Sunday, January 24, 2010

maggi kari meletup....hambek sekali tiga bungkus bantai...

datang datang bilik naza...


cik epal: nak makanan...laparrrrr.....ada makanan tak bilik ni?? (sambil gosok gosok perut tanda lapar)


junior bilik naza: kita ada maggi...akak nak maggi tak??


cik epal: nak!!


junior bilik naza: kita buat tiga bungkus ea...kita makan tiga orang...


naza bukan dengar...dia tengah layan youtube....tengok video ehem ehem...kau tengok youtube ke redtube naza??


cik epal: tiga bungkus?? banyaknyaaaa...larat ke nak makan karang??


si junior pon pergi membuat proses buat maggi....sampai sampai je..5 minit seterusnya...


junior bilik naza: dah siap dah maggi...jom makan ramai ramai...




menyelerakan bukan??





cik epal: wuhuuuuu...(lompat katil) mari kita mencekikkk...lama tak makan maggi....


banyak banyak maggi...aku suka perisa tom yam...perisa lain aku kurang sikit..tapi dah ada orang offer..pastinya aku yang paling gelojoh....kalau boleh nak habiskan je satu tupperware tu...hirup hirup sambil buat sound effect slurppppp....sangat la tak senonoh...tapi di sebab kan aku baik...dan berperi kemanusiaan terhadap naza dan juniornya yang comel...aku hanya memakan maggi itu sebanyak dua sudu camca besar sahaja...dan hanya makan 2 3 helai maggi....percaya atau tidak?? sila percaya.....





gila pedas maggi ni..maybe sebab tiga bungkus sekali dalam satu periuk...bukan periuk..tupperware la....




standard la..kalau student...maggi memang tidak dapat dipisahkan...masuk mana mana bilik mostly mesti ada mi segera ni...tapi aku jarang makan benda ni...lagi pon tak elok sangat selalu makan maggi...sekali sekala boleh la nak layan anak tekak...ataupun kalau muka tak malu macam aku...memang selalu masuk bilik orang..orang selalu serve makanan...sebab aku tetamu...kau orang mesti kena layan tetamu dengan baik...









p/s: maaf tempe...anda di anak tirikan di entri ini...


p/s/s: siapa suka makan maggi??? angkat tangannnnnnn! eh tak payah la angkat...banyak nya bulu ketiak kau...tak cukur ke??

60 comments:

  1. haik..redtube..biau betol ko nie cik epal..ngahaha

    ReplyDelete
  2. wah kenduri meggi yea..best gk tu kalo sesekali layan meggi beramai2

    ReplyDelete
  3. huhu..
    aku suka ruski..
    tom yam!!
    AIKK2 TAU JE REDTUBE TU..
    MUAHAHA

    ReplyDelete
  4. skali tige utk due owg.. oke r 2.. hehehe.. tk jd nk mngepaw meggi.. tgk cik epal mkn gelojoh seyh.. ^^ kidding!

    *redtube tu mcm youtube ke??? tk pnh dgr pown?

    ReplyDelete
  5. cik epal whew whew,
    mahu order apa ? hehehe

    ReplyDelete
  6. wahh.. kene lak letak udang bagai.. pergh.. wat perut lapar lak

    ReplyDelete
  7. Maggi besh gak sekali sekala.... kengkadang jemu kalau nak makan lain, teman belasah gak maggi.

    ReplyDelete
  8. owh aku xleh telan meggi.. tpi mee sedap xpe.. owh sedapnyer

    ReplyDelete
  9. ..nyum..nyum..sdap mggi nie..
    ..dah lame xmkn mggi sejak mninggalkan zmn belajo..
    .tp maggi ruski juga yg syok tuk layan.pedas.....hingga meleleh igus.hehehe

    ReplyDelete
  10. kegemaran d hostel juga. sdap hngga mnjilat tupperware. wuhuu~ :D

    ReplyDelete
  11. makn 2 3 hlai maggi je ke cik epal??
    boleh percaya ker??

    muka lain la kalo pkai tdung biasa..

    ReplyDelete
  12. kesian tempe. xpe tempe, datang sini. anda akan ditatang bagai minyak yg penuh=p


    p/s: cik epal x tinggalkan seurat maggi utk kami kah?

    ReplyDelete
  13. inn paling suka maggi cap ruski...

    tomyam ruski sampai meleleh air mata kalo mkn woo...

    hehe~

    ReplyDelete
  14. suke megi asam laksa n tomyam!!!
    nom...nom...nom...

    ReplyDelete
  15. kari ltup!
    mmg .MELETUP!. :))

    lma jgk x mlntak megi nie...ank tekak dh lali nk tima dh kot cz dlu kat ostel slalu sngt mamam megi!kekeke :PP

    ReplyDelete
  16. maggie kari fuhh.meletup tu. cepat dimasak sedap di makan

    ReplyDelete
  17. tebas bulu tiak sikit2 jer arr, x yah tebas semua .. baru SEKSI!


    >>____<<

    ReplyDelete
  18. angkat tgn! *nmpk x?,bersih dan bkilat*

    ReplyDelete
  19. bagus2...nnti jadi bini org senang kn??jimat!hahah..hari2 mkn megi,wnita berkerjaya la ktekn..wkekek,jgn marah...~!adiooss...~!

    ReplyDelete
  20. maggie dengan student tidak dapat di pisah kan?
    ishh

    ok je xmakan maggie
    masak2 best ape

    ReplyDelete
  21. kak el kan kalo msk megi
    sure campak telur 2 bijik..
    kalo rajin tumis megi tu
    letak sayur mayur..n last letak telur perghhh syok abissss
    sllu makan megi sure 2bgks...
    kahkahkahhhhhhhh

    ReplyDelete
  22. hai!

    baca entry ni tiba2 nak masak murtabak megi pulak mlm ni. yummm!

    ReplyDelete
  23. huuhu..
    aku kalo maggi celup2 aku x suka mkn..
    kalo maggi 2 di masak br makan..
    ngada-ngada kan..

    ReplyDelete
  24. besarnye tupperware...hahahha...gelojoh btl....hehe

    ReplyDelete
  25. haha, boleh lah kira berapa helai rambut gugur nanti
    ekekeke

    ReplyDelete
  26. hahha..
    abis la nanti kehidupan mira kalau masuk U nnti!
    mesti bau maggi je hari2..kate save najet =P

    ReplyDelete
  27. Suke sangat lagi2 kalau megi tu digoreng sndiri.. sedap sgt.. hehehe.. tp skang dh jarang makan.. ;)

    ReplyDelete
  28. alamakkkkk. dah lapar dah. haihhh cik epal niii. heheh =p

    ReplyDelete
  29. wah maggi 3 bungkus.. haha mujur xmkn dlm baldi ek.. tupperware je.. hehe slmt... :p

    ReplyDelete
  30. saya x suka maggi ..
    hahaa
    tp klo ade , telan aja
    :D

    ReplyDelete
  31. teringat zaman blajar dulu..meggi mesti ada dlm stok ....hik2..

    ReplyDelete
  32. student tak elok makan magie banyak-banyak....tapi pakcik pun macam tu juga dulu heheheheh

    ReplyDelete
  33. weh lapo lak tgk maggie nih..dah lama x pekena nih ..hhehehe

    ReplyDelete
  34. akak suka maggi asam laksa.. 'besar punyeee' kekeke.. sesekali layan maggi sedap jugakk hihi

    ReplyDelete
  35. hunny if lapo..ley mam skli 2 bungkus..hunny mam sowg jew..muhaha..;p

    ReplyDelete
  36. kat scolah dulu dak2 pnah bantai megi dalam baldi. gila selekeh!!! 1 dorm kenduri 1 baldi. haihhh~

    ReplyDelete
  37. heheheh.... klu student tu memang student gak kan, maggie.... student... xblh dipisahkan. teringat zaman student.. lalalalal.... ada masa komen blog akak gak yea

    ReplyDelete
  38. salam~ wah2 mam meggi eik? kalo akak akak paling suka tom yam n asam laksa.. ppeerrgghh.. mmg malatop! nak2 kalo bubuh cili padi byk2 n telur sebutir.. :)

    ps: xelok lyan redtube... ;p

    ReplyDelete
  39. ya ya~megi la mknn utama di kala kelaparan..kat cnie kat cairo je ade jual megi.baru jer ade..biasa2 nye indo mie la yg melobusi dunia megi kat mesir

    ReplyDelete
  40. pakcik pernah makan megi dlm baldi.. mkn tuk 1 dorm...

    geli plak tbe2..dulu cam sedap je..ahaha

    ReplyDelete
  41. ni yg benci ni tgk benda2 unsur makanan.dgn megi pn blh tergoda..ish ish....jap nk buat megi

    ReplyDelete
  42. Maggi makanan zaman hidup susah..
    Dah tua2 nie maggi dah tak makan..
    Masuk zaman jaga kesihatan..
    hehehe

    ReplyDelete
  43. suke maggi tom yam jugak...!

    ReplyDelete
  44. aduhh..tetibe rasa nk makan magi plak.
    mana nk cari mlm2 buta ni..

    ReplyDelete
  45. mmg nampak lazat maggi tuh.tambh2 kalau skang tgh lapaar gile2.huhu.

    ReplyDelete
  46. teringat zmn asrama..tp skang da jarang sbb jg kesihatan..haha..yo o jer..

    ReplyDelete
  47. asalkan ada barangan 'tambahan' dalam 2... semua ku tibai... :)

    ReplyDelete
  48. nyum3..mkn megi smbil layan redtube. hak3~

    ReplyDelete
  49. waaaaaaaaaaa.MEGI!!i like.haha.megi tomyam trbaik wok!!megi lain xbpe suke.stuju sgt.lau buat kaw2 megi tomyam,best punyaaaa!!haha;)

    ReplyDelete
  50. maggi ada versi "healthy" yang kurang garam tu..

    ya rabbi, rasa ntah hapa hapa

    ReplyDelete
  51. maggi agy =p
    haha sgt2 best !
    tp xleh mkn selalu plak

    ReplyDelete
  52. pasni ramai la bebudak yg gi google redtube. mak aihh. tak baekk oh cik epal!

    ReplyDelete
  53. tetiba teringat time study dulu dok merendam maggi ngan air sejuk...huwaa sedih seyyy

    ReplyDelete