Sunday, January 3, 2010

tengok gambar pon sudah menggiurkan...dah sampai meleleh air liur tengok ni haaa.....


-meleleh air liur menengoknya seperti meleleh nya chocolate syrup tu..perrrghhhh...seksi betul la benda alah ni... (jangan dok meleleh benda lain pulak ye cik abang cik abang...cik akak baik sikit la selalunya)-







-memang terbaikkkkk dari ladanggg..ada bola bola dua bijik-







-dah lama tak makan waffle a n w ni....mengidam pulak tiba tiba-







-meleleh air liur tengok...ada chocolate mountain with kacang kacang dan aiskrim dengan pisang...tapi bukan pisang goreng pak mat rasanya yang digunakan...streettttttt (bunyik lap air liur)-












ok..dah..cukop la lima gambar ni je yang aku tempek....bukan senang aku nak tempek gambar makanan dekat blog aku ni.....tiba tiba pulak perut berbunyi ber headbanging cacing kerawit dalam perut ni haaa....memang gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati betul la.....aku jarang pergi ANW ni....kalau pergi pon aku makan waffle dengan minum root beer aje...yang lain lain agak kurenggggg sikit lah bagi aku....mencekik subway lagi bagus...sihat dan mengenyangkan....



http://emo.huhiho.com


aku nak join budak gemuk pink main bola sepak.....terror siottt budak gemuk pink timbang bola...sampai sekarang tak jatuh jatuh lagi bola tu....tengok tengok.....kalau budak kembar Zaquan Adha dan Aidil Zakuan tengok budak gemuk pink terror macam ni...mesti MENANGIS air mata darah dia orang tengok woooo....jangan memain dengan budak gemok pink belaan aku...kau orang kutuk kutuk dia...siap la kau.....

115 comments:

  1. gile lapau lah aku tgk!!


    dak epal..
    kau ada mengalami masalah inlan kat large rectangle gak ke?

    iklan x kuo?

    ReplyDelete
  2. Wahhhh A&W .. I likeeeeee.
    Tapi mcm u jugak i prefer Subway lagi .. Italian BMT n Subway Melt ... wahhhh lapar ler plak hehe

    ReplyDelete
  3. adussss...

    cik epal..

    kamo membuatkan sy lapo~

    mmg terliur..

    krok2~ perut berbunyi;)

    ReplyDelete
  4. td bdk gumok 2 timbang bola tjatuh..ko xpasan kot..

    ReplyDelete
  5. cik epal..tenkiutmiutmiut bagi tips kurus..wacayasamalu!

    respek ahh dulu chubby skg keding je..terbaekk!

    ReplyDelete
  6. si tedi;


    inlan kat large rectangle??? apa tu ea?? tak paham lerrr....huhu

    ReplyDelete
  7. fadzly;


    yeahhh...subway lagi best..kenyang pon kenyang...lapar?? g la subway..haha :D

    ReplyDelete
  8. sharingfoz;


    yang ada strawberry tu yang besttt :)

    ReplyDelete
  9. rasa mcm nk g beli skrg..
    haha~

    meleleh da air liur ni..
    =]

    ReplyDelete
  10. gadis kampung;


    memang mabelesss :D

    ReplyDelete
  11. zuewairy;


    hakk..nasib badan la lapooo....siapa suruh perut bunyik2x :D

    ReplyDelete
  12. fahim n alin;

    mana ada dia timbang terjatuhhh..tak ada ponnnn

    ReplyDelete
  13. saypool;


    aah...kalau sekali sekala layan waffle ni ok la...selalu memang nak muntah jugak makan

    ReplyDelete
  14. azuanbudakpandai;


    boleh la..sedap la jugak :)

    ReplyDelete
  15. wah....
    ape pun...
    temekaceh....
    wat..in4
    diet tuu.....huhuhuh
    azam 2010....kurus lurr

    camne...ngan pic instent food tu
    bisa....trgoda gaban
    heheheh....

    ReplyDelete
  16. fratika;


    my pleasure...tak de la keding sangat sekarang pon..hohhh

    ReplyDelete
  17. renex;


    haa..pergi al beli....bawak basikal elok elok ye :)

    ReplyDelete
  18. cik epal//possikit kat UKM ni...lapo bangat...

    ReplyDelete
  19. makkk haihh gle mnggodaaaa hehh

    ReplyDelete
  20. wah..waffle :)
    sodappp
    tp tempe lg besttt hii~

    ReplyDelete
  21. salam...
    fuhhh memang sedap...terbaik dari ladang....

    ReplyDelete
  22. aku lagi terliur ngan makanan tradisional melayu..hikhik.

    ReplyDelete
  23. dmx;


    hehe..my pleasure...info diet tu dah lama dahhh buat...


    jangan tergoda sudah la ea :)

    ReplyDelete
  24. roxy zai;


    pegi la makan kalau lapar :)

    ReplyDelete
  25. cait buat aku teruje la plak..

    ReplyDelete
  26. lagi terliuq klu cik epal banje kf nie hehehe........

    ReplyDelete
  27. hahaha. mmg mengiurkan. xpe. kurangkan nasik konfem leh kurang kilo =)

    ReplyDelete
  28. anw burger x sedap root beer dia je besh hehe

    hoh x de tempe arini???
    majok2 uwaaaa
    ~sambil hentak2 kaki~hehe

    ReplyDelete
  29. aaaaaaaaaaaaa.
    sedapnya tgk.
    nk..nk..nk!

    ReplyDelete
  30. yummy...! hehe:P

    neyh nak pi nambah lemak gak neyh..

    ReplyDelete
  31. masyallah sdp nya.....
    tgoda tekuciwa...hehehe

    ReplyDelete
  32. drooling utk pic pertama! :D

    sesungguhnya icecream dan choc memang Heaven Made ;)

    ReplyDelete
  33. aduh..terliur tgk ni..huhu..perut berkeroncong

    ReplyDelete
  34. siot..batal pose aku...hehe...ko nye pasal la cik epal...haha

    ReplyDelete
  35. makan..
    makan..
    gumuk..
    gumuk..
    hahaha

    ReplyDelete
  36. roxy zai;


    ok..boleh bukak tudung saji dekat dapur sekarang :D

    ReplyDelete
  37. muhamad arif;


    alaaa...tak main la pos pos....posmen cuti hari niiii

    ReplyDelete
  38. cik akma;

    haa...sila tergodaa :)

    ReplyDelete
  39. farhana;


    haaa..tahu takpe...tempe masih lagi menjadi pujaan :)

    ReplyDelete
  40. pak long;


    iyooo memang terbaok dari ladanggg :D

    ReplyDelete
  41. nursarah;


    yeahh makanan tradisional melayu tidak dilpuakan :)

    ReplyDelete
  42. si budak aboi;

    elehhh tipu la tuu :)

    ReplyDelete
  43. che li;

    sila teruja sambil buat muka terujaa :D

    ReplyDelete
  44. uruchimaru;


    saya tiada duit..harap maaaf

    ReplyDelete
  45. akiss;


    heee...nasik tak amek..tapi amek benda benda macam ni...memang sama dengan je la naik kilo :D

    ReplyDelete
  46. orang lidi;

    ye..a a n double u :)

    ReplyDelete
  47. oranglidi;

    sila singgah selalu :)

    ReplyDelete
  48. cik biol;

    alaaa..esok lusa la baru promote tempeee :D

    ReplyDelete
  49. kena panggil cik strawberri lak la

    ReplyDelete
  50. emma;

    pergi la beli sendiri...mana boleh nak nak je :D

    ReplyDelete
  51. fia batrisya;


    tambah la lemak anda...jangan menyesal di kemudian hari sudah la :D

    ReplyDelete
  52. lia;

    laa..nak kuciwa kenapa?? tegoda sahaja sudah memadai :D

    ReplyDelete
  53. schult;


    pic pertama memang sangat menggiurkannn

    ReplyDelete
  54. missiesya;


    perut nyanyi lagi keroncong apa tu?? :D

    ReplyDelete
  55. kaito;


    yeke pose tu?? macam tak pose je tengok muka :D

    ReplyDelete
  56. mute;

    sila beli di pasar malam berhampiran anda :)

    ReplyDelete
  57. missgee;


    jangan makan lebih lebih sangatt :)

    ReplyDelete
  58. syukcurz;


    saya bukan cik strawberi :d

    ReplyDelete
  59. Sampai hati cik epal wat sy mcm nie.. Sy tak sangka.. Sy frust frust dan frust.. Sdih sy mengenangkan pbuatan cik epal ni. Sy akan laporkan pd pihak berkuasa. Biar mereka ambl tndakan susulan dan tindakan lanjut mahupun tindakan tata babai tertib.

    Hu..sampai hati buat saya lapar...


    Wink wink wink ;-)


    Cik epal suspen x dgn ayat notti i? Ehuhehuhe. I bgurau sendu jew! Peace

    ReplyDelete
  60. salam..abg x meleleh pn..haha..yg bola 2 bijik tu i tertarik ler..hehe..elok je melekat x bergolerk yer...huhu

    ReplyDelete
  61. cheh.. ingat tadi nak bagi resepi.

    hehe..

    tapi memang leh terliur tengok waffles macam tu..

    jom bukak kedai waffles..

    akak tukang tengok je, cik epal wat waffles!

    ReplyDelete
  62. giler menggiurkn..dah tak tahan nih..hehehe..laporr...

    ReplyDelete
  63. wah... ni boleh bikin batal pose sunat ku.. hahaha..

    kompem pasni meraban naj g cari A&W...

    nak meraban g batu burok r pasni....
    muahahahaha...

    ReplyDelete
  64. ardinihumaira;


    tak suspender pon dengan ayat tuuu...sila cuba lagi...huakaka :D


    terima kasih kerana lapar..hehe

    ReplyDelete
  65. hisham;


    amnboiiiiiiiii tertarik dekat situ je yeeeeee

    ReplyDelete
  66. edriena;

    malas la nak bukak...nak makan nak la...sebab saya pemalas nak buat kerja...nak makan saya rajin :D

    ReplyDelete
  67. jmr;


    heee...apa yang tak tahan tuhhh

    ReplyDelete
  68. didi nadhirah;


    yee..sangat menyelerakan :)

    ReplyDelete
  69. aemy;

    wahhh pose ke??? dok watpe pergi batu buruk tu??? :D

    ReplyDelete
  70. anisa hang tuah;;


    dah lapar..pergi makan ok :)

    ReplyDelete
  71. blogwalking sambil picit nuff :D
    btw, meleleh jugak nii. hee.

    ReplyDelete
  72. ya Allah,
    sedap nye kalo dpt nie..
    [smbil buat muke gian]

    hee~
    nak! nak!=p

    ReplyDelete
  73. cheno;


    hee..jangan meleleh lebih lebih pula ye :)

    ReplyDelete
  74. cokelat lover;


    lap air liur tu :)

    ReplyDelete
  75. aku zaty;


    jangan la buat muka gian sangatt :D

    ReplyDelete
  76. menggiurkan!! eh silap, meliurkan! he he

    ReplyDelete
  77. beshnye. rase cm nak mamam je. :)

    ReplyDelete
  78. weh..

    besh gilew kot!

    sedap dowh!

    ReplyDelete
  79. haiyoo cik epal..sdapnye..ble mao blnje mknan cmni plak? xkn tnjuk je? hehe :)

    ReplyDelete
  80. daffodil;

    ala..cakap je la menggiurkan :D

    ReplyDelete
  81. dila is azie;

    mamam je la..cuba mamam dari situ :)

    ReplyDelete
  82. OMG!!! sodap gila nmpak...tapi nasib ler i'm not craving for ice cream!!!

    mesti mahal gila ni....
    student mcm cj ni tak dapet ler nk meraso eh...

    ReplyDelete
  83. ghostone;


    ye..sedap lemak berkrim :D

    ReplyDelete
  84. rara;


    tunjuk je la dulu..mana boleh gelojoh terus belanja terus :D

    ReplyDelete
  85. Nak diet pun tak jadi bila tengok gambar tu, siot tol :)

    nestle & dell 4u

    ReplyDelete
  86. cik epal, i nak kutuk jugak! haha...terer timbang bola tapi apsal perut buncit die xturun2? haha..jgn marah

    ReplyDelete
  87. nampak mcm sedap..
    xpenah pun makan waffer kat a&w..
    nanti nk try la

    ReplyDelete
  88. sedapnye cik epal..
    rasa lapar tetiba.haishh

    ReplyDelete
  89. arrr...

    terliur aku tgk picha tue..
    sungguh menyelerahkan..

    ReplyDelete
  90. waaaa..sedapnyaaaa..ada gik terbaik dr ladang..XD

    ReplyDelete
  91. Paling sedap makan Waffle dekat Carnival Mall Seberang Jaya. Betul-betul kat depan pintu masuk Giant.

    By the way kalau nak download takwim persekolahan 2010 bolehlah layari bloginformasi.com

    ReplyDelete
  92. huhu...sedapnye...slurpppp....lapar..huhuhu

    ReplyDelete
  93. subway mmg sehat
    dh besar
    harge pon bsr

    ReplyDelete
  94. Huhu.. Sodap eh.. Saye tak penah makan mende ni.. Ahaks.. ;p

    ReplyDelete
  95. sdap3... terutama pic yg first... meleleh skali.. nakkkkkk... cik epal sila laa blanja sy yer... huhu

    ReplyDelete
  96. memula baca entri ni jeles dengan cik epal sebab dapat makan waffle aiskrim A&W. favorite itu. tapi xpe. i dah dapat makan mcflurry dah. sila lihat di blog saya :-p

    ReplyDelete
  97. sedapnyer waffle tu ni yg buat tingini ni huhu

    kli2k drumstik

    ReplyDelete
  98. nyummy2!! my fav!! lama gile da tak makan!

    ReplyDelete
  99. Tak pedulik, courier kat teman cepat waffle tu. Hahaha.

    ReplyDelete
  100. eee.sumpa aku lapar dowh!cubit ko kang!

    ReplyDelete