Saturday, April 3, 2010

JANGAN KLIK !!


amboii suka ye kau.


AMARAN KERAS
: Kalau anda mempunyai daya ingin tahu yang tinggi sahaja boleh klik. Tapi sila jangan menyesal. hehh




move your cursor HERE



tapi aku dah cakap jangannnnnnnnn. (sila rujuk tajuk entri) Kalau nak klik. silakan lah. itu hak masing masing lah kannn.



p/s: sesiapa yang KLIK boleh la bagi tahu apa rasa masuk web tu. sedih? geram? seronok? teruja?

37 comments:

  1. hah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! terkena aku!!

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA... penat nak klik.. tula aku.. gatal nak klik..

    ReplyDelete
  3. fuhh...nasib baik x klik.....kalau klik jadi aper?

    ReplyDelete
  4. sabar je la...org yg d kesabaran yg kuat saje blh KLIK...

    ReplyDelete
  5. tak klik pun..rasa mcm dah tau je..
    yg sinful chocolate tu dah pernah kena sebelum ni..
    yg lain2 tak pernah kena..
    sebagai langkah berjaga-jaga dan supaya emosi nak melayari internet dengan perasaan gembira, tak nak kliklah..nnt tak pasal2 tension :P
    hahaha..

    ReplyDelete
  6. hmmmm... tak klik satu pun.. lalalala

    ReplyDelete
  7. ceh sial betol. nyesal aku gi klik..


    hye cik epal !
    *baru nak cakap hai*

    i like ur blog so much. i want to dedicate this blogger award for you. hand made tau, bukan copy paste dari orang len punye! sila hambek. sila hambek. heheheh.

    anyway nice blog. keep on blogging.
    tq.

    ^^

    ReplyDelete
  8. da pnah kene..hahaa~~

    tp td terkene lagi.
    nk tekan pangkah tp xley.hohoooo

    ReplyDelete
  9. sengal. sumpah aku mencarut 50kali tak behenti2

    ReplyDelete
  10. cik epal, the last one tu paling grrrr~
    bahahaha

    ReplyDelete
  11. haha sakit ati gle dgn link last skali!

    ReplyDelete
  12. sangat berminat...

    tangan terketar2 memicit kepala tikus2 nih..

    ades..

    hahhahaa

    ReplyDelete
  13. hahahaahk , ini namenye
    click cari gaduh..
    siod kau cik epal..
    kenekan kitrg..
    hahahk..

    ReplyDelete
  14. ok, saya tak klik..miahahaaaaa~
    =)

    ReplyDelete
  15. hahahah
    cik epal
    memang aku menyesal click
    penat aku
    hahaha

    ReplyDelete
  16. xd pape pon =P

    http://aggreable.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. click jangan tak click... kalau tak nak click pun tak apa aiman tak marah....

    E-mail Akan
    Pupus????


    Sedap Ke
    Makan McD????

    ReplyDelete
  18. mengong. wat stress aku je. huhu

    ReplyDelete
  19. secara jujru aku tak klik pon...blog kau makin kurang.dah tak panas macam dulu.

    ReplyDelete
  20. jgn sedih2..

    jom join contest.. http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/04/contest-specticular-specky.html

    ReplyDelete
  21. hahaha..best2.. ;)

    nasib baik x tercabut tetikus den ni.. hahaha..

    nak post kat blog i gak.. haha.. ;)

    ReplyDelete
  22. huwaaaaaaaaaaaa...
    penat tau kelik kelik kelik

    ReplyDelete
  23. kalau tak kelik boleh bgtahu juga tak dik?

    ReplyDelete
  24. ahhh!!memang tensen..
    huwaaaa!!
    penat je klik..

    ReplyDelete
  25. singgah blog cik epal.. :)
    klik2 nuff..

    ReplyDelete
  26. at least, ble tlg aku isi ms lapang tika lonely..makasih~~

    ReplyDelete