Monday, March 29, 2010

selamat tinggal semua. Kalau ada umur panjang kita jumpa lagi. bye!

harap maaf jika terasa dengan penulisan di sini.
harap maaf jika tidak terasa juga dengan penulisan di sini. (kenapa tak terasa wohh?)



Terima kasih pada yang menyokong.
Terima kasih juga pada yang menyonyong (eh! apa tu?)




Terima kasih kepada yang mengambil berat. (walaupun yang tanya berat badan berapa kg)
Terima kasih kepada yang menkritik.
Terima kasih juga pada pembaca, penkomen, penkecah, dan penskodeng.






life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right and forget the ones that don't and believe that everything happens for a reason, if you get a chance, TAKE IT. If it changes your life, LET IT. nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.



hidup ini mesti diteruskan walaupun apa rintangan, dugaan dan cabaran yang datang. itu semua sudah ditentukan. Qada' dan Qadar. Kita cuma kena usaha supaya nasib kita berubah. dan tabah menghadapinya















Terima kasih kawan, selamat tinggal lawan.







p/s:Kadangkala kita dekat atas, kadangkala kita dekat bawah. Tapi berapa lama waktu kita dekat atas? dan berapa lama waktu kita dekat bawah?



*bertarung dengan nyawa. Tidak suka rasa ini. Tidak sesedap rojak ayam

102 comments:

  1. salam epal~

    awat lak en3 mcm nie? dah xmo nak berblogging lg ke??

    ReplyDelete
  2. cik epal,kenapakah?kenapa kena selamat tinggal?

    ReplyDelete
  3. Eh kenapa dah selamat2 tinggal ni Cik Epal? ahhh tak best ahhh gini!

    ReplyDelete
  4. rojak ayam mamak seksyen 7!sedap weh!
    :DD

    ReplyDelete
  5. nak gi mane ni sampai kena ucap selamat tinggal?
    pindah blog baru ke?

    ReplyDelete
  6. kenapa ni cik epal.. huhu.. cik epal tak sihat ke? banyak2 rehat ye.. makan evening primrose oil (EPO)... eh.. tetiba suh makan supplement :p


    cik epal.. teruskan berkarya... dni suka baca blog cik epal. kadang2 tak komen...tapi tetap pembaca setia.. goek2 habis entry cik epal ^_^

    ReplyDelete
  7. aik? adam baru nak kenal2, dah nak babai dah?

    apsal ek?

    ReplyDelete
  8. Naper say good bye? nak ke mane?

    ReplyDelete
  9. wah... bikin panas sepanas pisang goreng nih...

    ReplyDelete
  10. macam pelik aje entry nih,.

    ko nk stop blogging ke

    ReplyDelete
  11. jgn terus bersedih! chaiyok cik epal. Bangkit melawan dan pertahankan hak anda.. (ehhh kait tak? hehe)

    ReplyDelete
  12. cik epal mahu kemana?ishh..kasi suspen ni...

    ReplyDelete
  13. salam emmm cik epal nak p mana tu?nape say gud bye?

    ReplyDelete
  14. bubyee
    hehehe

    saya kawan
    bukan lawan

    ReplyDelete
  15. wa...npe adk wat entri cmni plak...
    curios dh nie...sedey pn de nie..
    uiks..xnk bfikiran yg bkn2..hurm..

    ReplyDelete
  16. nak gi mane cik epal?
    +___________+

    ReplyDelete
  17. eh, nk pegi mane ni? menjalankan kehidupan seharian bersama muncit ke? :DD
    anyway, just take care of yourself =)

    Kalau ade sumur di ladang,
    boleh kita menumpang mandi,
    kalau ada umur yg panjang,
    boleh kita berjumpa lagi.

    :DDD

    ReplyDelete
  18. Cakkk :)

    Smoga Allah melindungi mu dr kejahatan dunia dan akhirat~

    Amin ...

    ReplyDelete
  19. ehh cik epal nak pergi mana ini??? tetiba je babai... pelikk

    ReplyDelete
  20. erk???napa entry mcm sedih?mcm nak pegi jauh jer.....dont worry...1221steps still akan mengikuti perkembangan blog cik epal walaupun tak komen..seyesly sesetengah benda x tau nak komen aper...

    ReplyDelete
  21. cik epal nk pegi mne??
    nie msti sje nk bt gmpak kan?

    ReplyDelete
  22. eh epal kenapa ni??
    suspen ni.
    y?

    ReplyDelete
  23. ini entry perpisahan atau entri saja2?betul ke nak say goodbye?

    ReplyDelete
  24. salam

    naper ni cik epal????

    Jangan ilang lama-lama k. Moga segalanya akan kembali baik buat cik epal. Dipermudahkan laluan olehNya..

    ReplyDelete
  25. cik epal nk g mane?!

    nk ekot...eheheheheheheh

    "Sekali kite terjatuh, jangan jatuh untuk berkali-kali.."

    ReplyDelete
  26. percaye pade qada qadar je.. usaha & tawakal.. ;)

    ReplyDelete
  27. kenapa cik epal?

    nak stop ke? jgn...jgn...jgn!!!

    ReplyDelete
  28. ehh..nape weh?kau nak g mne?

    ReplyDelete
  29. ehh..nape weh?kau nak g mne?

    ReplyDelete
  30. ada rasa apa yang tak sedap tuh..?
    haihh..
    sama2 cik epal..
    suke je jengah cuci kepala baca entry blog cik epal ni..
    laayan..

    ReplyDelete
  31. jgn tinggaaaall daku cik'epal!!

    *_*

    ReplyDelete
  32. bila kita berada di bawah...takde orang akan faham situasi yang kita hadapi...hmmm susah macam tu!!

    ReplyDelete
  33. nak gi mana ni?
    jgn tinggal daku.
    T-T

    ReplyDelete
  34. ape kes pulak ni cik epal? are u going somewhere?

    ReplyDelete
  35. ko da kenapa ni dik oiii? penyakit April Fool ke?

    ReplyDelete
  36. aik knpa pla nk ucap selamat tinggal ni cik epal... ala x suka la cam ni... x best..x suka la ucapan2 selamat tinggal ni.. sunyi la miz canistal tanpa cik epal.. huhu

    ReplyDelete
  37. apakah maksudnye?

    adakah?...

    ...adakah cik epal nak berhijrah ke Uganda?

    jengjengjeng....

    ReplyDelete
  38. waa.. cik epal nak gi mane nih?.. tak nak ajak kite skali ke?.. nak ikot.. nak ikot.. :-)

    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. nape nie cik epal??..nk pegi mane??

    ReplyDelete
  40. lain macam jer..knp ni cik epal yang aku saynggg..sapa buat awak sampai nak pergi ..bagi tahu ..biar kodok kunyah telinga org tersebut.

    jgn pergi epal...kerana kalau kaw pergi mana kami nak cari epal yang comey.

    ReplyDelete
  41. ko nk ke mentor ke?? haha epal?

    ReplyDelete
  42. Selamat tinggal nak g mana ni?..

    ReplyDelete
  43. npe entry ini mnyentuh jiwa raga akk..

    ReplyDelete
  44. kejutan per nih cik epal...
    xmau lah serius2..

    ReplyDelete
  45. pehal emo nie cikepal? kalah main guli ke?

    hehe, hidup ibarat roda, kekadang atas, kekadang bawah.. yang penting jangan bagi roda tue stop.. hidup mesti terus...

    ReplyDelete
  46. kau nak exam dah ke .
    gud luck lol..
    hehehe..

    eh , aku x ambik berat sal kau ,
    sbb aku dah cukup berat..
    hahahk.

    ReplyDelete
  47. oo00iittt cik epal da nak off blog ke??

    ReplyDelete
  48. sayonara!!!
    hehheheheheh
    tp nak g mna cik epal oii..
    klu stakat nak g toilet..
    pastu dtg hadap pc balik..
    x payah ler nak wta cite sedih2 cmni...
    x sedap mcm rojak petis pun..
    :)

    ReplyDelete
  49. salam

    cik epal nak pi mana nie?

    datang ambil award ya dkt blog saya..

    ReplyDelete
  50. kenape bagi entry berpisah?cik epal nk tinggalkan blog ni ker?atau ade someone yg cik epal nak tinggalkn?

    ReplyDelete
  51. nk g mana??
    -silent reader-

    ReplyDelete
  52. lorh..cik epal nak g mana??huhuhu

    ReplyDelete
  53. yup hidup macam roda.. kat atas kat bawah selalu tergolek2.. janji kene rilek idop sempoi je suda le hohoho

    ReplyDelete
  54. smua org bz skang..test blmabak2..huhu.nuff dg.

    ReplyDelete
  55. nak g mane ni? sdih je baca.. uwawa!! uwawawawa!!

    ReplyDelete
  56. awak sakit ke?? speedy recovery for you i pray...hope you'll continue your writing coz its really cool and funny..

    p/s
    jangan lambat update blog k

    uppaa_ara

    ReplyDelete
  57. cik epal, lain mcm je entry kali ni..

    apa pun take care oke!
    keep blogging sbb kami sgt suka penulisan cik epal!

    ReplyDelete
  58. pening~


    thanks pada sesiapa yang komen di sini :)

    ReplyDelete