Wednesday, January 13, 2010

bila dah terlampau bijak sangat dan rajin sangat...kenapa cadar katil aku warna pink pulak ni??



tiba tiba boleh minat dekat ryo nishikido pula....harap maaf lee min ho...tapi lee min ho minat jugak....boleh la anda berdua bermadu....nanti salah seorang boleh dapat payung emas...dan payung perak....




mungkin sekarang aku terlampau bijak..dan terlampau rajin....saja nak tunjuk gambar katil...







pink?? konon perempuan la tu....serious tak macho..ini ibu aku la ni belikan cadar ni...aku menurut perintah ajee...




tapi aku ni rajin....cadar ni macam kedut kedut sikit...aku pergi la iron...ye la dah berkedut..kita pergi la iron...baru je gosok buat kali pertama...








hambekkk...terus berlubang cadar aku.....roomate aku dok sedap bantai gelak cadar aku dah berlubang lubang....



roomate: apahal la kau BIJAK sangat pergi gosok cadar kau ni?? adeh....haha


cik epal: dah berkedut...aku gosok la...mana la aku tahu dia nak berlubang....


roomate: pergi tukar cadar weii...dhaif betul aku tengok cadar kau ni....


cik epal: tapi stylo gak ni cadar aku ada lubang lubang...cadar kau ada?? tak de kan...kira unik la cadar aku ni...kalau hilang..aku boleh tahu dah siapa yang curik...sebab cadar aku je yang berlubang....berani la budak budak nak curi aku punya cadar....aku lepuk karang...


roomate: siapa la yang buta seni nak curi cadar kau tu?? suka hati kau la..janji kau bahagia....



p/s: first time dalam sejarah aku rajin gosok cadar...gosok baju malas pulak....hohh...


p/s/s: tahu dekat ibu aku..aku RAJIN sangat sampai macam ni..mesti dia menangis air mata darah ni karangg...buat kerja dekat rumah malas pulakkk...nak kena piat telinga...baru jalannnn....

82 comments:

  1. click on astro beyond ads.
    heheh

    aku guna cadar pink jugk.,
    tp xda lobng.
    muahah..

    ko ni lawaklah epal

    ReplyDelete
  2. hee
    cadar kite pon koyak kena iron
    adoi

    ReplyDelete
  3. hey cik epal..
    just blog walking n terjumpa ur blog..=)
    hahah..terbaek la cik epal gosok cadar..
    mesti lps tu confirm takde org curik nye cadar tuh..
    hahaha..
    nice entry =D

    ReplyDelete
  4. hehe..not bad la cik epal.selalunye student guna tilam buat lapik tempt gosok baju. haha. ingtkn tempt koyak tu teeetttt..hehehehhe

    ReplyDelete
  5. nampak bekas iron kat cadar tu..panas sangat kot iron tu..

    ReplyDelete
  6. hehehe apekes sampai berlubang cadar... berangan ek?

    ReplyDelete
  7. lawak2..
    anyway slamat berkenalan..
    pestem terjah blog cik epal,trus gua terpesona..
    wawawawawwawaa,keep writing ye..
    all the best..
    go go cik epal.

    ReplyDelete
  8. waduh cik epal
    ko mmg wat lawak ah
    sebesar2 cadar tu ko nak iron
    ahhahaa. adui2~

    ReplyDelete
  9. haha..kesiannye..
    dh la wane pink..
    berlubang plak tu..hehe

    ReplyDelete
  10. tidur lasak ke cik epal..biasalah ahah

    ReplyDelete
  11. kahkahkah tergelak nurul baca entry kali ni..1st salam perkenalan dari nurul..so sweet blog dalam entry ni hehe..

    ReplyDelete
  12. dulu time duduk asrama, senior senior bnyk iron cadar oh, kononnye kemas la tu. pdhl gnggu org laen nk iron baju skola!

    lee min ho? ryo nishikado? ohh, RAIN jugak di hati, wahh ;)

    ReplyDelete
  13. hehehe..lwk btul la cik epal ni..dh tlbih rjin tu namenye..

    ReplyDelete
  14. anis ada cadar yg lbh pink dr cadar cik epal tu .
    sungguh tak macho ..
    hahaa

    ReplyDelete
  15. kahkahkah...hahahaha...hhohoho...huhuhuhu...dah2, cukup ar gelak tu...xtahan dowh lawaknya..haha..ops, terlebih sudah..jgn marah ar

    ReplyDelete
  16. gosok ngan aper tue... berus besi ker...? :)

    ReplyDelete
  17. wah haha dulu pun kita penah iron cadar & selimut. time kt asrama skolah mngh hahha punye smgt :p tp xde la smpai berlubang :p

    ReplyDelete
  18. alaa, ciannye cadar dye berlubang.
    xpee, nnti kite pegi ikea,
    beli byk2 eh? hee :P
    kite pn prnh lalui bnde mcm ni.
    tp melubangkan kain iron board tu la.
    cz mls nk ltk dkt tmpt besi tu time tgh gosok.
    heheheh :D

    ReplyDelete
  19. betul ke kena iron atau cik epal yang ganas sgt hahahahaha

    ReplyDelete
  20. ko dah dpt habuan rajin ok la tu ekeke

    ReplyDelete
  21. waaaa..suke ryo~!huhu..tapi xmo ar dengan lee min ho :P

    klik satu astro!

    ReplyDelete
  22. rajin tol cik epal iron cadar tilam.
    iron kan sekali cadar wirdah eh.hahaha

    ReplyDelete
  23. pheewit..takpe, rajin itu amalan mulia.. ecececeh.. btw kamu minat ryo kah? ni mesti tengok cite yang dia berlakon ngan takizawa tu.. hehe

    ReplyDelete
  24. hahahaha..cik epal mmg sengal la lately nih..

    ReplyDelete
  25. hahaa. oke lah tu cik epal.
    baru ade sentimental value cket. ;P

    [/s: ryo tu kacak juge yeee.

    ReplyDelete
  26. Ekekekkk...giler kelakar Cik Epal nie:)
    Sayang tuh cadar baru...
    Pi beli yang baru tau...gantikan yg baru;baru selesa nak tidokkk:)

    ReplyDelete
  27. Cik epal...cun r cadar tu. Cian dia dah luka sebab u keje kan. Isk3...

    Cik epal ada baju zaman kecik2 tak? Hehe..nak tengok gambo bj zaman I kecik singgah la blog i. I sentiasa menanti kdtgn selebriti popular ni bertandang. Pewit..cik epal memang selebriti la... I anugerahkan title tu untuk u! ;-)

    ReplyDelete
  28. hahaha,
    cik epal2, mcm2 hal ek.
    nanti next time if rajin datang lagik, meh iron baju kite ah, ade gak pekdahnye. hiks!

    ReplyDelete
  29. hahahah...bijak sungguh dia ni..hihi..:D

    ReplyDelete
  30. hadui...lawak lak..tak ada kerja dah ke or terlebih rajin ni..:P

    ReplyDelete
  31. haha.,

    ade plk gosok2 cada,.

    kah2,.,
    ak xpnh2 nk iron cada,.,

    rajin jgk la cik epal ni ek.

    ReplyDelete
  32. perghh caya la..rajin smpai ada lubang..jgn pecah lubang kat mak sudah...

    ReplyDelete
  33. mg tlebey rajin sgguh cik epal ni..seumur idup ku,xpnh iron cadar..hehe :)

    ReplyDelete
  34. he3x.. seni gak tu.. sbb lubang dier x la bulat jer.. anggap la begituw yekkk!!.. :)

    ReplyDelete
  35. cik epal shomelll..
    jemput join contest kt blog sy.

    http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html

    ReplyDelete
  36. hahaha, aduhh.
    mcm mane la boleh brlubang nihh?

    ReplyDelete
  37. kikiki..kiut nye cadar cik epal..ahaks..:)

    ReplyDelete
  38. eh cik epal sama ngn min la
    waktu asrama dl klu kedut mst ion cadar
    sampaikan semua kwn2 jeles cadar tegang gile
    heheee

    ReplyDelete
  39. bila dh terlampau rajin..
    mcm2 hal plak yg jadi kan.. hehe

    ReplyDelete
  40. dah la 1st time iron
    pastu
    leh plak terbakar

    ReplyDelete
  41. he...23x ganas tul sampai berlubang cadar....

    erm epal ke ade wat entry pasl baju berlubang kne iron.. bro dah lupe la

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  42. bukan p/s/s/s/s/s

    it's p/s, p/p/s, p/p/p/s, p/p/p/p/s and so on.

    post script, post-post script, post- post-post script, ......

    ReplyDelete
  43. hahaha.. <--tunpang gelak je la. hehe :P

    ReplyDelete
  44. cik epal mmg comel n cute...
    i loike it..

    ReplyDelete
  45. hahahah..rjin x bertempat..abstrak tol seni kat cdar cik epal tew..

    ReplyDelete
  46. cadar aku ada bentuk iron je tp xkoyak lg. wakaka..bukan sebab iron cadar, tp iron baju atas cadar

    ReplyDelete
  47. Ada ke g iron?
    cerdik sungguh!
    hahah.
    ;]]
    cumel!

    ReplyDelete
  48. cadar blubang tu kena jolok ngan aper?hahaha...mana ader orang iron cadar...rajin2...

    ReplyDelete
  49. hahahaha.. memang berseni sungguh la kamoo lain dr yang lain tu cadar lobang x jumpe kat pasaran tau kah kah kah

    ReplyDelete
  50. hahaha
    lawak lah...
    apsal lah cik epal g rhajeeenn sgt iron cadar 2??

    ReplyDelete
  51. alolo...rajinnya meng'iron' cadar...

    ngeh3

    ReplyDelete
  52. kalau x nak berkedut, cik epal kena rajin basuh dgn pelembut pakaian mcm downy ke..

    nak cadar baru ker? leh gak akk hadiahkan utk ur birthday...

    ReplyDelete
  53. hahahaha..lawakla cik epal ni..XD

    ReplyDelete
  54. ryo nishikido??
    ermm,npe muke die mcm pnh tgk kt drama jpun ye..
    dlm drama@movie pe ye..

    tp,cadar lubang2 2,adat ler..
    bese ar tuh..
    heheh..

    :p

    ReplyDelete
  55. bagus jugak tinggalkan mark kat barang kita neh supaya senang nak carik kalo kene curik.

    aku nak tebuk lubang kat henset aku laa.

    ReplyDelete
  56. haha..apekejadah eh gosok cadar..adei..xpe2..unik tu..keh3..

    ReplyDelete
  57. takpe tu cikepal..lain dr yg lain...

    ReplyDelete
  58. hahahah gosok jgn x gosok..sampai berlubang ko kejekan..dasat2

    ReplyDelete
  59. Aku pun gosok cadar gak..
    rajinkah tue??
    owhh!!aku rajin gak rupanya..
    hahahaha..

    P/s: cadar aku tak pernah berlubang.. ko memang ganaszzz. :P

    ReplyDelete
  60. hahaaha...terlebih rajin lak..tak penah iron cadar...kikik..

    ReplyDelete
  61. hahahaha....ganas btl la cik epal nie...kahkahkah...

    ReplyDelete
  62. ...blh bukak bisnes 'maukan cadar tanpa kedutan??' ...=p
    hehee

    ReplyDelete
  63. haha,terbaek la knn
    i guna cadar as alas nk iron baju
    harap2 x berlubang! :O hee

    ReplyDelete
  64. Elo elo tuan umh , lama x terjah ..

    heheh awat le smp bocoq alas katil tu dik non ... harus ler kene gelak sakan ..
    x penah di wat org ..

    ReplyDelete
  65. cik epal.
    dula masa einaz sek men .
    einaz duk hosterl memang kena iron cadar la..
    kan warna putih dia nak nmapak cantik ..
    klu x kena denda..
    so macam da jadi kebiasaan gosok cadar....
    tapi skunk ni sejak da tak sek terus jadi malas nak gsok bagai ni.hihi...

    ReplyDelete
  66. Err.. Cadar kene gosok ek? Haha.. saye ni amat malas dan tak penah gosok cadar pn.. Haha..

    ReplyDelete
  67. nanti sy belikan yg baru utk cik epal erk,,huhu...jan sedih2 taww...

    ReplyDelete
  68. salam cik epal..
    aku rasa xpelik pun iron cadar tu..
    aku pun penah wat gak..
    dah kedut sgt iron aje lar..
    tp,pe yg jadik pelik sebab samapi berlubang cadar tu..haha..

    pndapat aku aje..
    ok..
    first time kot aku komen blog ko..hehe..
    tp,aku dah mmg follwer blog ko pun..hehe..

    rajin je nk komen ptg nie..

    ok..
    have a nice day

    ReplyDelete
  69. singgah2..waaaaahhhh ryo~! saya suka sama dia! ngee~ :P

    ReplyDelete
  70. ain pun ade satu cadar b'l0bang..

    time tu nk cepat sgt aron baju, xsempat nak lapik kain batik,ir0n je atas cadar tu..tgk2 da berl0bang..sadis betul..wuwu..

    (^.^)

    ReplyDelete
  71. heheh:)

    comel ape pink dgn cik epal..heheh

    ReplyDelete