Sunday, December 13, 2009

rain on ninja assasin..rain tu hujan maksudnya tahu???


rain..hitam itu menawannn...


aku mula mula tak kenal mamat rain ni...mamat HUJAN gituu..bukan "pagi yang gelap tu"...ini "KOREAN POP AND R&B SENSATION, RAAAAIIIIIIINNNN!!!!..aku start layan mamat rain ni..masa tengok FULL HOUSE..siapa ada tengok FULL HOUSE dekat sini?? full house tu cerita dia sangat cuteee...terasa macam nak ada je dalam cerita full house tu..gaduh punya gaduh..tapi gaduh mereka gaduh yang comel dan at last...mereka bersatu..its so sweet... :D


bukan cerita full house aku nak cerita..aku nak cerita pasal cerita NINJA ASSASIN....





Rain as a Raizo






its so sexy...but soo much muscles...

(bila masa aku gheti tengok badan lelaki seksi seksi ni?? hehhh)







Rain working out with the stunt company that worked on the movie 300 to get his body in shape to do some CRAZY KUNG FU ACTION! serious best tengok rain dok lawan lawan dengan puak puak ninja dan pihak pihak bukan ninja...pihak bukan ninja tu puak ninja turtle barangkali...dia sorang..lawan ramai ramai...HEBAT betul...yang best nya..stunt semua dalam cerita ni...rain buat sendiri wooo...best!






yang best tu..dah berdarah darah macam ni...tiba tiba boleh elok balik badan dia seperti sedia kala....aik??? best betul...tinggi betul ilmu kebal budak raizo dalam cerita ni....


aku memang saja ajee nak tengok cerita 18++ ni..tapi cerita ni label 18 PL..apa barang tengok cerita U=untuk tontonan umum..sesiapa nak tengok cerita ni..boleh la tengok...tapi tak boleh bawak budak budak la..karang dapat pulak kencing manis budak budak tu karang..terkejut punya pasal tengok ninja lawan lawan...


haa..nampak tak cop 18++ tuuu??




paling best dengar budak rain ni speaking dalam cerita ni...boleh la jugak dia speaking speaking jawa sikit sikit dalam cerita ni..THUMBS UP RAIN..good job!


aku bagi 4 out of 5 stars..ok la tu..jennifer body pon aku bagi 3.5 ajee....


apa kata kau orang pergi tengok je cerita ni..tapi aku memang suka cerita ni..sebab sesuai dengan jiwa MACHO aku...tengok dia fight tu..perghhh layannnn..paling best part last yang dia lawan taiko dia tuu....hambek kau...terus ilmu dia pon dah setaraf dengan taiko kurang hasam dia tu..aku bengang betul dengan taiko budak raizo dalam cerita ninja assasin ni..sikit sikit nak bunuh orang je kerja...eeee...aku debik jugak taiko dia tu karang...aku pulak yang emo tengok cerita ni dalam wayang..nasib baik aku tak ter terajang orang yang duduk seat depan aku haritu..kalau tak..tak ke mampus dia..keluar panggung hilang kepala...uihh..masuk penjara la aku jawabnya...geram dengan taiko raizo punya pasalll~~


p/s: ok tak review movie aku?? aku macam banyak cerita pasal rain daripada cerita ninja assasin ni haa sebenarnya...hehh...aku tengok sorang sorang je cerita ni..... (itu pon kalau kau nak percaya la...)

57 comments:

  1. hahaa..cerita tu memang sumpah bestlahhh..hahha..ayat jiwa macho tu sgt tak boleh blah ehh..hah

    ReplyDelete
  2. Yeeha!antara pengomen pertama!!Citer tu best tak?Apa yang menarik sal citer tu sebab kalau best kiz nak donlod..hehe

    ReplyDelete
  3. tgk sorg2 ke? sian nyer cik epal..kalau sy jgn harap la..xtgk lagi citer nie.

    ReplyDelete
  4. x minat rain .
    tapi minat ljk .
    lEN JUN KI!

    ReplyDelete
  5. hehhee~

    rain tu cinta hati ai tau?

    kih3~

    sarang he rain!!

    ReplyDelete
  6. waahhhh....dh tgk dh?cptnyer....hujan yg penuh muscle.....yup2 dia jd hero citer full house..kelakar..

    ninja ass-a-sin best ker?






    p/s:dpt 3 cikepal...celcom ader,shopping kat cs pun bole
    eskrim dumstik pun ader..

    ReplyDelete
  7. emm ok ! fhm sudah rain tue haper ea..!

    ReplyDelete
  8. tgok kat desktop je
    xbest sangt
    sbb tgok kat desktop kot
    klu tgok kat wayang
    feel die lain

    ReplyDelete
  9. sebuk
    camne nak pegi
    best la cik epal ye
    manfaatkan masa lapang ni

    ReplyDelete
  10. best eh citer ni..ske denga lagu2 rain ni dlu mse study :)

    ReplyDelete
  11. oh rain mmg sgt ensem dan sgt2 sweet..angau dh ni..huhuhu~ tgk muscle2 dia dlm cite ninja assassin ni mmg berdarah idung beb! ;p

    p/s: klik2 Xpax =)

    ReplyDelete
  12. laki laki tu. tak best lah.haha

    ReplyDelete
  13. mcm best jer crite tue.. bila laa ble gi tgk.. huhuhu.. cd cetak rompak dah kuar blum ha??? huhuhu.. nk pergi tgk kat pawagam mcm buang tebiat jer... maklumlaa tk pnh masuk.. sedeyy owww... aku dah 23 thun pon blum pnh gi tmpt camtuh... sape nk ajak aku arr??? contact2 arr aku yer.. ahahhaa...

    kalu de peluang aku nk tgk gak.. tak pon nnti aku download je kat tenet.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. argh!!!
    kenapa ada muka dia dalam bolg cik epal ni????

    hehe...
    macam nak pengsan sekejap tadi bile buka blog cik epal...

    minat SANGAT SANGAT SANGAT dengan dia...

    aigooo....
    kenapalah...
    body dia amatlah cantik dan mantap...
    [astaghafirullah halazim...]

    tapi dia kata badan berotot gitu hanya untuk cerita ni je...
    nanti dia nak naikkan balik jadi seperti biasa...
    huhu...
    kita suka sangat badan dia macam tu...
    [astaghafirullah halazim...]

    hehe..
    mengarut panjang2 sekejap...
    =)

    ReplyDelete
  15. nape tak ada gambar awek2 cun? aku nk tgk awek2 cun dan seksi, tak nak tgk gambar laki, im not gay..haha

    ReplyDelete
  16. best kan citer ne..even byk mcm tk logik...

    tp part yg luka heal sendiri tu gile kentang la..

    tutup hosp lepas ne..hahaha

    ReplyDelete
  17. best kan citer tu. best sbb ada rain. hahahaha. bleh ke gtu?
    semua fighting action tu dia wat sdiri xde stuntman bagai tu!

    ReplyDelete
  18. ninja assasin dpt 4/5 stars..full house kte bg 14.5/10 stars yerr?hehe ;p

    ReplyDelete
  19. kau ni selalu je g sorang2 lenkali ajak aku arr hehe

    ReplyDelete
  20. Cik Epal,
    Owahhh cantik gilerrr body dia:)
    Sasa gitu:)

    ReplyDelete
  21. bior betul..tgk sensorang je cik epal..

    macam best la pulak review nih..
    tapi, macam dah x sempat je nak tgk..=(

    ReplyDelete
  22. grrrr, tuff tuff.
    tak tahan tgk. hhaha

    ReplyDelete
  23. rain tu hujan panas ke hujan gerimis he he

    ReplyDelete
  24. boleh la....

    tpi perasan tk effect cite cm lebih2 je

    darah2 yg agak tak real...

    huhuhu...

    ReplyDelete
  25. dgn penuh semangat ye me-review..
    ^^
    ade mase nk g tgk la cter ni..

    ReplyDelete
  26. xpcye lor cik epal tgk wyg sorg2 :)

    ReplyDelete
  27. citer nie memang best ... nak muscle cam dier

    ReplyDelete
  28. sangat sukeww rain..cute gitu klu die cenyom..huhuh

    ReplyDelete
  29. Cita tok kmk berik 2.5 jak... Jln cerita sgt pendek n raizo sik pandey kakar org puteh gilak... haha...

    ReplyDelete
  30. tgok laa full h0use!terbaek nyer cite..tp ninja assasin ny x tgok agy..

    mnympah laa klaw kat wyg tew..owg wyg slaloo x cye sophie daa lbey 18..mesty kne tnjuk ic..kejam taw!

    ReplyDelete
  31. baru je tgk citer ni tadi.tak logik langsung pasal luka2 tu

    ReplyDelete
  32. Hahaha.. Betul3.. Bnyk cite psal rain.. Nama saya rain.. Ngehehe.. Cite ni besh wooo.. Ku sukeee.. ;)

    ReplyDelete
  33. rain oh rain..sile dtg uia...sgt panas skrg ni..hihi

    cik epal,ni blog bru kte..yg dlu 2 dah xde...

    farakhalid.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. pergh..asal ade chop tue cik epal..
    ko belom cukup umur ka??

    ReplyDelete
  35. rain dulu kurus jer
    dia set up body dia dalam 3-4 bulan xsilap aku untuk dapat macam dalam ninja assasin tu

    ReplyDelete
  36. x pasal2 filem nih ada tayang kat sini jugak. perlu?

    ReplyDelete
  37. tp rain cam dah kureng sweet dalam cite neh..terlalu ketul2 lorrr...
    p/s : suka cite full house..owh...

    ReplyDelete
  38. yeke cik epal tgk sorang2...cm xcaya je..=D

    ReplyDelete
  39. entryku pun ttg ninja jugak
    hahahha
    *pengsan*

    ReplyDelete
  40. hahaha, RAIN oh RAIN..aku hanya suka dengan mamat RAIN ini adalah disebabkan BADAN dia sahaja. full stop.

    ReplyDelete
  41. wah2,berketul2 badan..tak sangka u pun tgk citer2 camni ye?Plan dulu nak tgk tapi ramai review tak best,tak jadi tgk..skangni teringin nak tgk cite Princess n Frog

    ReplyDelete
  42. nk tny nii..best x tgk muvee sorg2?

    ReplyDelete
  43. tersangat tererlah....boring...hahaha

    ReplyDelete
  44. huhu.
    suke suke rain
    pastu besday die same la dgn aku neh.
    :))

    ReplyDelete
  45. Zie lom lg tgk citer nih. x suke ngan rain, dats y xde semangat teruja giler nk tgk..hahahah..lariksss.

    ReplyDelete