Monday, January 17, 2011

30 Things in 30 Days Challenge

30 Things in 30 Days Challenge



Day 1 — Your favorite song
Day 2 — Your favorite movie
Day 3 – Your idea of the perfect first date.
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
Day 5 – What makes you different from everyone else?
Day 6 –  A song to match your mood.
Day 7 –  A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 8 –  A picture of your favourite memory
Day 9 –  Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 10 – A photo of the item you last purchased.
Day 11 –  5 facts about you.
Day 12 –  A photo of something that makes you happy.
Day 13 – What kind of person attracts you?
Day 14 – Who are you?
Day 15 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 16 – Something you don’t leave the house without.
Day 17 – How you hope your future will be like.
Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
Day 19 – A picture of something you want to do before you die
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of your favorite place to eat.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 –  Your dream wedding.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – Short term goals for this month and why
Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
Day 27 – A picture of your favourite band or artist
Day 28 – In this past month, what have you learned?
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days



================

macam menarik je menatang ni. Aku rasa macam nak buat. tengok ah kalau rajin. tapi aku nak buat tajuk sendiri kalau post entri. aku kan memang suka buat semua benda suka hati aku je. cuma ada certain day lah yang aku ikut sebijik sejibon sama dengan apa yang ditulis.

ok bye!

44 comments:

  1. hehheee sy pown penah jer nak buat..
    tp smpai ke sudah xterbuat..hehee
    nak wat same2 gan cik epal la...buleh?..ngee;D

    ReplyDelete
  2. yer game ini sangat famous sekitar pertengahan tahun lepas!!!

    ReplyDelete
  3. baru teringin nak buat benda sama. huhu.

    ReplyDelete
  4. nak wat jgk..
    cik epal yg cmel,jom wat same2..:)

    ReplyDelete
  5. lau sy.kompom xbuat la..lg2 bila dh kt umah..kompom, ibu panggil suh buat 2 ini..

    ReplyDelete
  6. cik epal game ini saja-saja atau ada sebaliknya

    ReplyDelete
  7. waahh..mcm best je.nak try buat ar. tp bukan sekarang. lepas chinese new year la..hehe..;p
    tp akan try buat jugak..=)

    azam nih..hehe

    ReplyDelete
  8. for 1 month? gud luck dear! ;) klau x abes, blogger len boleh smbung kan ;p

    ReplyDelete
  9. Salam .. kena buat apa sebenarnya nih ehh?

    ReplyDelete
  10. buat r cepat2..
    tdk sbr ntok membacenye..

    ReplyDelete
  11. http://allaboutelynad.blogspot.com/
    do visit mine :)

    ReplyDelete
  12. larat buat mende ni bile cuti nanti je.
    sekarang tengah praktikal, balik rumah lepas makan terus tidur laa jawabnye! haha

    selamat menamatkan misi 30 things in 30 days! :D

    ReplyDelete
  13. yeay!da jumpa apa nak buat saat2 busan ni..thanx cik epal..mahu join la 30thingsin30days ni...hehhe

    ReplyDelete
  14. cik epal, day 5 n day 19 sama lah :) saya nak join jugak lah. :P

    ReplyDelete
  15. nak buat juga dengan cik epal.
    tapi....dah buka blog baru rasa xnak dah tertulis nama dia.

    ReplyDelete
  16. mnrik je tgok..nk try bt gak r..tq shring cikepal =)

    ReplyDelete
  17. nak curik boleh? nak try buat. tq.

    ReplyDelete
  18. ohhh mcm menarik saje.mahu try buat.tp bkn skrg.bole je kn nk join buat??

    ReplyDelete
  19. waw.. macam besh je..

    nak buat larhh..

    thenx cik epal..

    :)

    ReplyDelete
  20. nak wat jgak...byk 2,nak2x tgh kekeringan idea nak update blog nie...^_^

    ReplyDelete
  21. kalau mcm tu 1 hari update 2kali la blog i. hmmpp. nak uodate sndri lagi, nak baut 30days challenge lagi. bole r buat kalau dh xda idea sgt nak blog.

    ReplyDelete
  22. nak buat jugaa :D excited ^.^V wheee

    ReplyDelete
  23. menarek! nak buat jugak lahh. ngee. :DD

    ReplyDelete
  24. rase cm nak try out laaaa :)

    ReplyDelete
  25. na try jugak lah , macam best je , tengah free nih :)

    ReplyDelete
  26. buat cpt cik epal..
    gud luck eah..

    entry terbaru..
    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

    ReplyDelete
  27. nak buat jugakkkkkk.
    bosan ni haaa..
    =)

    ReplyDelete
  28. ha...nak buat jgak la cik epal...pinjam tau..esok² I pulangkn balik..wakakaka..

    ReplyDelete
  29. hye cik epal ! :D

    blogwalking here n jumpa lak entry nieh . cam best lak wat challenge nieh an . nak tiru bole ? (if tak bole pown nak tiru jugak)

    hee

    ReplyDelete