Monday, December 27, 2010

Tahniah Malaysia ! menang bola lawan Indonesia 3-0 tu. cayalah!


Siapa tengok bola semalam? ha? apa? tak tengok? ok aku pon tak tengok punnnnn sebenarnya. sebab sibuk beronggeng dengan blogger blogger famous amos semalam. Entri bertemu blogger, next entry lah ea. sebab tengah mengumpul gambar ni. Tapi aku tahu lah keputusan Malaysia VS Indonesia.



Gila ah Malaysia ! 3-0 tu. woot! Gila kentang lenyek! Aku ada dengar kecoh pasal laser laser tu? apa benda ea pasal laser tu? ke ada orang yang mulut laser? tu aku tak berapa pasti la pulek. sebab aku tiada di tempat kejadian. sekian.


I am proud to be Malaysian. Time menang, proud lah kan jadi Malaysian, cuba Malaysia kalah semalam? Nan hadoooo aje lah nak wat entri ini. Tapi memang tabik spring toink toink lah dekat skuad bola Malaysia ni. Terror pulak depa ni sekarang ea. Good! keep up the good work! MALAYSIA BOLEH!!!! =)



Antara Han dengan KLCC. Aku pilih KLCC doh! Malaysia BOLEH!!!!!!


ok bye!

39 comments:

  1. Myra tgk bloa semalam..Mmg best & teruja giler M'sia menang..heheee

    ReplyDelete
  2. semlm kak gebu pun layan tgk bola...
    bila gol jer....1 berek polis riuh...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  3. caption gambar tu ada kaitan ke?ooo..jumpa blogger kat KLCC ek

    ReplyDelete
  4. haha.. kelaka la cik epal ni... ade fan main laser n suluh kat player.. tu yang game tergendala tu.. =)

    ReplyDelete
  5. "cik epal pilih KLCC dowh"..kahkahkah/..

    ReplyDelete
  6. cik epal.. tak bessttt...yuyu gadih dengan kawan indonesian yuyu sebab indo kalah.. dorang kate, kita terok.. cesss

    ReplyDelete
  7. Tahniah!

    "Part 6:The Final"

    Tamat sudah.....jom layan! :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. hak ah.. menang bergaya Malaysia smalam.. suke... ngee~ cik qina jerit mcam nak runtuh rumah.. happy je tengok game semalam.. =)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. betul3 . tapi sayang hana tak dpat tengok sebab kerja T_T . isu laser2 tu lantak la . terima jela hakikat dah kalah . masa lawan dekat indonesia haritu pun indonesia main laser . adoi . disebabkan laser sebatang jadi isu di twitter LOL

    ReplyDelete
  12. @Cik Qina


    fuiyohh sampai nak runtuh rumah tuuu ehehe

    ReplyDelete
  13. @hannafauzann

    dekat twitter memang. semua benda nak jadi isu! haha

    ReplyDelete
  14. masih ada satu perlawanan lagi, anything can happen, so tak boleh hepi sgt =)

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH pada malaysiakan...ape yg penting kerjasama...u pilih KLCC..bebaik eh..hahahaha

    ReplyDelete
  16. Tahniah Cik Epal!!
    eh kanape cik epal plak ek..
    ah lantak lah...
    muhahaha

    ReplyDelete
  17. Rabu ni lwn lgi cik epal. harap2 menang lagi. hihi ..

    ReplyDelete
  18. Malaysia memang gilaa power Cik Epal. HAHA

    ReplyDelete
  19. @Shukjessa

    tapi ok la jugak. permulaan yang baik. hehe

    ReplyDelete
  20. Cik Epal. Sy dgr ada penyokong Malaysia pedajal goalkeeper Indinesia dgn menyuluh matanye dgnn laser. Xbaik diorg wt mcm tu. Smpi Sultan Pahang trun pdg utk pulihkan keadaan.

    ReplyDelete
  21. @Mawar Merah

    oh tak tahu la plak. tapi dgr cerita indonesia yang start dulu

    ReplyDelete
  22. LAWAT BLOG AKU... ADA REVIEW MENARIK TENTANG PERLAWANAN SEMALAM.. http://dedeyfadzly.blogspot.com/2010/12/penyokong-indonesia-yang-poyo-gelabah.html

    HIDUP HARIMAU MALAYA!

    ReplyDelete
  23. mmg best game smlm
    penuh drama
    terutamanya drpd si botak 2



    Wow! Cantiknya Header Blog ni! Jom undi! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

    ReplyDelete
  24. cik epal. aku yang ada kat tempat kejadian pon tak tahu ape kes laser tue. ha ha. bek ngok tv. ad org huraikan sikit.

    ReplyDelete