Monday, January 3, 2011

Siapa tengok aku masuk tv3 tadi ??

Siapa tengok tadi? dekat tv3 wanita hari ini ? Mak aku dengan cousin aku dah mesej dah. aku dah ah dalam kelas. ada dapat komen jugak orang tengok. hahaha. Malu mak noks! Alahh tapi tak ada ah malu sangat. Dalam empatpulohlapan saat je muka aku keluar tv. tu pon dah KECOH! :D




p/s: perghh pendeknya entri aku

61 comments:

  1. Aramak!! lupa, knape cik epal tak sms bgtau..
    Erk!! Makan tempe goreng bagi gomok??
    letih sy doa cik epal kurus hari2...

    ReplyDelete
  2. dah popiler kat blog. popiler kat tv lagi... tuah badan cik epal~!!!

    ReplyDelete
  3. azam tahun baru..
    ingat kn nak kurus kn pp..
    :pp

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat masuk TV.Lepas ni cik epal boleh lah letak dekat profil nuffnang yang cik epal pernah masuk TV.Wink...wink..

    ReplyDelete
  5. ha balik ni nak tengok kat tonton.com.my la...hihihi

    ReplyDelete
  6. rugi2...xsempat nak tgk!! tv lak xde...

    ReplyDelete
  7. wahh kelasss cik epal

    tahniah lagi :D

    ReplyDelete
  8. hehehhe... comel je cik epal ni. :)

    ReplyDelete
  9. sis..iera amik gmbar sis ye,letak kat blog iera..huhu..tq wat iera gelak..haha ^__^

    ReplyDelete
  10. x sempat tgk . ad dlm kls jugakk .

    ReplyDelete
  11. heheh ada tgk tadi...bukan main ceria cik epal...yg kat sebelah cik epal tu lawa la...siapakah?

    ReplyDelete
  12. gua tengok. HA HA HA. Cun nmpk :p

    ReplyDelete
  13. hah? yg mane?????? segmen apeee? tak perasannn~

    ReplyDelete
  14. abg ipar ellis keje TV3..sis x cakap nak tiket AJL..last year ellis dpt..

    this year malas nak amek..huhu

    ReplyDelete
  15. Salam . ada ke cik epal .. saya dok depan TV tengok WHI .. tak ada pun. hmm ...

    ReplyDelete
  16. saye tengokkk. cik epal comel dlm tv! :)

    ReplyDelete
  17. kite tengok, kite tengok..!
    untunglah dapat kua tv ;)

    ReplyDelete
  18. ai tgk..patut ar macam kenal.. sore tak kena ngan muka la...

    sila cover sore lepas nie..

    epal cun ! :)

    ReplyDelete
  19. i just watched you! pipi nk tembam geram je tgk ;))

    ReplyDelete
  20. cik epal wat la msuk vdeo yg da cik epal dlm tv tu..xdpt nk tgk,,=(

    ReplyDelete
  21. pewwiiiittt~ caya la cik epal.. haha.. 48saat pun jadik la.. janji ada kan kan kan?? :D

    ReplyDelete
  22. alah..
    xnmpak pon..
    huhu..
    sbb x tgk tv..

    ReplyDelete
  23. tak tgk lah.. apa yg berlaku tu?? share2 lah nti yea :)

    ReplyDelete
  24. hola2.im u new followers.hee~bestnya msk tv.i keje kt rtm ni.tak pnh msk tv pon =(

    ReplyDelete
  25. dah lambat sangat nak mintak...
    slalunye ellis pesan awal-awal kat abg ipar if ellis nak pg...tahun ni elis x de kawan nak p..so, xde la mintak...

    next year boleh la kalau cik epal nak..tp dapat 2 tiket jerk la...VIP tiket..mahal tuh..

    ReplyDelete
  26. hehehhe..saya tgk..hamboi..happy mcm slalu cik epal..ehkehke..

    bestnye tempe goreng, pastu cicah dengan kicap taruk cili padi..huwaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  27. saya tengok! haha... kebetulan duk depan tv masa tu. baru lepas blackout. tv idup balik je kuar part interview. pastu tiba2 ada cik epal.
    saya eh macam blogger je. haha.

    soklan 1st dia tnya dari mana. shah alam!

    then ujung2 kuar lagi. soklan pe ntah cik epal jawab berjaya kuruskan badan. haha...

    ReplyDelete
  28. Adeh, tak tengok plak tadi. wuwu.

    Tempe goreng adalah makanan yang paling saya rindu bila ada kat Sabah ni. Tunggu balik kampung, nak makan puas2. :p

    ReplyDelete
  29. sy pon tgok. pastu ckp, "eh, ni si epal lah" hahaha. ;p

    ReplyDelete
  30. aku tengok! 2x kuar muka ko ckp 'shah alam' dan 'nk kuruskan badan'. huhuhuhu tak penah hayat aku nk tgk WHI tp sebab ade muka ko, aku tgk jugak! huhu glamer la hang pas ni.hahah

    ReplyDelete
  31. haaa. sket masa lagi cik epal plak nnt kena interbiu kat tv 3 tu haaa...sila2 datng ke blog saya yer..heheh

    ReplyDelete
  32. meh pos kat cik moon sket tempe tu...hehe.. baru jek makan sambal tempe...hehe

    ReplyDelete
  33. cik epal sgt happening kt WHI tadi!
    wow, comel gitu~
    hope berjaya turunkan berat badan anda ye! ^^

    ReplyDelete
  34. haha.
    cik epal !da tgk.
    nk kruskn bdan !

    sys sgt mnwan..
    awesome.
    like gituh.
    ((:

    ReplyDelete
  35. wah3~cik epal bukan men sonok g ye . hihi

    ReplyDelete
  36. n3 pendek camni pun dh mnghiburkan cik epal. comel la n3 u. goreng tempe tu pas2 la kat kakchik eh. ubat awet muda tu. hihi ...

    ReplyDelete
  37. saye tngk ! muke cik epal nmpk lah tersngt sngt excited . senyum aje !

    ReplyDelete
  38. empatpulohlapan saat tu kire lame jugak laa cik epal.. kitorang nie satu saat pon tak dapat masuk tv T__T

    ReplyDelete
  39. cikepal...terlepaslah...
    sempat tgh yuna nyanyi je tadi...huhu

    ReplyDelete
  40. nampak tadi
    dengan sape tah sorg lagi kat sblah tu :)

    ReplyDelete
  41. tengok2. comel aje kan cik epal. hehehe

    ReplyDelete
  42. awak kan yg peragakan tudung muslimah 2011..sekali ngn interview Yuna tu??

    ReplyDelete
  43. cik epal kene tag..sorry to say..hahaha

    http://no92a.blogspot.com/2011/01/jom-sertai-bloglist-blog-bdk-botak.html

    ReplyDelete
  44. hahahaa..segmen ape cik epal oit???

    ReplyDelete
  45. betulah sangkaan aku,mmg ko yg masuk tv tadi pasal sambut tahun baru tu.patutlah cam kenal jer..

    ReplyDelete
  46. saya tengok!
    wah!
    pengalaman best 2010 dapat kurangkan berat badan.
    hahaha.
    tp cikepal nampak sket chubby dalam tv tadi :p

    ReplyDelete
  47. tgk..senyum smpi telinga..td 50-50,muka mcm kenal adakah cik epal yg kat blog tu,nmpk muka lain sikit..last2 baca entry ni so btl la cik epal.. :)

    ReplyDelete
  48. Wahhhh. Aura nk pemes tu dah ade! kena asah skit je lagi. haha :DD

    ReplyDelete
  49. i tgk tadi..bukan main u jerit nak kurus..hehe..pipi u sgt epal..kihkihkih~

    ReplyDelete