Wednesday, January 26, 2011

Ayat ayat Cinta - Cik Epal

Siapa suka tengok cerita Ayat Ayat Cinta ni ? Angkat tangan !



Ok aku suka gila cerita Ayat Ayat Cinta ni. cerita cinta islamik gituuu. aku tengok cerita ni aku nangis kot. hebat tak hebat ah cerita ni sebab berjaya menggugurkan air mata jantan ku ini.

Dan aku suka jugak lagu Rossa dalam cerita ni. Tajuk Ayat Ayat cinta. dan terima lah...








Ini bukan Rossa. Ini ROSSAK !! Rossak pon rossak la. ada aku kesah? Yang penting background belakang guna selimut seploh hengget. kau hado? nan hadooooo


ok bye!

41 comments:

  1. best tgok cter nih...
    tp xleh gak nk nanges,...
    mybe sebab ht aku ni keras sgt kot...huhuhuh...

    xkesah la...
    sebab tu la aku heppi je kalaw bf aku mrh...xrasa aper...hehehe

    http://tqahwoowee.blogspot.com/2011/01/tak-marah-pungeram-jer.html

    ReplyDelete
  2. novel die lagi best dari citer.. siyes..

    ReplyDelete
  3. best la cik epal nyanyi...btw bru je lps bg pinjam dvd cter ni kt my fren 5minit lepas.. :)

    ReplyDelete
  4. haahahahaha , lawak muke cik epal tu . haha . last skali paling cumellllll .

    tp nape tak buat bye korunkkkkkkkkkkkkk ? HAHA

    ReplyDelete
  5. suka jugak dengan cita tuh...menangis-nangis tengok...hee~

    ReplyDelete
  6. pergh! terbaik. tahniah cik epal.
    khusyuknya. hehehe :)

    ReplyDelete
  7. Oh...ni Msian Rossa yer...pinjam cemmato..heeeeee...

    ReplyDelete
  8. Amboi cik epal..kemain gonjeng lagi kan.. lebat post video dia.. terasa mcm nak join jerrr..

    papepun i loikeee :)

    ReplyDelete
  9. Feewit, gempak jugak suara Cik Epal ni..
    =)

    ReplyDelete
  10. aku pun suka cita ni...sampai sekarang aku tertanya2 camna nasib brother yang lam penjara ngan hero tu...hehehe

    ReplyDelete
  11. hehehe, cik epal sengal. first time komen kamu ni yang =)

    ReplyDelete
  12. tapi kan...
    pelakon utama pompuan tuh da konvert ke agama lain

    ReplyDelete
  13. hambooiii..
    kemain lagi..
    dh mcm berzikir pulok!!
    hahahaha :DD

    ReplyDelete
  14. cik epal! terbaeeek dari ladangg....hehee
    punya feeling habis!
    btway. spec tu chumil...geek yorh!

    ReplyDelete
  15. pasni ayat ayat cinta the series ambik cik epal la puka jadi pelakon nya..^^

    ReplyDelete
  16. MMG SUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



































    CITER TUH SGT2 !!!

    ReplyDelete
  17. haha sempoi r akak ney.. =D

    ReplyDelete
  18. saye suke tengok citer nie... banyak kali ulang2.. bile tenok citer nie jer, rase cam nak bercinta ngan fahri... =)

    ReplyDelete
  19. pergi lah audition af tu . suara cik epal bes sgt2 !

    ReplyDelete
  20. dah tgk and baca~~ mmg best citer nie..nnti kalo cik epal free tgk pompuan berkelubung hitam lak yer~~ :)

    citer nie pun best..kesian pompuan ditindas :(

    ReplyDelete
  21. hehehe..suke tgk cik epal senyum mase last 2..sgt suke cite ni..

    ReplyDelete
  22. Suara cik epal seyes sedap ! Kalau lwn Rossak vs Rossa , menangis Rossa tuh sbb Rossak lagi sedap. hoho

    ReplyDelete
  23. best nye suare . . . cute .. kawaiii ~

    ReplyDelete
  24. Phuyyohhh..
    cik epal gonjeng kita karokee lagu Rossa!
    kemainn.. Ade bakat. Leh g ujibakat AF ni! hihi

    ReplyDelete
  25. haha cik epal ni kelakar kah (=

    ReplyDelete
  26. not bad lak cik epal..sedap2..x tipu la..betoll..sedap..

    ReplyDelete
  27. sore cik epal gempak lah. hihi :D

    ReplyDelete
  28. hehe. bila tgk vid cik epal nyanyi smbil buat muka ni, teringat pulak kat anas koq. dah lama tak tgk vid beliau..

    btw, kalo cik epal masuk AF nanti abesla.. mesti makin chubby. makanan kat sana muai kot. heee. :)

    ReplyDelete
  29. weewwiittt :) pegi laa ujibakatt AF :)

    ReplyDelete
  30. best jugak sore cik epal..msuk la af!hehehe

    ReplyDelete