Tuesday, December 21, 2010

Pengalaman cik epal masa zaman sekolah menengah






Ok dekat kelas aku ni ada satu geng budak lelaki yang sangat annoying dan suka kacau budak perempuan. Diorang ni suka bebanau kacau aku. Hangin doe. Ada sekali tu time Matematik. tengah tengah nak jawab soalan aku raba raba beg, tengok calculator aku hilang. Menangis aku calculator aku hilang. Lepastu Haidhar (dia ni ah yang suka kacau aku. Sori ah Haidhar. dengan nama sebenar aku bagi takde tapis tapis) tiba tiba dia datang dekat aku bagi calculator. dia cakap



" kau punya calculator hilang ea? ni haa aku jumpa bawah meja ni" tunjuk meja siapa tah



Aku pon kesat air mata. Ambil lah calculator aku. Konon dia nak berlagak hero ah tu jumpa calculator aku. Konon nak suruh aku cair lah dengan dia konon konon dia superman yang tolong wanita dalam kesusahan. caitt podah la Haidhar.


Sekali kawan aku cakap


'alaa sebenarnya Haidhar yang amek calculator kau pastu dia yang sorok! saja je ah tu nak berlagak hero depan kau'



perghh hamsap punya Haidhar!


=========================




kes ke dua


ada sekali tu time rehat. aku g lah makan kat kantin time rehat. Aku dulu suka gila keropok lekor even now pon aku suka gak kopok lekor. pulak pulak panas panas perghhh memang layan ah!


Ok bukan cerita keropok lekor aku nak cerita sekarang, lepastu bunyik loceng tanda dah habis rehat. aku pon pergi la bergegas nak naik atas naik kelas. Then tiba tiba tudung aku direntap ganas dari belakang. dengan aku aku sekali hampir jatuh ke belakang



perghhhh kau tahu. tertanggal tudung aku. Then nampak serkop aje! togel je kepala. dapat bayangkan tak macam mana tudung direntap dari belakang? gilaaa! sakit lak tu leher aku. dah ar ramai time tu. siapa lagi yang buat? Haidhar yang buat!


Aku maluuu gila time tu. Haidhar and the geng boleh bantai gelak pulak. Kwanghajar doh depa ni.

==============================


kes ke tiga



lepastu kitorang dalam makmal sains.ada kelas dekat situ. Aku ada la geng geng mesyuarat tingkap aku duduk satu table. Yang haidhar and the geng ni dok sebelah meja dengan aku. So hari itu apahal tah dia tak puas hati dengan aku. dan aku memang sejak azali tak suka dengan dia. dia pandang je aku. then aku cakap ah


"apahal pandang pandang? ada hutang?" pergghh otai siolll padahal pakai tudung labuh ni!



"kau kalau tak puas hati dengan aku meh la datang sini" haidhar cakap


So aku pon dengan langkah machonya pergi la dekat dia


then dia cakap


"aku tahu kau tak puas hati dengan aku kan? kalau kau tak puas hati sangat, haa pukul lah aku! pukul lah!" hek elehh mencabar kewibawaan gangster aku je dak Haidhar ni. lepastu





"panggggggggggggggggggggggggggggg!!"




aku tampar muka dia. perghhh first time doh aku lempang jantan!


Then satu kelas tengok kitorang. agak havoc and drama lah situasi tu. Nasib baik cikgu takde then Haidhar cakap



"berani eh kau lempang aku. kau apahal cari gaduh dengan aku"



"hek elehhh kau jugak yang suruh aku pukul kau tadi" selamba badak je aku jawab


"aku suruh pukul je yang kau lempang apahal"


sekali




"panggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!"


*bunyi guruh berdentum*



Servis bertukar tangan. Aku pulak kena lempang dengan dia. Kwanghajaq punya Haidhar. kau tahu aku boleh tergolek sampai jatuh bawah meja makmal tu dia lempang aku. Aku lempang dia ilek je. dia balas? hambek-lah-kau-sampai-tergolek-dot. Sekali aku terus nangis. cewek ngembeng doh aku dulu



semua budak perempuan cakap "dayus nya kau haidhar! pukul perempuan! kau tahu tak kau tu dayussss!!"


then geng geng Haidhar pon agak terkejut jugak ah Haidhar pergi lempang aku. lempang dia bukan sebarang lempang. Lempang maut doh! sampai aku melayang!





then aku lari keluar kelas dengan air mata bercucuran. Perghh memang drama hindustan betul dulu ok aku ni. then aku pergi tangga tepi tandas. ramai gak ah kawan kawan aku dok pujuk aku


'dah kau takyah layan doh Haidhar tu.perangai dia memang macam tu.lepasni kau wat bodoh je ah dengan dia'


memang lepastu aku tak layan dah! sengal punya haidhar! hamsap!


=================


Actually aku ingat ingat lupa pasal aku kena lempang dulu tu. Sekali Haidhar ada call aku masa sebulan lepas kalau tak silap. celah mana dapat nombor aku pon tak tahu ah



dia cakap.


"wei kau ingat tak dulu aku pernah lempang kau sampai tergolek?"


"eh! ada ea? bila ea?"


"ada... yang bla bla bla bla" (dia cite ah macam mana aku cerita dekat atas tu)



"hahahaha yeke? aku tak berapa ingat ah. lama dah. sampai hati kau kan lempang aku"


"semua orang cakap aku dayus! haha tapi itu first and last lah aku lempang perempuan. aku mintak maaf wei dekat kau. tak sengaja"


"alahh aku lupa dah ah benda benda tu semua.kau cakap ni baru aku ingat"


'sebenarnya dulu AKU MINAT DEKAT KAU! sebab kau sorang je lain dari yang lain dalam kelas tu. sebab tu aku suka kacau kacau kau'


then bla bla bla ada lah kitorang borak . PNC! :D



muahahahahaha tergelak besar doh aku dengar Haidhar cakap dia minat aku macam tu. Tapi kalau dia minat pon beragak la jugak. Ini dia kacau aku , menarik perhatian sampai macam tu sekali. gila doh sampai main lempang lempang.


hek elehhhh minat cakap je ah kan. ni sampai main lempang lempang sorok sorok tarik tarik tudung tudng pulak. hamsap!



Memang lelaki kalau minat seseorang suka menarik perhatian sampai macam tu ea?? Agak agak Haidhar minat dekat aku lagi tak sekarang? muahahaha


pangggg! lempang lagi sedas!



But dulu memang aku menyampah gila dengan Haidhar ni. sekarang ok lah. Tapi taknak ah aku bercinta dengan dia. Apa kelasss uolssss bercinta dengan kawan sekolah menengah. lalalalala~



ok bye!


p/s : baru dapat undangan akak senior kahwin dengan abang senior! :D

138 comments:

  1. hehe.
    suci je muka zaman zaman sekolah

    ReplyDelete
  2. wuyooo cam drama korea lah..
    kacau sebab suke..
    so ape cter sekarang ??
    hehe.

    tapi dasat ek korg siap main lempang lempang.
    eei cuak cuak ^__^

    ReplyDelete
  3. hahahaha,,agk romantik..dan dramatik..haha

    ReplyDelete
  4. Ngok ngek~ haha. gila sweet korang bercinta.~ awww~!! klass uols pakai tudung labuh. kagum. haha

    ReplyDelete
  5. hehehhehe..
    sy pon dlu salu gaduh ngan laki tau cik epal..
    knon kite nak tnjuk gangster..last2 nangis smpai ke sudah..
    bile ingat balik..bestnye..n kelakar!!

    ReplyDelete
  6. pergh..kool gilak cik epal kasi penampar sedas kt dia..hehe
    otai2 pun tetap ramai gk yg minat cik epal kan..kool..haha

    ReplyDelete
  7. kahkahkah.. best cita ni.

    tp cmna la smpai leh lupa kes lempang tu.
    klau aku, ingt gak slagi idop :)

    mostly lelaki zaman skolah ni malu2 ego nak mgaku suka.

    pstt.. hensem dak mamat tu?
    hahaha

    ReplyDelete
  8. cik epallllllllllll dia lempang kamoooooooooooo pipi kamo ok tak masa tue.. weh sedeh XO baca.. tapi tu semua zaman muda mudi biasa ler..

    weh cian kamooooooo.. tapi berani lor kamo lempang dia.. salute u.. wehhhh cian pipi kamo yg comei tue..

    tapi ok la tue kan.. dia minta maaf balik.. tu tandanyer dia ada lagi sikap kemanusiaan.. kita kena maaf maaf kan kan...

    nice story dear...

    next time jgn kasi org lempang pipi kamo dah tau. ASET MAHAI KAMO TUEEEEEEEE

    ReplyDelete
  9. wow....ustazah!!....sekarang pun masih sesuci lebaran aku tengok...wiwit....hehehe

    ReplyDelete
  10. hahaha, ngeng2 je haidhar tu..hero sgt la kan..hehe..jgn x suke, kang jodoh lak...haha

    ReplyDelete
  11. ai sekolah perempuan,fenomena kakak angkat adik angkat :)

    ReplyDelete
  12. pangggg..tu ayat paling mahal...hehehehe...

    ReplyDelete
  13. ai.. satu je gambar? hohoho bukan biasanya dalam post ada banyak gamabr ke.. hehe

    ReplyDelete
  14. sy penah gak lempang bdk lelaki mase sek ren dulu.die yg suruh kan, kite lempang je ler, haha
    eh, xde kelas ke bercinta dgn kawan sek men? sy dah nak kawen dgn kawan sek menengah ni ha, hahah adoi~

    ReplyDelete
  15. memang mcam hindustan la cik epal...saje wat2 xpuas ati dengan cik epal sbb nk amek perhatian.heheheh...comel pulak ase.hehe:)

    ReplyDelete
  16. kelakar la cite cik epal n..
    agak kuang ajar r haidhar tu..
    tp rupanya minat kat cik epal! sweet~hihi

    sy suka bc blog cik epal~<3

    ReplyDelete
  17. cute nya cik epal lam gamba tu. cun+comel patut ar si haidhar minat. :D

    ReplyDelete
  18. hamboi.innocent abes muka cik epal.rasa nak buat adik angkat terus.hihihik..

    ReplyDelete
  19. hahahaha..ganas lah cik epal.

    peh.ngurat ade setail lempang2..haha :P

    ReplyDelete
  20. waah
    tak sangka dik epal pakai spek duluu

    huu

    ReplyDelete
  21. woahhhhhhh . tergelak-gelak den baca entry ni ! haha. pegh main lempang2 plak tuuuu

    ReplyDelete
  22. muka tak berubah kot!!

    cuma muka inesen tu mmg nampak ah. hihi

    ReplyDelete
  23. haha :D kelakar la, anyway, cikepal rock ahh! :) main lempang2 hehe :p

    ReplyDelete
  24. alah...jgn lor ckp gitew cik epal...saya pom kawin ngan budak sekelas...ok per...hihihi....tp kan...saya xde lah kena kacau sampai camtu...kacau2 manja ada ler...hehehe...

    ReplyDelete
  25. hahaha...nice story
    boleh buat novel ni cik epal..hehe

    ReplyDelete
  26. Haha. Entri nie khas sebab teringat kat Haidhar yerk? Muahahaha~

    ReplyDelete
  27. kah3...gilos men lempang2....terkejot pewot baca...

    kesian cik epal kan....seb bek sy xdok kelas sekali...kalu x..da lame kasi tisu....woohaaa....

    silap pengsan sekarang....hehehh:)

    ReplyDelete
  28. hehehe...seronok baca cite cik epal ni..teringat zaman2 dolu..

    ReplyDelete
  29. cik epal gonjeng, klakar gile. muke sememeh tak hengat. hahaha

    ReplyDelete
  30. hehh.. sengal btul mamat tu. bg aku plg tkleh blah,tarik tdung smpai tggal serkop je. hehh..tu memalukan kot. tp macho gak cra die mnt ko. hahaha. sabo je la cik epal XD

    ReplyDelete
  31. fuh drama swasta gred A tol la citer cik epaln nieh..

    kalo kua novel,konpem aq pi beli!!hu3x

    ReplyDelete
  32. lawak tol la..rase cm nak gelak guling2 je.. ganaz giler cik epal ekk

    ReplyDelete
  33. hye cik epal... i selalu bc blog u tp jrg komen. tp kali ni terasa nk komen. serius lawak cerita u ni.

    lagi2 part lempang melempang tu. teringt cerita i dulu. lempang melempang gak tp zaman sekolah rendah. sungguh tak sangka. HAHAHA.

    ReplyDelete
  34. wah mesti sakit kan kna lempang, mesti dia nyesal giler r lmpang cik epal...melepas peluang...hik2

    ReplyDelete
  35. cik epal!seriusss mcm cite novel..hahahah..

    p/s:jgn ckp xnak..kang itu lah yg jadi pujaan hati..hihihih..

    ReplyDelete
  36. haha..kelakar btol yang kes ke 2 tu..
    tp si haidhar tu agak sweet jugak..kah :)

    ReplyDelete
  37. cik epal ! sekolah menengah kebangsaan puncak alam? laaaa,patut muka familiar je doe . moon kan . hehe . aku dulu sekejap je kat puncak alam tu . pastu pindah sekolah teknik . lepas tgk gambau kau dengan fisha baru aku teringat . aku rasa ko tak kenal aku . sebab aku low profile . hehe .

    ReplyDelete
  38. tudung labuh tuuuu cik epal...
    ehh..! mcm muke akk aje mase skola menengah dolu2..hahahaksss...akk pun skola agama gak kat ipoh tuuu ... tudung labuh gak...mwahahaha~ cik epal skola mana dolu2 ? nk brkenalan boley (ada adek ipar single lg ni taww..;p)

    ReplyDelete
  39. cik epal..org selalu ckp lau gado2 t beso2 kawen..ngehehe.. :p

    p cian a cik epal, sampai men lempang2, xd skill ngorat yg lebih macho ke nak gtaw mnt kat cik epal erk..hehehe

    ReplyDelete
  40. wow. interesting! ade eh budak laki lempang pmpn? luckily dari kecik smpai habis skola semua pompann jeh.btw, u cam xmarah sangat jeh kat dia. if he did that to me, ohh sampai mampus kot dendam! :)

    ReplyDelete
  41. biasalah tuh lelaki..x pandai nak mengekspresikan
    tp Haidhar nih kasar plak..kate suke nak lempang2 segala plak..hahaha

    ReplyDelete
  42. WOWWWW! KEMAIN CIK EPAL SEKOLAH DULU DULU :p HEHEHEH.. COMEL JE...

    ReplyDelete
  43. adoyaii .. !
    saket giler perot bace post nih ..
    berdekah!

    ReplyDelete
  44. hahaha...lawak doh cite ko nie..dlu aku pon salu kene buli gan dak laki.. tapi disebabkan aku x cun, gelap n gumuk2.. sadis2.. tapi skang aku bangga gan diri sendira..hahaha =)

    ReplyDelete
  45. perggghhh!!!
    tabik spring r gn cik epal..
    brani gile lempang dak laki...
    tp, dlm ganas 2 ade lmbut ati gk.. hehe

    ReplyDelete
  46. saya dlu pon ade gak bdk laki sekelas yg sgt annoying...kalo kat kelas mmg asik gaduh je...
    tp bile hbs sekolah..boleh kira la..setiap bulan msti call..mwahahah..rindu nk gaduh katenye..apahal ntah?! ingt best ke gaduh2 nih?

    semua nih membuat kan saya rindu sekolah saya

    ReplyDelete
  47. ouh.tyme ni da mula blogger ke belom cik epal?

    ReplyDelete
  48. minat la tu. sebab tu dia cari you lagi ;)

    eh I tergelak tengok gambar you. COOOOOMMMMEEEEEELLLLL. haha

    ReplyDelete
  49. orang petama aeh? hoho

    tak bole blah sekali part tudung kak epal kene tarik, pastu nampak anak tudung je.

    tp memang gonjeng gila ah kak epal lempang haidhar tuu muahahahaha!

    ReplyDelete
  50. haha..cool lempang org...tp npe x ngelak..esh33..cian~~

    ReplyDelete
  51. cik epal sgt suci murni masa mudo2 dulu

    ReplyDelete
  52. gila innocent muka tyme soklah menengah. haha. lawak ohh :D

    ReplyDelete
  53. sumpah klakar cite cik epal time zaman2 sekolah dulu...hehehe i like cik epal =)

    ReplyDelete
  54. entry yang cool ! rindu zaman sekolah. macam drama lak yg part main lempang2x.perghhh sakit tak kak? mesti berpinar sekojapp ek?

    ReplyDelete
  55. wahahah!! ok apa muke kak Epal semasa dibangku sekolah dlu..hehe. I Like lah kakak! :))
    aik? kkak rabun yea? ni mesti kak Epal bdk cemerlang kt skolah kn? hehe.
    apa2pun,sy support kkak!

    ReplyDelete
  56. oh my..cikepal sama lah pengalaman kitew. kitew kann dulu pon kena lempang dengan seorang mamat ni..Anuar nama sebenarnya !! tapi sekarang tiba2 terfikir err dia minat kitew ke dulu? Jeng je jengg

    HAHA GEDIK GILEER GUNE 'KITEW' =p

    ReplyDelete
  57. mcm sama jer pengalam tue.. hahaha,, gaduh ngan mamat sekelas.. upanya baru tahu dia suke kat aku.. nak mati aku gelak sampai skang.. klu jmpa dia skang, aku siap bahan dia lagi.. spa suruh ngaku suke kt bdk brutal mcm aku.. hahaha

    ReplyDelete
  58. minat tapi lempang sampai tergolek.memang kelakau..

    ReplyDelete
  59. lawa gile dowh perempuan bertudung labuh tu, siyes lawa...

    ReplyDelete
  60. wahwahwah . ganas jugak cik epakl nie . haha ! lawak lah . ;D

    ReplyDelete
  61. http://www.2dayblogger.com/blog/2010/12/21/kenapa-blog-tidak-famous-macam-hanis-zalikha-cik-epal/

    ReplyDelete
  62. ouh boys kalau minat pn jgnlah sezalim ini~
    cik epal ni sweet~!

    ReplyDelete
  63. hahahha... suke jerk bace ... terinagt zaman sek.nak2 time mengamuk dlm kelas.. rase cm besar jerk dl.. :)heeeeeeee...

    ReplyDelete
  64. dan lagi 1.. comel ooowhh kamu time sek.. tdung labuh gitu... :P

    ReplyDelete
  65. hahahaha...gila lawak..da macam citer lam novel..cik epal konfem ek bkn ceduk dr novel..hehehe..tp kalu igt zaman skolah mmg funny kngan yg ssh utk dilupakan

    ReplyDelete
  66. muke cik epal ni siriyes macam muke jiran nadiya . tapi cik epal lagi cute sebab cik epal lagi putih berbanding jiran nadiya tuh .


    fyi , nadiya asik gelak jek time bace entry ni . mmg dah dpt agak si haidhar tu suke cik epal . weee ~

    ReplyDelete
  67. fuh abes pon baca..
    bak kata org muda2 yg dulu2 [kire skrg dh tua la],
    org slalu gado ni biasenye akan kawin..
    wallahualam,, heheh


    wah smart la yg macam spider tu..
    [spider ke tu??? heheh]


    BPM: Entri Khas Untuk Cik Ain Zulaikha

    ReplyDelete
  68. eh,cik epal.sy pki tdg lbuh gak dulu tp spek bingkai hitam la pastu pengawas plak tu!hehe,same la kite ek =P wah2 dahsyat pemnat cik epal tu.huhu.bleh wat skrip telenovela ni=D

    ReplyDelete
  69. haidhar tu que haidhar ke? :P
    hihihi die single x? leh kasik kt i :P

    ReplyDelete
  70. hehehehe.....lwk la...ntah2 de jodoh x....kekekeke

    ReplyDelete
  71. comel giler cikepal time sekolah!! wahhh..

    ReplyDelete
  72. seriously , sampai lempang-lempang? gile arh!
    hehehe....
    yang part tudung labuh paling respek tuh.
    interesting betul pengalaman d sekolah cik epal nih~
    wehee~

    ReplyDelete
  73. Pergh~ Gengster Malaya tu! Hehe. Sebab tu Haidhar minat kot? Nampak lembut, ayu tapi ganas! Wow~ Kiki ;)

    ReplyDelete
  74. cehh ,hak3 macam cerita cinta dalam tvv .
    best woah ,nk ade pengalaman yang indah cam kak epal woah.haha :DD

    ReplyDelete
  75. waaahhhhhh...panjang lebar sungguh cerita dia eh, suka plak aku bace..wakakakaka

    bukak plak cerita zaman sekolah kan, terimbau kenangan silam, hahaha

    anyway, pesanan khas dari syafiq, hati-hati ketika update status di facebook, kadang2 tak sedar apa kita tulis hingga yg menyebabkan sensitiviti dan kontroversi.. ulasan lanjut, sila ke blog eh!..:)

    ReplyDelete
  76. wah gilers smpi lempang2 ! hahahahaha

    ReplyDelete
  77. haha tak sangka ko igt kes2 gini ;)btw byk lagi pic zaman skola. aku malas nak scan. kalau nak bgtaw je ok :)

    ReplyDelete
  78. kalo buat jd novel bez gk ni, hehe

    ReplyDelete
  79. haha!! sorry tergelak tgk gambar cik epal.. hehe!!! muka sebijik mcm skrg.. tak berubah pun.. :)

    ReplyDelete
  80. cik epal!!!wakakaka..
    Comot da agak da..
    mase awal2 baca kes2 tuh..
    dlm ati dok kate je,"Mintak2 la Haidhar suke cik epal..mintak2 la Haidhar suke cik epal"
    sekali btul la pulak..!keh3

    ReplyDelete
  81. muahahahahaha.pergh!menarik lah kisah cik epal time skola men dulu.hahaha.lawaks kot.kui3:D

    ReplyDelete
  82. now i know how the fight btw girl n boy begins.. hahahaha...kita penah simbah air mineral kat muka budak laki sorang nih...sape suh dia amek kertas ujianku yg markah xseberapa tuh

    ReplyDelete
  83. sampai macam tu sekali Haidhar kacau kauu
    dia tu memang siottt
    hehe :p

    ReplyDelete
  84. cara penyampaian yg best.. menangis baca part kene lempang. ahhahaha.

    ReplyDelete
  85. hee suka sangat entry ni. suka2 !

    ReplyDelete
  86. kesian haidhar ko buat macam tu cik epal.
    dye ikhlas tu.. siap bagi pelempang lagi..
    hahaha

    ReplyDelete
  87. wahah terbaik
    mcm sopan tapi panggg lakii kaannn
    wahaha. unexpected habes.

    kudos :P

    ReplyDelete
  88. perghhh smpai lempang2 tak bole blah..tp sweet la jugak..hehehe

    ReplyDelete
  89. ni baru btol2 ternganga...main lempang2 tu...terus rasa panas pipi aku baca time cik epal dilempang..perit...hehehe

    ReplyDelete
  90. Bestnye cerita zaman remaja dulu huhuhu....
    Macam drama plak...

    Masa mula2 baca awal cerita ni aku dah agak dah mesti mamat tu syok kat cik Epal...
    Hehehe, kalau ada sambungan drama ni tulis le lagi ye....

    ReplyDelete
  91. BEST-BEST!
    bukan best kena lempangg*tapi tu pon best jugak kott,HAHA ;)

    ReplyDelete
  92. alalalala.....


    comeynyer Cik Epal

    ReplyDelete
  93. suka baca citer sek cik epal :)

    letak la gambar haidhar tu...teringin nak tgk mamat yg syok kt cik epal..please2x!

    ReplyDelete
  94. bukan la,meaw dulu kawan dengan nana, malin n piah . hat pakai baju pengawas library tu . yang sememeh-sememeh tu . :D

    ReplyDelete
  95. cik epal,meh mai blog sis kejappp...kite tukor2 nengok pic zaman skolah ! sis tawu cik epal lagi cun...tapi tak ngape,moh nengok dulu yaww ;p

    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-kenangan-sekolah-dulu2.html

    ReplyDelete
  96. errr..cik epal,Haidhar 2 xde blog ke.Mane la taw dia pon story jugak kngan dia kena lempang..keke..:D

    ReplyDelete
  97. hahaha..cik epal..sal tudung nampak sekop pale saya penah kenal mase sek rendah dulu!!!malu siot..larikkkk masuk toilet!

    saya tak penah lempang budak laki..tapi tumbuk terus!!!! nasib bek dia tak balas..wakakaka..

    haihhh budak laki klu minat kita, mmg ske wat sesuatu yg myakitkan ati!

    ReplyDelete
  98. comei tol cik epal time skola un.. cam ustzah skolh rendah..
    ptotla c haidhar angau tahap @*^& hutan haa..
    slah cik epal jugakla... :D

    ReplyDelete
  99. kena lempang siooottttt...

    sekarang still minat lagi tak?? cik epal minat die tak?/ hehehe

    ReplyDelete
  100. saya agak dah mesti dia minat cikepal.. hurm kiranya dia sudi bawa cik epal pergi audition.. ada pape ke ni..huhu.. btw laki memang macam tu tarik perhtian guna cara camtu tapi haidhar tak marah cikepal cerita ni..pasal lempang tu.. sayan kena tapi dia tiba2 lempang dulu .. saya blas balik pergh merah pipi mamat tu.. ini cerita budak sekolah rendah ganas2

    ReplyDelete
  101. Pehhhh....romantik giler...siap main lempang2 gitu....

    ReplyDelete
  102. haha. xley blaa entri nih. best! sy pon ade kes cm cik epal. sy dlu xmen r lempang2, terus amek penyapu kasi balun sama die. thumbs up 4 u!! ^,^

    ReplyDelete
  103. yahahhahahaakk..
    lwak giler bce entry nie...
    besh je pengalaman 2..:D

    ReplyDelete
  104. ntah ntah nti cik epal kawin ngn haidhar tak?hehe
    aminn eh eh teramin pulak. :P

    ReplyDelete
  105. hahaha..lawak toi la cik epal nie..y tak tahan leh tergolek sampai jatuh bawah meja makmal ngan si haidzar tarik tudung pai tercabot..kikiki..papepon, u mmg best la!!!

    ReplyDelete
  106. SMK PUNCAK ALAM ?!!!!LOL,my senior XD

    ReplyDelete
  107. cik epal,,saya pon nk lempang cik epal sampai tergolek boleh? sbb haidhar lempang sebelah je kn? misti tak belen meh saya lempang lg sebelah...hahahah gurau2 jek tau epal gonjeng~

    ReplyDelete
  108. kahkah...terbaik r main lempang2

    ReplyDelete
  109. cik epal~~ saya blogger baru nak aktif ni~ so, baru sesgtlah tau pasal cik epal ni. tapi dah agak byklahh entry cik epal yang saya baca~ tapi terlintas lak nak komen kat cni. lawak gila kot.. terkeluar2 air liur gelak...pffffttt...*geli sket*
    terbaeklah cik epal!!! love ur style~ sgt kiut!

    ReplyDelete
  110. cik epal~~ saya blogger baru nak aktif ni~ so, baru sesgtlah tau pasal cik epal ni. tapi dah agak byklahh entry cik epal yang saya baca~ tapi terlintas lak nak komen kat cni. lawak gila kot.. terkeluar2 air liur gelak...pffffttt...*geli sket*
    terbaeklah cik epal!!! love ur style~ sgt kiut!

    ReplyDelete
  111. hehehe... standard la ganas kankan

    ReplyDelete
  112. muahahahaha, drama sebabak lahh CE

    ehh btw, mcam sweet jea kan pengalaman CE mase sekolah menengah :)

    ReplyDelete
  113. sweet jugak citer CE kan ? macam citer saya time skewl menengah duluu . hihi . rindu pula . citer hampir sama jew . syok dgr citer CE . mcm hidup gituu . sbb ak ada pngalaman jugak . hahaha . lucu la :D:D:D

    ReplyDelete
  114. dah agak dah mesti haidhar tu suka cik e..hihihi..

    ReplyDelete
  115. First tym komen kat cne, muke cik epal mcm Nora Elena masa skolah jugek..hehe

    ReplyDelete
  116. betol2 , muke cik epal cam nora elena ! comel jerr :D

    ReplyDelete
  117. lawak &ganas jgk cik epal zaman skolah dlu..muehehe..teringat lak zaman2 ana skolah dlu..lbih kurang mcm tu la..suka sgt betumbuk dgn bdk laki.nk tumpang promote jap lehh?http://anachia.blogspot.com/..baru je berblog..huhu..suke tgk blog cik epal

    ReplyDelete
  118. best lah entry nie.. entry nie kowt paling best... sy pom ade gax pengalaman mcm nie.. byk kali gax lah.. gaduh2 ngn laki.. but xtaw lah dia mmg minat sy or benci.. tpi possibility byk benci kowt.. muahahahahaha... gelak jahat.

    ReplyDelete
  119. bezz je cik epal punye zaman highsch00l..suke laa bace.heh:D p0st laa lg citer camnihh ^-^

    ReplyDelete
  120. muahahahaha. sory cik epal. gelak-gelak baca entri yg neh :P

    siap buat entri pasal entri cik epal yg neh lagikkkkkkkkkk

    gelak-gelak pasal entri cik epal

    ReplyDelete
  121. peerrrgghh....dasyat giler..!! HAHAHA
    ganas jgk cik epal nie.. :D

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  122. lencana.ehh.smk puncak alamm yeeee.hikhik :)

    ReplyDelete
  123. eh cik epal,mke macam nora elena tyme dye pkay bj skola la...sbjik la...

    ReplyDelete
  124. ahahaha cik epal dekat sekolah mmg pamos..tu ahahah :D

    semua org nk ngorat

    ReplyDelete