Thursday, January 27, 2011

Kena rogol

Haritu aku teman mak cik aku tidur hotel. mak cik aku ni ada kerja. tak ada orang nak teman. dia ajak ah aku teman. ok aku pon tak kesah ah kan. dah sampai sampai hotel tu makcik aku pon keluar. tinggal ah aku sorang.



Then aku pon tak kesah pon ah tinggal sorang. tv ada. dalam setengah jam kemudian, ada orang ketuk pintu. aku memang bajet ah tu makcik aku yang keluar tadi. sekali aku pon bukak je lah pintu tanpa segan silu.



Sekali ada 3 orang jantan ni elok je tengah senyum kambing dekat aku. sorang pendek, sorang hitam, sorang botak. muka pon ala ala rempit je doh.

depa tanya.

"hye cik adik, sorang je?"

aku pon dengan selamba tenuk nya menjawab.

"sekarang sorang je ah. apahal?"

Lepastu yang si botak dok tolak aku. aku jatuh. perghh keganasan terhadap wanita sioll. main tolak tolak pulak. aku cakap ah

"apahal main tolak tolak?"

dia balas

"sebabbb SUKA!" sambil buat muka annoying. apa kau ingat kau HOT ah buat muka macam tu.


Then aku bangun yang si hitam ni tarik lengan aku pergi baling aku dekat katil. BODOH ah depa ni. aku dah syak depa ni mesti perogol. lepastu depa terus nak rentap seluar aku. Gelojoh sioll depa ni. suka suka hati mak bapak laki tiri mak dia je nak rogol rogol anak dara orang. aku lastik telor depa kang baru tahu. terus mandul. padan muka


sorang dok nak bukak seluar aku. yang dua orang lagi pegang tangan aku kiri kanan. yang aku dok menjerit jerit mintak tolong. depa cakap

" DIAM! DIAM! "

tapi lagi ah aku memakak mintak tolong.

Sekali ada sorang lelaki ni masuk bilik aku tu, bawak cam kayu panjang dia ketuk kepala yang nak dok bukak seluar aku tu. haa terus pengsan. one down 2 more to go.


Yang dua orang lagi ni depa dok berlawan lawan dulu nak tunjuk hero. aku dah macam tengok wrestling ah pulak. aku pon bangun dari katil aku dok tepi sikit. kayu yang lelaki tolong aku tu pegang, ada dekat aku sekarang.

haaaa berani berani ah kau dekat dengan aku. aku hempuk dengan kayu ni kang. lawan punya lawan. akhirnya 2 ekor jantan tak semenggah tu tewas jugak akhirnya.


lelaki tu aku gelarkan ah "hero" lah ye. yang peliknya aku lupa ah muka "hero" yang selamatkan aku tu macam manaaaaaaaaaaaaa uwwwwwwaaaaaaaaaaaa


aku dok menjerit jerit sekali.























Aku bangun, aku mimpi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~


Hampeh! aku nak sangat teringat siapa "hero" yang aku mimpi tu. Tapi aku tak ingat muka dia. aku cek cek bawah baju aku. eh tak ada pulak mimpi basah. sebab aku dengar kalau lelaki mimpi basah, dia tak ingat pon siapa perempuan yang dia dok mimpi tu. dan perempuan yang dia mimpi tu ah bakal bini dia kang.



Tapi aku harap yang jadi "hero" aku tu seorang yang kacak, tinggi, putih lagi bergaya.


dan aku harap aku tak ada ah mimpi mimpi kena rogol ni lagi. menakutkan doh. aku bangun berpeluh peluh. tapi orang orang tua kata mimpi ni selalu sebaliknya. macam contoh ah kita ada mimpi kahwin dengan awek/boyfriend kita. nanti at last mesti kita tak kahwin dengan dia, mesti ikatan cinta tu terputus di tengah jalan.

Like kita mimpi orang yang kita sayang tu meninggal dunia. InsyaAllah orang yang kita mimpi dia meninggal tu, dia panjang umur dari kita.


Sebab tu ah mimpi ni selalu jadi sebaliknya. Aku harap ah mimpi tu menunjukkan yang aku tak ada ah kena kena rogol ni. eeeeeeeeeeeeuuwww takut ah dengar benda benda ni kalau kena dekat kaum perempuan. Tak ada kerja doh jantan jantan ni jual telo je kerja. orang tak hingin pon dia sebok nak bagi. BODOH! aku harap ah perogol perogol dekat Malaysia yang buat part time merogol anak dara orang ni semua mandul dan telor depa bersemut!





Kalau muka perogol 3 orang dalam mimpi aku tu handsome macam ni tak apa la jugak. ni semua muka rempit! DAMN!


ok bye!

88 comments:

  1. Cik epal !
    saya dah lama skodeng blog awak tapi hari ni baru dpt komen and follow ur blog !
    ape pun suka la baca blog cik epal. bila la blh jd mcm cik epal.. cik epal ! u r so sweet !

    ReplyDelete
  2. ehhehe :)) suke kene rogoll law apat perogoll hensem..hahaha xley blaa bhaii :))

    ReplyDelete
  3. klakar lar cik epal ni .heheheheheeee :D

    ReplyDelete
  4. Wuwuwu..cik epal cik epal..slamat hanya mimpi..fuh fuh..

    ReplyDelete
  5. HUIIIII extreme bebenor mimpi cik epal nih..
    tadi jantung dah dup dap dup dap mas baca...
    huhu~

    ReplyDelete
  6. cis bedebah.....

    wei aku igt jer aku mimpi basah dgn sapa..haahahahahhaha

    ReplyDelete
  7. @Eyqa Azman

    waa tenkiyu. sila lah baca hari hari. hehe and awak pon sweet jugak =)

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    patut lenyekkan je telur - telur diorang, walaupun dalam mimpi.

    kim bum and min ho, saya cop awal!
    haha

    ReplyDelete
  9. @Nisa A.

    mmg extreme. kalau kena bebetul mampuihh

    ReplyDelete
  10. ahahha.. da agak da.. ni sure mmpi punye nih..

    ReplyDelete
  11. @Ujang9897

    yeke ? kau ingat ea muka pempuan tu?

    ReplyDelete
  12. hehe . comel sgt2 lki 3 org kat bwh tu . suke3 !

    ReplyDelete
  13. cik epal, kalau namanya perogol mana ada ensem. sbb x ensem ar diorang jd perogol. aper da.

    ReplyDelete
  14. puihhhh! INGATKAN BETUL TAID! WUUU! SELAMAT LA BACE SAMPAI HABES.. HEHEHE

    ReplyDelete
  15. @Nurana

    mesti ah kena demand. anda berhak menetukannya

    ReplyDelete
  16. eh cik epal sorg lagi jejaka kacak membunuh dekat gmbaq tu xdak la . huhu

    ReplyDelete
  17. menakutkannya lah mimpi cik epal ni

    ReplyDelete
  18. fuhh..saspen je..hayaa..berdebar-debar bace entry ni..ish3

    ReplyDelete
  19. hai cik epal... nk perogol yg encem aje...haaha

    ReplyDelete
  20. argghh...

    seba baek mmg dah suspek mimpi td..

    isk.. syukurla bukan bebetul..

    kalau bebetul.. naye anak org..

    ReplyDelete
  21. dah agk dah mimpi.
    huhuhu
    tak bsh kn suar tuh kot2 terkkucil ke?
    :P

    ReplyDelete
  22. a'ah . comel3 . geram betol tengok . dapat sorang pon best juga~ huhu

    ReplyDelete
  23. aku igt la...tapi sygnya time tue bukan ija...hahahahah

    wei kau tuka la profile pic FB kau..sakit ati wei

    ReplyDelete
  24. ala2 mcm citer bawang putih bawang merah versi indon..last2 mimpi jek...cewahh... haha

    ReplyDelete
  25. HUH...bahaya mimpi macam nie..hehe...semoga cik epal dilindungi..amin...

    3 jejaka hensem tu calon pilihan suami kot? =P

    ReplyDelete
  26. cis mimpi! -_-'

    btw eh apsal my twin ade dalam gambar tu? AHAHA.

    ReplyDelete
  27. kalau la hero tue adalah bro kan...

    terima la seadanya...

    ReplyDelete
  28. Salam cik epal kita dtg drp SB kejor aok adus penat huhuhu...
    New Entry "Minat tak minat sangat, minat ke bajunya awk aje :)"

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah mimpi je...take care slalu ye cik epal...

    ReplyDelete
  30. pehhh.. mula2 baca td ingatkan kisah benar.
    lawak la..

    ReplyDelete
  31. oh mai ggooooood ! kena rogool ? hahahaha. lawak la pulak. nasib baik mimpi kan? HAHHAHA

    ReplyDelete
  32. hahaha..wat suspen jek..kelakarlaa..hehe...sy bru jek follow blog cik epal..sweetnyerr..=P..

    ReplyDelete
  33. hahahhaa..ingt ape la tadi wahai cik epal..hahahha

    ReplyDelete
  34. hai cik epal... cik epal nie klakar la... saye salu gak lepak kat blog cik epal.. plg ske blog cik epal yang mata kene bola 2... 2 la 1st entri cik epal yg saye bace... sumpah klakar giler.... 3 kali dok bace gelak smpai guling2.... mmg lepas 2 trus follow la.. hihihi

    ReplyDelete
  35. anda ni memang seorang yang kelakar!

    ReplyDelete
  36. muahahaha... gilos suspen cik epal nih :D

    ReplyDelete
  37. scarry gak tapi ado hero yang hensem selamatkan tuh aaa rasa macam nak tumpang masuk lam mimpi cik epal nak tengok saat-saat hero masuk selamatkan cik epal hehe

    ReplyDelete
  38. nak muka BOF je.. haha tapi jihoo sunbae gay la.. hahahaha

    ReplyDelete
  39. cik epal, im ur silent reader.ni 1st time drop komen sbb nk komen jugak.buleh pulak pilih2 muka perogol eh...hihi..
    saspen je cite ni

    ReplyDelete
  40. ya allah..ingtkan btol2 kne rogol..suspen M dibuatnyer...anyway..first time dtg blog cik epal ni..nice...

    ReplyDelete
  41. mimpi cik epal : kena rogol dengan 3 lelaki hodoh, lalu diselamatkan lelaki hensem

    terbalikkan mimpi itu : 3 lelaki hensem kena rogol dengan cik epal, namun cik epal kena blasah dengan seorang perempuan berwajah tidak berapa nak indah.

    hehe, ok tak versi ini?

    sape yang follow twitter cik epal je yg bleh tau dari awal ni sume mimpi. cis cik epal, pandai membuat kontroversi ye, cik epal memang terbaek la karang cerita, walaupun aku dah tau itu mimpi, masih boleh bikin saspen. aku suka itu.

    ReplyDelete
  42. http://lifestyle.malaysia.msn.com/Fashion/Streetsnaps/photos.aspx?cp-documentid=4604743&page=2


    cik epal!!! dah keluar... kita keluar bersama. :D

    ReplyDelete
  43. hahahah dah agak dah dari awal ni cita mimpi..deymmm..wahaha

    ReplyDelete
  44. copp..yg no 1 tue jgn eeehh jgn berani2 die rmasuk mimpi cik epal...x bleh... :p

    ReplyDelete
  45. haha..tajuk gempak`rupe2 mimpi..hehe

    ReplyDelete
  46. hahahaa lawak gile cte nihhh
    punye la excited yang cuak2 bile bce,,
    last2 mimpi,, adehh....

    p/s: nseb bek la muke 3 progol lahanat tu bkan hero sperti gmbar d atas..hero2 tsebut tdk mungkin menjd perogol..kahkah

    ReplyDelete
  47. yg pakai suit putih tk bole amek . tu sye pnye . eah wait . sye pon ade mmpi yg sme , sye mmpi ..

    sorg laki nih msg sye , tp nme diblurkan and muke tk nmpk . org kte law kte tk nmpk laki tu jodoh . huhu . hee ~

    ReplyDelete
  48. blogwalking ,

    betol ke pasal mimpi tuh selalu sebalik nye .. hehe
    baru tw niee ..
    btw sy follower baru :)

    ReplyDelete
  49. salam.if berkelapangan, jom join contest di blog sy... tq!

    ReplyDelete
  50. satu hari nanti aku akan buat jugak entry mimpi macam ni. tunggu arr.. tunggu arr...

    ReplyDelete
  51. ahahah.. lawak giler mimpi macam tuh.. mengelamun banyak ni

    ReplyDelete
  52. klu mimpi terbalik, that means, hero ko tak hensem pendek katek... hahaha

    lawak2

    ReplyDelete
  53. adoi ai..jgnla cik epal mimpi mcm ni lagi..
    xseronok lansung..mintak dijauhkan ye..

    ReplyDelete
  54. @cik EPAL
    memang xpenah miss pun bace ur blog cik epal. even time kelas dok dlm lab pun i bukak lg ur blog,.huhu

    ReplyDelete
  55. agak sangat mesti mimpi ni..tapi bajet ending terjatuh katil benjol kepala ke apa..huhu

    ReplyDelete
  56. Hello! We just wanted to stop by and visit your great blog! Check our our newest site: http://blogamation.com/ to find free animations for your blog...let us know what you think:)
    We are your newest follower!
    Becky-TCBOTB

    ReplyDelete
  57. wat suspenda ja cik epal nie tau huhuhuh
    baru nak tanya repot polis tak hahaha??

    ReplyDelete
  58. cikepal...btol caye ke mimpi yg kite dpt adlaah sbliknye?atau ia nya hanya kebetulan je?sbbkan sy pernah mimpi nenek sy meninggal then x lame lps tu..mmg btol nenek sy meninggal? :(
    *sgt suke bace blog kamu :)

    ReplyDelete
  59. heeee~~ ingatkan betol2... tp pelik gak lau betol2 an...takkan leh post lam blog plak.. ahahahha lawak la cik epal nih...

    btw i'm ur new follower... =)

    ReplyDelete
  60. Saya pinjam nama Cik Epal letak dalam entri saya okey...

    Saya da kreaditkan cerita sikit.. ehhehe

    http://mejuez.blogspot.com/2011/01/cara-buat-posting-entri-yang-menarik.html

    ReplyDelete
  61. cite wt saspen je
    ngtkan tol2 la
    tpi cre cite xmcm trauma,sbb 2 plk
    ap da.. anw,sngt best :)

    ReplyDelete
  62. @cik EPAL

    hahahhaha....hagak2 kene rogol gan mat2 ensem cm uh tewoss kawenn jerpp kot..kahkah ..nk x nk nk xnk..xnk..hahha cik epal nk ke x?? kahkah

    ReplyDelete
  63. @Along Usop
    kalau betoi kompom2 cik epal darh sunatkan 2 ekor terune tuh..hahahhah

    ReplyDelete
  64. cik epal..dh agak dh mimpi nih..
    tp plizz janganla wat kim bum and hyun joong tu jd perogol lam mimpi kamu..!! =P sadis rase..huhuhu

    ReplyDelete
  65. rogol secara gantleman ade ke??kui2..

    ReplyDelete
  66. minat korean jugak cik epal ni ek.. btw punya kusyuk Mo baca tup2 mimpi je..adess

    ReplyDelete
  67. cehhhh dngan orang korea xpe plak kne rogol...hahah cam ape tahh...

    ReplyDelete