Friday, January 14, 2011

(Video) OST Lagenda Budak Setan by Cik epal Gonjeng .

Hye korunkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~


Ehem. kacak tak watermark aku?
Dah lama seh tak g karok kat karoke jamban. So aku telah melepaskan gian di dalam bilik. berangan sorang sorang. terjadilah video yang terhasil di bawah ini.





Nantikan penutup video ini yang sangat mendebarkan. Ending yang sangat epic wa cakap lu.


ok bye korunkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~

87 comments:

  1. sangat epik!

    bye korunkkkkkkkkk!


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. cik epal.. cm ne nk wat watermark tu erk. x reti lorh.. huhu

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAHA sot sot je cik epal ni. haha. cantik suara oowwh.. tiba2 je bila cakap bye korunk mcm tu terus mati impression yang menyatakan suara cik epal sungguh ayu ,. hehe

    ReplyDelete
  4. terkejut aku!!!
    bengong!
    HAHAAHAA.

    tapi sumpah weyhhh suara kau sedap siott! naik bulu roma aku!

    ReplyDelete
  5. terkejut daku!!
    bye KORANGGG!!
    ish3....
    hehe
    btw sore sedap hehe

    ReplyDelete
  6. terkejut part cik epal cakap bye korunk!!;)

    hahaa..

    ReplyDelete
  7. tgh dok berangan sambil dgr cik epal nyanyi..sedap btuiii sora dia.. tibe2 terkejut sakit jantung den kat BYEE KORUNKKKKK.. akak pengsan dik..

    ReplyDelete
  8. perghhh! comeyyyynye patung tu~ ;))

    ReplyDelete
  9. tetibe terkejut cik epal sebut bye korunk kuat giler..

    ReplyDelete
  10. mak aiyh! tekejut last2 tuh! gugur jantung.

    ReplyDelete
  11. cik epall nyanyii best jugakk ehh;) bravooooo sis bravooo!:D

    ReplyDelete
  12. best lah suara cik epal !
    suke3 !
    hehe

    ReplyDelete
  13. dah dengar video tu. hehe. tapi kenapa muka laen :P

    eh nak komen pasal watermark tu, lawa laa

    ReplyDelete
  14. huh..part bye korang tu terkejut akak :p

    ReplyDelete
  15. Ok fine..
    Ending dia memang bukan setakat mendebarkan..
    tapi juga mengugurkan jantung aku!
    Lahabau tol!!
    Hahah sengal la!!

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  16. apa lagi cik epal.masuk lah mentor.ok dh tu suara.heee~

    ReplyDelete
  17. mcm na nak buat watermark mcm tu? ajar la..huhu

    ReplyDelete
  18. sore kamu shadu seyh!!!....sama dgn dia ni http://jojobdina.blogspot.com/2011/01/video-protege-alfdlin-shauki.html

    ReplyDelete
  19. terkejut i..
    part last paling mantap..hehe

    ReplyDelete
  20. hahaha!
    hampir tersembur hingus dgr.
    "bye korunkkkk!"
    hahaha!
    kak epal! great job lah!
    bleh jd penyanyi sesaat masa.
    ngeh3

    ReplyDelete
  21. opocot mak engko ! terkojut sis dengor ending nyer...mule2 punyelah lemah lembut sore menyanyi dehh...hehehe ;p

    ReplyDelete
  22. layan gk sore ni,,sore sapa nih???:-p

    ReplyDelete
  23. teringt ms karoeke dgn kwn2 bukan nyanyi but t'jerit2 nyanyi...lagu meet uncle husein..

    ReplyDelete
  24. sore cik epal..??fulamak..tangkap leleh ler..
    hahahaha

    ReplyDelete
  25. kak Epal , mantap laaaa! bole test next AF . hikhikhikkk . and , sumpah terkezuttt arr ending tuhhh!

    ReplyDelete
  26. uish. terkejut cek dgr cik epal menjerit! hahaha

    ReplyDelete
  27. Erk... kesian Mike tu.. terpaksa telan suara yg ...

    ReplyDelete
  28. Sedap juga suara cik epal..tapi nak last-last tu, mcm lari sikit

    ReplyDelete
  29. last tu..tersembur semua air dalam badan ni.
    epic


    dari suwit...terus mengerikan


    hahaha


    p/s..boleh mng ajl ni
    =p

    ReplyDelete
  30. wowweeeee....hebat ah cik epal gonjeng..kerlass watermark...

    ReplyDelete
  31. comel nya suara cik epal~ boleh duet dgn yuna, xpun dgn heliza.. HAHAHA :D

    ReplyDelete
  32. sumpah..tgh feeling2 kot cik epal ni kannnn...wat org terkejut jek oh!hahaha

    ReplyDelete
  33. okay terkejut sebab last2 ada bye korunkkkkk tu. hoho!

    ReplyDelete
  34. oyyy .. terkezutt mak . pergh ending yg paling mantop !

    fairytaledhyra.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. walawehh..cik epal nmpk kurus..haha

    ReplyDelete
  36. best gak suara cik epal nie..hehhee..

    ReplyDelete
  37. sengal ko nie epal~
    miahahaha..
    jum wey karok ngan ak??hehehe

    ReplyDelete
  38. suma orang d atas dah puji2...aku malaslah nak puji2...hahaha

    ReplyDelete
  39. haha.. memang sangat terkedu dgr ending ye.
    btw, sore sedapp oke :)

    ReplyDelete
  40. terkejut saya cik epal jerit..hahaha.. :P

    ReplyDelete
  41. out of topic~

    cik epal , boleh tak pi setting tempat komen ni yang boleh bukak pop-up window ? sebab saye ni salu bace komen

    =.='

    malas nak back back balik ;p

    dah la tak boleh open in a new tab -.-"

    :) :D

    ReplyDelete
  42. terkezut je dengar last-last tuhh
    hahahah
    cayalah cik epal !

    ReplyDelete
  43. terkejut masa ending tu,sabo je lah cik epal ni tau..

    ReplyDelete
  44. hahahah. suara bestt jee!!! :)
    good good. practice more!

    ReplyDelete
  45. Comelnya suara cik epal...hehehehe..... suka, cik epal cik epal. Jom join contest ni nak?

    http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

    ReplyDelete
  46. kah kah kah...best jugak sore cik epal...haha

    ReplyDelete
  47. wah ! terkejut mak noks ! suara sedap . weeeee

    ReplyDelete
  48. aku rse klo ko ade kt dpn aku mse sbot bye korunkkkk tu mau dpt pnmpor ngn aku..skit salur jntung aku huhu btw nice~ (=

    ReplyDelete
  49. Cik Epal! Comel lah WM tu. Tapi besar gila muka Cik Epal kat situ. Hahaha :D

    Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

    ReplyDelete
  50. hahahahahha, lawak gila part bye korang tu ! kalo duduk sorg-sorg teringat ayt cik epal gonjeng ni mesti tergelak pnya haha.

    ReplyDelete
  51. wah!! sdp juga..sore cik epal ni yer.. ^.^
    singgah n follow...zanna amik banner juga :)

    ReplyDelete
  52. awat x letak video time nyanyi?btol ke cik epal yg nyanyi nie

    ReplyDelete
  53. salam, i m ur folower rite now, hope u folow me back =)

    ReplyDelete
  54. wah..t boleh duet ngan sy kan..lagu tu pun sy minat..=)

    ReplyDelete
  55. yg penting part high pitch 'bye korunkkkkkkk!!' tu la kan...

    ReplyDelete
  56. sedapnyer suara cik epal...cam makan buah epal sedapnye...hehe 1 more song pls><

    ReplyDelete
  57. wakaka..ni bukan lagenda budak setan..ni lagenda budak epal,kihkih

    ~http://mekwook.blogspot.com~

    ReplyDelete
  58. Boleh tahan jugak suara kau ni cik epal. :)

    ReplyDelete
  59. tensentap usus kecil aku dengau bye korangg .tetibe sore pontianak .muehehe ,

    ReplyDelete
  60. ske cik epal nyanyi..nyanyi la lagi><..so sweet><

    ReplyDelete
  61. nk pecah speaker aku dgar part ending. hadoyai cik epal ! haru betul

    ReplyDelete
  62. sore ko sdp ah...

    hehe

    p/s: meh baca keunikan loghat di malaysia..

    :P

    ReplyDelete
  63. dtg memfolo cik epal kat sini ;)

    ReplyDelete
  64. bole tahan jgk suara ko nie yea..:)
    bole la kte duet same..haha!!

    ReplyDelete
  65. tekejot makkkk!
    sib bek ta gugo jantung mak!
    ahahaha! >_<

    ReplyDelete
  66. epikkk! kahkahkahkah

    http://www.sisiberbeza.com/

    ReplyDelete
  67. ops, terkejut den... sib baik tak pecah gegendang telinga den... terlalu epik... ahaks

    ReplyDelete
  68. cik epal jom karok together-gether
    sy pn dh gian ni.. ahaks!

    ReplyDelete
  69. hahha lambat sikit baca entri ni..
    wah sori gle gojes cikepal...
    nasib dah terbaca dorang komen cikepal jerit hujung2 jadidah jauhkan dulu earphone..hahaha
    but still dengar jugak pekikan tu..
    watermark smart lah mana buat?

    ReplyDelete