Wednesday, November 10, 2010

Yuna baca blog cik epal?? waaa terharu sampai menitiskan air mata ni . Thanks a lot YUNA!

 Ada anonymous komen dekat ENTRI YUNA yang aku buat haritu.


Anonymous said...
yuna made a tumblr post about your post ni..bangga tak???

http://yunazarai.tumblr.com/

What?? Really?? Aku ingat anonymous ni menipu. Tak kan la si Yuna ni ada masa nak baca blog picisan aku ni kan?  Sekali tengok tmblr Yuna. wahhh betul la. Ya Allah Terharu terharu bangga bangga bangga! (kembang kempis habis semua dah)


Aku tahu ni korang ingat aku menipu ni. kan kan? Mesti dalam hati kau orang, Like apa kejadah la si Yuna nak baca blog cik epal sengal ni? Eh! tak baik menipu tauuuu, nanti masuk api nerakewwwww tahu? Nahhh tumblr YUNA ZARAI THE STYLE BLOG. Fullamak fuyyoh fuyyoh memang style ah yuna blogging guna tumblr. Haa sesiapa yang nak tips pakai pashmina, or nak tanya apa apa pon lah pasal fashion. Dekat tumblr yuna dia ada bagi tips. Banyak ok tips dia. Ada video tutorial dia pakai shawl semua. Lepastu Yuna rajin ok jawab jawab semua soalan fans dia pasal fashion and style semua ni. Sila sila aweks aweks cun sekalian, pergi tumblr yuna.



Malam ni aku tidur, senyum wajiblah sampai cuping telinga. Harap harap Yuna masuk dalam mimpi aku malam ni. Harap harap dalam mimpi aku tu Yuna bagi sneakers yang dia pernah pakai bagi free free dekat aku. Lepastu Yuna ajak pergi IKEA dia belanja aku meatball sebab orang kata meatball dekat IKEA very the delicious. Tapi aku tak pernah try makan. Lepastu Yuna bagi aku gitar dan dia ajar aku main gitar. Then dalam mimpi aku tu Yuna ajak aku pergi event event dia lepastu seruh dress up macam dia dengan baju baju dia semua dia bagi aku pinjam pakai. wahh over betul mimpi aku malam ni. Walaupun dalam mimpi je, tapi tetap seronok. Kalau jadi betul betul laaagiiiiiiiiii la seronok. Pitam terus aku agaknya. btw, Thanks a lot YUNA! i love you so much! mwahx mwahx *flying kisses


xoxo
Cik Epal



p/s: tiba tiba pulak kan ada "xoxo" ghasak la der! Aku memang teruja ni. =)))))))))) (senyum sampai cuping telinga tanda bahagia)

97 comments:

  1. waaa dasat YUna bc blog kamo..hehe

    ReplyDelete
  2. XOXO ehehhe.. panggil saya ker.. ehhe.. ha uh terbaca entry kamo d Yuna tue... ehehe cik epal besh ar kamo kan.. bkn senang tau... yeah.. ahhaha..

    ReplyDelete
  3. hoho best giler la awk cik epal.:) meatball ikea mmg terbaekkk!

    ReplyDelete
  4. wah..cik epal mkin fofular la....tahniah

    ReplyDelete
  5. peerrrgghhh!! syol giler cik epal nih!! anyway yuna mmg stylo mylo!! :))))

    ReplyDelete
  6. fulamak! dasyat sungguh mimpi cik epal nie ek..kte pun suke jugak bile ada blogger femes mcm cik epal komen kat blog kte..ngeee~

    ReplyDelete
  7. wah...teruja jugak...
    suka giler yuna dan style dia...


    cik epal nak share mimpi boleh..haha

    ReplyDelete
  8. waah..
    mstilah dia bce..
    awk kn kembar dia?hiks..

    ReplyDelete
  9. walawehhhhhhh...best..best..Yuna memang coooollll...mimpi cik epal pun cooll gak..er...saya nak tumpang lah dlm mimpi cik epal...

    ReplyDelete
  10. fuiyyoooo masuk Tumblr Yuna?? wowwwww~
    :D

    ReplyDelete
  11. wahhhh best best.... congrats cik epal....

    ReplyDelete
  12. Waa Cik epal best la! Cik epal kan glemer haruslah yang bace blog cik emapl juga orang yang glemer :) Cik epal, kita link blog cik epal tau.. meh la singgah blog kita :)

    ReplyDelete
  13. seriusss gelanah tol ci epal . HAHHA . thaniahh la . tumpang bgga!

    ReplyDelete
  14. pergh!
    kalo ceni nak mintak autograph la..
    boleh?
    hahahha =p

    ReplyDelete
  15. waaaa beshnya...teruja gila kan kan..
    btw cik epal,fyka dah buat tutorial nk wat sidebar mcm hello kitty tuh,

    ReplyDelete
  16. peh yuna pun datang sini..
    gempak la seh

    ReplyDelete
  17. Wah.. sangat bertuah kamu!
    hihii~ mesti tidur pun tak lena..

    ReplyDelete
  18. Mimpi ko tu banyak betul unsur2 nabk bagi benda free.. Hahaha.. Lepas ni apa lagi jadi duta shawl Yuna ar.. =P

    ReplyDelete
  19. wahhh
    bestnye klu artis pn bukak blog kita
    ala, blog cik epal dah slalu dah artis bkak

    Nas Ahmad la, Kak Pora la..

    blog saya? hmmmm...
    klu Cik Epal bukak pon dah rasa cukup terharu woo



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  20. Yuna my akak !hihi. tahniah cik epal merah. wink2 :)

    ReplyDelete
  21. jeless ok.. XD cikepal, kita share mimpi lah eh? eh? :D *grin*

    ReplyDelete
  22. wow! best sangat! lucky u cik epal.. =)

    ReplyDelete
  23. wow!
    beshhhnya cik epal..
    bila yuna nak datang blog dni lak ni :D

    ReplyDelete
  24. mesti berbunga2 hati cik epal,kan... :)

    ReplyDelete
  25. whoa! makin meletops lah cik epal. hehe. conrats cik epal :)

    ReplyDelete
  26. Salam Kenal.
    kalau saya pun mesti senyum sampai ke telinga macam tu. Hehehehe....
    Tahniah....

    ReplyDelete
  27. mmg sempoi ahhh yuna ni...

    cik epal kna tiru style dia :)

    ReplyDelete
  28. tadi singgah dekat tumblr terkejut jgak eh tuh bukan nama cik epal kew pape pn congrate kalo nur senggih smpi telinga hehehehe

    ReplyDelete
  29. kelasss gitu! tetiba nak minat yuna jugak boleh :D

    ReplyDelete
  30. euwww cik epal...x thu nk tinggal pesonan kt mne...hehe
    pinjam link sat..huhu...jgn mrh nti copet tombam :P

    ReplyDelete
  31. tahniah dek...yuna baca belog kamoo...

    ni kak gebu pun baca gak belog kamoo...hehhehe...terharu sampai nak menitiskan air mata tak?

    kekkekeke...gurau2 jer yank...

    =D

    ReplyDelete
  32. huhu dulu Yuna pun jawab soalan kat formspring yg aku tnye

    Yuna mmg x sombong
    suka dia

    ReplyDelete
  33. woaahhh...! kamu memg pemes..dulu abg rambut ketak follow...skrg yuna pula menyiasat blog anda...yeeaah...! thumbs up..!

    ReplyDelete
  34. wow..hebat la tu..
    salam singgah cik epal..ni epal sebelah ke epal penuh..hehe
    blogwalking nih..

    ReplyDelete
  35. memang wajib tidor tak lena malam nih... kalau FT yang baca lagik le...lansung tak tidoq... ngeeeeeeee

    ReplyDelete
  36. nnt cik epal mimpi yuna ajak saya sekali tau... dapat jadi pelayan estoran yg serve meatball pun jadilah... hehhe

    ReplyDelete
  37. haha. cewah xcited sungguh.. tahniah! :)

    ReplyDelete
  38. zura;


    ada masa la pulak yuna baca. terkejut :D



    lady xoxo;


    u de tumblr jugak ke?? i tak tahu pon pasal tumblr ni sebenarnya. hehe



    liyana;



    tu ah ramai kata meatball dia sedap, t nak g try gak. =)



    s.u.r.i.a;


    tak nak ahh fofular sangat. biasa biasa je best lagi

    ReplyDelete
  39. ezmaliza;



    yuna memang very the style



    azrin kamaludin;


    kita tak pemes pon laaaaaaa


    zuk zuhaiza;


    nak share? takboleh! haha

    ReplyDelete
  40. ika;


    kembar lain mak lain pak.haha



    mizzura;


    mimpiiii mestilah kena cool. kalau tak, tak nama mimpi la. :D



    nisa a;


    =)



    Nadia arRumaisha;


    mekaseh =)

    ReplyDelete
  41. encik tikus;


    teruja tak?? :D



    ayun;


    eh! saya tak ada la glamour mana pon. ramai lagi yang glamour. nanti saya free saya singgah =)



    wannurfazrini;



    gelanah tu apa??



    kembatolo;



    mintak autograph kat yuna laaaaa :D

    ReplyDelete
  42. junkie XL;


    =)



    fyka:


    ouh my dear... thanks a lot, very helpful =)



    hazwan17;


    u pon datang sini. lagi gempakkkk



    atiqah adnan;


    tu lah mahu malam ni tidur ngigau ngigau nih :D

    ReplyDelete
  43. junkie XL;


    =)



    fyka:


    ouh my dear... thanks a lot, very helpful =)



    hazwan17;


    u pon datang sini. lagi gempakkkk



    atiqah adnan;


    tu lah mahu malam ni tidur ngigau ngigau nih :D

    ReplyDelete
  44. laskar rainbow;


    =)



    Wzulhilmi;


    benda paling best dalam dunia adalah orang bagi barang freeeee. ahaaha



    sharingfoz;


    takde la glam sangat. huhu

    ReplyDelete
  45. admiral hafiz;


    cik epal bukan artis. kalau bukak blog awak pon takyah la terharu. tak ada apa special pon




    arabella;


    =)))))



    anem arnamee;



    cik epal pepel la :D

    ReplyDelete
  46. siti nur fadhilah;



    tak boleh! hahaha



    liyana aziz;


    =)))



    ardinihumaira;



    lepasni dy datang la tu =)



    maslinamansor;



    ouh sangattttt bukan takat bunga pasu bunga pon ada ni

    ReplyDelete
  47. cik epal

    congrat,kali ke 2,kite ucap tahniah utk cik epal selepas nas ahmad :D

    ReplyDelete
  48. miza yusof;


    taknak la meletop sangatt



    zezebel;



    tu la kan.. hehe. salam kenal jugak



    khadijah ahmad;



    tiru sikit sikit leh la. takleh semua sangat nak tiruuu =)



    cik nur;



    ehehe. ouh tahu ea pasal tumblr yuna? saya pon baru tahu je ni =)

    ReplyDelete
  49. lily lotus;


    minat laa :D



    yuyu;



    dah tombam dah pon



    yanie budak gebu;



    waaa sangat terharuuuu sebab akak gebu rajin komen blog kitaaaaaaaaa =)

    ReplyDelete
  50. huda luna;


    tu ah best ah dia. dia layan ok semua fans dia . tu best tu =)



    fezal mohd;


    hang p la ngorat yuna =)



    senah jongos;


    dia tak dela nyiasat sangat kot. dia pon bz agaknya. hehe



    ayuraza;



    ni epal senget. haha

    ReplyDelete
  51. yangbaik;


    FT???????? uwwwaaaaaaaaaa bilakah dia nak baca? haha



    anonymous;



    hye anon!


    tuan din;


    hikhikhik ok. nak meatball sepoloh bijik



    hisyam;



    sangat excited ok! haha

    ReplyDelete
  52. peri pia;


    kalau nas ahmad ada tumblr kan best. haha

    ReplyDelete
  53. heheheh baru nur jengok tmblr dia terkejut jgaj tgk nama cik epal ada pape pn congrate kalo nur pn harus la senyum smpi telinga oke hehehe

    ReplyDelete
  54. boleh je dear..
    ni fyka kasi link download photoshop..

    plih jer..

    http://www.megaupload.com/?d=3IAMUCA0
    http://www.badongo.com/file/22539643
    http://rapidshare.com/#!download|624tl3|383752026|Photoshop_Portable_12.0_en-fr-de-es-it-ru-zh-tw.paf.exe|67735

    ReplyDelete
  55. ececeh suka la tu jeles aiii tau ehhehe

    ReplyDelete
  56. wahhhh syok nyaa!! nak jugak !!

    ReplyDelete
  57. hye cik epal..awk baca blog sy pon sy dah rasa best..cmne la kalau yuna baca blog sy kn...hehehe

    ReplyDelete
  58. cik nur;



    hehehehe nur tegur la dia kat tumblr. tengok dia macam tak sombong je =)



    mimis;


    =)


    fyka;


    waaa tenkiyu. u r so sweet =)



    miss;


    saja je nak bag u jeles. haha



    qa;


    tegur la yuna. hehe



    gee jah nor;


    laa saya baca apa nak bestnya. saya biasa je. hehe. kalau heliza baca lagi best =)

    ReplyDelete
  59. cik nur;



    hehehehe nur tegur la dia kat tumblr. tengok dia macam tak sombong je =)



    mimis;


    =)


    fyka;


    waaa tenkiyu. u r so sweet =)



    miss;


    saja je nak bag u jeles. haha



    qa;


    tegur la yuna. hehe



    gee jah nor;


    laa saya baca apa nak bestnya. saya biasa je. hehe. kalau heliza baca lagi best =)

    ReplyDelete
  60. fuiyoooo...
    nampak sgt blog cik epal bukan blog picisan.. hehehe... :)

    ReplyDelete
  61. cerry berry;


    aih blog ni picisan ajeee

    ReplyDelete
  62. faizal;

    dulu ada la. now tak tahu la. hehe =)

    ReplyDelete
  63. wah Yuna bace blog cik epal..sgt dahsyat okeh...jelesnyaaaaaaaaaaa...hehehe

    ReplyDelete
  64. sebab awk ni pemes gak kn..hehe..lepas awk leave msj kt shoutbox sy, sy tgk la blog awk..fuuyyyyooo ramainye follower..dlm ati 'ni blogger terkenal ni'..hehehe..papepon thanks sudi baca blog sy.. :)

    ReplyDelete
  65. wahidah;


    saja nak bagi jeles. hahahaha *gedik



    gee jah noor;


    uihh tak terkenal mana la. biasa je. follower tu tak ade apa pon. bukan semua follow betul2x pon. hehe. my pleasure. update la salu ye =)

    ReplyDelete
  66. wahidah;


    saja nak bagi jeles. hahahaha *gedik



    gee jah noor;


    uihh tak terkenal mana la. biasa je. follower tu tak ade apa pon. bukan semua follow betul2x pon. hehe. my pleasure. update la salu ye =)

    ReplyDelete
  67. wahidah;


    saja nak bagi jeles. hahahaha *gedik



    gee jah noor;


    uihh tak terkenal mana la. biasa je. follower tu tak ade apa pon. bukan semua follow betul2x pon. hehe. my pleasure. update la salu ye =)

    ReplyDelete
  68. insyaAllah..tp penulisan sy xsebesh penulisan cik epal la..huhu...banyak lagi nak kena belajar pasal blog ni.. =D

    ReplyDelete
  69. gler mantap yuna comment,aww yuna ~~~ hehe :),kim slam kat die hehe

    ReplyDelete
  70. I really LOVE yuna her style! She's such an inspiration :)




    www.fashionbyfatima.blogspot.com

    ReplyDelete
  71. gee jah nor;


    best ke? biasa je la. tulis je macam biasa. hehe. takpe. slow slow belajar =)



    conbelly;


    waa'laikumussalam. (tolong jawab) haha



    fatima;



    hello fatima. thanks 4 drop by. yes. she's awesome! =)

    ReplyDelete
  72. time kasih menjawap salam ,hehe ,bangga jap ngee :)

    ReplyDelete
  73. wahhh..beshnye..yuna,dtg la blog sy jgak..hik3 =D

    ReplyDelete
  74. conbellydiobeterisme;



    pe susah bebanau nak eja nama anda ni. tergeliat lidah. jawab salam pon nak bangga ke. bukan bagi hadiah pon. muehehe




    nurulfaridah;


    haa suruh la yuna datang. hehe

    ReplyDelete
  75. waa best nye yuna bce blog cik epal!! hehe

    ReplyDelete
  76. fazira; tah tah yuna pon baca blog awak jugak kot =)

    ReplyDelete
  77. best lah..tu sbb ramai suke baca..sy pon xketinggalan suke membacanye...hehe..ade style sendiri lah.. =D

    ReplyDelete
  78. gee jah nor:


    mekaseh. sila lah datang selalu. hehe =)

    ReplyDelete
  79. camna nk tengok entry yg dolu2 ye..dah cari kat mana nak klik tapi xjmpa...huhu

    ReplyDelete
  80. ooppss..terlupa letak sama2 kasih...heee

    ReplyDelete
  81. gee jah nor; kena tekan older post sampai semput. haha



    gee jah noor;



    sama sama pon ada kasih ea? =)

    ReplyDelete
  82. nia dhani nasir;


    apa feewit2x?? nak ngorat la tuh. muehehe

    ReplyDelete
  83. cik epal ni macam lawa je.jom kapel nak?

    ReplyDelete
  84. hurm...cik epal sape?? boleh kenal??

    hahaha... waahhh ayat....hak hak hak....

    p/s :: TEKAN SAJA SINI UNTUK TERUS KE ENTRY DI BLOG PENDEKAR (^_^)

    ReplyDelete