Wednesday, January 5, 2011

Aku wish aku dapat makan semua ni hari ini dari pagi sampai malam

Untuk breakfast

roti canai sardin

horlick ais

Untuk lunch
Nasi Ayam

Ayam kena bahagian peha

Tutti Frutti sebagai dessert


Untuk minum petang
Meatball Ikea

Daim cake IKEA

Kentang jejari big foot (Ireland's potato)


Makan malam
Fish and chips

ABC tinggi gunung everest

p/s: perghhh kalau dapat semua hari ni kan best!

64 comments:

  1. pagi...

    meleleh aku tengok.
    muahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. nih boleh pengsan kalau bantai semua nih dlam mase sehari...haha...

    ReplyDelete
  3. lapar...lapar...lapar...
    semua sedap!!!

    ReplyDelete
  4. nk nk huhu

    meh bro habiskan jika epal xlrat...

    makin mengembang la epal nnt

    ReplyDelete
  5. perggghhhh!!!.. nak jugakkkkk!!.. =)

    ReplyDelete
  6. roti canai sardin.perghh lama tak makan. terliur..


    p/s: cik epal tengok email tau. heee :D

    ReplyDelete
  7. tengok je dah rasa mcm nak jugakkkkkk cik epal!^^

    ReplyDelete
  8. memang maveles...sedap mata memandang

    ✿(^^,)✿

    ReplyDelete
  9. kalau nak makan tutti frutti tu, sila ajak i skali k?
    kesian. eh.. sekian.

    ReplyDelete
  10. cemana nak kurusnya makan macam tu dik oi...

    ReplyDelete
  11. cik epal ni suke menternak lemak..
    yang tak tahannya, nasi ayam,
    ayam kena bahagian peha.

    ReplyDelete
  12. wahhh..mcamana tuh? sedapppnyaa...

    ReplyDelete
  13. wow...! bes nyer...saya pon mahu makan seperti gambar rajah diatas... anyway, ni tips kurus terbaru ke cik epal? HAHA

    ReplyDelete
  14. wah...tengok pon dah....huhu...tapuun(org sabah ckp spy tak kempunan)...

    ReplyDelete
  15. YA ALLAH.. dugaan ni.. tngok ni terliur dpan komputer.. ahahha dah ler kat opis.. wahhhhh asal la IKEA tu jauh sangat erk... klu kat penang ok gak.. leh p pekena DAIM cake tue..cam sedap jer

    ReplyDelete
  16. ini makan ke lantak cik epal..kalaulah comel pun mampu nak jugak..

    ReplyDelete
  17. cik epal, jgn mkn byk2..hulur2 cket kt sy..ahaha

    ReplyDelete
  18. hoho.. cik epal..jum g mkn.. haha.. weekend boleh kot..weekday kije..huhu

    ReplyDelete
  19. fuhwahhh cik epal menyeksa jiwa raga saya yang sedang lapar ini. sobs.

    ReplyDelete
  20. CE makan byk2 pun xpe. kurus jer

    ReplyDelete
  21. wahhhh.. cik epalllll... kate nak kurus... huhuhu... kawal nafsu makan cik epalll!!!

    ReplyDelete
  22. mkn saja la cik epal. cik epal bkn gemuk pun. secukup rasa dah tu. hihi ..

    ataupun kalau nak mkn jugak, pe kata ikut kakchik pegi exercise? best tau. hihi ..

    ReplyDelete
  23. Saya doakan anda kurus... errr tang maner gemoknye??
    tapi makanan tu irresistable!!!! saya mauuu

    ReplyDelete
  24. gler pe nak makan byk tue.? haha..beso perut ko..??

    ReplyDelete
  25. pagi pagi tengok entri ni terus lapar taw . HAHA!

    ReplyDelete
  26. wahh...menu yang hebat...hahahahha..cik epal comel x pe r nak makan menu camtu...kalau sue..ngeeeeee nnt debab :(

    ReplyDelete
  27. kalau dapat makan sume tu memang yang terbaikk !! tambah supper lagi ! x)

    ReplyDelete
  28. aiyakkk..
    cik epal yg chantek...
    banyaknye anda mahu makan harini..

    tapi maintain cun ya..
    ^.^

    teng0k meatball ikea..
    adehs.. sedapnya kalo dpt mkn lunch nnty =.='
    minta gravy dia lebih2 skit..
    hehehehe

    ReplyDelete
  29. waa sedapnya.bole ke nak makan semua ni??ke cik epal badan ex5 tangki rxz nih,hehe..gurau2,jgn mare yea cik epal.peace

    ReplyDelete
  30. huwaa..sedap gile sis..adeh...abeslah diet sy kalau mcm ni..tgk pic pon da kecur air liuq da ni...hekhekehke

    ReplyDelete
  31. perghhhh..memg best kot..nak jugak...hehe

    ReplyDelete
  32. Peh cik epal..tetibe jew i rse lapau..hahaha

    ReplyDelete
  33. makan jer la cik epal, biar bulat2 bdn tuh...hihi

    ReplyDelete
  34. stok bape hari nie??

    takpe2..selagi boleh makan,makan..
    selagi ada selera makan..

    ReplyDelete
  35. makan banyak banyak nak kemana cik epal ? haha

    ReplyDelete
  36. fuyoo...bleh gemok klu hari2 dpt mkn mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  37. haih nasib baik baca sesudah breakfast. hahahha

    ReplyDelete
  38. bnyknya makan....sedap2 lak tu...jeles2..=,=

    ReplyDelete
  39. makkk aiiiii~
    mmmg tliur ak tgk nie epal!!=P
    nk join skali buley?

    ReplyDelete
  40. JGN MKN BERLEBIHAN, TIDAK BAIK UTK KESIHATAN.

    *TAPI, kalo dapat pun best gak..heheh...T_T

    ReplyDelete
  41. ader arr tuh..orang nak belanjer..hahahha...

    ReplyDelete
  42. perghhhhh!!! lapo di buatnya ..
    hahahah

    ReplyDelete
  43. sesi menggemukkan diri ler ni...cobaan..cobaan

    ReplyDelete
  44. fuiyyoooooo semua sedap lah cik epal!!!
    saya mau jugaaa. hek hekk :P

    saya suka ABC :D

    ReplyDelete
  45. napsu makan ko memang aku taley celeng. haha

    ReplyDelete
  46. eish sangat menggeliurkan okeh!

    ReplyDelete
  47. this entry make me hungry!!!!!!!! :DD

    ReplyDelete
  48. uwaaa...sedapnya..nak balik msia sekarang jugak...sob3

    ReplyDelete
  49. semua makanan dlm list ni membuatkan saya lapar! hehe. u have big apetite like me :P

    ReplyDelete
  50. abc gunung everest paling tak tahan!
    muahahaha selera yang sangat tinggi lah cikepal!!

    ReplyDelete
  51. abc gunung everest paling tak tahan!
    muahahaha selera yang sangat tinggi lah cikepal!!

    ReplyDelete
  52. cik epalllllllll !!
    adesss...
    lapar nye tgk maknan2 nih... aduduiii~
    sodapp..

    ReplyDelete