Wednesday, May 5, 2010

apakah maksud tersirat dan tersurat dalam gambar ini?

























eh! macam pernah ku lihat budak kecik ini. tapi di mana ya?




Tapi aku suka tengok gambar budak cute ni. Siapa nama dia? Mia Sara ea? Amani dalam Adamaya tu. alololo comel comel =)




p/s: gambar ke lima sedikit menakutkan.

55 comments:

  1. lagi suka gambar no7.bhaha! ^^"

    ReplyDelete
  2. memang pon
    pedih mata den nengoknya
    hiah T___T

    ReplyDelete
  3. amani tuh adik sedare saye ?

    percaye x ?

    haha :)

    ReplyDelete
  4. gambar amani lah yang terbaikkkk =) cute gilaaa kan amani tu!

    tersurat - adik mia sara cun

    tersirat - jom tengok adamaya tiap2 ari (boleh naikkan rating)

    HAHAHAHA.

    ReplyDelete
  5. gambar atas lebih mencuri tumpuan

    erk
    bile cik epal nak tampal gambar terbaru ni
    nak masuk dalam blog

    ReplyDelete
  6. mia sara @ amani mmg amat comel...;)

    ReplyDelete
  7. mak aii~
    memang gambar ke-5 sadis dik~

    huhuhu~

    ReplyDelete
  8. wahaah tetiba ada gambar amani. cute :)

    ReplyDelete
  9. maksudnye ko dah nak kawin epal

    ReplyDelete
  10. ala comelnyer dak tu....1st time tgk dak tu kt tv td...

    ReplyDelete
  11. tersurat,
    gambar edited.

    tersirat,
    pakai photoshop?? XP

    ReplyDelete
  12. macam2 boleh tafsir kan.. yang penting ianya mengikut pandangan tersendiri...

    ReplyDelete
  13. haaa
    yg ke lima sgt menakutkan
    hehe

    ReplyDelete
  14. saya vote utk gmbr no.3.. hehe
    xtau maksud tersurat @ tersirat gmbr tu apa.. cuma gmbr sgt unik n pnuh dgn mksud... =)

    ReplyDelete
  15. all nice

    suka gambar mia sara..

    alolo..comel sgt

    ReplyDelete
  16. cik epal.cntik laa .weeh .dpt mn ha ?

    ReplyDelete
  17. geli pulak tengok gamba no 5 tuh. haisshh.

    mia sara memang comel. sangat !! :D

    ReplyDelete
  18. eh, bukan gambar paling atas ker yang terrrbaik? hahaha :D
    paling atas sebelum entry...
    hahaha...

    ReplyDelete
  19. muka budak tu macam ank sedara ku...

    ReplyDelete
  20. tetiba update pasal gambor ni,yg pelik2 pulak tu....ish3

    ReplyDelete
  21. hanyalah sekeping gambar...
    hohhohohooo

    ReplyDelete
  22. saya pilih no. 2..anak luar nikah..hik3..

    ReplyDelete
  23. memang tak paham maksud gambar2 ni~

    ReplyDelete
  24. aku suka gmbar 2nd..dgn hanjing mana la mak ayam tu pegi beromen..sian anak dia..hahaha

    ReplyDelete
  25. ade event sedey yg berlaku n u sedey sgt.n tetibe muncul balik or terflashbacking balik events lain y berkaitan sbelum terjadinye events sedih ny.n perkare tu agak memalukan n u tertanye2'nape aku buat bende tu dulu??"

    ReplyDelete
  26. gmbr mcmni namenye kretip otak beb.yg bwh skali tu bkn kretip tp baka baik.huhu

    ReplyDelete
  27. kalau dapat menantu cam amani....
    aunty cop amani yer....

    ReplyDelete
  28. cikepal,

    amani tu ade facebook fanpage.

    kecik2 dah pandai berfacebook ni. huhu

    ReplyDelete
  29. woi mata ade jari tu geli gila kot!!hahhaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  30. ermm.. gambar y ke-4 tu:-

    kalo korg tgh baca buku pastu jadi camtu kan.. korg cepat2 amek gelas ada air, tadah. suma dah masuk dalam gelas, korg minum air tu.haha.. confirm korg expert pasal content dlm buku tu.
    (masa sekolah dulu2, tah sape punye petua. masukkan nota dlm air pastu blend. then minum utk jd pandai haha..)

    ReplyDelete
  31. ayam kacuk ngan anjing ke tuh?hahahaha.comel gaks :D

    ReplyDelete
  32. amani tu macam muka anak beranak ND Lala jek...betul ke?...

    ReplyDelete
  33. gamba 2 terahaer.. i loikeeee...

    ReplyDelete
  34. Oh... Gambar adik comel neh..
    Sy pown ade post gambar tuh.. :p


    http://thisiszaimie.blogspot.com/2010/05/this-is-gambar-lisa-surihani-future.html

    ReplyDelete
  35. alallaa... aku suke budak tu.. comel sgt2.. ^^

    ReplyDelete
  36. mmg menakutkan la gambo ke 5 2..

    n..amani adamaya 2 mmg kiut..mcm adik cik epal jer...huhu..

    ReplyDelete
  37. byk maksud gambo di atas!
    hmm...adi mia sara..cue dowh!

    ReplyDelete
  38. hai cik epal. irwanshah.. eh, incik wanshah datang menerjah blog cik epal. huhuhuhu.. comel la gambar amani tu. saya pun minat gak kat budak tu. (minat jer tak lebih dari tu. =P)

    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. mia sara sgt ADORABLE~ i like it.

    ReplyDelete
  40. haha yg ke5 tu bkn je menakutkn, mengilukan!! hahaha

    ReplyDelete