Monday, May 3, 2010

Senarai lelaki lelaki yang mengecewakan


OH! lelaki





@ lelaki yang ayat manis. Padahal he uses the same exact line dekat hampir semua perempuan yang dia nak mengorat. Entah2x kalau text, sebelum tidur, mesti "i miss you sayang, i love you, mwahhx mwahxx, have a nice dream. sleep tight, peluk u ketat ketat, sayang u erat erat" lepastu send to MANY. ouh HOPELESS









@Lelaki yang perasan handsome and tough and then dia kutuk orang lain punya body



@ sweet talker. yang menggunakan ganti nama "sayang", "dear" dengan sesiapa je. ish ish. rasa tak ada siapa yang special pun kalau semua org dia panggil macam tu







@ keluar bersama tetapi berkira dengan duit.




@ Sangat sopan santun bila bercakap dengan perempuan cantik cantik, sangat kurang ajar bila bercakap dengan perempuan yang kurang cantik (kurang cantik bagi pandangan mata dia la)



@ Kalau time makan, berbunyi "chap chap chup chap", makan berkecap kecap, Then, bila mulut penuh, dia nak bercakap jugak time makan, habis tersembur sembur nasi keluar. aku sodok jugak garfu dekat mulut ko karanggg. baru senyap kot.



@ yang suka pakai spek hitam, tapi mata tengok "tang" lain. MENAKUTKAN



@ lelaki yang panas baran dan suka memaki tak tentu pasal


@ lelaki2x tua yang dah beristeri dan beranak pinak yang suka stare dekat perempuan macam nak makan perempuan tu pastu tersengih2x macam kerang busuk expecting kita balas balik senyuman gatal dia tu. (sila baca dengan satu nafas tanpa noktah. fuhh)




@ Kalau pergi mandi dekat swimming pool, pergi pakai spender ketat nak mati, BAJET HOT LA KONON tetapi malang, dia tak sedar bulu bulu dia terkeluar dekat tepi tepi spender melambai lambai, GELI ok.




errr. ada apa apa lagi nak tambah??

100 comments:

  1. yg last skali..yewwwwwwwww
    haha!

    ReplyDelete
  2. lelaki yg last tu xpernah jupe
    dn x nak jupe pun
    gile dowh!

    ReplyDelete
  3. gua nak tambah satu lg,laki2 yg berak tapi xreti nak flush *emo jap* haha btw jemput joint contest gua cik epal hehe

    ReplyDelete
  4. saya lelaki baik~ hahahhahaa

    ReplyDelete
  5. wa menepati semua ciri2 di atas. terima kasih. hahahahhha ~~~




    >>___<<

    ReplyDelete
  6. Cik epal. come. saya buat tuk SENARAI PEREMPUAN YANG MENGECEWAKAN. amacam? ahhaa

    ReplyDelete
  7. hahhhaa..last sekali memang geli la wei cik epal..aku pun tak suka gak lelaki2 yg useless seperti itu..hampesss

    ReplyDelete
  8. takde tambahan!!
    tapi cik epall lucahh ouhh pasal buluu. ngeh2!!

    ReplyDelete
  9. met most of them, some of them are my friends.. lol.. some, are my cousins or friend's sweetheart.. seriously.. i cant stand those kind of people.. tapi.. variety is the spice of life.. kan?

    ReplyDelete
  10. ha ah.. tak suka... mencik laki begitu...


    @ tak suka bila lelaki hanta sms, "awak, kredit saya dah nak habis. awak topupkan boleh?" banyak la ko punya kredit habis.. 3 orang pompuan ko mesej 3-3 ko mintak kredit



    @ lelaki pengotor. leh cam dengan bau jeans dia yang bluekkkkkkkkkks kalo lalu tepi kita. siesly pengotor. tah berapa tahun tak basuh. kalo ado tompok2 kena lopak hujan setahun, setahun la melekat kek stu..


    @ lelaki yg hanya tahu mengarah itu ini tapi tak gheti-gheti nak ringankan tulang tolong pompuan sikit sebanyak..

    wah... dni tumpang membebel. lariiiiiiiiii hehe


    MAY HAPPINESS BE AROUND YOU NOW AND FOREVER

    ReplyDelete
  11. 1 ~ 6 adalah kategori my ex bf..ex bf ke??..huh!!..

    TAMBAHAN :
    lelaki2 yg mengecewakan apabila mereka mencari wanita2 yg blh menguntungkn mereka dari segi kewangan & keselesaan..like punya duit byk..siap sedia kereta..paling bagus anak orang kaya..kalau tidak,dahulu asyik merungut duit selalu takde..
    jadi,bila sudah dpt,dia tidaklah perlu bersusah-payah mencari duit dengan payahnya kerana bila dia dah buat wanita itu sawan ngan dia ngan kata2 indah kononnya bak penyair di padang pasir yg dahagakan kasih-sayang..
    apa jua tiada masalah baginya..
    pastinya orang sebegini juga mempunyai hati yg amat kering iaitu tiada rasa bersalah aka berbangga dpt melakukan sebegitu ye..


    sekian..

    ReplyDelete
  12. hahahaha!! yg last tu paling geli!!

    ReplyDelete
  13. sweetymui: yewwwwwwwwwww semua. muahaha



    aduka: nak senyum juga =)


    lea: tak payah jumpa lah. buat sakit mata je



    asphaq: orang baik dia tak mengaku baik. hehe



    manager tandas klcc: lu memang manager tandas klcc ke?? gaje berapa??



    asphaq: dah siap list dah?


    frodo baggins: tengok pon tahu dah memang ada ciri ciri :D



    aisha saad: ok. next topik tak buat pasal bulu.


    ienafazlyna: anda pernah terserempak dengan lelaki last itu kah??


    ardinihumaira: wahhh boleh buat satu lagi entry ni. haha. perempuan pon ada macam tu jugak. jeans tak basuh 2 3 tahun. hakk :D



    terry: yup. tapi u ada tersenarai tak?? muehehe



    sugar2x kapas strawberry: ada ke yang suka sweet talker???

    ReplyDelete
  14. haha...yup2..setuju..tp x semua kn..ada lg yg baik2..

    ReplyDelete
  15. mmg sgt hampeh laki2 begitu...

    ReplyDelete
  16. pehhh pehhhhhhhhhhhhh



    ciri2 gegel pulak ?

    ReplyDelete
  17. pehhh pehhhhhhhhhhhhh



    ciri2 gegel pulak ?

    ReplyDelete
  18. haha..apa2 pown..laki ada byk jenis..klu dapat yg bagus! bgus la ko puji..dapat yg haprak..haprak la ko cakap..haha...mudah2an..ape yg cik puan epal ckp ni..bleh cari batu ukur tok bgsa lelaki kat luar sana..tok ubah perangai..aminn...

    tapi kn ingat! pownpuan ngn laki..sama jew klu nak di debatkan...=)

    ReplyDelete
  19. laki yg bek kt dunia ni, dh xramai...mcm sebutir mutiara dlm pasir, punyer ssh nk jmpe....

    ReplyDelete
  20. next topik :


    senarai perempuan perempuan yang mengecewakan pulak

    ReplyDelete
  21. haha..ya la cik epal
    i like this post..

    mmg mmg mmg lelaki lelaki begitu mngecewakan..

    tmbah.
    lelaki yang hnya mgharpkan wanita contact je..dia akan diam melainkan wanita yg mulakan, bru nak rspon..dengg. rasa nak baling saja.haha

    ReplyDelete
  22. macam banyak je ciri2 tu ada kat aku..aaa sudahhh..hhahaha

    ReplyDelete
  23. tak kurg juga lelaki yg claim sume pompuan penah kena sentuh lelaki n tak dara lgi.(eh..cmon la) then 1st day knal da nak ajak wat tak tentu..kalau nak sgt..g la lorong haji taib..

    ReplyDelete
  24. auuww...penah jmpe half dr karekter yg dsebut...myampah...huuu

    ReplyDelete
  25. YG LAST MMG PALING MENGGELIKAN..

    ReplyDelete
  26. satu pun takde sifat2 camtu..fuh, nasib baik..haha

    ReplyDelete
  27. sgt setuju dgn pdgn cik epal...
    dan manusia jenis last skali tu plg dahsyat skali kerana terdpt unsur2 18sx yg tak (perlu)d tapis..hehehe.

    ReplyDelete
  28. pakai spek itam tu
    die tengok tang mane?
    heheee

    ReplyDelete
  29. ewwwuuu..yg last skali mmg ase geli smpai nk meremang bulu roma nie..adoiyaii..

    ReplyDelete
  30. menyampah dgn sweet talker. hampeh tol.

    hua3 kan da emo.

    ReplyDelete
  31. terbaikkk lah yang last skali tuh.
    hahaha.
    macam cerita desperate housewife pulak. bulu terkeluar.
    wakaka.
    scary weyhhh:D

    ReplyDelete
  32. hahahaha...
    rsnya dah jumpa hmpir smua lelaki dlm senarai...hoho

    senarai perempuan tkde ke cik epal?

    ReplyDelete
  33. aku ada ke dalam senarai tu kak long

    ReplyDelete
  34. mokcik dah penah jumpe llaki dlm senarai 1-6 tuuuu..hampeh! hampeh!

    setuju ngan cik ANN,susah betoi nk cari llaki yg baik skang ni..


    mokcik kepochi

    ReplyDelete
  35. kalau senarai perempuan pula,
    bagaimana? ^^"

    ReplyDelete
  36. betul! diorg cmtu mmg hopeless tak suke!

    ReplyDelete
  37. yg last tu paling geli! yuccck!

    ReplyDelete
  38. babe..i do had the experience which is ur 1st statement tuh...
    (aku kapel ngan player upenye...!)
    tettt. ;p

    ReplyDelete
  39. ahaks..ahaks..cantik list ni..ada kebenaran jadi hati-hati

    ReplyDelete
  40. hehe..sume kategori itu sgt mengecewakan tora ;p haa

    ReplyDelete
  41. laki yang pakai spender ketat tak leh belah..haha

    ReplyDelete
  42. alamak..bulu2??wuuuuuuuu..seram!!

    ReplyDelete
  43. kah3.. smoge epal dijaohkan dr lelaki2 begitu

    ReplyDelete
  44. Hey hey. Bulu sentiasa menjadi tarikan lelaki. Bulu juga membuatkan perempuan berkata "oh sexy" tanpa berfikir. HAHA

    ReplyDelete
  45. alamak!!!
    macam ada salah satu je ni..
    hahahhahaaa

    adakah gue mengecewakan??
    ahhohohohohooo

    ReplyDelete
  46. yg mintak duit pompuan...PLEASEEEEEEEEEEEE!!! takda buah ke? gi la carik duit sendiri...

    ReplyDelete
  47. saya lelaki yg simple dan biasa saja....

    ReplyDelete
  48. -lelaki yang bila kita ada depan mata dia wat dekkk jer, tapi bila kita x layan dia, baru lah dia terhegeh2 datang depan kita. Konon rindu...

    -lelaki yang langsung tak punctual. Janji date kul 8, kul 9 baru nampak muka...alasannya: makeup! wat the hell kan?muka cam tu gak..

    -lelaki yang bila kuar ngan gf/wife, mata sibuk duk jeling ppuan lain...nak jadi kassim selamat ek?

    -lelaki yang langsung tak gentleman..bukannya reti nak offer diri tolong bile tgk ppuan bawak barang berat. hampeh!!

    -lelaki yang selamba garu punggung kat depan orang...agak2 la wei...korang bisa jumpa lelaki camni kan kan kan?

    ReplyDelete
  49. kenapa pakcik tak tersenarai nie

    ReplyDelete
  50. lelaki yg "bengkang bengkok" pun amat mengecewakan.....

    kalau bleh nak cari yg "lurus"

    ReplyDelete
  51. maaf cik epal..
    hee..
    saye sgt berstuju dgn sweet talker..huh
    gerammmmm!

    ReplyDelete
  52. satu lagi lelaki ni kalau masuk toilet suka merokok sambil sedut bahan yang dia buang bluekkkkk

    ReplyDelete
  53. yg last tuh
    geli geleman baca

    ReplyDelete
  54. yg last skali..lelaki melayu ke apa ?
    haha~

    ReplyDelete
  55. yg last tu...hahaha mungkin tempat keja sy ada cuma tak peratikan bebetol...

    next topik perempuan erk...pastikan perempuan yg malas mandi masuk list cik epal

    ReplyDelete
  56. ini dr pemerhatian dik epal ke? hahaha. yg last skali tabley blah.

    tp yg lelaki tua gatal selalu jumpa, tp haa akak tak senyum kt dia. tp dia suka staring kt org mcm nk makan hidup2.

    ReplyDelete
  57. lelaki mulut berbau tapi suka bercakap dekat-dekat.

    amat kecewa.

    ReplyDelete
  58. hahhaha!
    tergelak baca yg psl makan dan pkai spent0t ketat itu.
    camne leh terpikir kesitu kan.
    hiks!

    mmg ade betuinyerr bab makan tuh, bab pakai spentot ketat tu kelakar gilerrr laaa.. cikepal penah tgk kah?? wuwuwuwuuw..

    =P

    ReplyDelete
  59. Salam semua,

    Minta jasa baik tuan / puan untuk bagi idea kat

    http://arenawafiy.blogspot.com/2010/05/nak-buat-apa-dengan-penjara-pudu.html

    TQ in advance... (tuan blog, tumpang iklan skit..)

    ReplyDelete
  60. yang last sekali tu tk pernah jumpa, tp mmg tk boleh blah. wakakakakakaka. lawak je ^.^

    ReplyDelete
  61. ngeri nya kalau jumpa lelaki type yg last tuuu..hoh!!

    ReplyDelete
  62. haaa memang ramai lelaki bajet hot yang menyampah kat dunia ni. haha

    sebab tu akak selalu pesan kat suami jgn dok bajet hot depan pompuan lain kay nanti kena sumpah seranah, bajet hot depan bini takpa, bini layannnnn! hahaha

    ReplyDelete
  63. yang last sekali tu,lelaki aku pernah jumpa,perempuan pun pernah jumpa..berjurai-juraian keluar..tak kan ku lupa pengalaman itu..

    ReplyDelete
  64. lelaki yg isap rokok pastu gigi dia kaler kuning. bila hembus nafas bau rokok

    ReplyDelete
  65. jangan lupa lelaki yang suka kritik perempuan macam diri dia tu baik sangat. pehhh. memang rasa mau sepak lah kan. kah kah kah. tak ingat kah mak, kakak dia pun perempuan. LOL.

    ReplyDelete
  66. yg bab2 makan tu, mmg aku setuju. aku jaki sungguh kat org yg makan berbunyi. bisingnyaa!!! ayat ko tu, buat aku gelak tawuu. huahuahua

    ReplyDelete
  67. yang first tu, aku sedang alaminya skrg tp layankan jelah . hahahah

    ReplyDelete
  68. Salam Cik Epal,

    @Lelaki yg boros.. aq pinjam duit ko urgent ni.. lps tu lepas makan kita hulur duit*byr asing2* balance kata next time bagi.. tiba-tiba hilang ingatan terus

    @Lelaki yang mengada-ngada, muka nampak macho sekali ayat wahh macam patah je! Dia lak lebih nak merajuklah .. gedik2 nak jumpa..

    @Lelaki yang malas, nak kawan dgn yang perempuan berduit, cantik, body fewit! Tapi ilmu tak da.. poket kosong, kerja membuta..

    hehehehe.. ada g nk tambah tiba2 rasa cukup2 dulu.. so Guys out there, pls preparing yourself be good KHALIFAH not USELESS! ALLAH is WATCHING US! and us *WOMAN* SEINDAH HIASAN ADALAH WANITA SOLEHAH, InsyaAllah ^__^ peace peace no begang2 K ;P

    ReplyDelete
  69. ahahahah....betul betul betul..selalu sukar mempercayai lelaki...anyway part yg last tu tak leh tahan!!!muntah darah ok klau nampak

    ReplyDelete
  70. haha,, terpaling lawak yg last tu.. :p

    ReplyDelete
  71. semua logik !!! memang lelaki memang begini

    ReplyDelete
  72. oh my
    takmao jumpa sume lelaki camni
    ngeriii
    T__T

    ReplyDelete
  73. yang 2nd last tu memang sgt menyampah tgk laki mcm dasar tak sedar tua...die igt die kayo sikit kite nk pandang n senyum die balik la...yg last tu cik epal bese ternampak ke situasi tu hehehe

    ReplyDelete
  74. x boleh blah kalau lelaki yg control nk jd perfect dpn perempuan!


    eeuuuwww~
    annoying!

    ReplyDelete
  75. yang last sekali tu sampai terbayang ok...gelizzzz

    ReplyDelete
  76. sy dah jumpe lelaki yg berada di perenggan 1,2,4 &10..anda??tp dia sgt suweeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttt owh deym..wpon dia sweet talker,sila bgtahu saya..perempuan mane yg tk suke dengar ayat gula manis??wpon ianya fake~~~

    ReplyDelete
  77. Yang last sekali menggelikan! xnah jumpa agi..LOL

    ReplyDelete
  78. cik senah nak tambah..

    -lelaki yg jari jemari nak merayap mcm "garfu" .. tak leh dok diam!

    - lelaki yg kencing bersepah! (tak reti tala kat tempat hat betoi - bengong!)- dah tue.. tak reti nak cerok ngan ayaq..! ( kan dah keluaq loghat utara aku..)

    semua senarai cik epal.. cik senah setuju sesgt.. memang ada punn.. dan wujud dalam bilangan berganda di dunia ini.. :)

    p/s : buat senarai "perempuan yg mengecewakan" pulak lepas nie... baru adil kannn..? :)

    ReplyDelete
  79. fren..

    maybe ada guys out there yang tak punya perangai cam ko listkan ecuali yang part being soft spoken to ladies he come into contact with..

    ReplyDelete
  80. yang last tu sangat...sangat...sangat mengeli kan okey....

    ReplyDelete
  81. yg panas baran tu mmg paling xkeji bg I la..huh xsuka...xgentleman lgsung.tmbh pula xhnsem,maka complete lah kekejian beliau.isk~

    ReplyDelete
  82. haha..last sekali tak leh belah..

    ReplyDelete
  83. CIK EPAL MANIS~

    saya rasa cik epal perlu baca ini

    http://writetoasphaq.blogspot.com/2010/05/blog-aku-disamakan-dengan-blog-cik-epal.html

    ReplyDelete
  84. Nasib baik ciri2 di atas tiada kena mengena dengan diriku.. :)

    ReplyDelete
  85. betul...
    ada yang dalam list...
    nk link ah entri nih.. =D

    ReplyDelete
  86. ha3... entry ni sgt kelakar.... zither setuju gile lahh!

    ReplyDelete