Saturday, March 6, 2010

first time upload video woh *bangga

Tak pernah pernah aku nak upload video kat blog ini. Saja la nak try test cuba cuba (da try, nak test pulakkk, cuba lagiii. Hadoiiii)





Saja je nak buang tebiat jap. Daripada buang angin merata rata. Lagi tak senonoh.




Terimalah..



Presenting..






Tajuk video: cara cara menumbuk tempe buat tempoyak sambil pakai baju rambung rambang dan rambu ramba dan bulu bulu. (Apa pasal panjang sangat tajuk?)





Sila KLIK SINI untuk lihat video.





Kalau tak nampak video, makna tak lama dah la tu. Berapa kali jumaat je la tu.





Wakakakaka (saje nak buat efek gelak untuk ceriakan diri sendiri. Padahal tak gelak pon)






Harap video chef misai lebat ini dapat membantu anda supaya memasak dengan gigih lagi. Selamat mencuba. Dah cuba boleh bagi rasa dan jangan lupa pada jiran tetangga.




Mood: nak pitam makan hasil masakan pakcik pakai seluar yankee sebelah. Kari kepala kambing masak kicap macadamia.(Amboiii nama masakan taknak kalah pakcik ni) Zzzz

31 comments:

  1. kekekke.. pandai laks wt lawak ea :)

    ReplyDelete
  2. cet tertipu lagi dengan cik epal
    haishhh

    ReplyDelete
  3. cik epal ni suke buang tebiat, hahahaha!! terkena jugak aku! =D

    ReplyDelete
  4. aku bunuh jugak cik Epal nih , kite dah eksaitedd gilee you know ! HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  5. ham ham ham peh..tertipu aku!

    ReplyDelete
  6. mne vid nye? errr bape kali jumat tgl ni..siyes pkcik x jumpe vid

    ReplyDelete
  7. best la video tu cik epal
    haha ;))

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    tak pena tahu macam mane nak uplode video..
    erkk..
    ggagagagaga

    ReplyDelete
  9. maik merepek mereban hri nih. tpmasih lagi klaka :))

    ReplyDelete
  10. huaaaaaaaarrgggghhh mati3 ingat cik epal letak video dia. nak curik tempe cik epal. tak kiraaa,,, haha

    ReplyDelete
  11. sikit lagi nak geget cik epal....buat jus epal jer lah...

    ReplyDelete
  12. oh.
    smpy hati cik epal menipu.
    ahha~

    ReplyDelete
  13. cik epal..
    saya nak gigit kamoo bole?
    sbb sara begitu lurus.
    nape sara nak tekan2 "klik sini" tak kuar apae2!
    haish lambat sarah ni.
    kena typo la..
    lol:P

    ReplyDelete
  14. huhuhu... best nyer video nie.. ;-)

    ReplyDelete
  15. haha..nak kne babab cik epal neh.:)

    ReplyDelete
  16. fren

    aku tak nampak apa2 pun..

    adakah aku tinggal berapa jemaat je. huhu

    ReplyDelete
  17. sungguh terer upload video,

    salamm,

    ReplyDelete
  18. hoh ! semua tertipu sudeyy .huhuhu

    ReplyDelete
  19. cik epal, kitorg ade brape kali jumaat lagi hah?

    sila kirekan.hahahaha

    ReplyDelete
  20. mula2 pelik gak la..setahu saya, cikepal da byk kali upload video kt blog..rupa2nya hanya gurauan *skema sebentar*

    ReplyDelete