Sunday, May 23, 2010

Justin Bieber . Kenapa suara kau macam perempuan?

dengar lagu "baby" berkumandang di radio.



dia: sedap tak lagu ni?

aku: boleh la. Sedap gak perempuan ni nyanyi.

dia: perempuan? Justin bieber la nyanyi. lelaki la.

aku: eh! yeke? suara macam perempuan je. tak macho betul. mesti tak baligh lagi ni. Suara belum pecah.

dia: haha. ye la kot. Muda lagi dia ni




boleh la. Cute la jugak Justin Bieber ni. Kirim salam dekat emak ea. muehehe =)




Asal suara dia macam perempuan? Aku harap bukan aku sorang je la rasa macam "tertipu". kira aku tak ada la malu sangat nanti kalau ada geng. muehehe.



p/s : baru dengar lagu "baby" je. tak tahu la kalau lagu lain suara dia macam lelaki pula.Baby, baby, baby ohh. Like baby, baby, baby noo. Like baby, baby, baby ohh.I thought youd always be mine, mine (ciss ternyanyi pulak)

97 comments:

  1. rse mybe asl usul jntina dia dri gurls kot epal!hahaha=P
    cbe swuh mak dia chek tgk~

    ReplyDelete
  2. blom baligh lagi la die ni. tu psl suara serupa perempuan.

    ReplyDelete
  3. a'ah.betul3.
    first time dgr cm pompuan.
    tapi dia comel kan3?? hehe :)

    ReplyDelete
  4. suara die budak2 lagi.
    kalau budak2 suara lelak & perempuanlebih kurang je.
    halus.
    ;)

    ReplyDelete
  5. i pun memula ingat lagu baby tu pempaun yg nyanyi..hehhhee

    ReplyDelete
  6. HAHA..
    betol!
    suara dia memang macam perempuan pun.
    first time dengar pun ingat menda yang sama. ;P

    ReplyDelete
  7. Sama geng. 1st time dngr kat tv. Dengar2 suara ppuan lepas tu skali toleh tngok kat tv...lelaki rupanya.

    ReplyDelete
  8. hahahaha...time dia record lagu tuh, xpecah lagi kot..tapi sekarang dah pecah, sbb dengar dia nyanyi live, suara dia dah husky sikit..masa dia kecik (14 tahun cam tuh), mmg suara dia macam perempuan, comel je..

    ReplyDelete
  9. seyes sore de cm pmpuan..sy jge tertipu..
    tipah tertipu.. :)

    ReplyDelete
  10. ahahaha..lo..sebelum ni tak tahu pun tajuk lagu ni..sape yang nyanyi..tapi dengar sedap je..sekali cik epal bagi tau..huh??die ni ke nyanyi lagu saya suke dengar ni..wakaka..mati2 ingat pompuan..leh geng la kite cik epal..malu aii..kui3..

    ReplyDelete
  11. Mmg mcm pmpuan pn suare dia! Hahaha.

    ReplyDelete
  12. lagu baby itu korus die agak annoying.

    ReplyDelete
  13. aha..sume lagu dia nyanyi cm tula sore dia.cm pmpn kn?

    ReplyDelete
  14. tak kisahlah cik epal janji boleh bersore dan org fhm.........

    ReplyDelete
  15. hahah..aku semlm pon dh bdebat psl justin bieber nih..mati2 aku igt dia ni gurl..aisey..kalah aku gini...

    ReplyDelete
  16. aku pon memlue ingat pompuan!
    ceit!
    huhuhu

    ReplyDelete
  17. haha..same le kite..aku pon hingat suare pompuan mula2 tu...tapi lagu 'favourite girl' dye sgt comel..I like!!

    ReplyDelete
  18. relaxla epal.hahaha aku lagi la ingatkan die ni budak kulit hitam sebab dgr name macam bukan artis kulit putih..hehehe mende ntah aku merepek ni.

    ReplyDelete
  19. agaknya belum baligh lagi kot..tpi aku x pernah la dengar lagu dia nih...

    ReplyDelete
  20. cik epal minat dia gak ke??
    aii xminat sgt la..kekke
    justin bibeyyy :p

    ReplyDelete
  21. eh babe,,yeap..my hubby ckp suara dia cam pompuan...

    ReplyDelete
  22. o0o0 ye ke...
    xperna dengar lagi suara dia...

    ReplyDelete
  23. first dulu aku benchi tul ngan budak ni...pas aku tengok vid dia baru aku suka...dia ni memang annoy budak pompuan tu...hehehe....jeles aku

    ReplyDelete
  24. bukan my baby. baby jela tajok lagu tu ;)

    ReplyDelete
  25. seriously ! 1st time dgr lagu tu ingat perempuan nyanyi rupanya lelaki. ciss... ^^

    ReplyDelete
  26. wakaka....my mum first time dengar lagu ni pun tanya i budak pompuan mana nyanyi lagu ni hehe....so bkn u srg jer igt die pompuan. Suara tak pecah lagi ni...anyway i got 2 entry pasal justin hopely u baca ler erk....

    ReplyDelete
  27. ahaha
    liza pon sama lah
    dulu ingat pompuan nyanyi
    rupanya budak kecik lelaki
    hampas!

    ReplyDelete
  28. mmg sore cm perempuan pun..mule2 ingt die ni pempuan..alih2 laki r..hehehehe.

    ReplyDelete
  29. inilah peganti Justin Timberlake sebab suara diorang memang macam perempuan...mahal woo kat barat...kalau nak suara pompuan cari diorang je tak pyh panggil penyanyi pompuan :p


    Gadget Untuk Blogger Dan Student Universiti? Nokia E63 Semestinya!

    ReplyDelete
  30. hahaah cik epal..aku pun bru nak buat entry psl mamat pelik ni.dah dgr nama dia...n ada dgr stu lagu ni..tk tau laa plak itulah justin bibir..eyh tak beiber..
    hurmm nak kta tk pcah..he is already 16 rite? hahah

    ReplyDelete
  31. haha. sama sama!
    dengar lagu dye, memang ingat perempuan nyanyi.
    lepas my sis tanya siapa penyanyi tu.. BUDAK LELAKI.. tapi tak tahu nama,
    baru lah tahu tu lagu Justin Bieber!
    tertipu dah lama wohhh. -.-"

    ReplyDelete
  32. COMEL GILER JUSTIN NI KAN?AYAT CAM HAREMMM.....HAHAHA

    ReplyDelete
  33. ramai dah kita dgr ckp bieber punya sore cm pompuan...hahah

    ReplyDelete
  34. haha.beliau budak2 lagi kan .mybe sbb tu sore mcm pmpuan je .seakan2 blum pecah org kate haha

    ReplyDelete
  35. dia bru form 4..
    xpecah lg kot sore dia..hahaha..



    p/s : bukan baby ke tajuk dia?

    ReplyDelete
  36. maybe sbb dia xmatured g kot =P

    ReplyDelete
  37. naseb baek bieber ni tomey -_- huk3

    ReplyDelete
  38. 1st time dgr lagu ni pon ingat bdk ppuan yg nyanyi.. ehehehe

    ReplyDelete
  39. dgr lgu justin bieber 'stuck in the moment' best

    ReplyDelete
  40. betul tu suara dia memang macam perempuan ! haha..

    ReplyDelete
  41. haha setujuu gila :)
    mula mula pun penah tetipu gak :)

    ReplyDelete
  42. jgn risau.ko ada geng.aku mula2 ingat tu sora perempuan gak.rupanya mamat jambu neyh

    ReplyDelete
  43. baru tau budak ni femes...

    ReplyDelete
  44. ohoo jap aku try dengo kekekeke

    ReplyDelete
  45. dah jadi kegilaan budak pompuan sini
    xpaham yg umo sebaya (20 lebih) bleh minat kat budak camni

    haiiishh

    ReplyDelete
  46. hahaha we have a same thought la
    :p

    http://naabk.blogspot.com/2010/05/baby-baby-baby-oohh.html

    ReplyDelete
  47. betul!1st time nazz dgr la nazz igt pon perempuan..ala tunggu la dia baligh nanti..mesti sore dah lain..huhuhu

    ReplyDelete
  48. tak tertipu..sebab 1st kenal tengok video klip..haha

    ReplyDelete
  49. suara dia mmg x boleh blah kan. hahaha.. tp lagu dia boleh tahan sedap! :)

    ReplyDelete
  50. ha ah kan.. cam fomfoam gaks.. tapi best sora dia dni suka hehe

    ReplyDelete
  51. btul!
    memula ingat dia pompuan.
    suara sejibik suara pompuan..skali tgk laki.
    mase tgk video kelip dia siap ingt dia ni les ke?adeii~
    hehehe..

    ReplyDelete
  52. cute kan? bila tgk dia terasa mcm umo 15 tahun balik...=) hi,first time tinggalkan komen kat sini =)

    ReplyDelete
  53. sy pon igt dia perempuan at first...wahaha

    ReplyDelete
  54. HAHA. you're not the only 1 fooled. I was also fooled too.
    I ingat dia girl at first, mase dgr first single dia;one time.
    LOL -___-"

    ReplyDelete
  55. suara budak belom liquid dream memang macam ni cik epal...

    ReplyDelete
  56. eh sama la..igtkan kte je yg rse sore die cam pompuan..tarik2 pipi sbb nk bg sedar diri sket..kwn2 laen sume kata sore dak laki..hehe

    ReplyDelete
  57. sy pon trtipu gak msa fes time dgr..hahah

    ReplyDelete
  58. first tym nini dengar pon ingat yang nynyi lagu neh perempuannnn..hehe.
    papepon.lagu2 dia sume sedappp.suka3!

    tapi kan..
    wonder pe jadi kalo sore dia da pecahh.huhuhu.mesti laen macam kan?

    ReplyDelete
  59. mule2,ramai kawan2 yg mcm kutuk dy gak..
    last2 dorg semua pelik cmne dorg bleh minat plak..
    haha
    tp lagu2 bleh tahan gak an?

    ReplyDelete
  60. sebab dia blm akil baligh, thts y suara dia mcm pompuan. ngehhhh. tp lagu2 dia best la.

    ReplyDelete
  61. kalo x silap umor dier nih dah 16 taun...
    lambat betoi nak baligh..haha

    ReplyDelete
  62. suka nyanyian dia...
    damn cute LOL~

    ReplyDelete
  63. pondan. aku pon tetipu gak.

    ReplyDelete
  64. saaypun ingat lagu ni pompuan nyanyi..

    ReplyDelete
  65. justin blum akil baligh lagi kot ehehe sbb tu suara dia blum pecah lagi ehehe

    lgpun muda lagi orangnya =)

    ReplyDelete
  66. mula2 pun lya ingat sore dk pompuan
    mayb x mtg lg kot

    ReplyDelete
  67. aah...suara mcm perempuan. x sgka rupanya beliau adalah lelaki:D

    ReplyDelete
  68. ahahaha~~
    telinga kite mmg sama pendengaran
    1st time dengar lagu dia~~
    "sape nama pompuan yg nyanyi lagu ni ek"~~
    time tu seb bek tk kena boooo ngan anak murid yg mmg diehard Justin Bieber ni~~

    ReplyDelete
  69. Sebab dia budak kecil lagi sbb tu suara halus cam perempuan.. Dah sunat ke belum ntah.. he hehehe

    ReplyDelete
  70. dah ada sware pun dah kira bersyukur sgt2kan... yang penting hati mau baik hehe.... =)

    ReplyDelete
  71. Hye cik epal,

    Saya geng cik epal kowt!! 1st tyme dengar lagu nie memang ingat pompuan yg nyanyi. wee

    ReplyDelete
  72. haha dulu masa dalam kereta dgn mmbe.
    sy dengar dah macam berbulu gila.
    sebab tau lagu ni justin biber nyanyi.
    tak minat dye.
    haha

    lepas tu.
    mmbe tnye
    "lagu baru eh?pmpuan mne ni?"
    hahaha


    so akak bukan seorang je yg rasa penyanyi dye perempuan (:

    ReplyDelete
  73. umur 16 pun tak baligh lagi?
    herm.

    ReplyDelete
  74. 1st tyme i dgr i mmg ingt pmpuan....
    but....at last laki upenyer...hahahah..
    die lam proses baligh la 2....(^__^)

    ReplyDelete
  75. siyes..
    1st time org dengar pom ingatkan pompuan..
    skali tgok dak laki tomey yg lom baligh kot..
    lalala~

    ReplyDelete
  76. bukan kamus org je ingatkan dia gurl..bila tahu dia lelaki..rasa cam tak sedap lak lagu dia.hahak..style agak feminin kut

    Latest Entri : Peristiwa Subuh

    ReplyDelete
  77. justin bieber <33333333333333333333333333

    ReplyDelete
  78. cik epal! lame sungguh xdpt jengok entru ko aah..ni skali skale free dpt blogcatwalking!
    justin tu sore je pompuan..muke macho gak..hihihihi...

    ReplyDelete
  79. siot..aku terus download lagu ni.
    rupenye aku dh penah dengar,tp aku pun ingat pompuan yg nyanyi..
    tipah mmg dh kene tipu

    ReplyDelete
  80. Ha'ah terpedaya jugak memula dengar lagu ni. Nak kata pompuan bukan pompuan. Pastu ingatkan budak kecik rupanya dah remaja. Sore tak pecah lagi kot!

    ReplyDelete
  81. wo ho wo ooo.
    you not you love me.

    ReplyDelete
  82. Plis sumbody 'takeaway' justin away.. Giv us back kurt cobain..

    ReplyDelete
  83. mmg mcm perempuan!!
    mula2 pn ingt perempuan..

    tapi lagu dia catchy dan sng ikut kan..haihh..bijak2..

    ReplyDelete
  84. ya,suara dia mcm gurly gurl...lagu best..tp yg penting dia comel..hehe ;p

    ReplyDelete
  85. haha..saya juga tertipu dengan suara comel beliau~

    ReplyDelete
  86. mmg pn ble mula2 dgr ckp perempuan nyanyi..
    umo 16taon tapi cm xbaligh lagi..
    kekekeke
    :P

    ReplyDelete
  87. hahaha,samelaaa. nurul pon tertipoo jugak k? :P ingatkan perempuan yg nyanyi,rupenyaaa. LAKI!! huhh. :P
    lawak jep. kih3 slamat la comeyy gak si penyanyi tuu kan? XD

    ReplyDelete
  88. banyak gak geng dekat sini. tak de la aku malu sangat ingat sore dia cam perempuan. hehehe :)

    ReplyDelete
  89. rupa dia pun dah mcm fomfuan :D

    ReplyDelete
  90. lagu u smile, i smile pun okay jugak
    teringat boyband dolu2 :P

    ReplyDelete
  91. hehe...kalau tk baligh sore mcm pompuan ek?he..


    cik epal, membebel lah pjg sikit...ttg kamu..ok

    ReplyDelete
  92. haHaha..
    firsT tYme dgr p0n iGt dia p0mpuaN..
    siyesLy!

    tP rupeNye..~

    laKi yG c0meL cm p0mPuan..

    =.=' kire Lbih kuraNg ar tu kaN :P

    ReplyDelete