Saturday, January 1, 2011

Faizal Yusof dah meninggal dunia? yeke? biar betul? Faizal Yusof yang berlakon cerita ADAMAYA tu

Faizal Yusof dan Nana


Terkejut jugak aku dengar Faizal Yusof ni dah meninggal. Sebab rasanya dia ni muda lagi. Tu lah lumrah hidup. Apa yang hidup pasti akan mati. Jodoh pertemuan ajal maut semua di tangan Allah. Kita hanya mampu merancang. Tuhan yang menentukan segalanya.

Tengok Pak Nil pon ada update dekat twitter dia


Faizal Yusof telah meninggal dunia akibat serangan jantung di Hospital Pusrawi KL. Kita sedekah al-fatihah buat Allahyarham Faizal Yusof

Al-Fatihah. Dont just write it, Recite it also~

40 comments:

  1. Al-fatihah,tak sangka dah meninggal.Dulu Achik skrg Faizal Yusof.Apapun doakan mereka ditempatkan disisi orang yang beriman~

    ReplyDelete
  2. terkejut jugak nih,tgk beautiful nara

    ReplyDelete
  3. yang hidup pasti akan mati.. al-fatihah..

    ReplyDelete
  4. al-fatihah utk arwah.

    ReplyDelete
  5. innalillah..
    ajal maut itu di tgn Allah.
    al-fatihah.

    ReplyDelete
  6. innalillah..
    ajal maut itu di tgn Allah.
    al-fatihah.

    ReplyDelete
  7. innalillah..
    ajal maut itu di tgn Allah.
    al-fatihah.

    ReplyDelete
  8. innalillah.
    dah sampai masa dia.

    ReplyDelete
  9. salam tahun baru.
    innalillah..mcm xpcaye je. heart attack ke..mude lagi die tu.. muge ditempatkan di klgn org2 yg mendapat rahmatNya, amin..
    p/s: first time dpt kekuatan mental utk komen di blog cik epal..hehe

    ReplyDelete
  10. tula pasal, siyes macam tak caye die dah takde kan :(
    innalillah.

    ReplyDelete
  11. Betul ke ni?
    ex-husband Nana nie...

    Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  12. Masa first tengok kat blog Beautiful Nara, memang terkejut la. Bukan ke drama Tiramisu yang tengah dimainkan dalam slot Akasia skang ni ada arwah berlakon. Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  13. innalillahi wa inna ilaihi rajiun..

    ReplyDelete
  14. inalillah...
    dia dah lah pelakon fav aku :(

    ReplyDelete
  15. al fatihah semga rohnye dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  16. terkejut gak..kuar dlm berita td...

    ReplyDelete
  17. al fatihah..terkejut jgk dgr berita tadi..suka tgok lakonan arwah..huhu

    ReplyDelete
  18. huwaa...........




    gua pun baru taw













    time tengah blogwalking..









    ramai sangat update pasal dia..










    moga Allah cucuri rahmat ke ats dirinya..amin








    http://thyyunxthiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Innalillah.Takziah pada keluarga

    Still terkejut,Alfatihah

    ReplyDelete
  20. al-fatihah..he's my bro's fren..penah skali jumpa beliau n quiet okey..smoga rohnya dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  21. al fatihah...tak tau pon ini cerita..:(

    ReplyDelete
  22. al-fatihah .
    huhu lakonan arwah memang terbaek ..
    tiramisu ~

    ReplyDelete
  23. btowl memang mcm tak percaye.
    saya suke dye dari sebelum dye kahwin lagi hee :)

    SEMOGA ROHMYE DITEMPAT ORANG YANG BAIK.

    ReplyDelete
  24. sesungguhnya arwah sgt bbakat dlm bidang lakonan.. terutamanya cerita adamaya tu . Al-fatihah bt arwah ..

    ReplyDelete
  25. al-fatihah..
    tingat dye blakon dlm citer adamaya..sgt menjadi...

    ReplyDelete