Thursday, May 13, 2010

hari ini episod terakhir slot akasia ADAMAYA . Kena tengok ni.


hai Amani! si comel. nak pinjam baju boleh? =)



budak comel ni ada dalam iklan Astro beyond dengan softlan ea?

37 comments:

  1. AMANI....comelllllll gilerrrr

    ReplyDelete
  2. Rockers pun tak sabar nak tunggu crita ni... apa la kesudahan nya.... - Rockers

    ReplyDelete
  3. hari ni last ke? kena blah sharp 530 ni..hoho

    ReplyDelete
  4. comel gila.
    agak agak cik epal comel macam tu ke?
    hohO.

    ReplyDelete
  5. ohh baru tawu arini last episode.
    pasti TENGOK.

    ReplyDelete
  6. dia comel kan?
    kan?

    ---- wuwu..---

    hari ni epsd last.

    ReplyDelete
  7. nakk tengok jugekkkkkkkkkkkk.......
    adam mati kah?...
    dani akan frust menonggeng kah?

    ^_____________^

    hope more drama's macam ni punye style kan?...hehe

    tak perlu la drama konfliks berjela rebut harta....koperat punye cite..alahaiii..haha

    ReplyDelete
  8. comellllll gilee budakkk nih!!!!!

    ReplyDelete
  9. rasanya hari ni last. tapi tak tahu la kalau bukan. haha :D

    ReplyDelete
  10. rasanya sekarng tgk adamaya sebab amani, bukan lisa kot
    tehehe

    ReplyDelete
  11. cute nye...cik epal ni suke bnde2 cute agaknye ye...

    ReplyDelete
  12. gasenye mcm baru smalam aku tgok episod pertama citer nih...tetibe da abes lak...

    ReplyDelete
  13. tak sabar tau setiap kali balik kerja mesti nak rush sebab takut terlepas tgk citer adamaya..

    ReplyDelete
  14. saya memang tak nak tengok!

    tak setuju nak tengok ptg ni!!!

    sebab, saya memang tak pernah tonton cerita ini la cik epal!!!

    bahahahaha

    ayuh sokong skuad piala thomas malaysia petang ini!!!

    ReplyDelete
  15. tgh2 x tengok..terus tgk hujung2 bole? hahaha..

    ReplyDelete
  16. sangat suka... and dia comel kat dalam iklan softlan tu . hehe >,<

    ReplyDelete
  17. wah..mujur cik epal bgtau
    best jugak cter ni..kena tonton jap lagi

    ~u got Award from me, sudikan ambil ye

    ReplyDelete
  18. aku ingat kau mase kecik , hahahak .
    baru nk puji comel , tak jadi , hahahak

    ReplyDelete
  19. arini lasssssssssstt.. uwaa... nnt rindu kat amaniiiii...huhuhu. a'ah.. kat iklan softlan tu dia yg ckp "terima kasih sbb buat baju bau mcm mama" ke apa tah, camtu la lebey kurang. dgn suara serak basah dia tu, hiks....

    ReplyDelete
  20. amani chomel sgt..
    urmm..arini dh last..
    cdey sgt :(

    ReplyDelete
  21. woah
    tak dpt tgk
    kejeeee T_____T

    ReplyDelete
  22. nak tengok.nak tengok.nak tengok.haha.

    ReplyDelete
  23. cik epal dulu macm tu ke?mesti tembam sikit kan?hehe..

    ReplyDelete
  24. waaa. dah abis da cite adamaya. pasni leh bli dvd ye. mesti ade jual punye. comel je muka amani masa pas gigit dani. muka takut. hehe. congrats 2 team adamaya

    ReplyDelete
  25. Amani comel...suara dia pun comel...hari ni Amani gigit dani...& dani jadi gila...hehe..anyway..i love the ending...happy ending

    ReplyDelete
  26. mesti rindu nk tgk amani... :(

    ReplyDelete
  27. alor..tomenye dy nie..gram tol...

    ReplyDelete