Thursday, November 25, 2010

Zaman cik epal gonjeng dengan zaman dah besar gedabak ni. Senyum mesti nak over nampak gigi kalau bergambar

Hye semua. Kita kembali ke segmen GELEDAH GHOBOK! (segmen baru) Saya cik epal sebagai hos anda ingin membuat pendedahan ekslusif tentang senyum-over-macam-kerang-busuk-mesti-nak-nampak-gigi. Senyum mesti kena nampak gigi lepastu kena over sikit ye. Over banyak pon boleh. Dah memang over sejak azali, nak buat macam mana. Mari kita geledah ghobok kita. jom jom. zasssss~

Boleh tahan banyak jugak la gambar dalam entri ini. Sila perhatikan kepada senyuman kerang busuk yang over dalam setiap gambar ok!


Ini gambar di zaman sekarang yang sudah tua bangka, dan semakin membesar dan menggemuk.

Mesti senyum nak nampak gigi

Heeee

Haaa ni terlebih over sikit. Harap maaf

peace yawww!

Say cheseeeeeeeee del.




Ok kalau tak tunjuk gigi memang tak sah

Baru aku tahu sikap senyum over nampak gigi ni sudah terserlah masa di zaman aku gonjeng gonjeng lagi. Zaman zaman belum mumayyiz. Kalau kencing pon kira najis muhaffafah la lagi. Lepastu jadi najis mutawasitah.





Gonjeng nya ibu aku dulu :D

Tu cik epal dekat tengah tengah tu

Cik epal dan adiknya. Terserlah aku memang penyayang bukan? 




Ganas tak mukewwww kitewwwwwww?

Hye! Tengoklah gigi saya!

Rumah aku ada gelongsor dengan buai. Rumah kau tak ada. Jangan jealous

Tengok ! tengok! Aku ada basikal.

Seksi jugak aku dulu dulu. Rambut ala ala Ema Watson la pulak. (perasan)

eh! dekat gelongsor tadi la. Tapi dah tambah baby lagi sorang

Bakat menjadi ustazah memang telah dipupuk sejak kecil

Heeeeee

Tengok! Siapa paling over senyum???

Alaaa asal la ibu aku tak pakai kan bikini? Nak gak feeling feeling baywatch time kecik kecik. Besar besar ni tak boleh la. Kang orang cakap buang tebiat pulak

Ni senyum paling over sekali aku rasa.

Balik balik sekolah terus tangkap gambar. Tudung pon senget benget

Auwww comelnya spender aku. Seksi kan aku? seksi kan? Mana ada artis Malaysia yang berani lagi tangkap gambar masa cangkung. Nampak spender lagi tau.



Ok. This is my favourite picture. Aku rasa macam MAHAL senyum macam tu . Sebab aku tahu, aku tak dapat nak senyum macam ni sekarang. Mesti tak jadi :D




Aku memang suka senyum nampak gigi. Sometimes tu kalau terserempak dengan membe dalam uni pon. Senyum mesti nak over sampai telinga. sampai kawan aku cakap


"Over gila kau senyum macam tu"

"Macam kerang busuk kau senyum, cuba senyum elok elok"

"Tak ikhlas wei muka kau senyum" sambil gelak gelak


Sengal! Aku punya la ikhlas memberi senyuman. Boleh dia cakap aku tak ikhlas. macam ni laa. macam ni laaa


Actually gambar gambar ni aku pernah tempek dulu. kalau siapa yang dulu dulu baca blog aku, Pernah la kot tengok gambar gambar ni semua. Cuma aku baru perasan aku memang suka senyum over over dari kecik. Zaman gonjeng gonjeng dulu. Uihh bila tengok gambar gambar ni, rasa macam nak patah balik je jadi budak kecik balek. Kan best, kalau pakai spender telanjang depan rumah main basikal pusing satu taman pon takdehal. Cuba sekarang buat macam tu, pakai spender telanjang naik basikal pusing satu taman. Nak mampus?

Dah lah dosa pahala tanggung sendiri sekarang. Kalau dulu ibu ayah yang tanggung, leh buat dosa banyak banyak. haha kurang hajar punya anak. Tapi sesiapa nak baca entri pasal zaman gonjeng gonjeng aku dulu boleh aje klik mana berkenan dekat link bawah ni.


Cik epal masa zaman gonjeng gonjeng dahulu (zaman kecil kecil)


zaman gonjeng cik epal part 2


gila gonjeng gila aku dulu kottttt


Kita kembali ke segmen terjah untuk selongkar pendedahan ekslusif daripada cik epal di zaman gonjeng. yeahh!


ok bye!

73 comments:

  1. cik epal, boleh jadi model colgate, x pun darlie shiny white :D

    ReplyDelete
  2. hehehe....gambar pakai kodak pun dah posing camtu...cheesee

    ReplyDelete
  3. hahahahah...selamba je ckp mak dia gonjeng, tak bek tawww

    cik epal mmg comel temomel momel, sy pon nak senyum napak gigi *senyummmm heeeee~

    ReplyDelete
  4. saje la tu nak promote supaya masuk iklan gigi! mane aci! hahahahha!

    ReplyDelete
  5. slm,
    cik epal

    manis senyumannya..comella..masa kecik2 senyuman sgt indah sbb ia lahir dari hati..senyum itu penawar hati yg lara..snyum slaloo..^_^

    ReplyDelete
  6. pix sume lawo2...maseh simpan lg e pix lame2..

    ReplyDelete
  7. cik epal dh gemokk sekarang..
    haha



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  8. ha'a la..senyuman dia dulu dan sekarang..sepesen je..:D

    ReplyDelete
  9. haha..boleh jadik model colgate.

    semua pics senyum nampak gigi..hehehe

    ReplyDelete
  10. senyum over takpe..sape lagi nak senyum over kalau bukan kite sendiri ;D

    ReplyDelete
  11. wah cik epal neh memang suke bergambar dari kecik lagik rupanya...
    awk cute dari kecik smpau skrg....
    :)

    ReplyDelete
  12. woot!!
    memang comel apa senyum nampak gigi~
    baru terserah kemanisan~
    miahaha~

    =B

    ReplyDelete
  13. comel gila cik epal time kecik2!
    eh2 sexy y'all kt kolam tu!
    ahaha!

    ReplyDelete
  14. yelah cik epal..senyum sampai nampak gigi berseri2..apa pulak tak ikhlas kan...ikhlas benar tu..senyum mcam ni kira hati sangat senanglaaa..

    ReplyDelete
  15. hahahahaaaa......sama jek senyum kamo dari beso sampailah ke kechixx...hehehehehe....tp tetap manis:)

    ReplyDelete
  16. hehe. kelakar! memang senyuman yg over itu sudah dipupuk sejak kecil.bagus bagus :D

    ReplyDelete
  17. senyum lawoooooo... manis jerr... ank sapo la niiii...hihihi

    ReplyDelete
  18. hehehe..sgt2 menawan senyumkan cik epal...

    :)

    ReplyDelete
  19. wahhhh gila comel la cik epal ni..

    ReplyDelete
  20. dari kecik sampai besa tetap comel cik epal nih.. :)

    ReplyDelete
  21. aah memang gonjeng..gg tu aset kamu.
    renyih sakan no.

    ReplyDelete
  22. mmg dr kecik senyum nmpk gg...comey pa...hehe

    ReplyDelete
  23. comel!
    picture last tu.mata sepet ala-ala minah Korea :)

    ReplyDelete
  24. wah....
    terserlah keayuan Cik Epal sejak kecik...
    ade bakat jadi model ni .....


    model ubat gigi..o.k gak kan ? hihi

    ReplyDelete
  25. haha..kalo faya,senyum nmpk gigi la plg buruk..dush!bab2 senyum neh,fail laa..

    ReplyDelete
  26. aloooo. comelnyaa cik epal. hikhik :D

    nak cubit cubit je. aumm ! ekeke

    ReplyDelete
  27. oo..patut la aku terasa mcm sedg mnyaksikan siaran ulangan..mmg ulang siaran rupenye..kekekeke...

    weyh, aku ni yg mls join blog ko ni cik cmpedak weyh (ko yg ckp ko cik cmpedak kn?)..hahahha...bile aku dh buke blog ko..sehari suntuk aku duk kelebek blog ko jek..sian blog org len..(pstt..trmasuk la blog dak irine marcello tu..xsmpt dh aku nk jengok)..hahahha..

    nih aku tgh duk giat bce n3 yg sblom2 nih...kn aku bnyk termiss..sudahnye blog aku pn x start2 lg nih..aduyai...

    ReplyDelete
  28. wah, dari dulu senyum nampak gig je ye ? hehehe..

    ReplyDelete
  29. comelnye cik epal masa kecik.... :)

    ReplyDelete
  30. HAHAHA.
    sama le kite. lantak la org nak kata apa pun, yg penting, kita nmpk cun (perasan)dlm gmbr.
    kalo senyum x nmpk gigi nmpk terkontrol2 lak. huduh!

    ReplyDelete
  31. hahaha! dengan i sekali jadi tersenyum tersengih tengok gambar gambar tu!
    kalau memang dah sejak azali suka sengih taleh uat pe la kan. :p

    ReplyDelete
  32. hehehe..memang senyum signature ni..kena insurans kan gigi tu..kot2 apa jadi di masa depan. kot2 jela..tp cik epel jaman gonjeng memang seksis.. seksis seksis sekali

    ReplyDelete
  33. comey nyaaa cik epallllllll masa kecik kecik. hehe :)

    ReplyDelete
  34. hehehe...senyum tulah buat kite cantik kan cik epal? muehehe..

    iqa suke gak tersenyum blebih2..kwn2 mak siap ckp iqa ni 'mek sengeh" lagi.hahaha :P

    ReplyDelete
  35. mmg gonjeng ..ahahaha...
    oh..
    cik epal..
    sy nampak ade very mild gingivitis ye

    =p

    ReplyDelete
  36. cik epal, cute lahh senyum mcm tuh.
    mcm tu lah plg ikhlas snyum.. hehe

    ReplyDelete
  37. walawehhhhhh.
    comel mcm cheq lah..ekekek

    ReplyDelete
  38. gonjeng sepanjang zaman..kehkehkeh...;p

    ReplyDelete
  39. hye cik epal. bru jek bce blog cik epal nih. muahahaha, sengih2 bce blog nih nak2 pasal nenek cik epal tuh. vogue !

    ReplyDelete
  40. xikhlas ke senyum cmtu..?
    senyum cam cik epal la bgus..hepi je..~

    ReplyDelete
  41. wahhh...kurusnye dulu....cantik,skang pun still cun ape

    ReplyDelete
  42. hah..comey la sume nmapk gigi keh3..cute sgt =)

    ReplyDelete
  43. sama la..akk kalau amek gambo mesti nampak gigi. hehehehehe...

    ReplyDelete
  44. haha...over kau senyum..tp cantik bai..

    ak puji ikhlas nih..

    :P

    ReplyDelete
  45. alolo comel nya sys dari dulu ;) heee muka tak banyak berubah la ,maintain cute! :D

    ReplyDelete
  46. senyum over tapi remain comey bebeh =_=''
    gambau gambau zaman kecik tu
    sbagai bukti yg lu mmg senyumm nak nampak gigi je.

    ReplyDelete
  47. pasal muka cik epal masa tadika tu suci sgt ahh ? hahaha

    ReplyDelete
  48. kikiki.. kiutnye lah cik epal masa kecik2..:)

    ReplyDelete
  49. ekekek..cumilnye...cik epal masa kecik

    ReplyDelete
  50. dah reply email tau. takot cikepal tak perasan plak. :D

    ReplyDelete
  51. gemoknya cik epal ni.. gemok gemok gemok gemok...

    har har har..

    lariikkkkkkk

    ReplyDelete
  52. aloorhh comellah cik epal nieh..gigi tu memang sesuai wat makan epal..hahaha kiddim! ;p

    ReplyDelete
  53. sama! haha:D kitew punw sukaw senyumw mcmw kerang busuk taww ;p

    ReplyDelete
  54. hye cik epal!
    lame da tak jenguk nih..
    cik durian ade lg tak?lalalala
    ouh yee,,sifat kamu senyum nmpk gg tu mungkin akan buat kamu jd model ubat gg.. ;p

    ReplyDelete
  55. Gigi colgate tuuu..hihikk..dulu kcik2 myra mmg suke senyum ke telinge *wink

    ReplyDelete
  56. comelnye cik epal mase kecik2..da besar jd cantek sgt2..

    ReplyDelete
  57. cik epal mmg cute dr kecik eh? haha

    ReplyDelete