Saturday, April 24, 2010

nak tahu siapa blogger itu? aku nak bagi password dah ni

hari hari minggu macam ni ramai jugak yang kepochi. Bab bab gosip ni semua laju je kan memasing. amboi amboi amboi. (laga laga ibu jari kaki)



*bertukar menjadi tukang jual ubat gegat*


haaaaaaaaaa mari pilih pilih. yang jauh mari rapat, yang dekat mari melekat. maii maii datang lah masuk pilih mana satu password yang berkenan. Kalau tak ada yang berkenan tak payah la pilih ye pokcik mokcik. Antara calon calon password adalah:



a- akumemangkecoh


b- sebabtuakunaktahu


c- passwordponkedekut


d- kautakmandipagi


e- sayanaktahuapadalamni


f- akunaktahujugakapadalamni




antara dekat atas ni ada la password untuk entri sebelum ini. Kalau tuan puan abang kacak adik manis bijak bestari, pasti tahu yang manakah password yang boleh access ke dalam entri itu. *tenenet tenenet (bunyi virus detected)



cantik kan gigi saya?





p/s: siapa dapat masuk. dia memang generasi hebat minum pati ayam brands. muehehe.

33 comments:

  1. yeye!!! first try da dapat!! cik epal, betul tu, kite same blogger jgn gaduh3!! peace yo :)

    ReplyDelete
  2. ingat nak bagi tahu siapa blogger tu. pfttt. kahkahkah.

    ReplyDelete
  3. wakakaka berjaya guna 'sayanaktahuapadalamni'


    :P terkena ciiittt cik epal kenakan kita la.. meh kita babap montot dia. dushhhh hehe

    ReplyDelete
  4. kuching tu tak perlu pakai braces....hehehe

    ReplyDelete
  5. Haha terkena akak.. Sabtu yang hening saje nk kepochi..

    ReplyDelete
  6. jgn delete komen org ok???? gentlewoman la skit. hahahaha

    ReplyDelete
  7. banyak nya pasword.. bg tau la mana satu yg betol.. hehe...

    ReplyDelete
  8. er...... x lalu la nk minum pati ayam brands........


    nasik kandar pak abu??? x yah la.... aku cari y kat pasar jer dah cukup.....


    hehehhehehehhehheheeee

    ReplyDelete
  9. aper yer isinyer?dh try sume2 password pun xleh?hehe...tp xpe la..xbaik tuduh2 orang lain kan..abaikan..haha..

    ReplyDelete
  10. direct jer lah wehhh ..
    aku sangap nak tau
    hahahha


    >>___<<

    ReplyDelete
  11. haha..
    cik epal2..
    suka bergurau betol ye..ishhh..

    ReplyDelete
  12. jom ramai2 serng cik epal...wakenabeb...haha

    ReplyDelete
  13. Jom join blog saye

    http://terataimewangi.blogspot.com
    http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com

    if u follow me…I follow u…

    ReplyDelete
  14. pasword 'ku tak mandi pagi tu' tk boleh blah la..hehe

    ReplyDelete
  15. mmg debaboom nyer entry ni cik epal..wen weng ye skang nih?:-p

    ReplyDelete
  16. camner cikepal bwat camtu ea,berjaye habiskan 1.o4 saat sy mencari jawapan so tahniah...hehehe

    ReplyDelete
  17. Macam mana orang nak sayang kalau kau asyik main pusing.

    agbr47: benci permainan putar alam.

    ReplyDelete
  18. uwaaa..takde apa2 pun..hehehhe..nampak sgt kepochi kan..heheh

    ReplyDelete
  19. comel la yg tengah senyum tu
    ngeeeeee

    spek besooo

    ReplyDelete
  20. huu~~
    nak tanyer soklan, macam mane wat protected enti bergini..puas dah tanyer en.googel tapi x reti gak nak buat dan x pernah tgok bloger blogspot buat..

    ReplyDelete
  21. cis penat je aku try satu2 ekeke last x tau gak sape wakaka :P

    ReplyDelete
  22. bia betik cik epal oiiii~
    haha
    mcm sengal ja nama2 pasword neh :p

    hve a nice day cik epal...
    lama tak bertandang ke sini :)

    ReplyDelete
  23. sume tak bolehhh punn.


    oke,sebab tak cuba pun.ekeke

    ReplyDelete
  24. hehehehe. keretip sungguh kamu ni ye. macam2 password kat atas tuh.hehehe

    ReplyDelete
  25. mwahahahhaha.senang je.dah bkk dh :P

    ReplyDelete
  26. saya lah generasi hebat! haha bangga pulakk -_____-

    ReplyDelete
  27. maner kaunternombor lapanpuluh hempat
    nak claim hadiah nie
    sebab berjaya bukak entri cik epal yg berpassword tue
    ta nak terambek boxer pak abu
    ekekekekekke

    ReplyDelete
  28. sudah dapat teka!!!
    saje cik epal nak mengena pembaca tegar anda kan???
    wakakakaka!!!

    ReplyDelete
  29. Salam ziarah ya..

    hehe,..best betul password2 tu..unik tuuu...

    ReplyDelete