Friday, January 14, 2011

SENTAP MAK NAK !!! OH YEAH !


Aku kalau bosan bosan takde nak wat hape. dan kelajuan internet pon tak macam siput sedut. apa lagi. bukak youtube tengok depa ni. best ah. tak kering gusi dan gigi dok gelak tengok depa ni. apa kata korang pon test tengok


Oh yeah ni ada dekat ASTRO WARNA pakej mustika tu. dah ah kena bayar, baik aku layan dekat youtube aje. free of charge. Volume gelak nak memekak tu sama je. tak kira di depan laptop ataupun di depan tv. yang best nya semua yang lawak lawak ada dalam ni. Afdhlin Shauki, Johan, Zizan, Nabil and ada lah kadang2x yang lawak lawak lain tu ada mai jugak. depa ni kalau kepala otak depa bergabung memang MELETOP lah.










23 comments:

  1. Cik Epal, jom pi Cameron ngan Encik Dave Hills. Yay! ^_^

    ReplyDelete
  2. cikepal, awat xleh dgr? ke laptop sy ni yg silent mode??

    ReplyDelete
  3. haha..mmg best lyn oh yeah ni..nape cik epal tgk kt u tube je..?xtgk yg full..hehe

    ReplyDelete
  4. oh boleh tgk free je yea. haruslaa nk tgk he3.. thank cik epal.

    ReplyDelete
  5. he...23x tau xpe...

    bro kenkadang layan gak oh yeah nie...

    kenapa kenkadang..?? sebab bro mmg xkan duduk depan tv.. kecuali kalau ade yg on kan

    ReplyDelete
  6. pecah perot tgk dorg ni..aduyai...

    ReplyDelete
  7. kelakar OH YEAH ni..gelak sampai guling2 :p

    ReplyDelete
  8. Syg nye umah aku takde astro warna..
    Uwaaaaaaaaa..
    *Aku lebih suka tgk prgrm tv lawak ni drpd aku tgk drama indon tau!

    ReplyDelete
  9. suke ngan zizan.... lawak abisss!!!

    ReplyDelete
  10. kita memang suka layan cerita ni cik epal..lagi2 kalau johan tiru gaya eric..lawak gila..haha ;p

    ReplyDelete
  11. Haa memang beshh, tergelak sakan tauu. Rugi tak tengok, dah bayar mahal mahal. hehe

    ReplyDelete
  12. kejelitaanku , idola semua insan...gitew..

    ReplyDelete
  13. hahahaha....boleh terkencing wei

    ReplyDelete
  14. http://iffairuz.blogspot.com/2011/01/hanya-keranamu-sct.html

    ReplyDelete
  15. haha...julya pon suke tgk segmen prof.sentaphatimaknak
    best je tips2 die bagi

    ReplyDelete
  16. xpenah tgk lagi..xpe2 t free nk tgk la..eheheh

    ReplyDelete
  17. haha...sy ske segmen spa'u n carta video muzik songsang....haha...lwk abes... mcm2 lagu dy spoof kn...
    g sini::
    http://www.youtube.com/watch?v=8UWf3KN14cs

    ReplyDelete
  18. cik epal. nk bgtw je ni..hee. mula2 bkk blog cik epal ni, i bce nme u as cik kepal..becoz nme tu bsmbung kn. heeee..paralax error ;P

    ReplyDelete
  19. OK...skg baru aku paam..ape maksud tangan ke dada..mata ke atas~

    ReplyDelete