Saturday, May 1, 2010

comelnya baby ini . CUTE! CUTE! =)

aku tengah mem-busy-kan diri melayan kerenah budak kecik ini. Comel kiut miut tiut siutt betol budak ini. (eh! over pulek) tapi budak ni memang cute la. Aku nak khatamkan movie dia ni dulu. Lepas ni aku cerita. Aku selalu ketinggalan zaman. Cerita budak ni dah berkurun lama dah. tapi aku baru nak tengok. Lantak lah. Aku dah tergoda pulak tengok ini budak. comel comel comel. =)




layan la dulu gambar buat mukadimah. Menjamu mata. ngeh ngeh





serkup merah mak ngah ye engkoo






cute nyeeeeeee. KAWAIIII =)






"kita ada anak patung macam mr bean tuuu"




harap harap ada yang tak tengok lagi cerita budak ini berlakon. Kira tak ada la nampak aku ketinggalan zaman sangat. Sebab baru nak start cerita ni je. Kawan aku tengok pelik je "kau baru nak tengok cerita ni?? dah berzaman dah ni" hek elehhhh


"eh! tak lah, dah tengok dah. tapi nak tengok lagi sekali"


padahal baru nak tengok. Tak nak mengaku tu ketinggalan zaman sebenarnya. podahhh





Marilah kita mari marilah mari melayan cerita yang berzaman ini.
Tapi bila tengok cerita ni,
semua nak mengaku budak ini macam muka anak sendiri,
padahal belajar pon tak habis lagi.






p/s: best jugak pantun empat kerat aku ni

102 comments:

  1. haah...ketggln zmn la cik epal..ahakks.
    x pe..tiqah pun x tgk lg..eh dh tgk sbnrnye tp separuh je.huhu..
    nk tgk smpai hbs tp x tau sape yg de..

    ReplyDelete
  2. aku pown ketinggalan zaman la nie..uwaaa..lom tengok lagiek..

    ReplyDelete
  3. holloohhh holloohhh
    gila kiut miutt
    cik epal, ekceli sy pon tak penah tgk cerita budak ni
    apa tajuk nyee?
    muahahaaaa
    lagi ketinggalan zaman T_______T

    ReplyDelete
  4. aah.. aku pon suke teramatt bebi ni..
    geram tgk die lam cite my bebbi tuh..

    ReplyDelete
  5. dni lom tengok lagi cik epal! huhu... nak tengok gak. comellllnye...


    p/s: cmana cik epal dah try tak tutorial tu?

    May Happiness Be Around You Now And Forever

    ReplyDelete
  6. eh!!!
    cerita apakah???
    apasal gambar anak gue ada kat sini..
    heheheee

    ReplyDelete
  7. cute nyee baby tuh.ny bukan cte korea er?baby and me ea?

    ReplyDelete
  8. aku harap , dgn melihat baby comel ini .
    aku dapat kenan ank yg comel nnt ,hahaha .

    ReplyDelete
  9. uiksss, siyes, aku x penah pun nmpak dak nih. jgn gtaw org len. hakhak. citerr pe nih?

    ReplyDelete
  10. hahaa...sis pun xpernah tgk itu cerita cik epal oit....citer per ekk?

    ReplyDelete
  11. gmbr yg ketige tu gilelah comel yg melmpau2!

    ReplyDelete
  12. citer apa ya cik epal?

    huh lg ketinggalan zaman.
    ~zaman kuno mari.

    ReplyDelete
  13. bdk kecik ni name simon kn?kn?
    tgk show good daddy die jd ala2 mc..
    cute gileeeee!

    err..pengakuan,me pn x tgk g cite die tu..
    so anda bknlah ketinggalan cik epal..ehehe

    ReplyDelete
  14. sangat kiut !
    ala-ala mia sara dlm cerita adamaya.. eheh

    ReplyDelete
  15. dah tengok series hotman?..series jepun..budak yg blakon dlm series tu pun comel kot! macam amani dlm adamaya..haha

    ReplyDelete
  16. cik epal cerita ape nie erk?korean yerp?saya pun ketinggalan cm cik epal jugak..kekeke

    ReplyDelete
  17. huhu..iffa pon x tgok g...cite ape??nk tw tjuk...nk tgok..sok da nk blik hostel,..laptop nk tggl umah jap...so...mlm ni je ad mse....akak bg la ek cpt skit..huhu

    ReplyDelete
  18. mcm penah lihat dak cute ni, tp di mana ya? hehe

    ReplyDelete
  19. gila cute baby tu.... camnikene kawen org korea lah bar dapat anak gtoo

    ReplyDelete
  20. memang comel la!tp movie ape cik epal?nak tau gak....

    ReplyDelete
  21. salam alaik.. whoa.. perstime mau comment kat cnie.. huu.. cite ape ek tuk tgk baby nie??...
    nak tgk gak...<--- ketinggalan zaman gak~..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. tak kesah la dah brzaman tngok ke, baru nak tengok ke hape. yg pnting, budak ni mmg kiyut gile. rase nk gigit pipi die. huhu.

    ReplyDelete
  24. salam cik epal yg comey...

    comelnya baby nie..suka2..geramla tgk..^_^

    ReplyDelete
  25. cerita apa ni? aku tak penah tgk pun...bg tajuk..bg tajuk..

    ReplyDelete
  26. baby and me...yeay!!!

    ReplyDelete
  27. tue petandanya cik epal kena cepat kawen
    tak sabar nak bulih anak daa tue
    ;]

    ReplyDelete
  28. waaaaaa....c0meilnye baby2 nie....sngat comel..huhuhu..=)

    ReplyDelete
  29. eh eh. cam ne gamba mase kecik aku ade kat sini?
    musykil musykil.
    hahahah

    ReplyDelete
  30. cta apa ni?? hahaha..sy pun xtau cte ni....comel gler bby tu

    ReplyDelete
  31. wahhhh. comel comel!
    best ada baby nie walaupun bukan anak kita sendiri. eheh.
    baby nie menceriakan hidup kita tak kira pagi, petang, malam :D

    ReplyDelete
  32. cita apa ni? kenapakah akak tidah tahu menahu. hiks.

    sila lah share kan link ya, boleh di download dan lihat bersama2. ;-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. cik epal!!!
    mmg comel!
    tp aku pun x penah tgk agi..
    hahahaha
    cite ape nih???
    mcm bermnt nk tgk!!

    ReplyDelete
  34. cite ape eyh???(lagi ketinggalan zaman aku..haha)

    ReplyDelete
  35. cik epal..ni muvie ape??nk tgk jgk..hehe comel gler bdk ni..ase nk gigit2 je kn....

    ReplyDelete
  36. nama baby ini mason.skang dia dah umor 4 taun maa..ada 3org adik bradik.dia anak sulung.nama adik first dia marvin/ mavin. aku xingat. adik 2nd dia kcik lg.so aku xtau nama adik dia yg last. mak mason ni org korea, bpk dia org canada(sbb tu mason comel smp aku terpengsan).dia pandai ckp korea n english.sbb mak dia communicate ngn dia in korean while bpk dia speaking ngn dia. hebat kan? aku sgt suka budak ini. bole tnya apa sja.gambar latest dia pun aku ada. dalam movie tu dia sgt comel. skarang dia kurang comel tp menjadi handsome pula. owhh~~mahu pitam.di jangka menjadi jejaka yg lebih kacak dari bi rain n menjadi pujaan ramai dewasa kelak.sekian.ini komen aku plg panjang dlm blog org seumur hidup. minta maaf cik epal..

    ReplyDelete
  37. alamak!!tiba2 rasa ketinggalan zaman, citer apa nie? anak sape yg cute miutt nie??

    ReplyDelete
  38. nie bdk lam citer "baby and me" kn??
    mang sangat comel!!! selamat menonton n berangan nk dpt anak comey mcm tuh.. hik3~ =P

    ReplyDelete
  39. cerita apa..tidak saya mau tau.. budak itu sungguh comel... nak nak=p

    ReplyDelete
  40. Cerita apa ni? Tatahu pun. Cute gilaaa. Grr

    ReplyDelete
  41. alahai..cumelnyer..camner nak produce bby secumel tu ek..bg la tips cik epal..hikhik

    ReplyDelete
  42. cerita ape budak ni berlakon?nak tgk jugak!

    ReplyDelete
  43. baby and me kann?best!comel giler dis baby dgn bpk dier..ahaks;))

    ReplyDelete
  44. sila jenguk blog ini untuk perkembangan ilmu kita semua..
    sekadar cadangan http://kumanddieaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. ape tajuk cetenya,,aku x penah tgk haha

    ReplyDelete
  46. kalau nk baby yg kiut miut cmtu, kahwin la dgn aku..baru akan dpt baby comel cmtu sbb aku pun comel..wakaka

    ReplyDelete
  47. cik epal dah masuk main camp ke?btw thx doakan mak gua ritu

    ReplyDelete
  48. ya Allah..anak sapa nih comel nak mampus..hehe

    ReplyDelete
  49. ha.baby manson.sgt2 kuit.
    ciap ade fb lg..=)

    ReplyDelete
  50. Wawahahaha comel macam zida. Lalalala~

    ehh movie ape??

    ReplyDelete
  51. ni bukan baby yg belakon cter korea my baby n me tu ke :D hehe, comel2 :D

    ReplyDelete
  52. aku dah tngok.cite baby n me.so xdela ketinggalan sgt.sedih ouh cite ni n lawak gak bapak tipu die tu =P

    ReplyDelete
  53. cite ape ni ek?
    comel sungguh itu budak..
    nk tgk gak cite nyee..

    ReplyDelete
  54. hai cik epal...eh baby tu mcm muka awk la....

    ReplyDelete
  55. hehehe..dah tgok lame cter nie..tp lupa la cik epal tajuk dye ape ek?

    ReplyDelete
  56. kalau baby cik epal mesti lagi comel

    ReplyDelete
  57. budak nie berlakun citer aper..
    tak pernah tengok pun..

    ReplyDelete
  58. wah..!ni mengidam nak anak ker?haha..btw,da folo ini belog..peace yo!!~

    ReplyDelete
  59. comelnyeeeeeeeeee!!
    kalau pregnant sok mmg hari2 nak tgok gamba budak ni.
    biar terkenan muka budak korea.haha

    ReplyDelete
  60. owg kate klu kite tgh pregnant tgk plak muke baby yg cute ni, insyaallah anak kite pun mcm tu..wah..

    ReplyDelete
  61. erk! comel kan!
    suke suke suke!~

    ReplyDelete
  62. comey.. i mmg suka budak kecik.. xsaba nak ade anak sndr.. tp lmbt lg nak kawin.. cmne ni??? hehhe

    ReplyDelete
  63. oh dem....budak baju merah tu buat aku jatuh hati.


    sumpah comel.

    ReplyDelete
  64. kalau tak silap, ni baby dari cite baby n me kan??
    cite korean yang ada jang geun suk, yang berlakon drama you're beautiful..

    ReplyDelete
  65. dah tgk dah..cite baby n me eh..??ke ade cite terbaru lagi baby ni belakon ek?

    ReplyDelete
  66. comel! mereka2 yg pregnant silalah lihat selalu pics begini

    ReplyDelete
  67. masa gua kecik dulu ramai orang cakap gua cute dan comel... sekarang tak de orang mau cium gua ooo

    ReplyDelete
  68. sangat comel :) cm tuan punye blog r.. hoho

    ReplyDelete
  69. cerita apa kah ini. saya ada jugak tengok baby comel
    tapi dah besar skit la
    iklan oreo kat tv3 .ada budak yang bukak2 btol susu dia tak boleh.haha comel2

    ReplyDelete
  70. salam perkenalan....
    gile putih....mak dia banyak minum soya kot...

    ReplyDelete
  71. mesti mak dgn bapak dia cantik. heeee..

    ReplyDelete
  72. sah tgk citer adamaya
    pastu tgk bby dowang
    then pikirr
    'uuu klau la bby aku cute cmni'

    haha

    ReplyDelete
  73. movie nya nama ape? nak tgk jugak

    ReplyDelete
  74. baby and me! jang geun suk! hensem. :D

    ReplyDelete
  75. Kalau mak bapa nya comel mesti anaknya pun cute gak kan.. :)

    ReplyDelete
  76. yerrr.. beliau sgt cOooomel.. ta pe.. bia ktgln zaman.. asal jgn x tgok langsung kn.. >_<

    ReplyDelete
  77. cite ape nie ek??hihi

    ReplyDelete
  78. seriously... mgrb td baru abes tgk cite nie.. sgt best.. comel sgt budak tu... ari dpt taw aritu terus download...

    ReplyDelete
  79. salam epal..
    entry kamu macam2..suke bace

    salam ziarah dr cik kuntom

    http://cikkuntomcloset.blogspot.com

    ReplyDelete
  80. hoih! siapa yang kantoi kan pergi bagi tahu tajuk cerita ni. adeh. tak sepraissssss dahhhhh~

    ReplyDelete
  81. ha..ahh da x seperise de...

    ReplyDelete
  82. comelnye =)
    suke2!
    kalau dpt ank cmni besh gle la

    ReplyDelete