Tuesday, January 12, 2010

bila wartawan hiburan nak terjah blog cik epal lagi??? =)






kak pora pernah komen aku dulu...panjang betul komen kak pora ni...dah macam cicah lantai dah macam entri entri aku juga...tapi aku memang nak berterima ksih la dekat kak pora...ada masa la pulak nak leave komen dekat aku...dan aku pon macam terkejut tenuk juga bila kak pora komen... (terkejut sebab wartawan hiburan masuk sini) nasib baik kak pora tak hentam kutuk aku...memang terbeku la lidah aku nak lawan kak pora balek karangggg.....







p/s: kak poraaa...datang la lagi bagi komen dekat saya....saya pon memang suka baca komen komen cecah lantaiii niiii....hehehehe.....



p/s/s: agak agak abang nas ahmad terjah baca tak blog aku??? wakakaka :D

62 comments:

  1. adik,

    jangan approve komen ni OK.

    akak cari emel awak tp tak jumpe.

    tolong email akak, sauberlina@gmail.com K ada benda penting nak cakap nih

    ReplyDelete
  2. woww, kelasss gitu kak pora komen blog akak! hahhaha! japgi turn nas ahmad pulak la tuu. tk pn azwan ali ke?? xDD

    ReplyDelete
  3. wah....hebat nyer...smpai wartawn pn terjah blog cik epal ek...bila la alyn nk smpai ke tahap tue ek...hehe..

    ReplyDelete
  4. silap2 ryan seacrest pon masuk cik epal oi. hahaha...

    tu tandanya cik epal dah popular.

    ehh sebenarnye mmg populariti laa yg mengundang 1001 mcm orang dgn perangai masing2 kat blog neh.

    caya lah. keep on going!

    ReplyDelete
  5. ewaaaaaaaaaaaaaaah kau ni hepalllllll


    ni selebriti lolly mai komen !

    ReplyDelete
  6. astro dan dell...
    alaaa nanti diorg dtg la tuh...
    afdlin shauki pun..
    kah kah kah

    ReplyDelete
  7. silap2 leh masok terjah isnin kol11mlm tu kalo abg nas jmp nih...

    ReplyDelete
  8. buatla entry yg penuh kontroversi lagi
    konpom nas ahmad terjah

    ReplyDelete
  9. ................................................................................................................................................................................................................................................................................................. isi tempat kosong dengan120 patah perkataan

    ReplyDelete
  10. wah xlame lg cik epal jd blog 'celebrity' hoyeh!

    ReplyDelete
  11. lolol. nak abag nas terjah kena buat kontroversi dulu kott! haha

    ReplyDelete
  12. ader la tu kot nnti...tak leh la sorok2 muka daa lau da femes...sure kua paper cam hanis zulaikha tu lak :)

    ReplyDelete
  13. wah bagus2 ...dapat perhatian drpd wartawan lg blog cik epal ni..

    ReplyDelete
  14. biar betui. KAK PORA YANG WARTAWAN HIBURAN TU KE?

    dahsat2

    ReplyDelete
  15. nasihat yg bagus dari kak Pora...tapi biasa orang muda skrg...dengar 'time' tu jer pastu lupa

    ReplyDelete
  16. fuyoooooo... dasyattttnyer cik epal nyer blog.. kak pora pun lh leave comment.. caya laaa... :)

    ReplyDelete
  17. perghhh..

    tak da ke wartwan nk terjah blog usang ku..

    ReplyDelete
  18. huhu..
    hebatt woooh,
    ada repoter masukk
    kita ni biloo lahhh ye.,

    clicked on astro beyond

    ReplyDelete
  19. salam cik epal,

    ni wartawan baru nak mai terjah blog cik epal..

    hehehe gurau jer...

    sbnrnya saya hairan sgt np ramai yg xpuas ati ngan cik epal ni...

    tapi bila fikir2 sy rasa mcm ni la..

    "selalunya org yang tak suka kat kita even kita tak buat salah kat diorang, diorang sebenarnya dengki.. jeles la tu bila cik epal ada ramai followers...hehe"

    ni yg sy rasa jer la... yg lg menghairankan sy.. kalo xska napa nak baca? pastu sibuk2 nk kutuk...

    kalo letak link sbnr xpe ni berselindung di sebalik anonymous..

    macam2 la ragam org skrg ni..

    ReplyDelete
  20. Owahhh Cik Epal...
    Haku nie mmg suker baca entry2 kamu:)

    ReplyDelete
  21. kak pora neh sapa weh? tak knal pn. spora aku tahu la.

    ReplyDelete
  22. hehehe..
    aperlah salahnya
    ntah2 siti pun baca
    blog cik epal

    ReplyDelete
  23. wow...mengagumkan....sy masih tercari2 resipi kejayaan bloggers nih...apa yg readers suke...kdg2 apa yg kita suke dan kita mampu buat, xsemua org akan suke...amik contoh, dulu saya suke buat blog panjang lebar ceritakan ttg idea dan falsafah hidup, ttp akhirnye tidak mendapat sambutan...
    Mgkin salah sy masa tu sbb fungsi blog ni lebih kpd bacaan santai...tidak meleret2...
    Jd skrg sy cube usahakn blog yg ringkas ttp mcm mn pun perlukan content yg bergune dan ada manafaat pd readers jgk...
    Thanks Cik Kismis=)

    ReplyDelete
  24. baca ruang hiburan macam baca cerita hmmmmmm malas cakap

    ReplyDelete
  25. apa-apa pun kalau komen tu membina dan betul, ambillah dengan hati yang tenang tapi kalau komen tu cik epal rasa entah apa-apa, abaikan le....

    RM3 Ribu Sebulan dengan Blog

    Jom Baca Buku

    ReplyDelete
  26. popular sunggoh lah ekau ni epal ooiiii..

    ReplyDelete
  27. abg nas ahmad sebok..

    xsempat terjah blog cik epal

    hehe

    ReplyDelete
  28. btul ape yg kak pora uh ckp.. trase pula.. haha.. but, amek ia sbgai pngajaran arr.. and semai dlm diri.. :)

    ReplyDelete
  29. hahaha..
    cecah lantai...
    kak pora sila singgah blog saya plak ea..

    >_< dell

    ReplyDelete
  30. wah....
    kak pora masuk blog cik epal..cik epal bila lak nak jengah blog akak..hehehe~

    ReplyDelete
  31. hebat....

    good...

    jadi tauladan...
    nasihat kak pora amat berguna...

    ReplyDelete
  32. wah. sampai wartawan pon join cni :)

    ReplyDelete
  33. chaiyokkk!

    best of luck kamu...duwet nuffnang sama2 sharing...=P

    ReplyDelete
  34. abang nas tu terjah artis je...kalu nk dia terjah kena ada gosip skit dgn artis..gi kaco mana2 artis nnti dia terjah a blog ni heh

    ReplyDelete
  35. uihhhh..untungnyerr...kita dapat komen dari cik epal pun dah kembang semangkuk hidung nie hah..jangankan reporter,mau kembang setempayan..hehehe..anyway tahniah beb...

    ReplyDelete
  36. baru kutau kakpora tuh wartawan hiburan.
    hehehh.
    papepon, caya lah cik epal!
    *wink*

    ReplyDelete
  37. tak nak jemput karam singh walia ke

    ReplyDelete
  38. hebatlah cik epal kita. msg la kak pora suruh baca entri ni. hehe...

    ReplyDelete
  39. fuhyooooo cik epal dh jd artis
    baru daku miss beberapa n3...hiksss
    congrat congrat2....:)
    nak tumpang glem bleh hahaha

    kak pora..mai la terjah blog saya
    ada kontes biol baik pya beach mak nenek...kahhhhhhhh

    ReplyDelete
  40. aarr,sape kak pora ye?
    xkenal..
    heheh..

    :P

    ReplyDelete
  41. cik epal abg nas terjah kalau ada kontrabasi je..ko try wat kontrabasi dulu ekk nanti dia terjah kot ehek3

    ReplyDelete
  42. Saye lak farhana puteri bumi knyalang nak komen2. Heehee.. ;)

    Sokong sgt.. Yg pnting jadi diri sndiri.. Org nak kate ape, hak org.. Depa pny mulut.. Yg pnting kita tau diri kita.. Weeeeee.. ;)

    ReplyDelete
  43. Nas Ahmad? Hokeh boleh jewr... nak buat artikel pasal apa erk?

    ReplyDelete
  44. normala samsudin komen blog aku...
    aku x bising pun..

    ReplyDelete
  45. cik epal..nk tanye nie..kak pora nie sape eyy? wartawan hiburan ape yee? huhu. maklum lah. aku nie katak bwh tempurung.. hee

    ReplyDelete
  46. cik epal..nk tanye nie..kak pora nie sape eyy? wartawan hiburan ape yee? huhu. maklum lah. aku nie katak bwh tempurung.. hee

    ReplyDelete
  47. salam,
    cik epal,nampak gaya kena g kdai and cuba knl lengkuas dgn sengkuang..hehehe..bila dah knl,dah leh kawin la kan..hehehe..gurau je...

    ReplyDelete
  48. :)

    sampai begitu sekali fofular nyer kamo eyh..

    ReplyDelete
  49. kim salam kat kak pora ye...hehehe...
    xpela cik epal...biase la tu..nama pun dunia kan..ermmm........heee

    ReplyDelete
  50. hmmm.... lepas nie sure cik epal dpt interview masuk suratkhabar laa....

    ReplyDelete
  51. wah~ kak pora pun da terjah....syabas2~ :)

    ReplyDelete
  52. adoi lawak lah kak pora ni. HAHA
    cik epal, kim salam miza kat dia eh.

    ReplyDelete