Tuesday, January 4, 2011

Zivilia - Aishiteru











Lirik Lagu Zivilia – Aishiteru

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…



reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru



Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan


reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru



Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali


kembali ke *reff)


Aku suka lagu ni. Padan lah muka korang kena dengar sebab aku buat autoplay. Mesti memekak ni masuk blog aku. Tapi ada aku kesah? Aku suka lagu ni. Dah diam! dengar lagu ni jap. Layannnnnn~


Nak cakap aishiteru dekat siapa ea? Belum temui lagi prince charming ni. Mana tahu prince charming nanti datang dengan sekali pakej. Kacak + jambu + tinggi + setia + humble + menerima diri aku seadanya + kaya + soleh + rajin + hormat orang tua + suka budak budak + sayang dekat aku + tak perasan kacak walaupun dia kacak + pandai main gitar + pandai masak


Perghhh kalau ah ada laki macam ciri ciri di atas mengorat aku. memang perghhh ah. Pengsan aku! Then dah bangun dari pengsan terus serta merta nyanyi lagu ni dekat depan dia. auwwwwww~


ok bye!

27 comments:

  1. oihh tekezut tetiba ada lagu ..adehh

    ReplyDelete
  2. xkan sis xde pakwe kot..tipulah tu hehehe..ashiteru sis

    ReplyDelete
  3. Apsal tak dapat dengar lagu tu? :(
    Bahasa melayu eh? Ingatkan lagu Jepun tadi.

    ReplyDelete
  4. hati aku bagi aku lagu ni.....

    dan nyanyikan...
    are we being too egoistic, cikepal?

    ReplyDelete
  5. yup2...suka jugak..mula2 dengar kat room camfrog...kawan pasang...

    ReplyDelete
  6. tak dapat dengar pon. hehe.

    tapi memang ni lagu paling feveret la. best giler dan sedikit sebanyak ada jugak kena dengan diri. cinta jarak jauh~

    ReplyDelete
  7. haha, aku suka lagu ni jugak~ tapi dulu la.. err, skrg pun suka! haha, layannnn~ :D

    ReplyDelete
  8. Salam. Wah i pun suka lagu ni! Cik Epal boleh saya minta email tak? Saya ada perkara yang nak dibincangkan. (Ewah ayat!)

    http://eyla-comtesse.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. yes..lagu feveret gua..takpe2..silakan autoplay cik epal..kihkihkih

    ReplyDelete
  10. mmg bes lagu...lama dah carik siapa yg nyanyi..thanx cik epal!

    Freemason Pun Nak Kecoh!!! Loser!!!

    ReplyDelete
  11. lagu nie la apa yg nur rasa dekat bf nur skang
    sebak jgak la bila dgr ilang kemachoaan tahu

    ReplyDelete
  12. Aishiteru cik epal tajima muehehe

    ReplyDelete
  13. best plak dgr lagu nie...
    layanzzzzzzzzzz!!!

    ReplyDelete
  14. cik epal, iqa dgr tiap2 hari pun takpe lagu nih..
    dah jatuh cinta gile2 ngn lgu nih. hehe

    ReplyDelete
  15. aisteru....ais teru.....ais teru.....

    teru teru tuh....:)

    kui3x..

    ReplyDelete
  16. trus jatuh cinta dgn lagu neh.. waa.. huhu~

    ReplyDelete
  17. sungguh tinggi anganmu itu wahai cik epal. haha

    ReplyDelete
  18. suke. suke. suke. memang tengah layan lagu ni pon skang. :)

    ReplyDelete
  19. sumpah...aku suke lagu nie..hahaha...siap sumpah nie...gojes btol lagu nie...terasa nk karok

    ReplyDelete
  20. 1st time dtg belog cik epal
    memang sirius lagu ni memekak dlm bilik
    buat bodoh je lah kan.
    pastu tetiba rumet cakap 'lagu apa ni,sedaplah!'
    hahahahahhaa.
    korang mmg taste same kan??
    nway banner belog ni cantek..

    ReplyDelete
  21. serius mmg bez lgu ni... dh lm suke, hehe~

    ReplyDelete