Sunday, December 26, 2010

Ini bukan Dr Fadzilah Kamsah . Ini DR FADZILAH KAMTUMI (COME TO ME)

Johan sekarang dah gemok woh. Dulu macam lidi. maklumlah dah kawen

Ini bukan video prank. Boleh tekan play dengan senang lenang hati nya punnnnn~



Yang paling takleh blah part Johan pergi ceramah mak dia tu. hahaha sengal doh. sesiapa yang tengah tension tahap tahap nak hantuk kepala kat dinding ke. baru putus cinta dengan buayapren ke, kawan tak bayar hutang lagi doplohsen ke, spender hilang kena curik dekat ampaian kolej ke, bengang dengan bangla cafe dekat uni yang tak pandai kira nasi ke, or hape hape je ah


Nahhhh ! tengok lah video ni. Konpom usus perut anda terburai. kalau anda tak gelak, maknanya anda tak normal.

Aku memang suka Johan dengan Zizan. best kalau kepala hotak depa bergabung. mesti meletop pecah punggung woh. tapi dalam video ni pasal Johan je. Enjoy this video peeps! =)


ok bye!

30 comments:

  1. Haaa kena tengok ni... Tgh nak tercabut urat tengkok mengadap kerja kat pc ni... :)

    ReplyDelete
  2. cik epal : mmmg giler2 johan nagan ziazan nih...lawak diorang slumber je.....sker2...

    ReplyDelete
  3. well, memang laen sangat dye. kalau tak tulis tu dye, memang tak cam laa.

    ReplyDelete
  4. hehe..mmg lawak pon kalo diorg ni

    kn bagos kalo diorg yg jd MC anugerah skrin..barulah gempak!!

    ReplyDelete
  5. haha..kelakar betul lah budak ni..lagi-lagi kalau ada zizan memang kompeng pecah perot ah!


    Jom sini,
    Segmen review blog:belog ini mengong!

    ReplyDelete
  6. a ah johan da gemuk skang. hihi.

    suka zizan lagi.

    ReplyDelete
  7. wow! pendek nya entry cik epal.. oh! terkejut2.. *mata keatas tgn kedada* <------bak kata cik epal. ahhahahaha :D

    ReplyDelete
  8. johan da kawan sejak 5 tahun lepas la cik epal. dia buat pengakuan kat wartawan.

    ReplyDelete
  9. katanya johan dgn zizan ada problem. xtau la btol ke x

    ReplyDelete
  10. hahaha.best kan cite chaparela nih.. huhu..
    lawak gile dieorg..

    adik iqa tgk pun die ketawa habes2 :P

    ReplyDelete
  11. JOHAN BERISI SEKARANG..JUMPE DIA DULU KAT MID VALLEY, TERKEJUT BERUK DAHH.. TAPI TAKPE.. BERISI DENGAN LAWAK LAWAK BEST..

    ReplyDelete
  12. hahaha..kelakar...
    p/s:sy org 1st komen..hehehe

    ReplyDelete
  13. kita pun suka johan dan zizan!! mmg meletop!

    ReplyDelete
  14. BARU HARITUH JUMPA JOHAN KAT STUDIO PLAZA ALAM SENTRAL RAKAMAN SITKOM SENARIO

    ReplyDelete
  15. huhu..haha tau xpe..memang layan la

    ReplyDelete
  16. cita capalrela ni memang lawak.....memang terer dia tiru tu.....hahaha...

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. cik epal ;
    follow lah blog kita :D

    www.allaboutelynad.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. johan gan zizan memang betul2 kelakar .. kalau tak ada salah seorang dari mereka .. umpama irama tanpa lagu. betul tak =)

    me, Anastasyea

    ReplyDelete
  20. kalau kat jepun, orng panggil monomane, salah satu cabang seni yang popular .

    heh, nak tiru pun panggil seni, maknenya tiru ni jenuh gak la kan..

    ReplyDelete
  21. memang lawak gila la cik epal..
    nasib baik baca entri cik epal ari ni..dah la ngan neves tunggu result nak kuar..lucu ah..

    ReplyDelete
  22. hahaha.. tu baru sikit.
    johan ngan zizan memang lawak nak mampos..
    sape tak gelak tengok ni mesti urat gelak dye takde.. hahah

    ReplyDelete
  23. HAHAHA taley bla si johannn uhhhh. sejibik mcm Dr fadhilah.

    ReplyDelete
  24. hahaha..mmg lawak...
    sakit2 perot tgk..

    ReplyDelete
  25. ekeke ni cite capalrela kan.
    pecah perot tgk si johan ni
    kelako kaw2 punye.
    :P

    ReplyDelete