Tuesday, October 26, 2010

Perempuan itu.. wanita itu...


*dalam kesusahan pasti ada kesenangan..dalam kesedihan pasti membawa kegembiraan..dalam kenyataan pasti ada yang terluka..tapi segala yang berlaku, adalah yang terbaik untuk kita! ^_^*



*hiasan di wajah yang tak pernah akan hilang manisannya adalah senyuman yang ikhlas*
^_^






"Sebaik baik wanita adalah;
yang apabila diberi sesuatu dia bersyukur dan bila tidak diberi apa apa dia bersabar






yang menyenangkan hatimu bila kamu melihatnya, dan mentaatimu bila kamu menyuruhnya"



p/s: wahhh lama tak menulis.. tak sehat sangat la. Blog pon jadi tak sehat. blog pon jadi sakit sama.haha. anyway take care guys!

152 comments:

  1. cik epallllllllllllllllllllllll........rindu cik epalllllllllllllll......cik epal sakit ker?????lolz...kena pegi klinik..makan ubat biar cepat sembuh....tp penulisan dh lain sikit...

    ReplyDelete
  2. black mel: wahhh ada orang rinduuu.. hehehehe.. penulisan lain??? ye ea?? xde la sakit teruk sangat..masih boleh bernafas g.. thanks :)

    ReplyDelete
  3. aiseh~ mana lu pergi ? gua rindu sama lu ;P

    ReplyDelete
  4. lame betul eden tunggu cik epal update..

    ReplyDelete
  5. wow! hang kembali! ajaib dowh!

    senget!
    aku suh bukak dr ari tu tak nak!

    grrrr! x sehat gi la klinik senget
    =D

    ReplyDelete
  6. aku tak kire rs nk spam komen ko ni byk2

    bengkek btul

    bajet diva ah tu nk wat comeback kn

    ReplyDelete
  7. akhirnyaaaa..... rindu kamu cik epal....

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. ok sudah la kot kn obvious sgt mcm aku rindu ko la pulak kn

    dh lama x dgr suara merdu ko tu
    hahah
    dh take care

    sila mkn ubat kalau tak sihat

    ReplyDelete
  10. ok sudah la kot kn obvious sgt mcm aku rindu ko la pulak kn

    dh lama x dgr suara merdu ko tu
    hahah
    dh take care

    sila mkn ubat kalau tak sihat

    ReplyDelete
  11. encik tikus: tipu la lu rindu..haha



    maizatul akma: de masalah kesihatan cket la..but now. Alhamdulillah ok :)



    huda luna: pe plak panggil aku senget??? hahaha. tah aku xde rasa nk kembali pon.. tetiba je pepagi buta ni xley tido. bukak jap blog. hee



    huda luna: oh harap maaf...takde maknanya aku nak bajet diva.. bukan diva mana pon... blog aku hanya blog picisan hocaaayy



    frodo: hye abe frodo! rindu sama anda! heee



    huda luna: wahhhh merdu ke sore aku??? tetttttttttttttt~ ahahaha. thanks wei. kau seorang je la blogger yg de kol aku :)

    ReplyDelete
  12. frodo baggins: kenapakah anda remove komen anda?

    ReplyDelete
  13. nufa yusoff: waaaa yeke?? rindu anda juga... heee :)

    ReplyDelete
  14. gua nantikan entry yang seterusnya, hehe

    ReplyDelete
  15. melz: hellooowwwww sifuuuu. how r u??? hehe



    encik tikus: nantikannn la...itu pon kalau update la..haha.. sekarang sudah agak lemau nih



    nicha E-cha: yeeee.. ni wanita tak ni?? haha

    ReplyDelete
  16. mak aii~ terkejut tiba2 tengok ada entri baru. lama gila kott...apa suda jadi cikepal?

    ReplyDelete
  17. ahahaha aku sihat jer..takyah la speaking ngan aku weh..nak kena tinju ke? Miahaha

    ReplyDelete
  18. siti nur fadhilah: haha. apa sudah jadi? yang penting ada la benda yang terjadi...hehe.




    melz: ye la orang tu dah masuk U kan?? kena ah speaking cket...hahaha. tinju ah kalo bani

    ReplyDelete
  19. weeeeeeeee~~~
    rindu kamu la adik epal oiii..

    ReplyDelete
  20. anon: anda ni akak ke abang?? sebab panggil saya adik..hehe

    ReplyDelete
  21. cis mana kau tau nie ? ahhh kantoi buahahaha

    ReplyDelete
  22. da lama tak bw sini cik epal.. berpuisi nampak
    huhu

    http://eremedayun89.blogspot.com/2010/10/alhamdulillahrezeki-di-hujung-sem.html

    ReplyDelete
  23. lupa nak wish...welcome back cik epal...;) jgn menghilangkan diri dah...

    ReplyDelete
  24. miss ya cik epal !! nice entry.. ;)

    ReplyDelete
  25. cik epal. makan epal banyak2 ye. LOL~

    ReplyDelete
  26. cik epal yg comel mcm epal..erk??hehehe..wah3..lame giler menyepikan diri..awat nih??huhuhu..

    ReplyDelete
  27. whoa.
    lame tak nampak cikepal.
    huhu.
    cepat2 sembuh yer.
    tak sabar nak dengar repekan anda ;p

    ReplyDelete
  28. cik epal...
    nak tempe!


    sobsss... dni tak makan tempe lepas cik epal tak update blog. baik cik epal update. kalo tak dni tak makan tempe <---ugutan kiut hehehe

    ReplyDelete
  29. aaaaaaaaaaargh tatau nak kata ape sebab teruja sakan cik epal update. tangan gatal nak taip komen banyak2 haha ;p























    hugs

    ReplyDelete
  30. cik epallllllllllllllllll! kemanakah kau menghilang setelah sekian lama ? rinduuuuuu :)

    ReplyDelete
  31. melz: aku mek taw sal ko..ko je yang tak amek taw sal aku. cisscisss




    fitrihadi.com: welkam beng welkam beng... hehe



    cik nemo: back tak bape nak back sgt la..haha



    dayun: puisi ea tu?? rasa cam karang pantun..haha




    black mel: tak janji la nk hilangkan diri lagi or not later.. hehe



    privacy_resident: wokeh.. durian pon saya bedal




    rossa alina: wahhh mcm epal gitu...awat?? xda apa aihhhh.hee




    mr firdaus; hye hye hye! hehehe. thanks kerana suka repekan saya.. ngeh3





    ardinihumaira: rinduuuu kat dni jugakkkkkkkkkkkkkk. heee




    ardinihumaira: wahhh boleh pulak ugut2 kiut camtu ea??? makan la tempe selalu ye..dni sma la ngn huda..gatal tgn gak nak taip bnyk2x hahaha..





    hugs jugak. hehe






    hazzy ishak: kat gunung ledang.. hehe

    ReplyDelete
  32. kemanakah menyepi sekian lama ? atau cik epal bertapa menuntut ilmu pasala blogging. hehe :)

    ReplyDelete
  33. cik epalll....

    misssh u la...lama menghilang..sila explain kenapa menyepi..ahaks...

    btw, welcome back dearr...mish u again~

    ReplyDelete
  34. uish dah lmer private blog ingt kan nk private smpi bila2
    :)

    ReplyDelete
  35. uish dah lmer private blog ingt kan nk private smpi bila2
    :)

    ReplyDelete
  36. huiyooo lama gila tak update ni. berapa bulan agaknya ekk...

    well, welcome back!

    ReplyDelete
  37. miza yusof; haha tak la..blog bukan leh bwk mati pon hehe




    weeda; misss yu too la... btw, mish u again....muehehehe




    cik nur; lama ea??? xde la lama sangt. xckop setaun g...hehe

    ReplyDelete
  38. cik epal..... mana laa lama menghilang?? Welkam back.... Hehehe..

    ReplyDelete
  39. khay; tak sampai setaun g la kot..hehehe. hye khay! hehe




    sharifahsyahira;



    miss u too :)

    ReplyDelete
  40. cik epal?? mana menghilang?? rindu lahh..

    ReplyDelete
  41. fello de caminero; ada je nii. tak hilang ne pon...thanks :)




    fatul akrul ramli; ye lahh c fatul ni rindu.. yela..pecaye la....hehe

    ReplyDelete
  42. lama betul cikepal menghilang. welcome back

    ReplyDelete
  43. adik epal dah kembali.. :-) semoga sihat selalu..

    ReplyDelete
  44. hai cik epal!! rindu lama tak dengar khabar.. :)

    ReplyDelete
  45. miaahaha...


    tangan dni memang gatal ikutkan ati nak cubit cik epal awww gatal tak ai.. ahaksss :D


    cik epal... bak kata weeda... eksplen nape tak update. best gak tu.. nak tahu nak tahu... <--- ni gaya kepochi lak hik3

    ReplyDelete
  46. salam,
    rindunyer kat dia n tempe...hehehe

    ReplyDelete
  47. cik epal kembali

    meng - epal....

    hehhehe....besh - besh....

    ReplyDelete
  48. lamanya tak singgah ke blog cik epal kita ni.. apa khabar?

    ReplyDelete
  49. heheheh..tributes untuk cik Epal...

    http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2010/10/bukak-baju-dan-berlari.html

    daaa....tq ek bukak balik belog nih..

    ReplyDelete
  50. EPALL!!! HAI HAI!! ASSALAMUALAIKUM!!

    You are back. Where have u been all dis while?

    ReplyDelete
  51. cik epaaal! lamanya tak berblogging! rinduuuu :D <3

    ReplyDelete
  52. suka gambar tu...=) kwan guna gambar tu untuk profile dia.. hehe... ingatkan gambar dia betul.. lalalalala

    ReplyDelete
  53. miss u cik epal.
    happy blogging again.
    miss ur entry..teeheee.

    ReplyDelete
  54. cik epal!!!...dah lama gile tggu cik epal hapdate blog...huhu..rindu nk bca entry cik epal.. :)

    ReplyDelete
  55. oitt cik epal sakit mende lame x update ??....

    ReplyDelete
  56. ada lagi cik epal rupanye.

    =p

    long time no c ur bebelan la dear!

    ReplyDelete
  57. tak sihat..?
    sakit ke dik..
    alahai lama ok tak update..
    ramai yang risau manekah cik epal comel ni pergi.. risau dan rindu..

    cepat update macam bese!!!

    ReplyDelete
  58. suliana: mekaseh kak doakan kesihatan saya... hehe :)




    chanana syaz: hyeeee! rindu awk jugakkk.hehe




    ardinihumaira;



    aww aww jgn la cubit iii.. kang lebam lebam masuk spital kang..cane?? hehe.. eksplen nape x update?? t la kalo free eksplen...hehe




    pinqib: somewhere..hehe :)



    yutaka mushimura; hye! pe yang bestnya??? :)




    bspotgurl;


    baik baik saje..anda apa khabar?? :)




    yutaka mushimura;



    waaaaa ada tribute lak...tenkiyuuuuu :)




    ainee cumi: hye AINEEEEEE!!! pergh bg salam... hehe.. waa'laikumussalam....tak g ne pon...de je.. :)





    nadnod: saya pon rindu awk gak! :)




    amni: de kawan kita guna gamba tu jugak...sama la..hehe




    linas;


    waaaa. tenkiyu sbb miss miss.hehe.miss u too :)




    wawa: ye! sy dah hapdet! ngeh ngeh... pasni baca la puas puas..hehe



    gadis kampung spara bandar; slamat2x :)



    k hazwan; de ahh rahsia kerajaan...hue3x

    ReplyDelete
  59. lama nya hang hilang. rindu sungguh depa kt hang...

    ReplyDelete
  60. huhuhu cik epal lamenye............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................menyepi!

    harap sudah sihat wal afiat iye..

    ReplyDelete
  61. dak pink; ada.. hidup ag ni...ehehehe... nasib baik tak sakit tinge dengar bebelan..ehehe




    atiqah adnan;



    akakkkkkkkkk!! suka tengok akak gayakan shawl akak...hehe..yeke ramai yg risau?? yek ye je akak ni...haha




    mawar; wahhhh sapakah depa tu?? :)




    uruchimaru;



    heeee....harap2x :)

    ReplyDelete
  62. Rinduuu cik epalll!!!
    kemana menghilang???hehe

    ReplyDelete
  63. banyak la yang bestnyer...
    ade tips..
    ade ilmu kesihatan...
    ade kelawakan terburai pewot...

    yg penting da lame tunggu tau cik epal bukak balik...hehehhe...

    cam bukak baju dan larik...menerjah.hohoho

    ReplyDelete
  64. cik epal da kembali~ hehe... chaiyok2...

    ReplyDelete
  65. syafiqah;



    ada je...heee.rindu anda juga! hik3x



    yutaka mushimura;



    ilmu kesihatan??? bilakah saya memberi ilmu??? merepek pandai la...haha... np da bukak baju lari??? x malu ke?? haha




    ciziwejes: adoii rasa nak g kfc je tengok nick awak ni :)

    ReplyDelete
  66. cik epal..
    kemana cikepal menghilang!
    welcome back!

    ReplyDelete
  67. homaIg0d!nape dh lame ilang?

    Welkam back epal!

    ReplyDelete
  68. noor afzan n am sya:



    wahhh sume tanya soklan lebih kurang ni...ahahaha...rindu kat korang....eheks :)

    ReplyDelete
  69. hahahah...

    tuh cam bermetafora je lah....
    aigoooo....

    xkan nak terjah sambil bukak baju...hohoho....

    ReplyDelete
  70. rindunya dgn blog cik epal..

    ReplyDelete
  71. yeay u are back! :) come come 1 entry to explain the disappearance perhaps? :)

    ReplyDelete
  72. weyh! mana menghilang??
    lama weyh tunggu kau...

    glad you are back

    anyway, aku Rafiqah
    lama weyh aku jadi silent reader kau.
    tehee~

    ReplyDelete
  73. wahhhhhh...suda lama tidak memunculkan diri...

    ReplyDelete
  74. mun belagak weh.aku hantar sms 3 kali.3-3 failed. sampai hati ko.wuwuwu.lama gila pulak tu hilang.jom aku belanja dkt evoke jom ;)

    ReplyDelete
  75. ahaha camne aku nak amek tau pasal ko kalau ko privatekan blog dan hilang ntah kemana :S

    anyway selamat kembali yep cik epal. buahahaha

    ReplyDelete
  76. dah balik pun cik epal.. hik3 apasal lu hilang? gi mkn epal ye?

    ReplyDelete
  77. warghh.. lamanya tak menatap blog ini.. u've been missed beb

    ReplyDelete
  78. cik epal~
    waaaahh..lama xupdate..siap private lagi..stiap masa menanti cik epal kembali... :)

    ReplyDelete
  79. cik epal..i rindu u lahhh wehhh...

    ReplyDelete
  80. waaa..akhirnya dah boleh masuk blog cik epal ni..

    rindu la nak baca story cik epal yg kadang2 boleh buat trsenyum sorang2..hehe

    p/s : akk dah nak khwin ni nnt jemput dtg tau ;)

    ReplyDelete
  81. hasrol nizam: iyekah?? nak teh tarik satuu!!!!! hehe



    yutaka mushimura; bukannya org nampak pon..awak je yang taw.. haha




    yana: eh! ko .. perli2x lak..haha



    anonymous: eh! de gak anon yang baik..ehehe




    ariza: hye!!!! heee. ouh.. i will. later :)


    eqacashperlala:


    pe ke susah bebenau nak sebut nama kau ni??? tergeliat lidah..ahaha. eqa!!!! lama xdenga cite sal ko..de ritu nmpak adik ko.tp ko xde lak..sejak bila ko jd silent reader aku ni?? :D




    mier; ni pon tak taw la kalo nak ilang lek..ehehe




    azrul hisham: tenkiyuuu :)




    milimilo;



    time bila kau anta wei??? salah nombor kot..tol ke ko nk banje ni???? jangan nyesal..haaa




    tihara:



    mekacehhh :)




    melz; perghh asal ko gelak lain da sekarang?? mesti kena buahahaha ea?? ahaha






    kyuubi; aah.. berbakul bakul makan ni..ihiks



    wanita mutalib; t ah cite..hehe





    jard the great: sp yang merindu??? :)




    fatimah arrr;



    yeke setiap masa tu??? :)




    cik bubu; ouh i pon rindu u jugak laaa..ehehe




    sara: haaa?? nak kawen?? bila?? katne??

    ReplyDelete
  82. take care cik epal mata bulat ^_^

    ReplyDelete
  83. Selamat kembali berblogging Cik Epal..ingat setahun lagi tak blogging nak buat report kat POLIS..Blogger Hilang..hehe

    ReplyDelete
  84. lame tak jumpa!
    sedih bile blog diprivatekan...

    ReplyDelete
  85. liliyuli; aishhh tak de la bulat sangat....ehehe




    jai; tenkiyuu bro...nasib baik takde polis datang uma..ahaha



    aku di sinie; ala..nk sedih np haih?? banyak g blog lain best2x.. :)

    ReplyDelete
  86. WELCOME back cik epal..this entry is dedicated for u earlier..ramai yg merinduimu..hik3..

    Misteri Kehilangan Cik Epal

    ReplyDelete
  87. hahah! best lah baca belog kau. aku baca dalam senyap je. skang aku nak komen byk2. hahaha!

    ReplyDelete
  88. fuhhhh,,,,dh pnjg komen,,,tpi ttp nk komen kt sni...welkam back....heeeeee

    ReplyDelete
  89. welcome back cik epal..ramai sungguh yang sayang n rindu cik epal ni ;)

    ReplyDelete
  90. akhirnya cik epal kembali... penat gua cari satu uia.. har har har

    ReplyDelete
  91. buzzz buzz..

    kalau gua komen byk2 lu marah tak?

    ReplyDelete
  92. eyriqazz; wahhh ada buat post lagi..tenkiyuuuuuu. xsangka bro wat entri camtu :)




    eqacashperlala;



    ko sejak baca daripada bila ni??? segan la plak aku..hahaha


    ieqa swetluv;



    ada je ni.. :)



    mieza vs rory;



    akak! hee welkam beng welkambeng..ehehe



    bb hussain; saya sayang awak gak :)

    ReplyDelete
  93. whoaaaa..... untungnya dapat menjengah blog nie setelah sekian lama dalam episod halimunan....huhuhu

    ReplyDelete
  94. nasib baik .... ade member fb kasi tau blog cik epal nie dibuka arinie.... sungguh rasa bertuah laa

    ReplyDelete
  95. akhirnyaaaa....cepatlaa post entry baru..hik!

    ReplyDelete
  96. hamzah ian;


    haha nipu je la cari satu uia...xnmpak pon...komen la selagi mana larat nak komen..ehehe




    hazman: halimunan??? ehehe


    kisahsensasi: wahhh siapa member fb anda tu???




    deaf angel: hello :)




    anis the bumblebee; nak bernafas jap dulu..mengah ni cari idea..hehe

    ReplyDelete
  97. muniman, aku dah tukar dari privately kepada publicly. tanda meraikan blog ko dah public. hehe

    ReplyDelete
  98. cik epal! welcome backkk! rindu gilaaa.

    ReplyDelete
  99. selamat Kembali Cik Epal...
    rindu kamo...

    ReplyDelete
  100. hey!welcome back.
    u sound different..tp still cik epal kan nih?huhu

    ReplyDelete
  101. welcome back cik epal..selamat kembali ke alam blogging..:-)

    ReplyDelete
  102. cik epal hot hot ni
    =)

    welcome back

    ReplyDelete
  103. betul..betul betul....happy beloging balik ek awk...

    opss..awk...heheh..awklah cik Epal....

    ReplyDelete
  104. wah lama tak tulis ek.. sekali bertimbun dpt komen ek..
    p/s :- bila lah nak dpt komen sebanyak cam cikepal ni

    ReplyDelete
  105. An 'epal' a day keeps the doctor away~

    ReplyDelete
  106. ismishahril;


    ye la kau chaned...yela chaned...haha


    n.k syaheeredzuan; rindu gilaaaaa kat awk gak :)



    nuruayunni; mishyu too :)



    norfaridahanum; laa...lain ke??? ye cik epal lagi ni..lom tuka cik durian..ehehe




    j.m.r; hye joe! lma xnmpk..hehe


    yutaka mushimura; mekaseh :)


    kasihkuamiera; ada.. sorok lam laci..hehe



    aduka; sebelom ni xleh komen ke??



    zool; cuba private. t dpat la byk komen. ahahaha




    intan berlian; eheh! tenkiyuuuuu! :)




    nobita: =)

    ReplyDelete
  107. rmi yg tanye kabar cik epal dri komen enty tu,dorang rindu gila kat cik epal dan sy pon sama....teheeeee

    ReplyDelete
  108. hye oranglidi! tetinggal lak... =)

    ReplyDelete
  109. epul azimi; yelaaa tu...mekaseh la sebab rindu..ahaha

    ReplyDelete
  110. takpa2. trtinggal ada maksud tu. hahahaha

    ReplyDelete
  111. Go Cik Epal
    dari Gerrard..harap dapat bagi semangat kat kamoo

    Rindu nak baca penulisan kamu itu hehe

    ReplyDelete
  112. oranglidi; maksud apakah??? hehe. sebab lidi sangat. x pasan.haha



    wan gerrard; tenkiyuuu gerrard! rasa cam de pemain bola je komen ni..haha

    ReplyDelete
  113. oranglidi; maksud apakah??? hehe. sebab lidi sangat. x pasan.haha



    wan gerrard; tenkiyuuu gerrard! rasa cam de pemain bola je komen ni..haha

    ReplyDelete
  114. wahh cik epal...
    long tym no see loh...:P

    ReplyDelete
  115. lme ilang weh. kau g mne cik epal?

    ReplyDelete
  116. uik....mmg lama tol x nmpak kamu cik epal...mana pgi?

    ReplyDelete
  117. welcome back dear...get well soon...

    ReplyDelete
  118. wert;


    now u can c.. =)



    bella;

    ada la..lalala


    shasha;

    tenkiyuuu =)



    suehann;


    g jalan jalan cari makan. ehehe



    kaseh nazlieza;



    mekaseh akak =)

    ReplyDelete
  119. 1st: cepat sembuh ye
    2nd: terima kasih kerana tak rpivate kan blog ni
    3rd: selamat & terus menulis ya

    ReplyDelete
  120. alamak, kau sakit ker.
    alhamdulillah la dah sihat.

    aku still terklik iklan nuff kat bwh komen blog kau ni ni mcam dulu2.

    ReplyDelete
  121. welcome back cik epal ...


    ps: tiba2 ok lak blood pressure wa
    bila dapat jumpa cik epal lagi ... kui33

    ReplyDelete
  122. maybe emosi cik epal terganggu, pape pun i misssssssssssssss uuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  123. cik EPAL: mudah2an kita dpt jadi seperti sebaik2 wanita yg dimaksudkan...

    ReplyDelete
  124. welkam back..
    xsabar nak baca penulisan cik epal yg berani tue..hehe

    ReplyDelete
  125. mmg ramai yg rindu, ramai yg cari cik epal kite nihh...
    bila tgk blik gmbr, kurus gila skrg...sbb sakit eh?

    ReplyDelete