Thursday, December 9, 2010

Pengalaman pengalaman cik epal semasa menaiki kenderaan awam (public transport)

@ kes 1


Haritu aku naik ktm, aku nak pergi mid valley tak silap. Dari rumah aku la, naik from sg buloh. Masuk masuk je train ni ada lah sekumpulan budak perempuan yang aku rasa tertarik dekat depa ni. Aku bajet budak budak ni mesti geng masa dekat sekolah. Dalam 5-6 orang macam tu lah. Aku bajet budak sekolah sebab muka depa macam budak budak baru baligh dan lagipon kan tengah cuti sekolah sekarang kan.


Then, aku tak tahu nak lempang ke nak terajang budak budak tu. Aku dok sebelah depa je. Berdiri time tu. Seat penuh. Ya Allah memekak-tak-hengat-dunia-budak-budak-ni. Mulut macam spesies spesies makan bontot ayam. Ye lah. biasa lah jumpa geng kan. Aku tercuri curi dengar jugak perbualan depa ni. Ye lah dah kuat sangat berborak nya. Sembang kencang betul (eh! macam ada je kan nama blog 'sembang kencang' lama dah aku tak pi lawat)


Pada pendengaran aku yang tak pekak ni, diorang nak pergi Bukit Bintang tak silap. Sorang nak beli sneakers, sorang nak beli dress. Lantak kau lah dik nak beli apa. Bukan duit ahkak pon yang ghabak. Tapi telinga ahkak kau ni hampir ghabak jugak lah dengar korang ni bergebang.


If nak pergi Bukit Bintang, mesti naik monorail kan. Kena lah turun dekat KL sentral. If naik ktm, Jumpa stesen Kuala Lumpur dulu, Baru KL sentral. Masa sampai stesen Kuala Lumpur tu. Perghhh ramai gila orang naik macam sardin bacin dah dalam KTM. dengan macam bau bauan ketiak. Salah sorang geng budak tu cakap


"wehhh jom turun wehhh dah sampai dah ni. Turun dekat Kuala Lumpur" lepastu semua turun

ada sorang lagi cakap "eh! bukan dekat KL sentral ke kita turun?"

"ye lah dekat sini lah. Kuala Lumpur ni KL sentral lah"

"eh! bukan lah ni Kuala Lumpur, kita kena turun dekat KL sentral. Stesen lepas ni la" (budak sorang ni dah pernah pergi kot, yang lain tu masih dalam golongan jakun)

Pintu Ktm dah nak tutup time tu. Kau tahu budak budak tu buat apa? Diorang lari tergedik gedik terkekeh kekeh gedubushhhhhhhhhhhhh masuk dalam KTM yang suasana dalam nya macam sadin bacin itu. Perghh memang cari nahas budak ni. main tolak tolak pulak, lepastu masing masing buat muka tak bersalah. Apa kau ingat kau comel lah buat macam tu?

Sekali ada sorang makcik sound

"APA NI?? MAIN TOLAK TOLAK?! TERGEDIK GEDIK! TERGEDIK GEDIK!"

haaa hambek kau. malu satu ktm. But terbaik dari ladang lah makcik. Makcik! You are rockkkkkkkk !!


@ kes 2



Masa tu aku nak pergi KLCC, naik putra. Time ni tak ramai sangat. So semua dapat tempat duduk. Sebalah aku ni macam golongan makcik makcik baya 40 macam tu lah. Sebelah makcik tu pulak ada sorang makcik jugak pakai tudung ala ala siti nurhaliza.


Amboi kemain depa ni rancak berborak. Aku nak tidur, pon tak jadi nak tidur. Dok bersembang


"I baru baru ni amek maid, isyh dah lah i bayar mahal mahal dia pergi ngorat husband i pulak. Dato' tu. Dia nak hidup mewah la tu" ( Dato' kau laki dia. kau ada?? )

"alaa maid sekarang kena hati hati pilih. Ada yang kes curi curi lagi naya. U dok dengan siapa? anak anak u mana?"

"ouh anak I belajar oversea, dekat australia, amek medic. Ni bulan depan ni, I nak pergi australia lah ni lawat anak I tu"

"ouh pandai ea anak u."

then yang anak dia pandai belajar dekat australia tu pon senyum tanda mengaku lah anak dia memang pandai. then makcik tu tanya lagi

"eh! u tak ada driver ke? kenapa u naik lrt?"

"ouh I memang suka naik Lrt, berjalan sikit, exercise kan. Kalau naik dengan driver ni leceh lah"


ooooooooooooo baru aku tahu mak datin mak datin dekat Malaysia ni memang kuat exercise. I taknak naik dengan driver, I lebih rela naik LRT yang sesak sesak tu.


Tah betul tah tak la dia ni mak datin. Tapi tang pakai serkup Dato' Siti Nurhaliza tu ada gaya dah macam mak datin


@ kes 3

Masa ni aku naik bas nak pergi KL sentral. Sorang je masa tu. Rileks je ah aku duduk sorang, sebelah pon aku letak barang aku semua. Malas aku nak bagi orang duduk. Sekali ada lah sorang mamat baju merah ni naik. Perghhh handsome doh. Tergugat keimanan mak ni nyah! Aku dah alih alih barang aku dah, konon konon nak bagi mamat baju merah yang handsome ni dok seblah aku. Tapi harammmmm. dia tak dok pon seblah aku. Dia dok seat sebelah aku tapi kosong lah seat tu.



Dia sorang je ah time tu.. Then ada sorang laki naik dekat stesen lain pulak. Mamat pakai baju pink. Dari jauh mamat baju pink ni dok senyum lambai lambai tangan dekat mamat baju merah yang handsome tu. Dalam hati aku "ouh kawan dia rupanya"


Tapi sangkaaan aku meleset. Rupa rupanya mereka pasangan GAY !! adoyaiiii muka handsome handsome jadi gay pulak dah. Muka mamat baju merah yang handsome tu macam melayu ala ala mix. Muka yang pakai baju pink tu macam cina. So aku assume dorang memang chinese lah. Sebab dorang tak ada lah cakap melayu.



Kau tahu dia buat apa lepastu, Dia pergi main gentel gentel tetek pulakkkkkk. SENGAL! Main tetek lelaki apa kau rasa HAMSAP?? Main tetek perempuan dok gentel gentel tu ye ah boleh jugak nak terima. Masa lelaki baju merah tu dok main main puting 'kekasihnya' mamat baju pink tu. Yang baju pink tu muka stim gila. Lepastu mamat baju merah tu main gigit gigit tetek laki baju pink tu pulek. Hek elehhhh GET A MOTEL PLEASEEEEE. Mengong lah depa nih. Nasib baik lah cina. Kalau dua dua tu melayu, memang aku hempuk kepala mereka berdua. Kasi depa rasa 'menggegar dunia' sikit.



Bayangkan lah lelaki pakai baju pink tu macam ni


Yang baju merah tu ala ala macam ni




Apahal lah selalu lelaki muka handsome perangai paghak?






ok bye!

111 comments:

  1. -.- memang panas hati la bila kat dlm train, org main dok tolak2. Kalo tolak, tolak sket xpela. Nie tolak2, cam man ragbi pulak. -____-''

    ReplyDelete
  2. haha.. pernah mengalami semua ituuu, tak sanggup dah nak naik public transport. skrg dah ade driver aka. encik hubby antor pegi balik keje.. selamat aku dari dihimpit dan menghimpit :)

    ReplyDelete
  3. huish..macam2 ragam betul..tapi yang tang mak datin tu macam tipu je..ntah2 bukan mak datin..haha..

    euuuwwww! gelinya! zaman sekarang memang banyak gay pun..susah dah nak cari yang asli..pure..he

    ReplyDelete
  4. gila kentang putar kes 3 tuuuu....
    hakhakhak..

    ReplyDelete
  5. alahai... kenapa guna gambaq lee min ho???? =)

    ReplyDelete
  6. hahah...
    mcm2 jadi ek bile naik public transport...

    ReplyDelete
  7. @A.D.A.M.



    tahu xpe. sesuka hati je nak main tolak tolak. train penuh lak tu

    ReplyDelete
  8. @Fara


    waaa best la macm tu. terlepas jugak dari bau bauan

    ReplyDelete
  9. @teenot


    entah tapi tengok gaya macam mak datin.

    memang berlambak gay. cina takyah cakap r. melayu pon banyak

    ReplyDelete
  10. @liyanaziz


    sebab gambar tu nampak macam gay dan pakai baju pink

    ReplyDelete
  11. @HunNiEs kuShut


    ni baru sikit, banyak lagi cite sebenarnya

    ReplyDelete
  12. kes 1, makcik tu memang terbaik. hahaha

    kes 2, ehh mak datin mcm berlagak gila tp naik lrt? ehhh?

    kes 3, auww geli siotttt!

    ReplyDelete
  13. tak bleh tahan dgn pasangan gay tu...dlm bas pun menjadi...huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. @Ery Farieha


    serious memang makcik tu terbaik dari ladang.


    tu ah ngaku pulak laki dia dato'


    nak muntah! bukan geli lagi dah

    ReplyDelete
  15. wohaaaa. kes 3 mmg geli! kes 2 tuhh mmg dah salu hadapi pon, hehehe. tp kann, kesian model etude house yg baju pink uh. hehee.:)

    ReplyDelete
  16. huhuhu..mengecawakan.....xlalu nak tengok Gay da...nak muntah ijoo...

    :(

    ReplyDelete
  17. hahahahaha..gile ah...main gentel2 tuh dah tahan...kat public tu!!..sangap ke ape diorg tu...haha...vunguks tahap cipan btol la..

    ReplyDelete
  18. tang mamat gay tu, tak senonoh tol dlm bas pun leh gak buat camtu...huhhu

    ReplyDelete
  19. @Nurfatin Liyana


    haha suka lee min ho. tapi dalam gambar tu serious macam gay gila

    ReplyDelete
  20. @man yusoef


    tah nya cipan pon tahu dekat public jaga adab

    ReplyDelete
  21. haha..mmg mostly gay mst hensem kn? mslh tol dorg nie.. da hensem2 jd gay plak.. huhu

    ReplyDelete
  22. ni yang bahaya ngn laki2 hemsem nih.

    ReplyDelete
  23. tak suka naek ktm..ramai sgt org..

    ReplyDelete
  24. sedeynye min ho saye disamakan dgn gay..
    :'(

    ~btw,manusia mmg 1001 ragam kn?.hehe~

    ReplyDelete
  25. naik public transport mmg mcm2 orang kita boleh jumpa.. kadang - kadang rasa malu tgk dorang bercerita or buat perangai.. Haih.. nak tgk wayang free pun dlm public transport jgk...

    ReplyDelete
  26. macam2 ragam org mesia tue xmasuk kena nanges kena clash gado2..org gila ckp sorang..mental..pengsan pun ade..haihh peningg..
    tapi part xleh tahan kat ketiak tuee..shitt btul la..

    ReplyDelete
  27. yg first kes tu lawak. haha.

    yg second mcm 'ape de hal datin ni bru tau naik dgn driver ni leceh. hahaa

    yg third tu geli kot!

    ReplyDelete
  28. orang gedi selalunya tak suka orang lain gedik T_T

    ReplyDelete
  29. cik epal. cik epal orang sg buloh ka???

    ReplyDelete
  30. zaman skrg de je lelaki macho pakai baju kale pink.. huhu.. ;p

    ReplyDelete
  31. asal cik epal tak cakap macam ni,:amboi abang, rancak nampak.tumpang rakam sekaki. boleh gegar yourtube. hehehehehehehe

    ReplyDelete
  32. geli kot kalau tgk dpn mana situasi 3 tu!
    tak tahan sangap sangat kot..hish!

    ReplyDelete
  33. adess..terkedu membaca...
    lama taknaik public transpot sejak berlaki..hehehe

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  34. erk??dlm bas pun jadi kerja senget betul la..kalau aku tak kire la melayu ke cina aku sound je..hampeh betul perangai..

    yg bebudak tu cempera kot..tak pernah nek lrt..hak hak..

    yg mak datin tu pulak aku rasa die kelentong je kot..kui3..

    ReplyDelete
  35. terbaik dr ladang lah makcik tu .
    yang datin tu poyo lebih .

    ReplyDelete
  36. adoyai..mnakutkan btol la kes yg ke 3 tuh...

    ReplyDelete
  37. gile ahh GAY...buat tempat public..geliii

    ReplyDelete
  38. ahaks mak datin gigih naik lrt bersesak bagai. nnt nak soping sapa nk angkut barang? haha

    eh kau tengok eh diorang main gentel gentel? gulp!!!

    len kali record. hahahhahahah

    ReplyDelete
  39. aaaaaaa

    i penah naik feri ke pangkor. depan i de pasangan gay. cuci mata ah kan.

    tapi auch tak selera kauuu

    ReplyDelete
  40. setakat ni, tak pernah lagi alami bende2 tu sume. geli aku nyahhhhhhhhhhh~ euwwwww (part gay)

    ReplyDelete
  41. pengsan kalo tgk gay jilat t-t-k
    ngok punya manusia dah kemaruk sgt gi la wat dalam toilet lagi la motel free jew kan
    kalo ada budak2 tuh mcm mana la

    ReplyDelete
  42. waa...bes laa cik epal dpt org cenggitu..sy x pena jumpe pon org pelek3 dlm ktm..!

    ReplyDelete
  43. hahahahahha ,
    mcm2 kan,
    tp serius ahh zaman sekarang yg hensem kebanyakan xleh pakai.
    kalau dulu , yg hensem lah yg pandai , yg bijak yg berjaya.
    hensem sikit lupa diri hish

    ReplyDelete
  44. hahaaaa..budak2 yang gedik macam 2, kita kasi pang skali jek..mesti diam..

    jangan la leeminho gay..ramai yang frust menonggeng nanti..ehee...

    ReplyDelete
  45. main gentel tetek dlm bas best ke?
    wahahahaha
    geli! geli!

    public transport adlh tempat nk jumpe mcm mcm perangai org. jadi sdh lali tp kdg2 takot jgk nk nek public trnsport sorg2. hak3


    ;D

    ReplyDelete
  46. Hehe pengalaman jumpa budak2 gedik baru nak up ni memang banyak kali.

    Tengok budak2 lelaki berat telor tak reti bangun bila ada orang tua/pregnant sangat selalu.

    Jumpa couple french kiss masa buka puasa pun dah dua tiga kali.

    Jumpa mat indon yang suka dengar ringtone (monophonic ok) kuat2 pun ada. Jakun seh.

    Tapi pernah sekali tu saya dengan member ni (muka kitaorang macam kembar) dekat stesen komuter kl kot, my 'twin' ni pergi usha mamat2 skinhead dengan muka sial tak puas hati. Bila tren sampai kitaorang terpisah koc. Sekali mamat2 skinhead masuk koc sekali dengan saya. habis pastu dorang pakat pegi balas dendam dekat saya..mencarut ah mengorat ayat bohjan pun ada.tapi memang kurang ajar lah bahasa dorang dengan terpekik2 bagai. dah lah ramai gila. Habis makcik pakcik kat situ pun tak berani nak sound ke apa. Terpaksa ah buat batu kat situ sampai dorang turun kat sg buloh. pergh ingat stesen mana dorang turun T___T

    ReplyDelete
  47. yerlah tue...ntah2 cik apel pun layan tgk mereka beraksi.hahaahh

    ReplyDelete
  48. Salam...cik epa..lucu pulak baca 3 kes..tu. Memang teruk kalau org2 tolak...yg lagi buat panas ati bila ada org berasmaradana dlm trainkah atau LRT..ermm macam dorang ja lah..yg ada kekasih. Kawinlah cepat kalau x thnkan. Kalau mamat gay tu org melayu dan Islam kita doakan dia agar berubah dan kembali ke pgkal jalan.Amin.
    Nway thank u for sharing :)

    ReplyDelete
  49. cik epal, kes 2 & kes 3 stakat ni sy tak pernah alami lg.tp kes yg prtama tuh mmg slalu lah.ari tuh g mid gak.balik dlm kol 6lebey cmtu ah.adlah sekumpulan bdk2 muda nih, kemain lg depa smua.dok ckp kuat2, pastu psg lagu kuat2.apa diorang ingt ktm nih bapak diorang punya ke.haish.nseb bek dok jauh ckit dr diorang tp still hazab!.sape yg dok sebelah ngn diorang mmg hazab gile ah.dgn muka tataw malu.psg lagu kuat2 then, nyanyi pulak kuat2.memekak je.kalu sore mcm anuar zain x pe lah kan.ni skali mcm katak pnggil ujan siot.ish3.apa nk jadiklah, dhla bdk mlayu kau!huhuu

    ReplyDelete
  50. wahahaha...thanks dik...

    u make my day....akak pun slalu kena kalau nek public transport...tp x terpk lak ble jadi lawak macam ni...bila kena batang idung sendiri....rasa macam nak debik2 jer masa kejadian...tapi bila pk2 balik....nak tergelak la plak...

    http://simplyakuogosh.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. geli siot case 3 tu.tlg la jgn nak buat aksi 18sx kat tmpat awam
    nasib baik cik epal dah akil baligh,kalo x,abes rosak otak tengok bnda xsenonoh lagu tu,kan,kan

    ReplyDelete
  52. ish kes 3 tu dahsyat. selamba gile dorang buat mcm tu in public. patutnye sound je cik epal. haha.

    ReplyDelete
  53. hihihi...macam2 kes la perangai depa ni :)

    ReplyDelete
  54. kes 1 makcik tu mmg terbaik la hehe

    ReplyDelete
  55. cik epal,cik epal dok sg buloh ke?

    kite pon kadang2 bila sorang2 geram jer tgk bdk2 baru nak up ni ade geng menjadi2 perangai tak kira tmpt

    bile2 fikir blk,eh dulu aku mcm tu kah?hihi

    oo,tak penah kena sound dgn mak cik sekeliling,kira x gedix sgt la tu

    muhasabah diri jap

    ReplyDelete
  56. macam2 kisah ada...

    citer last tuh paling tak bleh blah... ada ke buat gitu dalam bas... cam takde tempat lain lah plak ye~

    ReplyDelete
  57. gle gempak ah rakyat m'sia ni..huhu..

    ReplyDelete
  58. kesimpulannya..jgn la jadi hensem sgt..nanti jd public figure..silap perangai,mesti kena srang..hehe

    ReplyDelete
  59. wahhh cik epal, kes3 tu boleh jd 18sg,px and segale kehkehkeh! x sanggup nyah nak bace ;p

    ReplyDelete
  60. haha..cik epal rilek je tgk ek ;p

    ReplyDelete
  61. pergh!
    main gentel2 plak??
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  62. hehe, part gay tu tak boleh blah gilee! :)

    ReplyDelete
  63. paling gedik kes 1 la..bencik tol orang bising2 lam public transport

    uit kina pnh naik bas gak..benti kt pasar pudu ambik ko ahsoo2 terpekik terlolong lam bas....
    TAK BOLEH TAHAN BAUUUUUU CHIYOKKKK..erkkk

    ReplyDelete
  64. eh, tak senonohnya mamat 2 ketul tuuu!!
    geli-geli baca enty nih!! xD

    ReplyDelete
  65. hello anonymous yang-aku-tak-approve-komen-tu.


    aku rasa kau lagi annoying. yang kau dah tahu aku annoying, kau melekat lagi dekat blog aku kenapa? ahhahahaha. siap bagi komen lak tu. mekaseh lah. susah susah aje :D

    ReplyDelete
  66. hari tu, setelah sekian lama tak naik komuter, aku naik komuter sebab terpaksa, masa nak masuk koc tu, ada sorang mamat ni tolak aku pastu cakap "bro ko masuk sana la". aku pelik mulanya pastu aku sedar yang itu koc khas utk perempuan. pastu aku rasa cam nak sound mamat tu balik "eh yang ko ikut awek ko sana tu apa hal plak?" tapi belum sempat aku nak berkata-kata aku baru perasan dada dia terbonjol sikit. oh.. tomboi dan aweknya rupanya.. aku malu sendiri.. arghhhhh

    eh apesal aku buat karangan kt sini? panjang ni..

    Terbaru >> 1) Facebook Ibarat Pisau 2) Pengasuh VS Amah 3) Bila Aku Boring

    ReplyDelete
  67. ternganga baca pengalaman cik epal.... ops masuk lalat pulak.... tutup mulut balik...
    kalau nak banding dengan pengalaman aye yang jarang2... eh dah lama tak naik kenderaan awam... tak lah hebat sangat pengalaman aye .... hehehhe

    ReplyDelete
  68. masya allah...kalau saya, pasti aksi mereka telah dirakam saya..hahaha

    ReplyDelete
  69. HEHE. cumel saja. kelakar. macam-macam orang dalam dunia ni. :)

    ReplyDelete
  70. ooo cik epal psg tinge eh dlm train..kui³..

    dh lama xnek lrt..baru² ni nek ktm je..mmg mcm sardin..grr~ wpn ada koc wanita..adeh la~ =_=

    tp xleh lwn aa pengalaman cik epal nih..huhuhu~ ^_^

    ReplyDelete
  71. Mak cik tu rock !

    Kah2.Muka handsome tapi GAY.

    Cerita nak lebih je Mak datin tu.Ngeh ngeh

    ReplyDelete
  72. mak aih..banyak nyer pngalaman kamoo cik epal ..haha..da boleh wat novel ni :)

    http://ullyana89.blogspot.com/2010/12/dulu-macam-ni-sekarang-macam-ni.html ....

    ReplyDelete
  73. kes 3 paling hebat.
    ahaha.
    gila dok gesel gesel tetek apehal.
    adoi.ahahahaha.

    ReplyDelete
  74. macam2 perangai orang malaysia skang nie..... =)

    ReplyDelete
  75. hak3..
    syiok2..biase la..tyme nek train 2 la mcm2 bnd leyh tg0k..
    uhuhu..tp part gay 2..
    erghh..xkn die open je kowt..
    gile seyh..
    xleyh byg klau mke lee min hoo 2..
    tidaak~!!..huhu..

    ReplyDelete
  76. XSenonoh sungguh
    tp yg kes 1 tu mmg bgs la makcik tu sound ;D

    ReplyDelete
  77. wow , aku tak nah jumpa lagi mcm ni . yg pernah aku jumpa ada couple dating tp bawak adik bwh umur (12tahun) nmpak sgt gunakan adik utk berdating . hahahha

    ReplyDelete
  78. hahaha ! sumpah lawak giler ! sume kes lawak ! :p

    ReplyDelete
  79. hari tuh pi times square...try pi nek train..nk drive mls sbb konpom sesak n parking mahal bebenor..perghh mcm2 ado...ahahhaha...syok jugak dpt cuci mate tgk gelagat2 bdk zmn skng...

    ReplyDelete
  80. yang gay tuh yang takboleh bla tuh . siap LIVE lagii kan kan . haha

    ReplyDelete
  81. kes no.3 tuh paling menanges.
    kah kah kah =)

    ReplyDelete
  82. aduyai...kes 3 tu yg pling xthn...xleh diterima akal btol la...

    ReplyDelete
  83. memang sengal la lelaki lelaki handsome & jambu yang gay, tak boleh ke jadi straight untuk girls. penat tau asal leleh air liur je dapat tahu dorang gay. haish

    ReplyDelete
  84. laki hensem macam tu, supaya laki tak hensem macam gua ni, boleh dapat awek, takpun wife.

    ahaks!

    ReplyDelete
  85. part yang GAY tu tak bley belah! hahaha.sengal kot!

    ReplyDelete
  86. cik epal!!
    motip tag Lisa Surihani kat post ni? hahaha!!
    yg kes 3 tu agak geli laaa. kalau nampak tu rasa cam nak lepuk kot diorang ni. rasa je la. nak buat tu tak berani. hehee! =B

    ReplyDelete
  87. hye sis!~ sy ada tag sis join contest.http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/edit-ph0to-contest.html

    ReplyDelete
  88. OMG..perlu in public macam tuh??huhuhu

    ReplyDelete
  89. Naik komuter lagi menyampah sebab sendat dengan "keharuman" abang nepal.

    ReplyDelete
  90. uih..pe cite 18sx kat ujung2 tu ..
    lol!

    ReplyDelete
  91. @cik EPAL

    Tu la. Ade sekali hari, dgn opah tua, diaorg tolak. mmg kurg ajar betuila.

    ReplyDelete
  92. hahahahaha. macam-macam jenis orang cik epal jmpe.
    lawak btol. tak dapat bygkan naek ktm. fuh! dah pnh rse. siap kne peluk ngn orang keling mane tah. punye la *sikit* orang. sabar je la. hehehe

    ReplyDelete
  93. wahahhaa..
    ape la manusia skrg ney (abeh uh,,ak ni zman ape plak??muekekeke)
    ..adeihh...aneh2 tol..
    yg sal bbudak gedik tuh,,
    rase cam nak putar2 jek leher dorg takat >360 darjah..haha..bio putuih trus..

    sal mak datin uh..
    eleh,,yoyo'o la tu..
    Suami Dato'..
    Ank kt obersea..
    Gaya mcm kucing aku jek..
    Dok gembar gembur sane sini..(tak baik riak taw makcik)

    kes ketige uh..
    pehhh,,mule2 bce masyukk jer..
    ngtkan cikepal dpt la usha mamat bju merah tu..
    tp..cissSS..hampreh btul!
    gay...mcm tray kt dewan mkn skola jerk..huhu

    anyway..like ur entri la cikepal..=)

    ReplyDelete
  94. saya pon penah terjumpa GAY dalam bas. wakakaakak

    ReplyDelete
  95. kes ke3 cam bangang kan cik epal?

    ish...jgn la kita sangkut2 sgt ngn mamat2 hensem ni sbb dia pon dah ade 'awek nyah' dia ...

    ReplyDelete
  96. cik epal duduk sungai buloh ke? walah, sama lah. haha

    ReplyDelete
  97. tergamak cik epal kutok pakwe num 1 adik!
    Lee Min Ho :'(

    ReplyDelete
  98. aku 100% public transport user train dan bas baik kat kl atau spore, memang lawak naik public transport macam2 hal

    ReplyDelete
  99. eeee . pernah gak jumpe Gay , cina ahh . tapi gay ni semua hensem hensem . huehue :D

    ReplyDelete