Sunday, January 3, 2010

tengok gambar pon sudah menggiurkan...dah sampai meleleh air liur tengok ni haaa.....


-meleleh air liur menengoknya seperti meleleh nya chocolate syrup tu..perrrghhhh...seksi betul la benda alah ni... (jangan dok meleleh benda lain pulak ye cik abang cik abang...cik akak baik sikit la selalunya)-







-memang terbaikkkkk dari ladanggg..ada bola bola dua bijik-







-dah lama tak makan waffle a n w ni....mengidam pulak tiba tiba-







-meleleh air liur tengok...ada chocolate mountain with kacang kacang dan aiskrim dengan pisang...tapi bukan pisang goreng pak mat rasanya yang digunakan...streettttttt (bunyik lap air liur)-












ok..dah..cukop la lima gambar ni je yang aku tempek....bukan senang aku nak tempek gambar makanan dekat blog aku ni.....tiba tiba pulak perut berbunyi ber headbanging cacing kerawit dalam perut ni haaa....memang gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati betul la.....aku jarang pergi ANW ni....kalau pergi pon aku makan waffle dengan minum root beer aje...yang lain lain agak kurenggggg sikit lah bagi aku....mencekik subway lagi bagus...sihat dan mengenyangkan....



http://emo.huhiho.com


aku nak join budak gemuk pink main bola sepak.....terror siottt budak gemuk pink timbang bola...sampai sekarang tak jatuh jatuh lagi bola tu....tengok tengok.....kalau budak kembar Zaquan Adha dan Aidil Zakuan tengok budak gemuk pink terror macam ni...mesti MENANGIS air mata darah dia orang tengok woooo....jangan memain dengan budak gemok pink belaan aku...kau orang kutuk kutuk dia...siap la kau.....

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

115 comments:

sI tEDI said...

gile lapau lah aku tgk!!


dak epal..
kau ada mengalami masalah inlan kat large rectangle gak ke?

iklan x kuo?

Fadzly@RyCO said...

Wahhhh A&W .. I likeeeeee.
Tapi mcm u jugak i prefer Subway lagi .. Italian BMT n Subway Melt ... wahhhh lapar ler plak hehe

Sharinginfoz said...

sodapnya..... my daughter mesti suka.. strawberry....

Pakai Glasses??

Azam 2010, Boleh Capai Ke??

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

marbelesss........


sedap gler...........

Zuewairy said...

adussss...

cik epal..

kamo membuatkan sy lapo~

mmg terliur..

krok2~ perut berbunyi;)

Fahim 'n Alin said...

td bdk gumok 2 timbang bola tjatuh..ko xpasan kot..

saypOOL rafhtello said...

waffle best.tp klu mkn byk muak..

AzuanBudakPandai said...

waffle memang sedap hoho

Fratika said...

cik epal..tenkiutmiutmiut bagi tips kurus..wacayasamalu!

respek ahh dulu chubby skg keding je..terbaekk!

cik EPAL said...

si tedi;


inlan kat large rectangle??? apa tu ea?? tak paham lerrr....huhu

cik EPAL said...

fadzly;


yeahhh...subway lagi best..kenyang pon kenyang...lapar?? g la subway..haha :D

cik EPAL said...

sharingfoz;


yang ada strawberry tu yang besttt :)

.rENEx. said...

rasa mcm nk g beli skrg..
haha~

meleleh da air liur ni..
=]

cik EPAL said...

gadis kampung;


memang mabelesss :D

cik EPAL said...

zuewairy;


hakk..nasib badan la lapooo....siapa suruh perut bunyik2x :D

cik EPAL said...

fahim n alin;

mana ada dia timbang terjatuhhh..tak ada ponnnn

cik EPAL said...

saypool;


aah...kalau sekali sekala layan waffle ni ok la...selalu memang nak muntah jugak makan

cik EPAL said...

azuanbudakpandai;


boleh la..sedap la jugak :)

dmx said...

wah....
ape pun...
temekaceh....
wat..in4
diet tuu.....huhuhuh
azam 2010....kurus lurr

camne...ngan pic instent food tu
bisa....trgoda gaban
heheheh....

cik EPAL said...

fratika;


my pleasure...tak de la keding sangat sekarang pon..hohhh

cik EPAL said...

renex;


haa..pergi al beli....bawak basikal elok elok ye :)

Roxy Zai said...

wah..lapar dh...........

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

cik epal//possikit kat UKM ni...lapo bangat...

Cik Akma said...

makkk haihh gle mnggodaaaa hehh

farhana said...

wah..waffle :)
sodappp
tp tempe lg besttt hii~

pak long said...

salam...
fuhhh memang sedap...terbaik dari ladang....

nursarah said...

aku lagi terliur ngan makanan tradisional melayu..hikhik.

cik EPAL said...

dmx;


hehe..my pleasure...info diet tu dah lama dahhh buat...


jangan tergoda sudah la ea :)

cik EPAL said...

roxy zai;


pegi la makan kalau lapar :)

Si budak Aboi said...

tak leleh pun ! hehehe

Che Li said...

cait buat aku teruje la plak..

Uruchimaru @ kf said...

lagi terliuq klu cik epal banje kf nie hehehe........

akiss said...

hahaha. mmg mengiurkan. xpe. kurangkan nasik konfem leh kurang kilo =)

oranglidi said...

a dan w?!!!!!

oranglidi said...

lame x singgah!

Cik Biol said...

anw burger x sedap root beer dia je besh hehe

hoh x de tempe arini???
majok2 uwaaaa
~sambil hentak2 kaki~hehe

emma songall said...

aaaaaaaaaaaaa.
sedapnya tgk.
nk..nk..nk!

Fia Batrisya said...

yummy...! hehe:P

neyh nak pi nambah lemak gak neyh..

lia bulat said...

masyallah sdp nya.....
tgoda tekuciwa...hehehe

s.c.h.u.l.t said...

drooling utk pic pertama! :D

sesungguhnya icecream dan choc memang Heaven Made ;)

missiesya said...

aduh..terliur tgk ni..huhu..perut berkeroncong

Kaito said...

siot..batal pose aku...hehe...ko nye pasal la cik epal...haha

mUTe said...

memang meleleh. Nak satu!

missgee said...

makan..
makan..
gumuk..
gumuk..
hahaha

cik EPAL said...

roxy zai;


ok..boleh bukak tudung saji dekat dapur sekarang :D

cik EPAL said...

muhamad arif;


alaaa...tak main la pos pos....posmen cuti hari niiii

cik EPAL said...

cik akma;

haa...sila tergodaa :)

cik EPAL said...

farhana;


haaa..tahu takpe...tempe masih lagi menjadi pujaan :)

cik EPAL said...

pak long;


iyooo memang terbaok dari ladanggg :D

cik EPAL said...

nursarah;


yeahh makanan tradisional melayu tidak dilpuakan :)

cik EPAL said...

si budak aboi;

elehhh tipu la tuu :)

cik EPAL said...

che li;

sila teruja sambil buat muka terujaa :D

cik EPAL said...

uruchimaru;


saya tiada duit..harap maaaf

cik EPAL said...

akiss;


heee...nasik tak amek..tapi amek benda benda macam ni...memang sama dengan je la naik kilo :D

cik EPAL said...

orang lidi;

ye..a a n double u :)

cik EPAL said...

oranglidi;

sila singgah selalu :)

cik EPAL said...

cik biol;

alaaa..esok lusa la baru promote tempeee :D

sYukCurZ said...

kena panggil cik strawberri lak la

cik EPAL said...

emma;

pergi la beli sendiri...mana boleh nak nak je :D

cik EPAL said...

fia batrisya;


tambah la lemak anda...jangan menyesal di kemudian hari sudah la :D

cik EPAL said...

lia;

laa..nak kuciwa kenapa?? tegoda sahaja sudah memadai :D

cik EPAL said...

schult;


pic pertama memang sangat menggiurkannn

cik EPAL said...

missiesya;


perut nyanyi lagi keroncong apa tu?? :D

cik EPAL said...

kaito;


yeke pose tu?? macam tak pose je tengok muka :D

cik EPAL said...

mute;

sila beli di pasar malam berhampiran anda :)

cik EPAL said...

missgee;


jangan makan lebih lebih sangatt :)

cik EPAL said...

syukcurz;


saya bukan cik strawberi :d

ardinihumaira said...

Sampai hati cik epal wat sy mcm nie.. Sy tak sangka.. Sy frust frust dan frust.. Sdih sy mengenangkan pbuatan cik epal ni. Sy akan laporkan pd pihak berkuasa. Biar mereka ambl tndakan susulan dan tindakan lanjut mahupun tindakan tata babai tertib.

Hu..sampai hati buat saya lapar...


Wink wink wink ;-)


Cik epal suspen x dgn ayat notti i? Ehuhehuhe. I bgurau sendu jew! Peace

hisham said...

salam..abg x meleleh pn..haha..yg bola 2 bijik tu i tertarik ler..hehe..elok je melekat x bergolerk yer...huhu

Edriena Hazelina said...

cheh.. ingat tadi nak bagi resepi.

hehe..

tapi memang leh terliur tengok waffles macam tu..

jom bukak kedai waffles..

akak tukang tengok je, cik epal wat waffles!

JMR said...

giler menggiurkn..dah tak tahan nih..hehehe..laporr...

Didi Nadhirah said...

menyelerakan yummy

aemyLina™ said...

wah... ni boleh bikin batal pose sunat ku.. hahaha..

kompem pasni meraban naj g cari A&W...

nak meraban g batu burok r pasni....
muahahahaha...

aNiSa hANg tUaH said...

sedapnye

dah lapar ni

:)

cik EPAL said...

ardinihumaira;


tak suspender pon dengan ayat tuuu...sila cuba lagi...huakaka :D


terima kasih kerana lapar..hehe

cik EPAL said...

hisham;


amnboiiiiiiiii tertarik dekat situ je yeeeeee

cik EPAL said...

edriena;

malas la nak bukak...nak makan nak la...sebab saya pemalas nak buat kerja...nak makan saya rajin :D

cik EPAL said...

jmr;


heee...apa yang tak tahan tuhhh

cik EPAL said...

didi nadhirah;


yee..sangat menyelerakan :)

cik EPAL said...

aemy;

wahhh pose ke??? dok watpe pergi batu buruk tu??? :D

cik EPAL said...

anisa hang tuah;;


dah lapar..pergi makan ok :)

Cheno said...

blogwalking sambil picit nuff :D
btw, meleleh jugak nii. hee.

cokelat lover said...

mak aih..memh trliur..huhu
klik2..

aku zaty said...

ya Allah,
sedap nye kalo dpt nie..
[smbil buat muke gian]

hee~
nak! nak!=p

cik EPAL said...

cheno;


hee..jangan meleleh lebih lebih pula ye :)

cik EPAL said...

cokelat lover;


lap air liur tu :)

cik EPAL said...

aku zaty;


jangan la buat muka gian sangatt :D

Daffodil D said...

menggiurkan!! eh silap, meliurkan! he he

DILA is AZIE said...

beshnye. rase cm nak mamam je. :)

GhOsToNe said...

weh..

besh gilew kot!

sedap dowh!

Rara said...

haiyoo cik epal..sdapnye..ble mao blnje mknan cmni plak? xkn tnjuk je? hehe :)

cik EPAL said...

daffodil;

ala..cakap je la menggiurkan :D

cik EPAL said...

dila is azie;

mamam je la..cuba mamam dari situ :)

cj'alhafiz said...

OMG!!! sodap gila nmpak...tapi nasib ler i'm not craving for ice cream!!!

mesti mahal gila ni....
student mcm cj ni tak dapet ler nk meraso eh...

cik EPAL said...

ghostone;


ye..sedap lemak berkrim :D

cik EPAL said...

rara;


tunjuk je la dulu..mana boleh gelojoh terus belanja terus :D

enyheartsdiamond said...

omg!lapaq waffle pulak ni!

Best Of Me 321 said...

Nak diet pun tak jadi bila tengok gambar tu, siot tol :)

nestle & dell 4u

~Cik S~ said...

cik epal, i nak kutuk jugak! haha...terer timbang bola tapi apsal perut buncit die xturun2? haha..jgn marah

lea said...

nampak mcm sedap..
xpenah pun makan waffer kat a&w..
nanti nk try la

se k3c!k said...

sedapnye cik epal..
rasa lapar tetiba.haishh

Qh!EeK@n AiZaw@ said...

arrr...

terliur aku tgk picha tue..
sungguh menyelerahkan..

M O N I C A said...

waaaa..sedapnyaaaa..ada gik terbaik dr ladang..XD

bloginformasi said...

Paling sedap makan Waffle dekat Carnival Mall Seberang Jaya. Betul-betul kat depan pintu masuk Giant.

By the way kalau nak download takwim persekolahan 2010 bolehlah layari bloginformasi.com

Arra JaSmY said...

huhu...sedapnye...slurpppp....lapar..huhuhu

isha said...

subway mmg sehat
dh besar
harge pon bsr

Farhana said...

Huhu.. Sodap eh.. Saye tak penah makan mende ni.. Ahaks.. ;p

Qismina said...

sdap3... terutama pic yg first... meleleh skali.. nakkkkkk... cik epal sila laa blanja sy yer... huhu

Faqihah Aziz said...

memula baca entri ni jeles dengan cik epal sebab dapat makan waffle aiskrim A&W. favorite itu. tapi xpe. i dah dapat makan mcflurry dah. sila lihat di blog saya :-p

POSH76 said...

sedapnyer waffle tu ni yg buat tingini ni huhu

kli2k drumstik

Morpheus and Diana said...

nyummy2!! my fav!! lama gile da tak makan!

Dak Wan said...

Tak pedulik, courier kat teman cepat waffle tu. Hahaha.

nyna said...

lapar terus!
sedap giles.

rauain said...

eee.sumpa aku lapar dowh!cubit ko kang!

Mohd Zaid Othman said...

yammie

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !