Wednesday, February 17, 2010

Menjelang hari hari exam dan peperiksaan (eh! macam sama je exam dan peperiksaan)


ini kertas OMR. Boleh main rolek rolek bulat bulat jawapan yang mana berkenan di hati. Kalau tak tahu, boleh bawa dadu masuk dalam dewan peperiksaan untuk tembak mana mana jawapan yang berkenan. A, B C atau D untuk Donkeyyyyy~


http://emo.huhiho.com


konon konon jaga kesihatan. Makan buah tembikai pon jadi laaaaa.



http://emo.huhiho.com

kepala miong miong pening lalat




http://emo.huhiho.com

Mandi tak basah. Makan tak lena. Tidur tak kenyang. Berak tak basuh. (eh! apa pasal macam pelik je bunyik diaaa??)



http://emo.huhiho.com


rasa nak buat poco poco tapi tidak tahu step.



http://emo.huhiho.com


mata mungkin boleh jadi macam panda kerana bersengkang mata. Kalau bernasib baik, mungkin akan bersinar sinar.



http://emo.huhiho.com


ataupun begini. HOHHHHH menakutkan. Besaqqqqq nya mataaaaaaa~



http://emo.huhiho.com


Jangan hilang biji mata sudahhhhhhhhhhh. Parah nanti. Nanti masuk bilik. Roomate ingat Hantu jepun tiada mata pula.





http://emo.huhiho.com


Pura pura study hard. Tapi satu benda pon tak masuk dalam kepala hotak.



http://emo.huhiho.com


Bila di ganggu. Rasa mahu memberi pandangan yang sinis dan tajam kepada pengganggu.





http://emo.huhiho.com


Atau mahu belasah saja ala ala Abang Body ketak ketak kental bagi K.O.



http://emo.huhiho.com

Rasa mahu menyorok dalam bekas pensel.




http://emo.huhiho.com



Rasa mahu beli satu senapang gajah nak bawak masuk exam hall. Yeahhh berjuang berjuang berjuanggggggggg~





http://emo.huhiho.com


Susah susah sangat. Tidur ajeeeee laaaaaaaa. Harap harap semua yang di baca masuk meresap dalam kepala. hehh.



http://emo.huhiho.com



Jangan tidur sampai tak ingat dunia sudeyhhh. Nanti mata sembap. Nanti mata macam panda bear. Tak boleh jawab exam.








http://emo.huhiho.com


Pastinya semua berkobar kobar nak berjayaaaaa. Yeahhhh~





Kalau anda ada symptom symptom ini di kala menjelang peperiksaan. Ketahuilah dan Mengetahuilah bahawa anda seorang yang NORMAL. (normal la sangattt. Macam terencat pon ada.)



Pelakon tambahan : Budak gemuk PINK
Aktres Tambahan : Budak gemuk pink
Pembuat air teh tarik: Budak gemuk pink.
Pembekal tempe, kuaci dan cekodok pisang: Budak gemuk pink tolong habiskannnnn. mana tak gemuk??
Pelakon Kain labuh tambahan: Budak gemuk pink juga. (eh! Rozita Che Wan mana?)




p/s: Jangan direnung letihnya Usaha. Tetapi renunglah manisnya sebuah kejayaan. =)




49 comments:

  1. hahahahaha..

    nak terguling2 babi oww aku baca post engkaw ni...


    hahahahaha... tolong la....

    :D

    kaw mang lucu owwww.....

    ReplyDelete
  2. salam, cik epal~
    1st time komen setelah beberapa purnama jd silent reader..
    just want to say, hi~
    keep up the good work -ayt chegu skolah- ^^

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHA,lawakla sys,klu sedyh2 ni bole tergelak bace entry sys :D

    ReplyDelete
  4. Selamat Ber'EXam'.. cute entri ari ni ek

    ReplyDelete
  5. kita pn dh dekat nk exam dh.. semua yg atas tu betul :(

    ReplyDelete
  6. gudluck macik epal! eh.. silap! cik epal! :D

    ReplyDelete
  7. salam...u nk wat poco2 u belasah jer...u lompat katak 100 kali....ok la tu...

    ReplyDelete
  8. acehwah ,
    pesanan akhir yg menggugat tu..
    haha

    ReplyDelete
  9. haha lawak entry ni adoi sakit perut la gelak uhuk3
    gud luck cik kak epal ;)

    ReplyDelete
  10. berdoa dan tawakal..

    cute la makhluk pink tu...

    ReplyDelete
  11. hahaha...berusaha2!!!
    ps; jgn lupa cuci berak keyh~ nanti tak selesa jawab exam :P

    ReplyDelete
  12. betul2, kejayaan penting.. hehe.

    kim salam ngan budak gemuk pink..hehe

    ReplyDelete
  13. tgk je perkataan exam otak dah beku
    sha dh lame tak maen tembak dlm pekse
    *lame la sgt mase PMR je last

    ReplyDelete
  14. hanis zalikha nasihatkan makan ikan byk2..
    tempe pun bagus gak tapi selitla ikan sikit..
    hehe~

    good luck k..=)

    ReplyDelete
  15. yupp,
    syptom2 yg tepat sekali.
    cik epal ni nak exam kerr?

    ehehe :D

    ReplyDelete
  16. pesanan cik epal sungguh menjana pencawang elektrik study saya.. waaaaaaa... saya rasa sungguh bahagia. saya mahu study sungguh2...


    study mmolek mek weh.. nok jadi bbijok panda gak kena ghajengg... waaaaaaaahahaha,,, ^_^

    Goodluck cik epal!

    ReplyDelete
  17. naseb baek ice normal..
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  18. oh! oh! kamukah penghasil budak gmort pink itu? comel.

    ReplyDelete
  19. good luck cik epal..blog2 juga..pelajaran jangan dilupakan..penting utk masa depan...hik3...

    P/s : Cabaran di ruang pekerjaan lebih mencabar di masa depan

    ReplyDelete
  20. Nampak cam budak pink tu je yg berkobar semangat nk exam,awk tak ke??...hehe

    ReplyDelete
  21. gud luck cik epal yg comel....mesti boleh nyer...klu tk leh...belasah je laaa.....:))

    ReplyDelete
  22. gudlakk cik epal....stady smart okk!!~

    ReplyDelete
  23. Saya sungguh kagum dengan kebijaksanaan Cikepal menguasai blog. Tengah dok kaji ni, jauh sangatle saya tertinggal...merangkak tak sampai2. Siapa SIFU Cikepal ya?

    ReplyDelete
  24. tgh exam ye cik epal? uia exam mmg len dr U len. pelik je. ngeeee

    gud luck ye cik epal.
    jgn miong2. heeee

    ReplyDelete
  25. soalan bahagian 1 no 8...true...hahaha

    ReplyDelete
  26. huhuu
    lucu la dik epal..

    huh.
    tak suke exam
    :(

    ReplyDelete
  27. gud luck for ur exam..may Allah always bless u.. :)

    ReplyDelete
  28. hahahaha..lawak ko dik oiii. geget kang jari telunjuk tuh...hehe. pape pown, gud luck bebeh :)

    ReplyDelete
  29. memang betul bila exam aja, alamak.. semalam baru habis satu paper lagi.... hmmm nak tahu macam mana le result, kalau boleh hari ni juga nak suruh lecturer mark......

    Gangguan Seksual

    Nak Jadi Penjamin????

    ReplyDelete
  30. ...kadang2 org tak kacau saya, sebab saya yg tukang kacau org...=p

    ReplyDelete
  31. good luck.. :)

    Nak berjaya kena la usaha keras.. :)

    ReplyDelete
  32. good luck and all the best dear....

    ReplyDelete
  33. ha2 klakar btul post nie..
    nway good luck cik epal..
    he2..

    ReplyDelete
  34. meh nak ajar step poco-poco. music pleaseeeee. HAHAHA! :p :p :p

    ReplyDelete