Friday, December 17, 2010

Baru nak feeling feeling HOT bila lelaki mintak nombor telefon aku

Hari tu aku naik bas. Tapi takde la ramai sangat dalam bas tu. Ada la jugak seat seat kosong. Aku duduk lah dekat satu seat ni. Sebelah aku kosong.



Sekali ada satu stesen ni ada mat bangla naik. Perghhh dari jauh dah bau dah ketiak bacin dia. dan lagi perghhhh dia pergi duduk sebelah aku pulak. hamsap punya bangla! mahu melekat bau ketiak bacin dia dekat aku karang. tak memasal je aku tak market karang




Fullamak kau bayangkan je lah betapa terseksa nya urat urat hidung aku menahan bau bacin ketiak bangla ni. Aku lebih rela bau stokin aku yang lapanbulan tak basuh. Dari menghadap bau bacin ketiak bangla ni. Memang azab api neraka betul bau dia. Nak tertanggal hidung aku bau bacin ketiak dia tu.




Aku berharap dalam hati, berdoa "ya Allah , kau cepat cepatkan lah sampai kan aku di tempat destinasi yang dituju.Dah tak tahan dah bau dia ni. Memang terburuk dari ladang"




Bangla ni tengok je aku atas bawah. Seram siot. Tah tah lah dia perogol bersiri ke hape. Kang kejap kejap dia sengih dekat aku. 'kau nak apa haaa baghalllll dok sengih sengih? apa kau ingat ketiak kau bau strawberry?'



Tapi aku senyum je la balek kan. sebab senyum itu kan satu sedekah dan nampak lah sikit aku ni sopan-santun-lemah-lembut-ciri-ciri-perempuan-melayu-terakhir. pheww.




walaupun sebenarnya nak je aku cakap "hoi! apahal ketiak kau bau bacin sangat haaa bangla???! pergi pakai dorono lahhhh gila! busuk bacin betul! tertanggal hidung aku! hamsap punya bangla!"




Sekali ....jeng jeng jeng.


dia keluar kan phone dia dari dalam poket. dia tunjuk phone dia. Dia cakap "your phone number?"









oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! dia boleh pergi mintak nombor telefon aku. aku sanggup tak kahwin la bang dari ngadap bau ketiak bacin kau hari hari. Tak kuasa aku! tapi aku senyum je lah. aku balas "its ok its ok" aku geleng geleng kepala dengan manja. auww gedik siol




aku pon tak tahu asal aku jawab 'its ok its ok tu' gila aku cemas time tu. bergegar gegar jantung.



sengal punya bangla! dia buat aku feeling feeling HOT pulak tetiba. sebab ada orang nak mintak nombor telefon. tapi sayangnya kau bangla.dan terlebih sayangnya ketiak kau bau bacin sangat. kalau ketiak kau bau strawberry takpe la jugak. nak bergayut celah ketiak kau pon takpe. Ini bacin nak mampuih.





cuba muka kau macam ni.











Pulak pulak ketiak kau wangi. perghhh Konpom bukan setakat nombor telefon, nombor account maybank aku pon aku bagi!

113 comments:

  1. hehehhee.nasib semuanya selamat yer dik epal

    ReplyDelete
  2. ahhaha sengal je.... lain kali kalau dia keluarkan hp , cikepal keluarkan lah dorono tu.. hahahha

    ReplyDelete
  3. bangla pn bangla lah cik epal!
    haha

    ReplyDelete
  4. hahahaha.... bangla nih suke betul ngurat2 aweks mesia. :P

    ReplyDelete
  5. wah..demand uols..sentap kejap!! Kelas kau maria!! Bangla mintak no fon you..i ni sahkan bangla,kucing pon x mtk no i taw..huhu

    ReplyDelete
  6. haha...gile ah...kira berwajah universal lah ko..smpi mat bangla pon suke..hehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha, kelaka.. tu lah, cun sangat ni :)

    ReplyDelete
  8. Wow! Abang hensem mintak no.. Kalah yang bawah tuh mintak.. Bukan je kasi no malah.. Siap kasi email facebook dan etc.. Miahahahah

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  9. Hahahahaha. I pun pernah kena macam ni. Danggggg! Rasa nak bunuh diri time tu jgk. Hihihi. Nice entry!


    Visit mu blog if u dont mind. :)

    ReplyDelete
  10. hahahahahha !
    lain kali bagi je nombor. pastu tekan la no sesape. kasi die pasan siket.

    ReplyDelete
  11. haha.kelakar la pulak ye. ada jugak orang macam tu.

    ReplyDelete
  12. hahhahahhahha. ketiak bacin tu yang tak menahan. geli...

    ReplyDelete
  13. haha.. nasib baek cik epal tak pengsan.. kalau tak bangla tu tlg angkat g hospital jd citer hindustan.. hehehe

    ReplyDelete
  14. bangla, bangla jangan sebut,racist.LOL.

    tu maksudnya kau menawan di hatinya

    ReplyDelete
  15. hahaha. lawak la cik epal. memang sengal toi bangla tuhh. hehehehe. ade bley mintak no fon. hahahh^__^

    ReplyDelete
  16. bangla mata coklat. cik epal taknak anak mata cantik? :)

    ReplyDelete
  17. hahahahaha..kene tackle ngn mat bangla..xpela..sekali sekala bau ketiak bacin..hahahaha..adoi.. :DDD

    ReplyDelete
  18. hahahahaha...xleh bla bangla ni..die senyum nk test market kat cik epal..nak plak cik epal senyum blik,die bajet market die yg terbaek la..hahaha~

    ReplyDelete
  19. HAHA, gila berani bangla tu mintak num fune. huhu

    ReplyDelete
  20. hhahahahaha entri aku tak lawak. tapi komen kau orang lawak gila. tercabut usus pancreas aku gelak. muahaha

    ReplyDelete
  21. hahaha....
    tak pe la tu cik epal..
    at least u know...
    u have a market kan...

    wahaha =D

    ReplyDelete
  22. bangla bernafsu kt cik epal nih!!!!

    ReplyDelete
  23. hahahaha..tu la cik epal..lain kali jadi lagi minah cun..mmg kene kacau la..hik3!!! :))))))))

    ReplyDelete
  24. haha...ingatkan cik epal ade skandal baru yg nk mintak no phone.
    xleh blah tol mamat bangla tu!

    ReplyDelete
  25. haha :P lawak lah baca cik epal . cik epal kan lawa . mestilah bangla tu suka :D

    ReplyDelete
  26. hehe..this is the real cikepal..dah lame xbace entry sempoi macam ni kat blog anda..=)

    ReplyDelete
  27. hahaha sengal ! kalau muka cam zac efron ke ada la perasaan nak kasi no phone.

    ReplyDelete
  28. wahhhaa!gelak golek2 baca..+tbayang juga cik epal dan bangla ketika itu..aishhh~

    ReplyDelete
  29. ahaha.. boleh tahan jugak bangla tu..
    berani dye mintak no.. hakhakhak

    ReplyDelete
  30. kelakar ar kamo nie

    yer la cik epal.. kan kamo tu cute cam epal.. dia pown nak nak ler..

    tu ar leh lak kamo jawab its ok its ok..ahaha u mau cakap bangla ar.. tak mo KAPET ahahaha

    weh mmg lawak entry nie.. ahahha cian kamo kena duk tepi dia brapa jam.. kebas pa idong cute kamo tue..

    ehehehe.. market makin naik nie.. sampai tak kira BANGSA ahahahha

    XOXO

    ReplyDelete
  31. ketiak bau strawberi tu takleh blah tu! ngahhaha

    ReplyDelete
  32. *okie, komen yg lari dari entry* cik epal, nak tanya ni.. GONJENG tu apa? member d0k sebut2.. pastu bila tanya kat dia gonjeng tu apa, dia xtau pulak.. zed zed zed sungguh.. (=,=")

    ReplyDelete
  33. ahahahahhahahah

    bangla tu de mcm maher zain x?
    kakakakakak

    ReplyDelete
  34. terburuk dari ladang yea cik epal? agaknya tanaman di sana kurang menjadi..huhu

    ReplyDelete
  35. hahaha memang ketiak bangla bau bacin laa.. busuk! ape kes nak mintak num tepon cik epal lak.. gilaa..hehehe

    ReplyDelete
  36. saya lebih rela diri dari duduk tepi bangla tu! erk!

    ReplyDelete
  37. cik epal bangla tu mungking terpegun ngan kemanisan epal tu hahahaha

    ReplyDelete
  38. hahahahaha... kenyakkan bangla memang macam tu.. hak hak hak

    ReplyDelete
  39. tu blom pgi pindah BANGLADESH. kalo tak makin HOT lah kat sana :P

    ReplyDelete
  40. perghh,sape suruh senyum.panahan senyuman tuh buat bangla xtahan ohh..ahahha.

    ReplyDelete
  41. Dalam beramah macam tuh pun sempat minta nombor betullah bangla ni. Lain kali kena bawa bodyguard

    ReplyDelete
  42. erk. bau ketiak tu spoiled la. haha!

    ReplyDelete
  43. alaa cik epal. 2nmanya jodoh. jgnla tolak. wahahaha

    ReplyDelete
  44. hehehe....adooii....ade ati nk mintk no fon tue...

    ReplyDelete
  45. hahaaaha..gelak sorang2 aku baca entry kau ni wahai cik epal. kalau aku laa yg kena time tu, mmg dah blah cari seat laen :DD

    ReplyDelete
  46. haa nie mest sebab cik epaL bau wangi nie..

    wangi + bacin = bau neutral~

    haahahahah XD

    ReplyDelete
  47. hahaha,,,seribu kali tonggeng bce entry..cikepal ni sweet sgt la...2 bgla sukeee..

    ReplyDelete
  48. lu berjaya menjadikan gua fames...haha..ni entry utk ko..

    http://manyusoef.blogspot.com/2010/12/aku-terkena-tempias-glamer-cik-epal.html

    ReplyDelete
  49. adoi2..cik epal lg hot dr awek kat bangla tempat diorang =P

    ReplyDelete
  50. haha..teringat pulak kwn kite.. bila ade sesiapa yg busuk2 masa tu naik LRT..dia akn keluarkan perfume dia & sembur tanpa disedari oleh sesiapa.. tetiba bau wangi semerbak...;p

    ReplyDelete
  51. adoi haaaai!
    kau pikir positif laaaa

    nanty kalau jodoh kau panjang dengan bangla tu
    anak2 kau hidung mancunggg
    haha!

    ReplyDelete
  52. kui3..
    ape punye bangla da...
    laen kali jgn mintak no phone,,
    mmg la cik epal tak bg..
    cuba la mintak penampo pulak..
    fuhhh,,gerenti dpt..!
    hahahha

    ReplyDelete
  53. ish..ish..ish....kesian kat mamat bangla tu...;-)

    ReplyDelete
  54. bagi je nombor. Korek duit dia bebanyak. haha.

    ReplyDelete
  55. banyak sangat repetition bau 'bacin' tu, dah busuk sangat la eh :)

    ReplyDelete
  56. huahuahua..lawak la cik epal ni..

    kalau saye takot kot..mahu nanges kat situ jugak..T_T

    ReplyDelete
  57. haha ! bangla tu memang mintak hentak ramai-2 , berani mati jee ~

    ReplyDelete
  58. wakaka...kesian gila kau ...
    bau bangla yang berdiri jauh2 pun aku tak tahan.. ini kan pulak duduk sebelah......
    hohoho~~~

    tapi tak sangka gila, fulamak berani gila mati mintak nombor kau kan.

    ReplyDelete
  59. hahah! bangla pun boleh terpegun dgn cik epal *_^

    ReplyDelete
  60. @unatahu tak apa.buakn setakat cun,gorjes pun ada

    ReplyDelete
  61. @MisS bRoWnbukan sementara,selamanya.hye jiran aku.hahahhaa

    ReplyDelete
  62. errr...mat bangla pnya taste ni..haha...xpa2,org ckap jdoh 2 xkemana..haha

    ReplyDelete
  63. wakakakaka :)) adei,,, azab betol la bc entry ni. skt prut bc. lawak gile. muehehehe :D

    ReplyDelete
  64. hehe..tegelak tora baca n3 cik epal ni..tp mmg fakta la ketiak bangla bau dasat asal nek bus je aduyaiii ada ja mereka ada ja perfume sgt menusuk idung tu..nti suh drg pakai dorona yer kekekeke

    ReplyDelete
  65. hahaha..lawak..lawak..lain kali cik epal bawak dorono dalam hanbag yer..bila ada lg bangla camtuh..keluar kan..dan kata percuma kat diorang mesti diorang ambik punyer...

    ReplyDelete
  66. bias lah ko.....nanti aku plak nak cuba....hehehe...tapi aku tak ada hp jadi kuar kertas ngan pen je...hehehe

    ReplyDelete
  67. kah kah kahhh!!! lawak la u moon!!!
    cant wait to see you dis sunday!! =D

    ReplyDelete
  68. hahha..."hencek bangla..ketiak u masammmmlaaa...,i x minat ketiak agak2 masam ni apatah lagi yg mmg confirm masam kan"kata cik epal kepada hencek bangla tersebut...

    ReplyDelete
  69. patot teros terang je ckp kat bangla tue...bau ketiak kamo bacin laaaa.....erkh...xtahan (pengalaman dulu)

    ReplyDelete
  70. haha adik manis,,,,manyak manis ini adik epal,,=))

    ReplyDelete
  71. penah kena tegor dek abang negro. cuak gila. nak ajak borak2 pejadah la. peliiis..

    ReplyDelete
  72. HAHA. Bongok je bangla tu. Dah tahu busuk ada hati pikat orang cun pulak. Flying kick kang XD

    ReplyDelete
  73. WEWIT... OK AR TU CIK EPAL...
    BANGLA SEXY APE.. MANYAK BULU DADA

    ReplyDelete
  74. hha , bangla bangla . sini ramai bangla , tak pernah pulak dengar bangla mintak nombor ni . !

    ReplyDelete
  75. hoho..bf aku..camne plak buleh ter'promote' kat sinih nih??
    *eik..xcuse me!!mamat gamba tu ea!! bukan mat bangla tuh..^_~

    ReplyDelete
  76. Geli la dgn bangla bangla ni.. Perasan ensem ketiak busuk..

    ReplyDelete
  77. Cuba la bau tengiknya ketiak mamat africa plak weh... hahaha

    ReplyDelete
  78. cik epal... gua hack blog lu... http://encikgaban.blogspot.com/2010/12/mangsa-kali-ini-cik-epal.html

    lg satu.. lu gemok blah mne??? plik gua

    ReplyDelete
  79. wakkaka..lawak nak mampos entri ni..ko wat aku gelak sorg2 walau aku tgh ade gastric skt thp dewa ni..

    aku suke blog ko..terbaik dari kebun ah :D

    ReplyDelete
  80. haha bangla tue pkai nsett per cik apple? apple iphone 4.20?? haha ntah2 bngla tue follower cik epal tah..

    ReplyDelete