Wednesday, May 19, 2010

perghhh HEBAT budak budak sekarang cover line



p/s: Dalam makanan pon jadik. Ini kerja budak lelaki la ni. hehh

99 comments:

  1. erk tu apam balik ke apam rokok?huhu

    ReplyDelete
  2. cam tulis nama pompuan je tu
    ;)

    ReplyDelete
  3. hoh.. advance budak skang.. bahaya ni.. haisyyy kena check anak2 buat apa...


    isk.. dni lom ado anak ;p

    ReplyDelete
  4. perghh mantap..sngup lakukan apa shja demi rokok..

    ReplyDelete
  5. kreatif.... tapi tidak bertempat

    ReplyDelete
  6. haha dorang amik rokok, kasi saya apom haha

    ReplyDelete
  7. takle tuduh woooooo....

    ni setakat konspirasi nak amik gmbr je ni

    ReplyDelete
  8. huhu biase ah tuu dak laki kn...

    ReplyDelete
  9. ahha.
    ni nak seludup ke apa ni?
    haish.
    macam macam.
    kreatif sungguh.
    ;)

    ReplyDelete
  10. uishh!mmg bijak!mesti kecik kecik dulu minum susu dugro!
    muahahah:)

    nie baru rokok belum dadah segala kan.
    hmm..insaf la!

    ReplyDelete
  11. habis makan tu bau rokok. busuk2

    ReplyDelete
  12. xleh blah tul...huduh perangai...kah333

    ReplyDelete
  13. ala..biasa la tu..
    budak laki ipt mesti wat cenggitu..
    mcm2 cara2 nak seludup rokok.

    tp rase2nyer dak pompuan pun sama gak..

    p/s : aku ske letak dalam bungkusan burger

    ReplyDelete
  14. tujuan utama bebudk ni..nak tunjuk yg die orng ni mmg TER sangat kreatif yg tak bertempat..

    ReplyDelete
  15. mak aiii..pandai gile budak2 skrg..ish..apela nak jd ngn dorg ni :(

    ReplyDelete
  16. hmmm...ada2 je dorg ni ye cik epal.

    ahad lepas baru je makan apam balik nipis ni!...nyummmy...

    ReplyDelete
  17. tolong sikit,
    budak lelaki tak takut kantul,
    ni mesti budak pompuan yg pakai tudung,
    lagi comel berperawatakan wanita teladan lah ni...

    cik epal.. jangan isap rokok^^

    ReplyDelete
  18. duhhh~
    smpai mcm tue skali??
    budak2 sekarang~

    ReplyDelete
  19. betul2 entri pasal makan juga.

    ReplyDelete
  20. mak aih! macam2 style nak cover line skarang budak2 nih kan! nak kena lecture lah nih.

    http://twinkywinykstars.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. pompuan pon ada wat camtu cik epal oi

    ReplyDelete
  22. ape laa yg sedapnyee isap rokok tuh kan? hahah :P

    ReplyDelete
  23. takkan gudang garam je kot..?haha

    ReplyDelete
  24. haha.. biasa la tuh. nak idop~

    ReplyDelete
  25. hahhaha, bagus pnye cover!

    terigat pulak dulu time sekolah, kawan2 lelaki i nyorokkan rokok kat dlm anak tudung budak perempuan, haha, perempuan tu pulak awek diorg, haha, sengal jek.

    ReplyDelete
  26. Buahaha,simple nye entry. Mau bakar blog nih ! Wakaka :)

    ReplyDelete
  27. fuyoo!!!!
    perintis negara....
    mesti bayk idea terpendam..
    ehehheee

    ReplyDelete
  28. sy tak isap rokok sebab kalau sy isap sy akan semput dan perasaan hampir mati so sy belia benci rokok.....:)

    ReplyDelete
  29. haha...rokok nusan...rokok murah..mmg budak la tu..

    ReplyDelete
  30. salam kenal cik epal ;)
    serius, saya memang buang terus makanan tu..hihi..geli nak makan..
    ;)

    ReplyDelete
  31. hahahah!!
    ni la name nye "kesangapan" yang melampau,dik...
    hahah.. :p

    ReplyDelete
  32. salam cik epal,

    kretif jugak budak lelaki nie.
    camtu pun boleh cover lain.
    tapi maafkan lah dia. mungkin dia
    tak sengaja kot.
    Jom sudi-sudilah cik epal ke blog saya. nasihat dari otai ni memang power hehehe....

    karyasinagarimba.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. salam cik epal,

    kretif jugak budak lelaki nie.
    camtu pun boleh cover lain.
    tapi maafkan lah dia. mungkin dia
    tak sengaja kot.
    Jom sudi-sudilah cik epal ke blog saya. nasihat dari otai ni memang power hehehe....

    karyasinagarimba.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. bijak..bijak..tu la kalau terlampau pandai..

    ReplyDelete
  35. heheeh dah lama dah rasanya ... Jaman geng jijah dulu .. siap bungkus rokok lam plastik n letak lam burger .. jadi satu layer lagi .. kira macam big mac la .. hahaha

    ReplyDelete
  36. tu namenya dh gian sesangat dh tu...
    jngn tiru mcm tu...

    Saya Suka Cara Kamu Berfikir

    ReplyDelete
  37. eshhh.. apam tu da sedap da... tahng lam kotak tu xbeshh

    ReplyDelete
  38. tu namanya otak kreatif.. tapi disalah guna, hehe

    ReplyDelete
  39. salam ziarah dari orang kampung..banyak nya makanan

    ReplyDelete
  40. tu bulum tgk yg sorok dlm buku lg..hikhik..ckp bdasarkn pengalaman..adush...

    ReplyDelete
  41. ngehehhe mereka kreatif tu cik epal.. seb bek de tak selit sepuntung 2 dlm epal.. patut kena hulur ic time nak beli rokok skang ni kan?? haish..

    ReplyDelete
  42. apam balik? :O
    dasyat. ni dah jadik apam rokok ni

    ReplyDelete
  43. OMG.. sanggupnya..
    makanan tue... isk3..

    ReplyDelete
  44. hebat betul budak2 skang....ni kalau anak aku nnt ni, aku swoh telan skali ngan kuih tu skali ngan kotak rokok tu...

    ReplyDelete
  45. uishhh,... hebat2...

    keje budak laki? uishhh, tak adil statement tu...

    ReplyDelete
  46. haha mcm2.dulu skolah asrama budak2 sorok rokok dalam tin biskut,baldi basuh baju la

    ReplyDelete
  47. budak pompuan lagi teruk cikepal...nak saya tunjukkan bukti...?

    ReplyDelete
  48. baek pnye cover..telan trus apam balik tu ngn kotak2 tu skli sng..huhu

    ReplyDelete
  49. worrr.mereka semakin bijak

    ReplyDelete
  50. memang bagus otak dieowang skang ni..kretip! kalau guna untuk cipta benda benda berguna mesti bagus

    ReplyDelete
  51. macam nak smuggle rokok dari jb masuk spore sey haha

    ReplyDelete
  52. mak aih..dlm apam balik tu..mmg terbaik arr..hehe

    ReplyDelete
  53. bebudak skang ni ... lagi dilarang lagi dibuatnya... macam2 cara digunakan ... apa nak jadi muda mudi skang ni

    ReplyDelete
  54. ggiillllaaa lah pnya idea..
    ni mmg lelaki laa..
    sah2...

    huh!!
    spya x kena tgkap..
    pndai lakz dorang

    ReplyDelete
  55. haha tak boleh belah betol lah!

    ReplyDelete
  56. bdk2 sekarang makin bijak...:DD

    ReplyDelete
  57. ...budak2 sekarang, hebatttt...fuhh

    ReplyDelete
  58. wawawa. rokok jer laki. nie tak adil. ahaha~~

    ReplyDelete
  59. budak2 ni bijak benda yang bukan2 saja!

    ReplyDelete
  60. kat tempat akak diorg selamba je hisap rokok kat parking motor..budak pompuan pun ada..

    ReplyDelete
  61. memang kerja lelaki kot sebab tak der tempat lain nak cover line,yang pempuan banyak tempat boleh sorok, dalam c*** dalam C**** dalam dan macam macam dalam lagi

    ReplyDelete
  62. sedap lagi apam balik dari rokok. kahkahkah.

    ReplyDelete
  63. hohoho..tau xpe..ni mesti kat skolah ni..ishishish

    ReplyDelete
  64. heheh.penyeludup rokok nusantara terhebat!

    ReplyDelete
  65. mantap!! dulu mane ade camni.. huhu.. dunia dah maju.. ish ish ishh..

    ReplyDelete
  66. mak aih
    tak bleh blah
    dalam apam balik kering pon jadik
    osah sangap eh tu

    ReplyDelete
  67. Hebat betul kanak-kanak sekarang.

    ReplyDelete
  68. dulu tym skolah..
    kwn2 aku ltak rokok dlm spender..
    lgi cool!
    hahaa~

    ReplyDelete
  69. haha.. x kretif.. aku dulu masa kat sk teknik siap ubah suar buh poket rahsia simpan hset/mp3... kotak pencil ada lighter + tempat simpan rokok.. bila kenang balik..tersenyum lah pulak...

    ReplyDelete
  70. uuu..
    mantap skill nampaknya..
    apam balk tu kalau x de rokok tu mest isedap.

    ReplyDelete
  71. ni cover line? ke mmg stail mkn rokok tu camtu? hahaha..

    ReplyDelete
  72. hahaha~
    gile laa~
    ak pn xsmpi lg thp cmnie~
    dlm mkanan pn smpn~

    ReplyDelete
  73. mkanan pun dibuatnya mcm ni..ape nk jadi budak2 zman skrg..

    ReplyDelete
  74. macam2 kan.... hmm kadang2 tak terfikir kita

    Jom Pizza Tesco

    ReplyDelete
  75. wah. dah bau rokok makanan tu..

    ReplyDelete
  76. bkn cerdik ag...bijak pndai terbijak dh...

    [http://logamemas.wordpress.com/2010/05/ ..hulurkn tgn,ringankn beban..]

    ReplyDelete
  77. memang hebat tapi kantoi juga last2...ish2 remaja sekarang nih...

    ReplyDelete
  78. hah..biar betul nie letak lam pama balik..genius sungguh

    ReplyDelete
  79. haha. banyak pulak tips tips keji nak sorok rokok di sini

    ReplyDelete
  80. fiza pernah kenal sorang dak pompuan yang mengajar dak2 laki isap rokok masa kat sekolah dulu.. lawak! sekarang ni dak tu dah jadik ustazah dah :)

    sekadar perkongsian Tips Melepasi Titian Sirat

    ReplyDelete