

    ReplyDelete
  16. tertinggal bas ni cik epal..ekor musang da tercabut da sume...hehehe

    ReplyDelete
  17. wahh memang best kalau layan citer korea ni. Cun dan hensem pelakonnya. Kadang-kadang citer korea ni syok layan coz dia ada unsur2 kasih sayang antara family.Suka suka...:)

    Entri Terkini: Cloth Pad..

    ReplyDelete
  18. cik epal, ni cite 2009 tapi dpt sambutan tahun lepas mcm Boys Over Flower

    ReplyDelete
  19. http://iekasayanggkamo.blogspot.com/2011/02/contest-tutorial-paling-berguna.html <---- cik epal .. cik epal di tag !! hehehe :)

    ReplyDelete
  20. lagu citer ni bestt..'losing my mind'..sdap btol..huhu..wahh..cik epal pn layan korea ehh..nice2..huhu

    ReplyDelete
  21. cite ni cite last year...best la jugak..
    shi min ah ngan lee seung gi memang cuuuutttteeee....sangat....

    ReplyDelete
  22. i pown xtahu sal cerita ni
    nak kena cari ni
    nak join tgk sekali..
    hehe

    ReplyDelete
  23. cik epal
    tengok secret garden lah
    best!

    ReplyDelete
  24. best la cite ni! haha..suke!!!! park dong ju hensem!

    ReplyDelete
  25. cik epal..hensem la seunggi ni..dye ni hot host kot kat korea skng,,kalo rjin g tgk kat chanel 391 2days 1 night,ari nye lpe plak..knfm cik epal akn ske kat dye..heheh

    ReplyDelete
  26. cta neh sgt best!! bwu je pas tgk.. hehehe..

    xska park dong ju! hehehe..

    ReplyDelete
  27. eh bukan rambut tomok la.

    rambut justin bieber hihi

    ReplyDelete
  28. betul2.tengok lah secret garden. suweeeeeet gile! hero pon ensem, heroin comel je. cite paling best di alam semesta!

    ReplyDelete
  29. cerita ni baru lagi..tahun lepas punye..

    ReplyDelete
  30. owh.ari tuh da kuar kt astro one hd.memg besh giler.popuan tuh memg cantek giler lor..aku suka tgk!!!!!!!

    eh, cuba ko sebut park dong ju...cm org jawa kn nama dia ni...

    lol~

    ReplyDelete
  31. setuju ngan ein..
    tgk lar secret garden..best sgt..menyentuh perasaan..
    secret garden preview ad kat blogsya..jemput lar terjah..
    MGIAG ni pon mmg tersgt best..
    http://izzatikhairunnisa.blogspot.com/2011/01/secret-garden-preview.html

    ReplyDelete
  32. errrr dong ju dengan tomok jauh beza ok, tolonggggg lah jangan samakan. hahaha. Dong Ju tu tak la hensem sangat(muka tipikal lelaki korea) tapi dia HOTTT. haha


    *i'm having a major crush on Dong Ju sejak berbulan lepas sampai ler skang.LOL*

    n gumiho&dae wong sangat adorable. Nomu nomu nomu chuaa

    ReplyDelete
  33. Aaaa,Lee Seung Gi !Dia mmg hndsome habis la dlm citer tu.saranghae oppa..tudiaa,overnya saya.tpi,citer ni memg best.sy bru je tgk mnggu lpas. Hoy Hoy couple.sgtlh comeel :D

    ReplyDelete
  34. Heronya mcm hero Brilliant Legacy.....

    ReplyDelete
  35. cik epal pun tgk..yeayyy...comel la cite nih ;)

    ReplyDelete
  36. ahhhh cik epal pun tgk crite ni ke? suke gilaaaa. ade perasan gak part hero berlari tu. cam klaka je an. haha

    ReplyDelete
  37. cik epal jangan rampas bf saya tauu!!haha
    cute kan gu mi ho tu^^

    ReplyDelete
  38. jangan risau cik epal.. cerita ni keluar tahun lepas.. memang best.. tambah lagi part yg nomu nomu nomu cuha eh.. hehhehe.. cute sangat.. feel habis cerita ni.. pelakon pembantu dia handsome/smart tapi sebab hero kelakar, comel jadi sangat suka hero

    ReplyDelete
  39. memang superb la cite ni!!
    ta rugi la kalau tengok..
    cik epal tengok la..

    ReplyDelete
  40. ak suker...sekian trma ksh..hehe

    ReplyDelete
  41. cite ni mmg bestt :D haha tp blum tgk full lg. tak sabar ouh ! pompuan tu chantekkk lah :P

    ReplyDelete
  42. cik epal ! bee minat sgt drama k0rea . aww ~ specilly sbb hero dy nsem2 . rawr !

    ReplyDelete
  43. waaaaaaaaaaaaa.....cerita y pling ku suka..weee
    :)
    kita serupa..=D

    ReplyDelete