Tuesday, January 25, 2011

sweet nya Ayu Raudhah dengan Zaquan Adha ni. aku tengok gambar depa ni. aku pulak tiba tiba rasa nak kawen

Aku tengok tengok gambar depa ni. sweet je. lepas tu banyak pulak kan. apa lagi idea jahat pon tiba tiba toink toink muncul dengan tiba tiba. dialog adalah rekaan semata mata. aku tengah tak de kerja. memang suka buat kerja begini suka rela. tiada kena mengena antara yang hidup atau pun yang telah nyawa nyawa ikan













eh sabar la Ayu dont be gelojoh

opsss~














memang kerja gila derrr


credit pic to Asmady Ahmad

To Ayu raudhah dan Zaquan Adha . semoga kekal dan bahagia sampai ke anak cucu cicit piut. sweet ah korang ni. hope akan sweet sentiasa sampai ke hujung nyawa. (bajet macam Ayu Raudhah dan Zaquan Adha baca blog aku je kan nak buat ucapan bagai)


ehem. ehem Rozita Che Wan. bila lagi?

Tapi Rozita Che Wan lawa ah time ni

ok bye!

58 comments:

  1. haha dialog sume best3 la! kreatif betol. ni amek masa bpe lama nak reka ni? hehe.

    tapi suke pelamin diorang!

    ReplyDelete
  2. sweet sungguh ayu nie..
    cik epal sbr ea nk kawen tuh..

    ReplyDelete
  3. MUHAHAHAHAH!
    CIK EPAL NI KELAKAR LAAA!

    SAYE GELAK GULING GULING TAU TAKKk!

    ReplyDelete
  4. so sweet pla tgk 2 org ni uhh

    ReplyDelete
  5. haha..lawak tol Cik Epal ni.. hua hua

    ReplyDelete
  6. ahaha..kelakar la dialog u cik epal!..ha ha ha uwaaa siyes bagai pinang dibelah-belah sama cantik sama padan!..jeles i!..(^.-)

    ReplyDelete
  7. perbualan ni memang tak bleh blah la...
    sempoi lah cik apel

    ReplyDelete
  8. mmg cantekkkkkkkkkk....ada aura je si ayu neh..

    ReplyDelete
  9. NAKAL LA KO CIK EPAL...TEGELAK AKU SORANG BACA KOMEN2 tue..memang takdo kojo ke apo? hehehe

    ReplyDelete
  10. memang sweet je dorang ni..terus terasa nak kawen jugak..hahaha

    ReplyDelete
  11. WAHAHAHAHAHA...TERGOLAK EDEN BACO SUMO (BKN SUMO JEPUN TU TP SEMUA)..TERBAEKKKKK...LAWAK!

    ReplyDelete
  12. Ayu Raudah adalah contoh perempuan Melayu yang sangat cantik!(eh,dia takda mix kan?)

    tapi RCW lagi meletopp youu.haha

    ReplyDelete
  13. hahahaha~ law0k lah cik epal nih~ ada je skrip die eh~ nway.. best k! amiey gelak tak hbis bce dial0g depa tuh~

    ReplyDelete
  14. huhuhuhuhu.

    ske dialog2 tersebut!
    cool(^_^)

    ReplyDelete
  15. melopehh la spe2 nk zaquan 2..itu ayu punyoo da.hhaaa

    Best gak komik cik epal buat nie..haha.

    -mereka sgtt la sweett..Moga berbhagian akhir hyatt..

    ReplyDelete
  16. hakhak~!

    cantik gila adik badik depa nih. jeles mak. aish...

    ReplyDelete
  17. terbaek ar buat dialog cenggini

    ReplyDelete
  18. klako giler cik epal nie tau.. saya siap guling2 kat lantai lae tyme bace..hihi..

    ReplyDelete
  19. Salam...

    Bila pula Cik Epal nak kawin? :)

    Tak sabar sabar kami semua nak tunggu, jangan lupa jemput blogger seluruh Malaysia tau.

    ReplyDelete
  20. amboi2..pandai ea cik epal wat dialog...

    ReplyDelete
  21. hahah! yang rindu asam podeh mak tu yg tak tahan tu hahha

    ReplyDelete
  22. sweet sungguh...sume canteq...inai..pelamin...sgt sukeee..^^

    ReplyDelete
  23. wah suka aku tngok ayu raudhah kwin heheh,,cuter

    ReplyDelete
  24. haha, adoila cik epal..dialog 1st nite tu tak tahan..

    http://halkita.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. tunggu gambor cik epal pulak. mesti comel.

    ReplyDelete
  26. ader ader jer kamu ni dik.....siap berdialog lagi....hihihi lucu...

    apapun, doakan yg terbaek buat mereka

    ReplyDelete
  27. ops sory silap taip cik pal plak. . pembetulan. . cik EPAL bila plak. . :)

    ReplyDelete
  28. hahaha cik epal..rozita che wan kan asal kedah, awat sembang nogori plak hahahaha :D ada2 la cik epal ni..

    ReplyDelete
  29. hahaha.kelaka la dialog2 yg cik epal buat..ngeee

    ReplyDelete
  30. wah dah buat cam ala2 komik Joegrimjow tu.. mantop la.. eh nak try ngurat rozita che wan.. agak2 dia nak tak?

    ReplyDelete
  31. cmna nk wat dialog kat pic tu ek??aja2..plizz..

    ReplyDelete
  32. ahaaa..siap ada monolog dalaman lagi

    ReplyDelete
  33. haha, ok.. ayu mmg cantik sgt time ni.. kurus sikit tgk dia..

    ReplyDelete
  34. haha..nak guling2 gelak..ayat first nyte paling x tahan..

    ReplyDelete
  35. waduhhhhh! kasi gelak sambil guling2 ala-ala citer industan duk baca ayat2 si cik epal nie;))
    lawak lawak la dear =)

    ReplyDelete
  36. hehe..kreatif! klaka la..
    sweet couple kn :)

    ReplyDelete
  37. LOL.. kelakar laa.. mcm kena pulak ayat tu ngan gambar2 tu..

    ReplyDelete
  38. hahahhaha.. chumelnye...
    klakar pun iye jugak..;p

    ReplyDelete
  39. skrip mmg tak boleh blah

    terbaik

    ReplyDelete
  40. hahah..dialog tu memang terbaik la... ;D

    ReplyDelete
  41. mampuih den golak sorang2 baco dialog dak epal ni,hahahahaks! ;p

    ReplyDelete
  42. hensem siot adha pakai suit. cne la leh telepas ke tgn ayu raudhah. :P

    ReplyDelete
  43. sweet sngt tgok dorg..
    nk gak..
    hahahhahakk..
    ble la dpat kwen ni..
    huuhhu^-^:D

    ReplyDelete