Saturday, December 4, 2010

( VIDEO HOT) Tsunami yang dahsyat ! !

AMARAN: Kalau ada sakit jantung atau kencing manis. Jangan tengok video ini


Kalau sesiapa tak ada penyakit apa apa, boleh lah tengok video tsunami ni. Dahsyat siut video ni. Part ending dia paling best. Kau akan nampak tsunami tu macam. Emm macam dahsyat la. Harap tak jadi dekat Malaysia lah tsunami semua ni. Kau orang tengok lah. doploh tujuh saat je video ni. dijamin loading cepat. Alaa doploh saat je. Kau berak pon lagi lama ok daripada video ni loading. Tak rugi punya kalau tengok


Tapi pasang volume kuat sikit lah. Nanti tak dengar bunyi air time tsunami ni. Kalau nak feel, pasang kuat sikit, sebab nanti tak berapa nak dengar pulak bunyi air tsunami tu. Selamat menonton =)








p/s: apa macam? Dahsyat kan tsunami ni?

75 comments:

  1. Hommaigod... nak tercabut segala jantung dan paru2 gua... koma sekejap.. gila terkejut tahap dewa... kus semangat.. ..

    ReplyDelete
  2. hahaha..baca tajuk dah tau vdio ape,ngeee..
    dah kena sblm ni..

    ReplyDelete
  3. takutnye~~~ hihi..selamat dah ready awal2~ :P

    ReplyDelete
  4. pernah rasa kena hentak dengan roti buku tak? hampeh

    ReplyDelete
  5. masyaAllah tekejut den , dh lah den tengah makan , nasib baik tak tersembur ! hahaha !

    ReplyDelete
  6. sumpah dah mencarut dah tadi,,aduhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  7. time kaseh cik epal buat sy terperanjat sampai jatoh krusi. kehkehkeh !

    ReplyDelete
  8. haha...x terkejut pun...lalala~~~~

    ReplyDelete
  9. sengal punya video..
    hahaha
    naseb x saket jantung ohoho
    Layans~
    Selamat Ulang Tahun

    ReplyDelete
  10. tak terkejut punnnnnnnnn
    *smbil urut2 dada
    :P

    ReplyDelete
  11. ceh babap kang cik epal nih huhu

    ReplyDelete
  12. dah agak dah. sebab tu suruk muka awal awal. tapi ternampak gak. huwaaaaa~~

    ReplyDelete
  13. da tengok da...memang dahsyat gile la..tkut !

    ReplyDelete
  14. perghhh DAHSYAT gileeeeee *menitik-nitik peluh :'O

    ReplyDelete
  15. wah giler besar tak ingat..dan dah standby kat last2 untuk sebarang kejutan. =P

    ReplyDelete
  16. ni tsunami betul ke ? macam awan berkepul2 ;(

    ReplyDelete
  17. dah pernah tengok dah video ni. mmg seram gileee lah. so now taknak tengok dah. hahahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha.. ending dia memang nice! terbaik! .. sib baik ku sudah pernah tgk video ni.. :D

    ReplyDelete
  19. argghhh, terkena!

    tp sib bek part last ak sempat tutup mata..

    agagaga..

    :P

    ReplyDelete
  20. serius...akak memang terkejut dear.....haisshhh mudak ini memang nak nakal la......heeee nak kne piat ni....hihihi

    ReplyDelete
  21. haha ! neyh msti vid nak konekan org ye cik epal..hik2

    ReplyDelete
  22. fuhh..terkejut den..abes melatah..

    ReplyDelete
  23. fuhhhh! selamat laa tadi mute.
    hahaha terkejut makk..

    ReplyDelete
  24. haha dah agak dah ending dia cmni. dah awal awal mute kan sound kt laptop ni. hehe :D

    ReplyDelete
  25. haha.
    nasib la dah mute volume tu.
    yesss.
    XD

    ReplyDelete
  26. Cik epal! dari awal ak dh kesan video prank ni. First ly sbb cik epal kata yg ending dia paling dasyat. Suspicious betul!. Tapi degil nk tengok jugak. LOL! Nasib baik volume perlahan. - -"

    tapi mmg creepy lh tsunami tu. Harap2 tak jadi kat malaysia.

    ReplyDelete
  27. dasatt gileee cik epal ...
    sumpah den tokojott
    hampehhh
    HAHA

    ReplyDelete
  28. mak aiiiiiiiiii.....semput sekejap!!!!

    ReplyDelete
  29. haha..taktik lama la nie cik epal.da agak akan kuar bnd tu.btw percubaan yg baik.hik3...:D

    ReplyDelete
  30. fuhhh...nasib bek x da cakit jantung...jd x da kemalangn jiwa di laporkn..hehehe...

    ReplyDelete
  31. ugh shit shit shit !!!

    parents aku dengar kot !!

    ReplyDelete
  32. cik epal jaatttttttttt! terkejut den!

    ReplyDelete
  33. kau berjaya buat aku sakit jantung.
    ni yang nak saman ni..




    SEE YOU IN COURT!


    lol

    ReplyDelete
  34. huhu..tipah tertipu...!!!!nakal u cik epal kenakan owg...huhu,nyway good job=)

    ReplyDelete
  35. ceyh dah agak daaaa...cik epal nieee noty ey! demam campak sy dibuatnye. huhu ;p

    ReplyDelete
  36. adehh. hantu air tak semengah betul

    ReplyDelete
  37. perhh...kalau sesiapa hok ada lemah jantung..dah lama past away...kusss semangat...

    ReplyDelete
  38. I silent reader u taw..
    Tapi post u yg nie buat i komen terus..!

    Woit,naseb baek i x de skt jantung..
    Tengok dekat2 ngan speaker plak tue..!

    adush2.. Terpelanting laptop i dari riba!
    Naseb baek lpas lapanpulohlapan saat dah leh ON!

    ReplyDelete
  39. opocot mak kaw..haaa..kan da melatah da aii... :D

    ReplyDelete
  40. jahat..jahat.. syafiq nak nagis tengok..waaaaaa...

    ReplyDelete
  41. hensem sangat ke dr rozmey tuh???hehehe

    walaupon cik epal jahat,namun syafiq tetap folow.. sudi folow syafiq jugak.. sudi la sudi laaa.... :)

    ReplyDelete
  42. tak payah tgk dah tahu...keh3..penah tgk sebelum ni.hehe

    ReplyDelete
  43. oh mak kau tepanjat aku.
    adoy cik epal.
    sumpah terkezut!
    yenadeyyy

    ReplyDelete
  44. yes pirst..huu nantang tur asik mengejutkan org jer tau..x der kejer len ke..kalo cikepal jd cm org tur baru video ori..heee ataupun tur memang cikepal

    ReplyDelete
  45. cik epal!kau bertanggungjawab kenapa aku tak boleh tidoooo malam mlm ni. hahahha

    ReplyDelete
  46. xnk tgk sbb tkt tkejut kt somtim....wahaha

    ReplyDelete
  47. kurang asam cik Apple...hehehehe.... nasib baik aku takda sakit jantung.. kalau tak dah comfirm ni ari last entri aku dalam ni http://myvitrd.blogspot.com/2010/12/giveaway-domain-dari-sumijelly-sekilass.html

    ReplyDelete
  48. he3..mujur aku xterberak atas tilam..cis..cis..cis..:D

    ReplyDelete
  49. rase nk mencarut pulak.
    hahahaha
    aish :P

    ReplyDelete
  50. macam da tau je ke'dasat'an video ni..huhuhuuuuu

    ReplyDelete
  51. baru jer berkenalan dgn cikepal yg terhangat di pasaran, baru jer like kat Fb..ehmmm cik epal masih blaja ker or dah abs study..iium ehh??

    ReplyDelete
  52. peh.. kojut eden.... tp dasyat tol la tsunami nie.. tinngi kalah gunung kinablu ni

    ReplyDelete
  53. bangsat ayam.. malas dah tgk video lu lagi.. grrr

    ReplyDelete
  54. kuss semangat ! kejam haha..berie tgk dkt2 siap fllscreen ag..haha

    ReplyDelete
  55. Opocot!!! Terkejut teman! Sib baik takde sakit jantung!

    ReplyDelete
  56. hahahahahaha lawak seh kau orang

    ReplyDelete
  57. ~sayerbudakuitm~

    punyer la semangat ni nak tengok...
    sampai tak bace pon ape yang cik epal tulis tuh..
    terus loading video...
    agak-agak tak dengar kuatkan la sampai 100 volume jadinye...

    sekali keluar bunyi air tuh...perghh, pecah speaker laptop aku
    gilakk!!
    terketar-ketar tangan mak nak tekan keyboard

    ReplyDelete