Sunday, February 21, 2010

Ini boleh mendatangkan marah. Sudah lama aku tak mengamuk pumpang pumpang kebaboom ini.

Adeh la. Aku malas pulak nak melawan. Karang orang cakap tak profesional pulak. Hahahaha.



Dah dah. Kalau aku ada buat salah, terkasar bahasa, terkecil hati kau dalam sedar atau tidak, aku mintak maaf.




Karang macam cakar harimau pula. Baik dok dok tepi minum air sky juice sudah mencukupi. Kadangkala diam itu lebih baik. Tapi diam ke aku? Gonjeng macam tu la jugak aku nya. Hehh.




-bila marah, tengok benda comel comel. Kucing comel comel. Nanti tak jadi nak marah. weeee~



Senyum sahaja yang mampu. Maafkan aku. Aku bukan seorang yang sempurna. Masih budak budak berhingus yang perlu dibimbing. Terima kasih atas teguran dan nasihat berguna anda. =')





p/s: kepala makin tak function. Apa la yang bergegar gegar dan berlegar legar dalam kepala hotak ni pon tak tahu la. Hehhhhhh. (eh! tak baik mengeluh)

51 comments:

  1. aigoo~

    tak nak marah2 sayang~

    senyum2~~

    ReplyDelete
  2. apsal weh?? huhu sabo jelah k ;)

    ReplyDelete
  3. alahai...comelnye kucing tu...
    sabar ye ci epal...=)

    ReplyDelete
  4. hahaha , kau nk tisu ke ?
    utk lap hingus..
    kekeke..
    xpe2.
    yg pntg sabar..
    skang better..
    dlu kau kuat marah2..
    hahahak..

    ReplyDelete
  5. kenapa nie... cuba story skit kat akak... :)

    ReplyDelete
  6. eish2..tenung gambar kuceng tu lame2 eh..nanti reda lar =)

    ReplyDelete
  7. lebih kurang mcm kuceng kat rumah sha
    tp putih la

    comel ;D

    ReplyDelete
  8. cam ade masalah kerajaan Malaysia jer...huhuhu...ilek2 cik epal...sambil minum sky juice deh..

    ReplyDelete
  9. kalo marah,cik shima bersin.hehehe..so cik epal try bersin.hehe..

    ReplyDelete
  10. org kata tgk somethng yg comel mcm kucing or muka baby blh menyejukkan hati yg marah.. i guess that works well..

    ReplyDelete
  11. sabar yea cik epal..
    nway,cute cik kitten tu ^.^

    ReplyDelete
  12. uit. senyum sikit. har, kan comel tu cik epal. weee. =)

    ReplyDelete
  13. kenapa cik epal..apa yang buat anda marah??hahahahah..x pe jangan mrh2 nnt kena JUAL heheheheh

    ReplyDelete
  14. td emo. skng hulk pink? hehehe.. chill jela. lebih baik bdiam. daripada bising2. :D

    ReplyDelete
  15. Real girl isn't perfect. Perfect girl isn't real..so happy-happy la selalu..tak pyh down sangat ok hehehe PEACE!

    Aksi berani lelaki sempurna yang menyebarkan aksinya di internet!

    ReplyDelete
  16. Salam,

    Garang juga Cik Epal ni....

    Semenjak dua menjak ni..angin jer...

    Sabor sabor

    ReplyDelete
  17. bawak2 bersabar cik epal.biasalah tu nama pun hdup.ade je nk uji ksabaran yg ak seberapa ni~

    ReplyDelete
  18. jgn cepat marah cik epal.nanti cepattua..hehehe cool cool

    ReplyDelete
  19. serius comel lote itu kucing..
    haah~

    ReplyDelete
  20. hii yekkkk ada hingus lagi rupanya....

    ReplyDelete
  21. chayok la cik epal. senyum slalu.

    ReplyDelete
  22. jgn minum air yg berais...minum air suam byk2....ceria la slalu ok...tk cre

    ReplyDelete
  23. kalo rs nak marah..bek bwk2 tdo je..hehe bgn nt da lupe sket..

    ReplyDelete
  24. kalo rasa nak marah lagi... ambik wuduk skali... hehe menunggu cinta Tuhan sket (*__^)

    ReplyDelete
  25. ape kes epal.

    pakcik tkot blog ko mletop dow.. pkcik tgk rmai sgt da msuk blog ko neh..xleh tmpung nt..hehe

    ReplyDelete
  26. kalo marah ko makan je apam balik...kompom happy...hehehe

    ReplyDelete
  27. CIk epal jgn marah, tgklah saya, kan saya kiut.. hehe..

    ReplyDelete
  28. Epal..
    Kawal emosi..
    Jangan emosi kawal ko plak..
    Tenang beb.. :)

    ReplyDelete
  29. Rilek2.. Ambil kucing tu dan pusing2 kan.. Lepas tu biau dia gigit tangan.. kurang sikit marah tu

    ReplyDelete
  30. huhu... sabo cik epal.. sabo.. bawa bertendang ye :)

    ReplyDelete
  31. kenapa ni cik epal..sabar ek...bnyk2...:)

    ReplyDelete
  32. ehh..cik epal da abesh final ke?

    ReplyDelete
  33. helo nice to meet you..salam silaturrahmi.. i follow, follow me back ok

    ReplyDelete
  34. comel lah anak kucing tu...send kat sini lah..;)

    ReplyDelete
  35. cute gle kucing tuh. mta bulat cam guli.

    ReplyDelete
  36. Teman kalau Marah je makan.... Marah je makan.... Marah je makan.... last-last kenyang! Tak jadi marah! Lalalala

    ReplyDelete
  37. u had really changed. great! :)

    ReplyDelete
  38. sabar je..diam..tak lama lagi tutup la mulut org2 itu..hehe

    ehh men serkap jarang pulak.tp rasanya mesti ada yang dah sakitkan hati cikepal kan..

    sabor ye..

    ReplyDelete
  39. jgn marah2 ye cik epal :D
    senyum selalu..

    ReplyDelete
  40. ouh,maaf d terima.

    haha.sedangkan tak tahu hujung pangkal cerita.adei.

    ReplyDelete
  41. hello cik epal yg comel... :)
    nak tanya, gonjeng tu ape maknanya eh?

    p/s : secara tak formalnya vee nak menjemput cik epal join contest... jengoklah ke blog vee.. :)

    ReplyDelete
  42. uiks....jgn mengamuk! menonggeng blh. sbb x de sape nak mrh.

    hehehehehe..

    jom tukar link.

    ReplyDelete
  43. fuhfuhfuhfuih
    sabar ya mis apple...hehehe

    ReplyDelete
  44. hahaha!!! kadang tu bila kita terlampau marah boleh buat benda luar jangka. so, untuk elakkan benda tak baik berlaku...kawal amarah dengan baik. anda mampu ubahkannya..

    ReplyDelete
  45. kenapa dik? apa masalah?

    p/s : selesai cara baik ya!
    :)

    ReplyDelete
  46. he3..memaafkan org 2 kan amalan yg mulia..comey kucin..mcam tuan kot..huhu xD

    ReplyDelete