Wednesday, February 3, 2010

bila tengok budak CUTE...nak jugak ada anak anak CUTE..suka tengok baby cute miut =)

amboiii nak anak anak cute...macam la cute sangat aku nak anak cute cute...tapi kalau budak kecil semua mesti cute cute...bila jumpa budak budak kecil comel comel..rasa macam... "eeeee...comel nya kauuu....mak kau bagi makan apa ni sampai kau comel sangat haaa??!" sambil cubit cubit pipi budak comel tu....cubit pipi kuat kuat...cium pipi budak kecil kuat kuat jugak...amboii..rakus betul...lepas tu..budak kecil tu nangiss meleleh air liur dan air hingus...sebab pipi dah merah macam pakai blusher bila kena cubit dengan kakak dengki... (eh! aku ke yang dengki tu??)






comelnya kau budakkk....kecil kecil pon mata dah besar...







ini lagi comelllll...kecil kecil dah rabun pakai spek mata bedah...hikkk...




p/s: siapa suka tengok budak comel?? angkat tangannnn...dah..tak payah la angkat...dah macam hutan amazon dah tiak hang.....bughuk bebenauuu ghopenyaa...

66 comments:

  1. woa....comelnya.....
    cj agt suka budak kecil....
    tak sabar rasanya nak buat anak...wakakakah!!!!!

    ReplyDelete
  2. saye3!
    rasenyer mne ade org xske tgk baby comey en..klw jelez 2 adla kott..hihii~

    ReplyDelete
  3. aduiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    comeyy bangattt

    ReplyDelete
  4. Cik Epal pun comel ma... takyahla dengki kat budak gambar pertama tu... hehehehe. Tapi aku suka gambar no 2...

    ReplyDelete
  5. saya suka juga budak comel!


    nanti saya letak gamba adik saya yang comel pulak ye... ^_^

    ReplyDelete
  6. cik epal
    sapela tak suke tgk bdk comel?
    haha

    ReplyDelete
  7. saya suka juga tgok budak2 kiut ni..yang kiut je ehh..yang tak kiut main jauh2..

    owh..cuba baca entry ni..pasal sorang budak kecik yg best..

    http://kuehtart.blogspot.com/2009/11/ada-pelanduk-3-serupa.html

    ReplyDelete
  8. nak anak kene kawen cik epal..hihi

    ReplyDelete
  9. anak2 blogger penyubiru comel jugak.. ehehe

    ReplyDelete
  10. aksi si kecik mmg cumel !
    nk baby gk
    x saba x saba

    ReplyDelete
  11. saya suka...saya suka...saya..saya...(sambil melompat2 sbb cik epal xbg angkat tgn...huhuhu)

    ReplyDelete
  12. ya allah comelnyaaaa yang pipi merah tu. sape eh nama dia? rasenye famous gak budak tu. huhu

    ReplyDelete
  13. yeah!
    aku pon suka nengok baby ni..
    bila la nak ade bby sndr lak..huhuhuh

    ReplyDelete
  14. cutenye... anak kamu ke??
    hehehe

    ReplyDelete
  15. picit pipi kuat2. cium kuat2. gomol kuat2. haihh la dak comel.

    ReplyDelete
  16. haha :p cari laki cute dapat la anak cute.

    ReplyDelete
  17. amik anak angkat cik epal...leh ada baby segera...

    ReplyDelete
  18. arrrr... sangat comell!!~
    oke, nak kawen!

    ReplyDelete
  19. sabar yer cik epal lepas belajar nanti boleh la process untuk dapat anak hehehehe

    ReplyDelete
  20. saya doakan anak2 u nnti cute miut yee

    ReplyDelete
  21. weee...mason moon.
    suke2..

    adik dia y dua orang lagi pon encem2..
    biasalah anak mix..kawen mat salleh nanti bleh r dapat ank comel gitu.

    ReplyDelete
  22. hehee
    betul3
    sgt gemak tengok baby yg comey2 nie
    suka
    suka
    suka

    ReplyDelete
  23. gmbr yg 1st tu sgt stylo! haha kecik2 dh pakai headcap.. sungguh fashionable sey!

    ReplyDelete
  24. mesti cik epal leh dapat baby cute ni. confirm. haha

    ReplyDelete
  25. suka budak2 cute! jd xperlu angkat tgn..hehe..

    ReplyDelete
  26. *angkat tangan sambil kepit tiak..
    sis baru tebas okeh!! licin meh!!!

    ReplyDelete
  27. macam anak sedara nabil jew...heheheh

    ReplyDelete
  28. epal, kawen cepat! hohoho.. nk tgk gak cmne ank epal.. xD

    ReplyDelete
  29. mak bapak die cute. maka cute lah anaknya jua. tak gitu?? ;p

    ReplyDelete
  30. segeralah menikah ...
    wa setia menanti disini
    dah ready sila roger2 k?


    >>___<<

    ReplyDelete
  31. ish...sume nk ank comel..
    bf aku siap ckp nk ank cm mke aku..
    hehe..lawa tuh x der
    comel jer...sepet2 ckit
    pdhl dier mte beso..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  32. xsbar nk kwin..leh dpt anak! hehe..gtai! :)

    ReplyDelete
  33. mcm teringin je tu.. pe lagi tnggu

    ReplyDelete
  34. orang kata kalau dah berputik naluri suka kat budak2 tu boleh la cari calon tu hehe.

    jom join kontes!

    ReplyDelete
  35. saya kiut. eh silap. saye suke kiut jugak.

    ReplyDelete
  36. owh aena angkat jari!! suke2 budak2 sangat2!!

    ReplyDelete
  37. salam....tp kalo dpt anak x cute...redha je la....hehe

    ReplyDelete
  38. nak cri bakal mak bdk yg comel2..nanti anak2 pon cute...kekeke

    ReplyDelete
  39. hoh aku sukeee ekeke~angkat tangan sambil kaber2 ketiak~

    ReplyDelete
  40. bukan ker baby yg pertama tue berlakon dalam "baby and me..."

    Hmmmm... CikEpal dh sampai seru ker...? :)

    ReplyDelete
  41. alangkah indah bila impian jadi kenyataan..saya mmg nak..huhu..

    ReplyDelete
  42. budak aje cute..mak bapak blm tentu cute lagi cik epal oooooii!

    ReplyDelete
  43. cik epal, comelnye budak2 ni.
    cett, dengki pulekk xde adek comel cmtu.
    hahaha.

    ReplyDelete
  44. Cik epal jgn riso sebab muka cik epal kan cute.. for sure nanti anak-anak cik epal cute mcm mummy dia.. hihik

    ReplyDelete
  45. baby tu nama dia mason, gila popular kat korea,, nasibla dia budak lg, kalau sebaya ngn dia,, da lama dahhh,, hehehe

    ReplyDelete
  46. nama dia mason,, baby mason. gila popular kat korea,, nasib baik dia budak lg, kalau sebaya dah lama dah,,, hehehe

    ReplyDelete
  47. baby mason!!!! suka sngat ngn budak ni, kcik2 lagi da famous,,,

    ReplyDelete
  48. saye angkat tangan tinggi2...ni rs nak kawen cpat2 neh..hahaa

    ReplyDelete
  49. Hai cik epal.nice blog.okay ini memang komen sincere:) 1st time baca blog u hari ini but then rasa menarik.anyway im new in blogger industry.hehe.kalau sudi silalah layari blog saya and put some comments membina maybe.
    http://aydamunir.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. hai cik epal.nice blog.okay ni memang sincere coment:) 1st time dtg sini but then rasa menarik.im new in blogger industry.mehla dtg melawat baby blog saya n put some membina comments maybe.
    http://aydamunir.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. budak2 mmg comel
    haih
    jd budak2 balik jom!

    ReplyDelete
  52. huu yg pakai spek tu da mcm rupa harry potter dah tu..cute2..;p

    ReplyDelete
  53. cute nyew!!
    mintak2 klau i ade ank,
    cute mcm tue..
    hahhaa...

    ReplyDelete
  54. haha. comel budak tu. budak yg sama kan?haha. print beso2 tampal dlm bilik. manalah tau nanti dah kawen pg ptg siang mlm tgk gmbar budak tu
    cik epal boleh dpt anak muka cm budak tu nanti.haha:D

    ReplyDelete