Thursday, May 13, 2010

Tak habis habis lagi layan budak ni

ada benda tertunggak. Haritu dekat ENTRI INI. nak cerita pasal budak cute ini. tapi tak cerita cerita lagi. Tapi tertarik dengan komen anonymous dekat entri tu





Anonymous said...



"nama baby ini mason.skang dia dah umor 4 taun maa..ada 3org adik bradik.dia anak sulung.nama adik first dia marvin/ mavin. aku xingat. adik 2nd dia kcik lg.so aku xtau nama adik dia yg last. mak mason ni org korea, bpk dia org canada(sbb tu mason comel smp aku terpengsan).dia pandai ckp korea n english.sbb mak dia communicate ngn dia in korean while bpk dia speaking ngn dia. hebat kan? aku sgt suka budak ini. bole tnya apa sja.gambar latest dia pun aku ada. dalam movie tu dia sgt comel. skarang dia kurang comel tp menjadi handsome pula. owhh~~mahu pitam.di jangka menjadi jejaka yg lebih kacak dari bi rain n menjadi pujaan ramai dewasa kelak.sekian.ini komen aku plg panjang dlm blog org seumur hidup. minta maaf cik epal.. "


macam mana aku nak tanya kau ni? kau pon pakai anon?? hakk :D





pakai serkup mak ngah pon still cute =)






"kenapa kau comel sangat?"


dulu aku ejek roomate aku tengok cerita korea. dok menghadap doploh empat jam. "tak muak ke?" "tak best" dan bla bla. dah sekarang aku pulak berjangkit addicted tengok cerita korea. tu la. ejek orang lagi. Kesimpulannya tak boleh nak ejek ejek orang, karang berjangkit kena dekat diri sendiri balek :D



p/s: mungkin sebab pengaruh pelakon yang cute cute

57 comments:

  1. mason!!cute.cute...~

    tu ahh..dulu pon salu ckp kt kwn,amende la dorg minat sgt kpop sume neh..
    last2 skg da jd slh sorg kpop addicted...hehehe~

    ReplyDelete
  2. Mesti dah, kalau tak cute2 bukan cerita korea namanya.

    ReplyDelete
  3. Lagi comel En.Tikus,buahaha :D

    ReplyDelete
  4. baby nie berlakon dalam cite korea "Baby and Me"

    ReplyDelete
  5. mmg sgt comel bdk ni..klau preggy blh tngok tiap2 ari..hehehehe

    ReplyDelete
  6. cikepal dah suka budak2...lain macam weyh...hak3

    ReplyDelete
  7. cik apple,cter ap nih??? comel betOL dak nih!!

    ReplyDelete
  8. ohhhh.kecik2 dah ramai peminat.tak dapat bayang bile die dah besar nanti.kesian pon ade jugak.xde privasi.tapi,ape kesah.sape suruh die sumel.hak3.

    ReplyDelete
  9. ahha.
    tahu takpe.
    memula marah jugak tak pasal pasal sebab 24 jam asyik hadap korea.
    drama la.
    music la.
    ahha.
    sekali terjatuh cinta pulak dgn korea.
    ahha.
    but i love music.
    bukan drama.
    ;)

    ReplyDelete
  10. anon ni pun lahh..hehe
    :)

    *beep beep..singgah sini jap..jom lawat saya

    ReplyDelete
  11. ouhh. cik epal.. ini cerita ape ye?? again i asking u.. hahaha

    ReplyDelete
  12. kalo gitu,cek epal kena pasang 3..sorang laki korea,sorang laki canada..mesti dapat anak ceni..ngaa~hahaha..

    ReplyDelete
  13. besenye comel kecik bvile beso akan jadi xcomel
    kekeke

    ReplyDelete
  14. kadangkadang verita tak best pon sanggup tengok sampai habis sebab pelakonnya comel sangat. hee

    ReplyDelete
  15. tak suka korean drama/movie/apa2 jela. but love mason moon! hahaha

    ReplyDelete
  16. da mula tinguk korean drama ea?? cube tinguk You're Beautiful. kopem addicted! heheeh.

    ReplyDelete
  17. anda dibenci di sini

    tima kasih


    http://writetoasphaq.blogspot.com/2010/05/aku-benci-cik-epal.html

    ReplyDelete
  18. ko dah tengok Baby & Me eh? haha

    ReplyDelete
  19. mmg addict bila once dah tengok citer korea. macam2 drama yg best2.

    budak tu seyes comel dalam filem baby n me, tapi bapak dia dalam citer tu pun tak kurang handsome. wakaka

    ReplyDelete
  20. haaa memang comel melampau esp timepakai serkup tuh! tu dia anon tau habih segala salasilah budak kenit nih. hahahaha

    ReplyDelete
  21. Mata dia sumpahhh cuteeee nak pengsan ! Kalah yang pakai lense besarkan mate macam beta neh . Huahuahua . Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghh . Okay , enough . SImptom takleh terima hakikat budak comel mmg cmneh . Hoho .

    ReplyDelete
  22. aku kalo bab layan citer korea ke jpn ke, memang bermarathon smpai ke subuh le..huhuhu

    ReplyDelete
  23. setuju sgtsgt dengan gerangan yang bagi komen tuh. mason skrg dah hensem.
    hoho. agaknya dah besar nanti macam mana lah.

    ReplyDelete
  24. kalau orang lain simpan koleksi bgambar dengan artis. saya bercita-cita nak amek gamabr dengan baby2 cute seluruh dunia. boleh?

    ReplyDelete
  25. aku cita coffee prince yang dah lama ada pun aku tak tengok lagi....kadang2 konpiuslah...muka diaorang suma cam sama je...hehe

    ReplyDelete
  26. ^___^ sejuk mata memandang.. tersenyum2 secara optometris.. eh silap.. secara otomatik :)

    ReplyDelete
  27. mason da best! c.ap ade FB tu!.. check it out!

    ReplyDelete
  28. sumpah comel!:D

    kita ejek org, alih2 kita yang kena .memang cmtu kot agaknya..

    ReplyDelete
  29. berjangkit pada benda yang comel tape. ;D

    NISECA suka merapu

    ReplyDelete
  30. korea mg sgt beshh..igt lg cter fullhouse..chumel je.. :)

    ReplyDelete
  31. haha..
    kdg2 kata perli kita akan kena kat kita balik..
    =P

    ReplyDelete
  32. haah. baby ni citer baby n me. cute

    ReplyDelete
  33. tau pun ko lain kali jgn ejek2 haha
    p/s>>aku pun suka ejek2 org hehe

    ReplyDelete
  34. Sungguh comel sekali bdk nii..eheee

    ReplyDelete
  35. 1st kenal bdk cute nih lam citer baby n i...sangat2 comel sampai meroyan aku dbuatnya
    hihi

    ReplyDelete
  36. Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

    Anda dipelawa menggunakan logo e-Direktori di blog anda.

    ReplyDelete
  37. mmg cute... hope baby aku nnt pon cute jugak...

    aku suker gak tgk movie korea since Full House... terbaru, baru katam Boy Over Flower... wallahhhh./...

    ReplyDelete
  38. Budak kecik ni mmg comel gilerr.. kalaulah anak cik epal, senang skit kitorang nak gi gigit-gigit pp dia..hahhaa

    ReplyDelete
  39. ye ye betul tu...jgn ejek org tgk citer korea sebab nnt akan berjangkit...ekeke

    ReplyDelete
  40. masya Allah memang boleh pengsan pasal comel nak mampus!

    ReplyDelete
  41. mason~!!! sesungguhnya dia sangat comel~!!

    ReplyDelete
  42. comel sangat.nak anak comel cam tu gak.khe khe

    ReplyDelete
  43. eh.eh..cutelah dia..mmg cute sgt2..

    ReplyDelete
  44. budak kiut nih macam muke anak sedare aku je..

    ReplyDelete
  45. oit, rumate yg ko ckp x abes2 tgk cite korea tu aku ke muncet oi? lady medina ni ko sebot x byr loyalty ni tau. kah kah ;p

    ReplyDelete
  46. @medi183 hahaha memang kau lah. siapalah lagi nak persuade aku tengok cerita korea jepun ni

    ReplyDelete
  47. comeynya..suka sangat kat dak kecik ni...mason eh nama dia...hiii

    cik epal dah cop dulu ke?hihi

    ReplyDelete